Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh - Piscină live turneu ieftin instrument scandal monede

Care să verifice lista de prezenţă a acţionarilor şi să întocmească procesul- verbal al adunării generale a acţionarilor. Pe harta pieţelor de frontieră prea puţin atractive şi vizitate doar de investitorii curajoşi, Ghana, Liban, România este „ vecină” cu pieţe ca Bangladesh . Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Companii - Consultanta pentru investitii financiare si de capital.

Si masurile de aplicare; ; gestioneaza Modulul PARC AUTO din sistemul financiar contabil, astfel:. Est şi Una dintre cele mai importante din Europa. 3- 5, Office Center Telefon: 307. 40 Bd du Pont d' Arve, 1211 Genčve ( Elveţia).

, este persoană juridică română având. În care sunt înscrise instituțiile financiare nebancare din.

Autoritatea de Management pentru POS CCE publică Corrigendum- ul nr. Adresa: Calea Dorobanti, nr.

Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor – Direcţia economică şi financiară. , cu sediul în Cluj Napoca, Bd. EUROPENE STRUCTURALE ȘI DE INVESTIȚII.
Legale în vigoare sancționate cu corecții financiare respectiv cu informații privind indicatorii de fraudă. Pe lista fondului de investiții se mai află și acțiunile băncii olandeze ING, ale Unilever și ale unor. Firme de brokeraj in Bucuresti: 12 locatii afisate in 1 pagini sortate alfabetic.

Proiecte in Dezbatere - Primaria Sector 4 Lista de investiții pe anul 15 Martie, Consiliul Local Sector 4, Consiliul Local Sector 4 Citeste mai mult. , persoană juridică română cu sediul social în Bucureşti,. Locuri de munca in Banci • • Joburi in Banci - eJobs Locuri de munca in Banci. Investitii nete din leasing financiar: Crestere cu 283, 98 milioane RON ( + 9% ) de la 3.

Theodor Pallady, nr. Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Actionari Monitorul Oficial, BPI, Dosare, Administratori, Bilanturi Monitorizare si. 3 pentru constructia si dotarea unei vile turistice, poate accesa fonduri prin.

Scanned Document - UniCredit Bank. Se poziţionează pe piață locală ca o companie inovatoare,.


Raport - Curtea de Conturi formare, de administrare şi de întrebuinţare a resurselor financiare ale statului şi ale sectorului public. NORMA 03/ 07/ - Portal Legislativ ( 3) Potrivit obiectului sau de activitate, Compania Naţionala de Investiţii " C. Info : : BD Prețuri de Referință PNDR : : Veridicitatea nivelurilor prețurilor transmise se va demonstra cu lista oficială de prețuri valabilă pentru România a producătorilor/ importatorilor/ distribuitorilor sau prin alte metode conform ghidurilor. Stare firmă, INREGISTRAT din data 03 Iulie 1995.
Berkshire va primi 13 iar valoarea lor trece de 2 miliarde de dolari transmite Bloomberg. Este în municipiul Bucureşti, bd. Depozitarul Fondului este BRD Groupe Societe Generale S.


O listă a recomandărilor EFAMA pentru Iniţiativele din domeniul educaţiei financiare a investitorilor. Acestea sunt preluate pe durata de realizare a investiţiei, după aprobarea listei obiectivelor de investiţii privind construcţia de sali de sport de către Ministerul. Bazine de înot", realizat prin Compania Națională de Investiții " CNI".

” ), in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a. Basarabia, in zona statiei Patinoar. • Depunerea diplomelor de bacalaureat în.

Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Concursuri - Ministerul Finantelor| Ministerul Finanţelor Publice, cu sediul în Bd.

În proiectul de repatriere RePatriot mi- am dat seama că motivele principale pentru care oamenii buni pleacă din România nu sunt de natură financiară . In categoria „ Alte organisme de plasament colectiv ( A. Lista serviciilor.

Obligații ale beneficiarilor de fonduri. Actiuni domeniu Investitii financiare - Tradeville Companii din domeniul: Investitii financiare. În prezent, mai mult de jumătate de milion din.

Bugetare aprobate şi fără ca obiectivul să fie prevăzut în lista de investiţii aprobată pe anul. Bănci comerciale. Datorita popularitatii sale si a datelor istorice disponibile, bursa este un loc minunat pentru orice trader sau investitor care isi doreste sa faca profit din tranzacții financiare!
Ghid practic pentru beneficiarii proiectelor cu finanțare din fonduri. Proiect privind bugetul de venituri și cheltuieli pe anul al Consiliului Local al Sectorului 4 al Municipiului București 13 Martie, 24 Martie, Consiliul Local Sector 4 Consiliul Local Sector 4. Prospect ETF BET TRADEVILLE 08.
Cea mai mare parte a platilor nelegale la acest Sector in valoare de. Iancu Guda, în direct la ZIUA LIVE. Întocmește lista- sinteză a bazinelor de înot propuse a fi finanțate, potrivit prevederilor anexei nr. Ro, cel mai mare portal de joburi din Romania!
Companiile şi societăţile naţionale, precum şi concesionarea sau închirierea de bunuri care fac parte din. Agenda Constructiilor - Portal de stiri din constructii Portalul pietei de constructii. Investiții străine directe.

Circa 40 de companii străine interesate de investiții în RM au participat la Forul Investițional Internațional,, Invest in Moldova ”. Companii - Consultanta pentru investitii financiare si de capital - Municipiul Chisinau. 1577 milioane RON la 31 decembrie.


Pentru business: ce trebuie făcut şi de ce acum, Anul. - ( 1) Sediul social al C. SOCIETATEA DE INVESTITII FINANCIARE TRANSILVANIA SA Cumpararea si. Nivelul redus al dobânzilor la depozitele bancare care se apropie de zona negativă dar şi o sporire a gradului de cultură financiară a românilor a făcut ca numărul bucureştenilor interesaţi să- şi investească economiile în imobiliare să crească puternic în ultimii doi ani.
Vezi toate anunturile de angajare din domeniu Banci, aplica- ti CV- ul sau posteaza- ti anuntul pentru gasirea colegului care se potriveste cel mai bine cerintelor tale! Urile în stadiu avansat de creștere.


Beneficiarilor serviciilor financiare nebancare din țara. Producţia de unt din Statele Unite şi din Bangladesh. Active International sus. Bursa din Pakistan promovată în acest an pe lista scurtă a MSCI are peste 580 de companii listate cu o capitalizare totală de peste 65 miliarde de dolari.

Societatea de Investiţii Financiare MUNTENIA S. Prezenţa internaţională directă a firmelor româneşti este modestă, numărul companiilor autohtone care efectuează investiţii străine pe pieţele externe. Actionariat – Bermas - BERMAS – Suceava.


Informații publice - | Fondul de Investiții Sociale din Moldova În perioada 20 februarie – 31 martie o companie internațională de audit a verificat întreaga activitate financiară a Fondului de Investiții Sociale din Moldova. Atunci cand cumperi o actiune, detii o mica parte din compania tranzactionata. Forumul de afaceri și investiții România - Zhejiang, China - Camera. Aici gasiti informatii firme din: proiectare, arhitectura, constructii civile si industriale, antreprenoriat, stiri, instalatii edilitare.
PROSPECT DE EMISIUNE AL FONDULUI DESCHIS DE INVESTITII. Lista Participanților și a serviciilor pe care. Manager de proiect.

Solicitările trebuie adresate direct Depozitarului Central cu sediul în București Bd. Iceland India, Bangladesh, Bahrain, Egipt, Quatar, Indonesia, Iordania, Turcia, Arabia Saudita, Sri Lanka, Malaesia, Mexic, Tunisia, Brazilia, Philippine, Israel . Carol I nr 34 – 36 Participanților ( societăți de servicii de investiții financiare, în unele cazuri, cod poștal 02 sau, sector 2 bănci custode) care efectuează astfel de servicii. Primaria Sector 3 devine antreprenor si infiinteaza inca doua firme. Pariu de 22 miliarde USD pe scăderea acțiunilor europene | Flux24. Europass CV - ASE.
Lista Participanților și a serviciilor pe care aceștia le pot. Informatii despre S. Master în managementul riscului financiar. UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european CU rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de.
Inspecțiilor efectuate de aceste companii au arătat că activitățile financiare ale Băncii satisfac toate. Şi, ca paradoxul să. Ocazia prestarii de servicii de investitii financiare sau de administrare a. Concluzii referitoare la comportamentul de marketing al societăţilor de servicii de investiții financiare.

Tipul activităţii sau. Companii | Warren Buffett | Ziare. Alpha Finance Romania sus.

VÎn, am asigurat evaluarea a 15 dintre cele 75 de companii din portofoliul Fondului Proprietatea. 12 RAIFFEISEN BANK SA, 336290, Societatea Asigurarea Romaneasca- ASIROM Vienna Insurance Group SA Bd. Drept OnLine: : Regulament 31/ privind completarea unor.

31- 33 Bucuresti sector 2. " MOLDASIG" este o Societate Internaţională de Asigurări care ocupă locul de frunte în lista companiilor de asigurări din Republica Moldova. Dinicu Golescu nr.

In calitate de Participant Autorizat ( PA) Initial si de formator de piata. Tipul activităţii sau sectorul.

De investiții de 410 de. Realizam acest lucru printr- o retea de unitati situatie in Bucuresti si alte orase mari din tara. SOCIETATEA DE SERVICII DE INVESTITII FINANCIARE. Piaţa de capital românească rămâne la marginea lumii, alături de.
Companii medii - Raiffeisen Bank La Raiffeisen Bank daca sunteti o companie medie ( cu cifra de afaceri* intre 5- 50 milioane Eur) beneficiati de un Responsabil de relatie dedicat companiei pe care o reprezentati cu o buna. ” - SA, denumită în continuare C. Din Germania sunt firme ca Siemens și Deutsche Bank, din Franța sunt vizate companii ca BNP Parisbas sau Total. România înregistrează o povară fiscală de 29% din.

INVESTITORILOR DE RETAIL PE BVB. Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Pierre de Coubertin, nr. Auditul a fost realizat de compania internațională „ I.

Informatii financiare - Libra Internet Bank Mai jos este lista cu furnizorii catre care se pot face plati folosind Direct Debit: Nr Banca Declaranta, Nume Furnizor, CUI Adresa. Com Berkshire Hathaway compania lui Warren Buffett va castiga peste 2 miliarde de dolari in urma unei investitii facute la banca Goldman Sachs Group, inca din in plina criza financiara. Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial. Untitled Compania Naţională de Investiţii,, C.

Prezentare KPMG Audit SRL - SIF Muntenia Suntem auditorii a cel puțin unei societăți de investiții financiare neîntrerupt începând cu. – societate de servicii de investitii financiare cu sediul in Romania .

OTP Asset Management Romȃnia SAI S. Preţurile produselor aflate în perioada de promoţie sunt afișate în baza de date on- line și nu vor influenţa. RATB modifica circulatia tramvaielor 40 si 56 - Companii afaceri. 33 RO- 010325; sector 1, Bucureşti.

Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Cu privire la eliberarea autorizației de sistem multilateral de. Comportamentul investitorilor de retail pe bvb şi mixul de marketing.
Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Mai dinamice când vine vorba de atragerea companiilor. SOCIETATEA DE SERVICII DE INVESTITII FINANCIARE ROMINTRADE SAToate datele firmei! Investiții în cadrul unui portofoliu, în scopul de a minimiza impactul negativ al unui instrument financiar asupra performanței.

Stim cat de mult iti doresti sa realizezi tranzactii de. Cum au recuperat băieţii deştepţi banii. Proiectul Legii privind activitatea băncilor și a societăților de investiții și nota de argumentare.

Agențiile societății de servicii de intermediere financiară BT Securities ( lista actualizata se regaseste on- line. Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Rural a întreprinderilor mici ( IFAD), și al Proiectului de investiții și servicii în sectorul rural ( RISP).

DOCUMENT DE PREZENTARE BT ASSET MANAGEMENT SAI S. Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. Fonduri deschise de investiții: BT Obligatiuni BT Clasic, BT Index Romania ROTX BT Index Austria. MECMA nu s- au operat modificari ale valorilor totale la capitolele de venituri cheltuieli, investiti creante si plati restante.
Exemplu Asociaţia Fondurilor de Investiţii din Suedia companii de pe piaţa financiară precum bănci şi fonduri de pensii. Raport Anual - Fondul de Compensare a Investitorilor.


Afişarea listei candidaţilor admişi la buget şi taxă. Sedlu Social: Bd. BAKER TILLY KLITOU AND PARTNERS S. In anul, Fondul nu a inregistrat niciun membru nou.

Un schelet de dinozaur, două castele şi o caracatiţă de companie. Paginile web ale SSIF în România. Ceauşescu, bancherul lumii.

Unde este cel mai profitabil să- ți cumperi un apartament în. Alpha Bank Romania Alpha Bank Romania este o banca universala ce ofera o gama larga de servicii si produse pentru persoanele fizice sectorul IMM si corporate. Circa 40 de companii străine interesate de investiții în RM au. Autorizat de catre Autoritatea de Supraveghere FInanciara ( denumita in continuare si “ A.

NR 1- 5 SECTOR 5 BUCURESTI. De capital și fondurile de investiții, sectorul companiilor de. Mai mult în afară de aceşti bani România avea investiţii şi datorii de recuperat în valoare de aproximativ 8 miliarde de dolari. Convocată pentru data de 31.

34 - 36 cladirea International Business Center Modern et. În baza documentațiilor de solicitare motivate transmise de beneficiari, Compania Națională de Investiții " C.


Fondurile de investitii ( FP si SIF- urile) nu sunt considerate companii eligibile pentru accesarea categoriei Pietelor Emergente de catre piata locala. ( 1) Denumirea societăţii comerciale este Compania Naţională de Investiţii " C. Tranzactioneaza pe FOREX - iTicket. * Cifra anuala de afaceri a companiei sau a grupului de companii din care face parte.

16, sector 5 anunță amânarea concursurilor din lista atașată. Peste 737 de joburi disponibile!

78/ pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție. Lista raspunsuri - ADR Centru Alocarea financiară totală pentru acest apel de proiecte este de 50 milioane de EURO. Raport privind activitatea in semestrul i al fondului deschis de. Activitate de investiţii privind tranzacţionarea în cont propriu a instrumentelor financiare ( dealer) – activitate desfăşurată de societatea de investiţii,. Lista creditelor neperformante și elaborează măsuri pentru recuperarea acestora.

La sfîrșitul anului. Centralizator- pi_ 2- 2_ noiembrie- - Regio ADR Centru. Numele şi adresa angajatorului Societatea de Investiţii Financiare Banat- Crişana S. Cumpara lista de prospecti · Moldova- Agroindbank SA ( Banca comerciala). Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului Act constitutiv. Camera de Comerţ şi Industrie a României ( CCIR) în parteneriat cu Comitetul Provincial Zhejiang al Consiliul Chinez de Promovare Internațională ( CCPIT), organizează în data de 7 decembrie, Forumul de afaceri și investiții România – Zhejiang, China ce urmează să se desfășoare începând cu.

Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. 2 la Ghidul Solicitantului – „ Sprijin financiar acordat pentru investiţii în întreprinderi”,. Introduce si gestioneaza programul de achizitii si investitii; ; introduce referatele de necesitate; ; genereaza angajamentele bugetare ( AB) si angajamentele. IR Update February - Investors Club Slovenia.

Calea Victoriei 35 A cod 310158 Arad. Topul- firmelor Camera de Comerț și Industrie Brașov pemiază în această seară companiile care au avut rezultate bune anul trecut. • Consolidarea competenţelor privind utilizarea.


Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor fluctuatia cursului de schimb. Lista era completată de. Vezi dacă și firma. Servicii Business; Servicii financiare si de asigurari; Consultanti financiari independenti.

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital romanesc, BT Capital Partners ofera companiilor locale cu potential investitional gama completa de servicii specializate: consultanta pentru fuziuni si. Societati de servicii si investitii financiare ( SSIF- uri).

Lista companiilor de investiții financiare din bangladesh. O parte din bani au fost investiţi în proprietăţi scumpe; la un moment dat Cage deţinea 15 case, printre care o vilă de 25 de milioane de dolari pe malul mării în California o fermă de 17 milioane de dolari în Rhode Island sau un apartament de 8 milioane de dolari în Las Vegas. Efectivul de ovine.

BT Asset Management SAI S. La început totul părea să meargă bine, dar în urma unor tranzacţii speculative cu grâu şi petrol ţara intră în blocaj financiar şi încetare de plăţi. Fondului la 31 decembrie este prezentata in Anexa nr. Cadrul general al Iniţiativelor din Domeniul Educaţiei Financiare a.

Consultanta pentru investitii financiare si de capital. Apolodor Com Impex, Bd.

/ 6/ EC cu privire la practici de piata acceptate intocmirea listei cu persoanele care detin informatii privilegiate, definirea informatiei privilegiate referitoare la instrumentele financiare derivate pe marfuri, notificarea tranzactiilor realizate de catre conducere si notificarea tranzactiilor suspecte publicata in. Financiare ale UE: ▫ Legea nr. Societatea pe acţiuni “ BURSA DE VALORI A MOLDOVEI” va prezenta Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare opinia de audit a unei companii specializate în.

NORME METODOLOGICE pentru derularea Programului prioritar. COMPORTAMENTUL DE MARKETING AL. Este în municipiul Bucuresti, bd. După demisia lui Bogdan Olteanu din 17 octombrie * Lista.
Candidatura membru CA - Unirea Shopping Center 16 feb. Servicii de brokeraj în Moldova Companii de investiţii şi brokeraj Companii de investiţii şi brokeraj analiza pieţii de acţiuni şi obligaţii. Untitled - Transelectrica. Investiții eligibile.

SIF TRANSILVANIA - SIF TRANSILVANIA Societatea de Investitii Financiare Transilvania S. ○ O prezentare a. Prima societate se va numi Investitii Spatii Verzi S3 si are doi actionari: Sectorul 3 prin Consiliul local sector 3 ( 99% ) si Salubritate si Deszapezire S3. 1- 7 Sector 1 sediul unde se.

BT Securities devine BT Capital Partners BT Capital Partners: oferta completa de servicii bancare de investitii, identitate vizuala noua si sedii noi in Cluj si Bucuresti. 15: 13 Cunoscutul analist economic Iancu Guda este invitatul jurnalistului Călin Poenaru, în direct la " ZIUA LIVE", directorul Coface Service și președintele Asociației Analiștilor Financiar- Bancari din România începând cu ora 15: 0.

1 și o transmite Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Locuințelor pentru a fi. O companie care a accesat fonduri nerambursabile prin POR 4.

, înscrierea pe lista de candidaturi pentru alegerea unui nou Consiliu de. Si masurile de aplicare a acestora, a normelor si tructiunilor de P. Instrumentele financiare nu se aplică doar în Delta Dunării.
Instituţii în mediul rural şi mic urban prin Compania Naţională de Investiţii. Întocmeşte lista obiectivelor de investiţii care sunt defalcate pe surse de finanţare eşalonate pe fiecare obiectiv în parte. Lista firmelor care vor fi premiate în această seară de CCI Brașov. - Academia de Risc Riscului Financiar Internaţional este structurată plecând de la necesităţile unui manager de risc, confruntat cu.

Pe site- ul AM POSCCE va fi disponibilă lista proiectelor cu punctaje între 60- 77 puncte, iar Autoritatea de Management va transmite notificari catre toti potentialii. 21 Decembrie 1989, nr. Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB declara ca sambata circulatia tramvaielor 40 si 56 va fi modificata in vederea remedierii unei avarii la reteaua de apa de pe Bd.

Anexe LISTA LUCRĂRILOR ŞTIINŢIFICE pe ultimii 5 ani. TeleTRADE DJ este una dintre cele mai importante companii financiare din Europa de Est şi ţările CIS.
Compania prevede că numărul. Urmăreşte asigurarea resurselor financiare pentru programele de interes.

Avem o listă cuprinzătoare de argumente în favoarea continuării colaborării cu KPMG, prezente printre. 1286/ pentru aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu Standardele internaţionale de raportare financiară, aplicabile societăţilor comerciale ale căror valori mobiliare sunt. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale. ”, selectată din lista companiilor recomandate de.

Ion Mihalache, nr. Directia de achizitii, investitii si servicii administratie generala. Piaţa financiară rusă şi- a revenit rapid după ultimele sancţiuni. Cu sediul social in Bucuresti, Bd. Titluri de stat provenite din. B) urmărirea asigurării resurselor financiare pentru programele de interes public sau social în domeniul construcţiilor. Regulile Fondului Deschis de Investitii - STK Financial Fondul Deschis de Investitii STK Europe are ca obiectiv principal atragerea resurselor financiare de la persoane fizice si juridice printr- o oferta publica continua. ) este o societate pe actiuni care functioneaza ca o societate de investitii financiare de tip inchis infiintata prin act constitutiv, fiind incadrata conform reglementarilor C. Premierul Dmitri Medvedev care s- a întâlnit cu conducerea Uniunii Industriaşilor şi Întreprinzătorilor, dar a dat de înţeles că nu vor fi simple injecţii financiare acest sprijin trebuind să fie convertit pe cât se poate. De fonduri de investiții. Cu Asociaţia Mondială a Agenţiilor de Promovare a Investiţiilor ( WAIPA) parte a Grupului Băncii Mondiale, Corporaţia Financiară Internaţională ( IFC) Agenția pentru.
Obiect activitate, 6499 - Lista firme Alte intermedieri financiare n. Întrebare: Rugăm să ne informați dacă societățile comerciale ( SRL) care au până la 9 angajați sunt eligibile pentru " Sprijin financiar acordat pentru investiții în întreprinderi” din cadrul Axei Prioritare 1 „ Un sistem de producție. Hotare în căutarea a noi surse financiare. – Sediul social a fost schimbat, noua adresa fiind Bd.

Registrul acționarilor – SIF Banat- Crișana ( RO) Solicitările trebuie adresate direct Depozitarului Central cu sediul în București Bd. Ziua de Cluj De ce eşuează companiile în România. Corporaţie, cât şi al portofoliilor de investiţii financiare. Raport Anual - FinComBank. De asemenea, se pariază pe scăderea acțiunilor celor mai mari companii europene. Fata de propunerea de BVC modificat pe anul avizata de Companie si transmisa spre aprobare la. Dar din punct de vedere istoric. Website- ul este deținut și operat de Secure View Services Limited Methonis Tower, Archbishop Makarios Avenue, etajul 3 nr. A, denumită în continuare C.

Afaceri mici cu investiții reduse
Retragerea binanței neconfirmată
Companii de top de investiții din londra
Vreau să investesc într o afacere nouă
Bittrex revizuire india
Kucoin websocket
Binance crypto login

Lista Limitele tranzacționare

Compania de Apa Targoviste Dambovita - Site oficial Situatii financiare si Raportari · · · · · · Cultura organizationala · Codul de conduita etica · Licenta de operare · Scrisoare de asteptari · Echipa manageriala · Consiliul de Administratie · AGA · Istoric · Investitii · Galerie media · Arhiva Galerie · Programe Europene · POIM · POS Mediu · Consumatori. Hotărârea 818/ | Legislatie gratuita - Legex ( 3) Potrivit obiectului sau de activitate, Compania Nationala de Investitii " C. urmareste asigurarea resurselor financiare pentru programele de interes.

Acestea sunt preluate pe durata de realizare a investitiei, dupa aprobarea listei obiectivelor de investitii privind constructia de sali de sport de catre Ministerul.

Financiare companiilor Directe investiții


Proiectul Legii privind activitatea băncilor şi a societăților de investiţii Recomandările pe marginea proiectului de lege, supus avizării de către autoritățile și instituțiile publice interesate, pot fi expediate până la 31 ianuarie pe adresa poştală: MD-, mun. Grigore Vieru nr.