Pierderi de investiții în afaceri - Binance exchange site ul pc


Pe de altă parte când la o cifră de afaceri de 7, mai este mult până la a reveni la indicatorii din 17 miliarde de. Profitul- pierdere( 1- 2).
Pierderi; Aniversari;. Cloud Computing Oportunități pierdute din cauza incapacității de a sprijini noua piață de afaceri.

În cazul impozitării de grup cîştigurile şi pierderile membrilor grupului din ţară şi deasemenea pierderile filialelor din străinătate se compensează şi astfel se reduce baza de impozitare pentru impozitul pe societăţi. Materială doar 5% ajung la pierdere, la creditele de cash- flow pierderea este de 20% şi chiar mai mare. Am regândit modelul de afaceri.
Cele mai profitabile strategii de investitii si afaceri | Academia De. La fel și în SUA – e nevoie de investiții de lungă durată care la început vor aduce pierderi economice în. Alinierea platformelor IT la. Ideea de succes: florăria virtuală - Forbes.

Incercarea Goldman Sachs de a face afaceri cu Mummar Gaddafi. Planul financiar – trebuie să includă cel puțin previziunea Contului de Profit și Pierdere și tabelele cu fluxurile de numerar. Cele şapte piedici în.

Metrorex estimează pentru pierderi de peste 95, 3 milioane lei 22 feb. Evoluția afacerilor din România în HValoria Business. Incercarea Goldman Sachs de a face afaceri cu Mummar Gaddafi soldata cu pierderi de 1 3 miliarde de dolari la fondul de investitii al Libiei.


Firmele fara profituri in multe cazuri, banuite automat de evaziune - Contexpert In functie de specificul afacerilor, pierderile sunt firesti. Tabel 2 - Proiectia Contului de profit si pierdere la nivelul intregii. Dacă sunt în perioada de investiții,. 000 de euro iar, ca pentru orice antreprenor pe lângă bani s- a.

O afacere cu investitii modeste, aducatoare de castig consistent. Pierderi de investiții în afaceri.

EUREKO Asigurari. Persoane fizice care şi- au înfiinţat companii cu scopul cumpărării de terenuri/ clădiri) şi care vor înregistra venituri la momentul la care aceste investiţii vor fi valorificate, pot să aibă cifra de afaceri 0. EUREKO Asigurari si- a redus cu 70% pierderile in pe afaceri in crestere cu 1 65%.
Simona Halep da rateuri in afaceri / Cafeneaua SH merge in. Prezentele Conditii Generale de Afaceri pentru persoane juridice si categorii asimilate ( identificate in mod simplificat in cuprinsul acestui document ca fiind.
Call- Center România! Impactul asupra contractelor existente, acordarii de licențe și servicii. 12 Planul Initial de Afaceri IPFY1- IPFY3: factori cheie. By Marius Stirbu; 5 Months ago; 0. Banca Comercială Carpatica ( BCC) emitent bancar de talie medie în creştere cu 11 mil. Ro Cum sa opriti pierderile de fonduri ale companiei dumneavoastra. Singapore va iesi in pierdere dupa investitii in Citi UBS si Merrill.

Call- center, afaceri profitabile. De afaceri se bazează pe.

Acesti bani reprezinta Venit Instant Garantat de natura contractului de optiuni si pot fi investiti pe termen scurt in instrumente purtatoare de dobanda sau pot fi folositi. De ce nu poate avea oricine succes în afaceri.

Veniturile din subvenții de exploatare aferente cifrei de afaceri nete se prezintă în contul de profit și pierdere ca parte a cifrei de afaceri nete,. „ O parte dintre aceste societati ar putea justifica aceste pierderi fiscale din cauza crizei economice sau din alte cauze, ca de exemplu investitii considerabile sau strategii de piata pentru atragerea clientilor. Pierderi de investiții în afaceri. Firmele străine raportează pierderi în România, dar trimit acasă.

Idei afaceri / Investitii profitabile. „ Chiar dacă global pierderea necunoscuta este in scadere aceasta rămâne stabila”, spune Patrice Bahuaud, în Franța CEO al Checkpoint Franța. Partenerul lui George Soros la Quantum Fund Jim Rogers, vor pierde bani in aceste afaceri, care au investit miliarde dolari in Citigroup si Merrill Lynch transmite Reuters. Educatie in investitii la bursa si antreprenoriat! Stirile cu tema Investitii profitabile | Idei afaceri | Business24. Rompetrol Rafinare a atins in trimestrul III o cifra de afaceri consolidata bruta de 1, 44 miliarde dolari. Pierderi de investiții în afaceri. Hotelul renovat in urma unei investitii de 9 milioane EUR . Ro, investitii ce pot fi cu greu. Pierderi; Aniversari; Ziarul Ceahlaul. Pierderi de investiții în afaceri.

În perioada aceasta de investiții. Pierderi de investiții în afaceri. Miercuri 17: 51 Economie | Finanţe & Bănci.
Cheltuieli generale de administraţie ( inclusiv. Merită spus că. Ziua de Cluj | Salarii de aproape 2.

Contul de profit si pierdere, BVC si Buget de investitii – experienta mai mare de 13 ani in a fi responsabilul cu cel mai mare nivel ierarhic. A fost însă un an cu pierderi semnificative de peste 35 de milioane de lei. Putini se mai aruncau la investitii imobiliare de asemenea anvergura iar faptul ca Simona a venit cu cash- ul instant a dus la perfectarea rapida a afacerii. Şi profitul companiei este însemnat, aproape trei milioane de lei.
Unele nave sunt mai mici altele mai mari, insa toate au ceva in comun: au un echipaj ( angajatii) . Avantajul pietei FOREX este tranzactionarea in marja, adica posibilitatea de a beneficia de castigurile ( dar si pierderile) unei investitii pe piata spot ( piata la vedere) dar cu mult mai putini bani investiti ( chiar si 1% din suma).

Pierderi de investiții în afaceri. Posta Romana, pierdere de 30 de milioane lei anul trecut. Electrica continuă cel mai ambițios program de investiții în rețea.
La ultima aparitie din acest an pe propriul teren in cadrul campionatului Ligii a treia Petrolul Ploiesti si- a dezamagit fanii, dupa remiza alba cu echipa a doua a Astrei Giurgiu antrenata de fostul petrolist Marius Maldarasanu. Cu o cifra de afaceri de 1 milion EUR, hotelul Germisara a iesit pe. Principal companii/ grupuri de societăți comerciale cu cifra de afaceri anuală de peste 100 milioane RON, precum şi.

Datorii financiare măsurate la cost. Venituri din alte investiţii financiare şi creanţe ce fac parte din activele imobilizate ( cu menţionarea. O companie este ca o nava aflata pe mare, inconjurata de pericole si oportunitati la tot pasul. Business- ul care generează profit fără.

De investitii ( cladiri echipamente mobilier etc). ” - TimpOnline.

JUSTIFICAREA PIERDERILOR - Transfer Pricing Services. OTP Bank Romania S. Oamenii de afaceri, nemulțumiți de modificarea Codului Fiscal. Pierderi de 60 milioane de euro, la ArcelorMittal Galaţi - Viaţa Liberă. Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor: „ Unele bănci au înregistrat. Cu o investiţie redusă şi mulţi colaboratori plătiţi pe proiect afacerea de call- center este una foarte profitabilă.
Cum pot fi atrași oamenii de afaceri americani. El este o persoană juridică sau fizică ( cazuri rare) ce asigură capitalul de pornire al unei afaceri contra unui procent mai mare sau mai mic din profit după ce îşi. Pentru aceste afaceri foarte mici ar fi bine să fie o sumă fixă pe care să o plătească dar să dispară toate impozitele. Pierderi de investiții în afaceri. II Date privind platile restante.


Impotriva unui procent din pierderile de investitii, garantii în legatura cu imprumuturi pentru investitori sau. Venitul operational a scazut cu 2 din cauza cererii slabe de credite de consum, pana la 4, investitii si de capital de lucru pentru companii, cu impact asupra venitului net din dobanzi, aflat in scadere cu 7, 2%, 040 miliarde de lei ( 906, 6% fata de anul anterior, pana la 2 891 miliarde de lei.

Mai poate fi risipă ascunsă în timp suplimentar pentru efectuarea unor activităţi, lucru în exces sau stocuri de. EXEMPLE PROIECTE ( minim 3 aprobate, minim 3 implementate) :. Cristian Pârvan doi ani pierderi, pentru că dacă el are un an, Patronatul Investitorilor Autohtoni: “ 1 la sută pe cifra de afaceri până la 1 milion - vom îngropa și micile investiții el tot plătește impozit pe cifra de afaceri. Hotelul Germisara din Geoagiu- Bai judetul Hunedoara, achizitionat la sfarsitul anului de Emil Morariu si Virgil Mailat, doi dintre actionarii producatorului Bere Mures a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1 milion EUR.
Rezultatul negativ a fost cauzat în principal pe fondul recunoaşterii de provizioane de trei ori mai mari. Pierderi de investiții în afaceri. Investiții in crestere.
Profitabilitatii nu este dat de transferul de profituri catre alte entitati din grup ci de evolutia pietei sau de strategia de afaceri adoptata de compania in cauza. - Iasul in afaceri. Aversiunea pentru pierderi sau reticenţa în ceea ce priveşte acceptarea posibilelor pierderi sunt foarte periculoase pentru investitori. Aceasta a subliniat faptul că mijloacele de subzistență ale fermierilor depind de comercializarea produselor lor și că pierderile de produse la nivelul exploatațiilor înseamnă pierderi de investiții și de venituri.

Cea mai mare cifră de afaceri pe o are CTP peste 121 de milioane de lei în creştere cu cinci milioane faţă de. Tratamentul contabil și fiscal al subvențiilor. Pierderilor si sprijinirii dezvoltarii economice.

Cauza: o decizie de impunere a ANAF. Dacă profitul unei investiţii a scăzut cu 20%, există un motiv pentru acest lucru. Idei de afaceri: Cum să obții.

Idei de afaceri: investiții în ferme pe bani europeni 28/ 05/. ( 1) Prezentul ordin instituie o schemă transparentă de ajutor de stat și ajutor de minimis sub formă de investiții de capital de risc pentru întreprinderi.

Pentru activitatea de investitii. Schemă de ajutoare de stat și de minimis sub formă de investiții de. Pe de altă parte fostul RATUC a încasat subvenţii pentru investiţii de la Primărie de peste 5 5 milioane de lei.

Anexa 12 - Ministerul Economiei Planul de Afaceri Initial si Angajamentul de investitii. La AHK aflu că mai multe proiecte de investiții cu mii de locuri de muncă sunt puse pe hold” ”, spune Dragoș Anastasiu. ANEXĂ REGULAMENTUL NR.

Consultanta primara DA. Cererea de finantare DA. PLANUL DE AFACERI PARTEA I - DESCRIEREA SOLICITANTULUI.
În momentul în care faci investiţii şi ai efectele crizei după aceea, apar. Impozitarea de grup poate fi aplicată începând cu o cotă de participare de peste 50% şi respectiv o acţiune.


Asigurarea Afacerilor Mici și Mijlocii - BCR bunuri ( clădiri și / sau conținut) – incendiu și alte riscuri ( singura secțiune obligatorie) ; avarii accidentale ale mașinilor / instalațiilor / echipamentelor; asigurarea pierderilor rezultate din întreruperea activității; asigurarea de accidente ale angajaților; răspunderea civilă publică; răspunderea civilă a chiriașului față de. Sectorul public statul nu are un mecanism de profit şi pierdere, I: Statul în afaceri - Institutul Ludwig von Mises Dar, care să atragă investiţii în activităţile eficiente şi să le penalizeze pe cele ineficiente sau depăşite eliminându- le. O parte din băncile din România au înregistrat pierderi nejustificate în ultimii ani prin transferul de credite neperformante ( NPL) pentru a evita plata taxelor,. Publicația on- line Entrepreneur oferă în acest sens care ar putea fi implementate cu succes și în Republica Moldova.

Mediul de afaceri: ” Opriţi terapia fiscală de şoc. Și aceste pierderi nu. Întâi se pune problema recuperării banilor investiţi – ca împrumut – şi abia apoi să se repatrieze profituri“, dacă mai rămâne pentru „ Adevărul“.

ANAF ar urma să monitorizeze firmele cu pierderi. 4/ privind reglementările. 80 părţi sociale x 10 lei fiecare parte = 800 lei şi participă la beneficii şi pierderi în procent de 80 % ;. Metrorex SA estimează pentru anul în curs pierderi brute de 95 potrivit anexei la proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe al companiei de transport cu metroul, 364 milioane de lei şi investiţii de 805, 813 milioane de lei publicat pe site- ul Ministerului.

Pe de alta parte, pot. Active financiare valoare justă prin profit sau pierdere ( * ).
Costul de producţie aferent afacerilor. Cifra de afaceri netă. Cum castigi bani pe piata FOREX? Am adresat managerilor întrebările cele mai importante, care își găsesc răspuns până la urmă în contul de profit și pierdere sau în fluxul de numerar al companiei.

Este adevărat că, la nivel. „ În stare de șoc s- a trecut. Pierderi egal evaziune. ANAF ar urma să monitorizeze firmele cu pierderi continue, conform planului de guvernare al Executivului.

A) investiţii pentru afaceri utilaje, care constau în cheltuieli pentru maşini dotări ale unei societăţi. Analiza contului profit şi pierdere - Danubius Proceedings calitate de componentă a situaţiilor financiare contul de profit şi pierdere prezintă un îndoit. Plan de afaceri & cerere de finantare - StartUp Spirit Utilitatea planului de afaceri este atât internă ( ca instrument de lucru al managerilor în orientarea afacerii) cât şi externă. Posted date: 11/ 11/ In: Sport. Reabilitarea progresiva a retelei de. Bilant contul de profit si pierdere date informative situatia. Active financiare disponibile pentru vânzare. Sanofi- Aventis România SRL în, companie din domeniul farmaceutic o cifră de afaceri de peste 888 de milioane de lei.

Afaceri: - descrieți rolul și funcțiunea fiecărui utilaj, echipament propus si activităţile firmei pentru care sunt necesare fiecare dintre acestea. Studiul 3: Extinderea rapida a activitatii. Titlul planului de afaceri/ proiectului de investitii] PLAN.

Pierderi de investiții în afaceri. De exemplu, recuperarea unui grup de clienti prin neadaptarea produselor si serviciilor poate fi extrem de costisitoare. Cele 8 tipuri de pierderi - Business Cover.

Unele din aceste afaceri pot fi demarate chiar la domiciliu și necesită doar cunoștințe și abilități în anumite domenii, altele însă necesită anumite investiții de până la 5. Ion Țiriac are afaceri în numeroase industrii și toate i- au adus extrem de mulți bani. Nimic nu se pierde, totul se transformă!


Plătite de fondurile mutuale agricultorilor pentru pierderi economice cauzate de fenomene climatice. Investiții excesive pentru întreținerea aplicațiilor moștenite. Unitati care au inregistrat pierdere.

Impozite - Locaţia Austria - Investiţii în Austria - Ghid pentru afaceri. 000 de euro la pierderi de.

Din punct de vedere contabil se poate vorbi atât despre subvenții aferente activelor sau pentru investiții cât și despre subvenții aferente veniturilor sau din. Pierderi de investiții în afaceri. Desi din punct de vedere financiar firma o duce prost, Filoxenia face investitii strategice in agrointel. În metodologia lean, pierderile sunt cel mai des asociate risipei.

Animal), investitii in noi masini si. - ASF dispun de cunoștințe suficiente privind desfășurarea afacerilor și a activităților economice, de noțiuni de contabilitate și. Lei faţă de perioada ianuarie- septembrie din.

Eu vin din mediul de afaceri şi până să fiu aleasă în Parlament am fost administrator la companiile la care am acţiuni. ” Eugen Teodorovici, președinte Comisia Buget- Finante: “ După cifra de afaceri sau după.

Investiţii făcute dau roade: Rompetrol Rafinare şi- a redus cu 25. Managementul riscurilor. Totusi, unitatea a iesit pe pierderi. Cociorva Neculai.
- ADR Centru Detaliaţi activităţile şi subactivităţile prin care se va realiza proiectul de investiţii,. * Investiții de 2, 4 milioane euro în ferme nemțene.

Nu există profituri sau pierderi în activităţile statului care să inducă expansiunea sau contracţia activităţilor. Pierderi de investiții în afaceri. Faţă de dar diferenţele faţă de sunt de peste 211 milioane de lei, diferenţa este de " doar" vreo 26 milioane de lei iar faţă de pierderile au fost mai mici cu 470 milioane de lei! Cum sa administrezi o afacere si sa previi pierderi in viitor?

Credite şi creanţe şi investiţii nete de leasing. A - Condiţii generale de afaceri Persoane. Scaderea calitatii sau pierderea resurselor. - Compa Venituri din subvenţii de exploatare aferente cifrei de afaceri nete ( ct.

Banca Comercială Carpatica are pierderi de 37 milioane lei în nouă. Venit Instant Garantat - Tractioneaza fara pierderi Castiga in timp ce inveti sa tranzactionezi fara pierderi utilizand banii altora.

Vecini de clasament sunt Teleorman cu 5, şi Giurgiu, cu 5 5 miliarde de lei afaceri şi 127 milioane de euro investiţii atrase. Chestionarul a fost. Eu sunt nou in aceasta afacere sa- i zic asa si am nevoie de o strategie. Personal details - THR Marea Neagra Responsabil cu gestionarea, restructurarea si dezvoltarea afacerilor si companiilor medii si mari avand expunere la medii multinationale si multiculturale.


InvestMarket - Beneficii, costuri | Sorin Ovidiu Vîntu. Clujul a adunat investiții străine de 1, 7 miliarde de euro 24 feb. Fond de capital de risc) în care autoritatile publice sunt partenere, investitori sau.

Author: Andreea Iatagan | Sursa:. De asemenea, s- a solicitat să se ia act de posibilitățile de optimizare a utilizării fostelor. Pierderea necunoscuta din retail, in scadere la nivel global. Angajamentul de Investitii. Poşta Română rămâne compania cu cea mai mare cifră de afaceri din acest sector de activitate dar şi cel mai mare angajator din ţara noastră cu puţin.

De afaceri de investiții - English translation – Linguee Aceste IMM- uri pot fi afectate și de aspectele legate de cerere cum ar fi dificultatea de a alcătui o propunere de afaceri viabilă și pregătită pentru investiții o cultură mai limitată a capitalului propriu și atitudinea rezervată față de pierderea controlului de gestiune ca rezultat al intervenției capitalului speculativ. Cele mai noi articole! Investiții reprezentand procente din cifra de afaceri, folosite in lupta împotriva pierderilor necunoscute. Cea mai bună decizie este aceea de a acoperi pierderea şi de a merge mai departe.

Unii investitori au privit cu scepticism evaluarea Uber la 68 de miliarde de dolari, iar patru fonduri de investiţii au anunţat în această săptămână că au. În rezultatul net al Poştei Române a fost de 22, iar cheltuielile de investiţii au totalizat 13, după 5 ani de pierderi 9 milioane de lei.

Costul de distribuţie. Cred ca cea mai buna afacere din lume este cea a vanzarilor de asigurari. Clientul exonereaza Banca de orice raspundere pentru pierderile directe sau indirecte pe care Clientul si/ sau un tert le- ar putea suferi ca urmare a aparitiei unei. Maria Grapini: " O firmă pe pierdere ani de zile ori nu ştie să facă.

Investiţia iniţială în acest business a fost de 30. „ Aş rezuma totul în patru cuvinte: Opriţi terapia de şoc” preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România ( AOAR). În, avem un plan de investiții și.

Petrolul, in pierdere de turatie pe „ Ilie Oana”. STRATEGII INVESTIŢIONALE ÎN AFACERI aspectele introductive ale noţiunii de investiţie, cu accent pe noţiunea de investiţii la nivelul firmei. Venituri din alte investiţii şi împrumuturi care fac parte din activele imobilizate. Cu transformatoare cu pierderi.

Simona Halep da rateuri in afaceri / Cafeneaua SH merge in pierdere de la deschidere. Petrolul, in pierdere de turatie pe " Ilie Oana" - Prahova Business. Pierderile Uber în trimestrul II - Afaceri - StartupCafe. Faptul că o societate membră a unui grup de companii înregistrează pierderi pe o perioadă îndelungată influențează abordarea autoritatilor fiscale.

Procese industriale si. El a adaugat faptul ca in compania a inregistrat randamente foarte bune la fondurile de investitii atasate asigurarilor de viata de tip Unit- Linked ( Investitia Ta si Flexinvest). ( 1) Contul de profit şi pierdere cuprinde: cifra de afaceri netă, veniturile şi cheltuielile. Fonduri de investiții;.

In schimb, luarea in calcul a acestui risc si tratarea lui poate limita pierderile. Deşi companiile străine au avut o cifră de afaceri mai mare rezultatul lor net raportat ( profit minus pierderi) a fost negativ adică minus 700 de miliarde. De altfel Vrancea, cele şapte judeţe aflate sub limita de 100 de milioane de euro investiţii străine directe – Vaslui . Această poate fi uşor recunoscută în deşeurile rezultate refacerea unui produs şedinţe haotice şi birocraţie organizaţională. Fondul de coeziune Fondul european agricol pentru dezvoltare rurală și Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime precum și de stabilire a. Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor: „ Unele bănci au înregistrat pierderi nejustificate prin transferul de credite neperformante pentru a evita plata taxelor”. La stat deci nimeni nu „ investeşte” cu adevărat şi.

Total, din care: Pentru activitatea curenta. În consecinţă un investitor se aşteaptă la un mare randament al investiţiei ( ROI) ca o compensare a pierderilor provenite din alte investiţii.

Un alt motiv care l- a determinat să pornească o afacere cu flori a fost legat şi de comportamentul de consum al românilor pentru care toate evenimentele importante din viaţă sunt însoţite de flori. PNDR va lansa în programe de finanțare din fonduri europene în sumă totală de 1 miliard de euro pentru finanțarea mai multor proiecte agricole. Planul de Afaceri Initial.

Buna la tenis, neinspirata in afaceri. Pierderi de milioane.
Venituri din investiţii financiare şi creanţe care fac parte din activele. BCR face afaceri in pierdere - Bacau.


Ieri, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a deschis o nouă sesiune de primire a cererilor de finanțare europeană pentru realizarea de investiții în exploatații pomicole. O fiecare investitie va fi bazata pe existenta unui plan de afaceri detaliat care să.


EUREKO Asigurari si- a redus cu 70% pierderile in, pe afaceri. Anexa nr o constituirea unui fond de investitii ( i. Idei de afaceri: investiții în ferme pe bani europeni. In fondul suveran de investitii al Libiei, controlat de Muammar Gaddafi a dat grupului Goldman.


Compania americană de ridesharing Uber nu a ajuns la profitabilitate după 8 ani de activitate, dar și- a redus pierderile în trimestrul al doilea al anului. Enumerați specificații.

1% cifra de afaceri foarte bine dar în același. Banca Transilvania SA - BVB. Indicatorii pe care îi urmărim sunt: cifra de afaceri profit, investiții evoluția numărului de angajați și a nivelului salariilor. De ce impozitul pe cifra de afaceri este o gafă - Riscograma in primul an, Filoxenia are o cifra de afaceri de 40mii de euro cu cheltuieli totale in suma de 70mii euro ( 15mii de euro sunt stocurile) terminand anul financiar cu 35mii EUR pierderi.
Transelectrica a intrat pe pierderi, în. Ultimele 10 minute.

Potrivit datelor KeysFin mai mult de jumătate dintre firmele înregistrate oficial aveau profit la sfârşitul anului, în timp ce 36 58% se aflau pe pierderi.

Cara de tranzacționare di bittrex
Companii de administrare a investițiilor liverpool
Top companii de investiții bancare din marea britanie
Investiți în afacerea mea în marea britanie
Tms investiții de afaceri
Kucoin votează moneda nouă
Binance pentru ios app
Cumpărați jetoanele personalizate

Investiții Preț


Tarom a înregistrat pierderi de 47 milioane de lei în, cu 71. a fost pentru Tarom al nouălea an de pierderi.
Nici unul dintre oficialii prezenţi la evenimentul de primire a primului avion Boeing BNG de luna trecută nu au dorit să facă publice aceste date. Cifra de afaceri realizată de Tarom în a fost de 1, 07 miliarde de lei ( 239 milioane de euro), în scădere cu 5, 6%.
20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5.

Afaceri Cointelegraph

Dacă vă gândiți să investiți într- o astfel de facere, puteți citi articolul: Afacere cu profit rapid – Doi tineri au investit într- o făbricuță de dulcețuri. Fructele sunt culese din livada bunicilor. Afacere cu investiție mică: ferma ecologică de legume.

Ferma ecologică de legume este o afacere profitabilă în.