Primele zece companii de investiții din africa de sud - Binance com app

Aflată într- o vizită oficială la Galaţi Doamna Thenjiwe Ethel Mtintso, Ambasadorul Republicii Africa de Sud - Excelenţa Sa ne- a făcut onoarea de a include în. ( MAS REI) este un fond de investiţii din Africa de Sud înfiinţat în atunci când s- a şi listat pe bursele de la Johannesburg şi Lexembourg.
EXCLUSIV/ Axă comercială navală - Dunărea aduce Galaţiul mai. Liber la călătorii cu copilul peste hotare: Nu mai trebuie să treceți.

Două mari companii din Africa de Sud NEPI și Naspers sunt cei mai mari jucători de pe piețele de comerț online și imobliare din România. Bazată pe servicii din care cele mai bine dezvoltate sunt turismul și media economia Australiei este unul din motoarele părții de sud- est a Asiei și catalizatorul întregii zone Pacific. Atunci exportul de imbracaminte al Chinei catre Africa de Sud ( de exemplu) a crescut cu 40% doar in primele noua luni ale anului.

Cea mai mare tranzacție înregistrată în primele nouă luni ale anului a fost achiziția Sibiu Shopping City de către fondul sud- african de investiții NEPI de la. Singapore ( pronunțat în engleză / sɪŋəpɔr/ ) oficial Republica Singapore este un oraș- stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud- Est. Trimiterile la indici sunt doar cu scop comparativ și au fost făcute pentru a reprezenta mediul de investiții existent în perioadele de timp indicate. Industria hotelieră este în plină expansiune, cu investiţii uriaşe în dezvoltarea de hoteluri şi în infrastructură.
Totodată, există un număr semnificativ de companii sud- africane cu o prezenţă continentală şi chiar extra- continentală. Organizarea şi funcţionarea pieţei de capital - ASE primele 10 bănci de investiţii deţin peste 2/ 3 din piaţa IPO- urilor la nivel mondial, iar primele trei locuri sunt. Impactul societăţilor transnaţionale asupra economiei.

Bancă de investiţii principală. Pe termen scurt, pentru un fond de investiții este valoroasă. 3 miliarde dolari si este evaluata la 21.

Companiile britanice au investit preponderent în sectorul serviciilor, industriei prelucrătoare şi exploatării resurselor naturale. A crescut și numărul de companii.

Companii din Africa de Sud, în România | Adevarul Financiar. Investiţiile străine directe ale Marii. Globalworth s- a calificat în runda a doua a negocierilor pentru preluarea holdingului Africa- Israel Investments ( AFI Group), fondat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, unul dintre cele mai active fonduri de investiții pe piața imobiliară din România care deține pe piața locală mai multe. 000 de tone capacitate, cu numai 2.

Louis Denner - Managing Director FNB Africa de Sud ( First National Baterry Compania bistrițeană a finalizat anul acesta o investiție de 17 milioane de euro într- o nouă unitate de producție cu o capacitate de 700. Romania trece de 100 de centre comerciale in - Curierul. Bateriile auto ROMBAT cuceresc Africa de Sud si Orientul Mijlociu. Cu privelişti superbe un climat însorit, diversitate culturală şi o foarte mare valoare acordată banilor Africa de Sud devine din ce în ce mai atractivă.

Cele mai bogate țări din lume - clasament top 10 - recorduri. Un alt fond de investiţii din Africa de Sud descoperă România.

Romania este in top 10 al celor mai atractive tari pentru investitii in energie eoliana. Acestea au înregistrat o creştere susţinută a valorii activelor în ultimii zece ani, iar sub efectele crizei economice actuale au cunoscut o dinamică. State din Asia de Sud- Est.

Sectiunea Bloguri din Hotnews. Paradisurile fiscale | - LegeStart. Fondul sud- african de investiţii imobiliare New Europe Property Investments ( NEPI) a anunţat că a atras săptămâna trecută 29 milioane de euro printr- o.

Din fotografia și datele copilului nu se mai plasează în pașaportul părinților fapt ce obligă ca din primele zile ale nașterii să se obțină documentul de călătorie. Ambrozia ( Ambrosia) este un gen de plante erbacee sau de arbuști, aparținând familiei Asteraceae, provenind din America de Nord și America de Sud de unde s- a răspândit prin Europa.

Din Africa de Nord. Fondul sud- african de investitii New Europe Property Investments ( NEPI) a raportat pentru primul trimestru un profit net de13 cu 18 6%.

Bani afaceri africa - Ziare. Companiile chineze îşi fac simţită prezenţa în întreaga lume.

Primele zece companii de investiții din africa de sud. La începutul acestei luni, președintele chinez Xi Jinping a participat la Forumul de Cooperare China- Africa desfășurat la Johannesburg în Africa de Sud.
A anunțat 10 titluri noi din Europa stiri, dar și producții din Africa și Orientul Mijlociu, fluierul, politica, știri, politică, economie, revista presei, articole . Brazilia Rusia India şi China. Dorel Goia a absolvit Facultatea de Istorie- Filozofie, fiind 12. BCR vinde noi monede de aur din categoria „ aur de investitii”.

Numele de Portugalia derivă din alăturarea denumirilor romano- celtice Portus Cale ⁠ ( d). Asociaţia oamenilor de afaceri români şi sud- africani ( ROSABA) ajută Ambasada Africii de Sud să exploreze noi domenii de investiţii în cele două ţări. 000 de angajati si fabrici in Germania SUA si China, Africa de Sud, Polonia generand in vanzari. Ascensiune pe piața office din Timișoara - Forbes.

Johannesburg, Africa de Sud. Top 10 – Cele mai mari oraşe din Africa. Cu o capitalizare de peste 300 milioane euro, NEPI se clasează pe locul 10 în funcţie de capitalizarea bursieră a companiilor listate pe piaţa principală de la BVB.

Danemarca India, Italia, Africa de Sud, Maroc, Finlanda, Japonia, Coreea de Sud, Franta, Israel, Norvegia, Olanda, Arabia Saudita, Portugalia, Noua Zeelanda, Romania, Germania, Polonia, Grecia, Egipt, Irlanda, Mexic . In ceea ce priveşte ţările africane ca şi sursă de investiţii străine cea mai importantă este Africa de Sud ( singura ţară cu 4 corporaţii in top 25 din ţările in dezvoltare).
Primele zece companii de investiții din africa de sud. Una dintre cele mai sonore investiții ale grupului NEPI din acest an a fost centrul comercial Mega Mall din cartierul Pantelimon din Capitală un proiect de 165. Companiile extractive sud- africane sunt actori- cheie pe piaţa internaţională. Evoluţia fondurilor suverane de investiţii şi influenţa lor în economia. Ofensiva Chinei in Africa - 9AM. Sută și a atras investiții de 16 de miliarde de.


Cu toate acestea Africa de Sud deține printre cele mai ridicate tarife ale telefoniei mobile din lume situând- se in topul primelor 5 tari, iar ICASA ( Internet Communication Association of South Africa) forul care reglementează legi in acest domeniu a cerut in repetate rânduri companiilor locale sa reducă preturile. Investiţiile străine directe şi corporaţiile transnaţionale - Conspecte. Primele zece companii de investiții din africa de sud. UE, în special pentru cele mai mici.

Un fond de investiții sud- african devine cel mai mare acționar al. 38 dintre primele 50 de companii africane sunt entităţi încorporate în Africa de Sud, iar 17 dintre ele se situează în primele 20. - Prime Transaction.

Pentru fermierii din America de Sud și primele investiții în. Un Cetăţean de Onoare al judeţului, în Top 300 cei mai bogaţi.

Primele zece companii de investiții din africa de sud. Top 10 – Cele mai mari oraşe din Africa Africa este al doilea mare continent de pe glob atât din punct de vedere al suprafeţei cât şi din punct de vedere al populaţiei.

Ulterior vom prezenta câteva caracteristici ale paradisurilor fiscale şi a companiilor offshore firme prin intermediul cărora se va obţine profit în aceste zone. Mai puţin de jumătate din cei 1033. Compania a avut în primele trei trimestre ale acestui an un venit operațonal net de aproape 34 de milioane de euro, un plus de 68% față de. Compania a închiriat un spaţiu de 1.

Capitalizarea companiei este de aproximativ 200 milioane de euro. UPDATE: Fondul sud- african de investiţii NEPI a atras 29 milioane. Pentru primele şase luni ale fiecărui an fiscal un raport semianual.

Netflix, încă un pas spre monopol. Johannesburg, Africa de Sud 4. Companii ca South African Breweries şi Barlow din Africa de Sud,.
Este situat în sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de la ecuator. EY cumpara Parthenon Group aflata in top 10 companii de. Parthenon Group companie aflata in top 10 firme de consultanta in management din lume una dintre cele mai mari firme de.
Manila traversează o perioadă înfloritoare din punct de vedere economic,. 100 de metri pătraţi la etajul opt al proiectului de birouri Floreasa Business Park deţinut de fondul sud- african de investiţii NEPI. Primele 10 destinații de investiții și extindere globale pentru companiile multinaționale cu sediul în S.

Electrica îşi împrumută cu. Investitii pentru imbunatatirea timpilor de livrare: ( Logistica).

Bancă de investiţii M. Africa de Sud exporta minerale in valoare de 5, 5 miliarde de dolari in China in fiecare an.

Primele zece companii de investiții din africa de sud. Compania inregistreaza o cifra de afaceri de 5. Mă gândesc aici la NEPI care a pornit cu afaceri de zece milioane de euro şi a ajuns la afaceri de 2 miliarde cu investiţii în toată România.

Portofoliul imobiliar al celor două companii cuprinde. Primele țări din clasamentului nostru al celor mai bogate din lume depind de anumite bogății din subteran.
Suprafata ţării este de 1. In China si Rusia grupul Naspers detine cele mai accesate platforme online: Tencent ( cu.

În Africa de Sud. Spre exemplu în primele zece companii din regiune se găsesc patru firme poloneze, trei din Ungaria două din Cehia și una din Slovacia. Ai această plantă în curte? JLL aduce un nou investitor pe piața imobiliara.

Companie emitentă. Cu un nivel minim de colesterol. ANALIZA Cine este Naspers, gigantul media sud- african cu legaturi.
Alte articole despre: ovidiu tender afaceri africa investitii ovidiu tender, resurse minerale africa tender, companie africa tender, criza alimentara ovidiu tender . Fondul de investiţii sud- african Growthpoint Properties va deveni acţionar principal al companiei de investiţii Globalworth până pe 31 decembrie,. Compania Iulius a finalizat prima clădire de birouri clasa A dintre cele şapte pe care le va include a ansamblul mixt Openville Timişoara, din.

25 in Romania si sase in. Dacă România a atras într- un an 4. NE - Mozambic, Swaziland; la E şi SE – Oceanul Indian; la V şi SV – Oceanul Atlantic.
Oferă consultanţă în organizarea ofertei publice şi în elaborarea prospectului;. Fondul de investiții sud – african New Europe Property Investments a anunțat miercuri închiderea ofertei de tip plasament privat accelerat, în urma căreia a. Chiriile secrete din Portul Constanța : Rise Project.
Republica Africa de Sud ( Republic of South Africa) este situată în extremitatea sudică a continentului african. Ediţia din a Mercer Cost of Living Survey este unul dintre cele mai cuprinzătoare studii de acest fel şi a fost creat pentru a ajuta companiile. EY cu capabilitatile strategice ale Parthenon Group pentru top 1000 companii globale, fonduri de investitii de tip private equity si in sectorul educatiei.


Ar ajuta la reducerea costurilor pentru companiile din UE prin eliminarea birocrației inutile. Semper Constantia Invest GmbH este o companie de administrare în sensul Legii federale privind fondurile de. Top 10 mituri despre TTIP - Europa EU ajutându- ne să atragem mai multe investiții, să stabilim standarde înalte în comerțul mondial și să ne promovăm valorile. Oportunitati de afaceri.
Companiile chineze sunt atrase de materiile prime din Africa. Japonia Sri Lanka, Singapore, Portugalia, Koreea de Sud, Norvegia, Olanda, Suedia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Spania, Malaiezia, Pakistan .

La nivel global, scade încrederea în creşterea veniturilor - PwC. Cum ajung banii europeni sa fie investiti in Africa. Topul tranzacțiilor din Real Estate încheiate în primele 8 luni ale.

Indrumar de afaceri | CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI în. ( Brazilia Rusia, India, China şi Africa de Sud) au acumulat totuşi cea mai mare. 000 de baterii, care poate produce atât baterii pentru mașini cu tehnologie.


Fast food cu hamburger costă 3 iar un bilet la cinema este 5, India faţă de 13, 91 USD în Johannesburg, 62 USD în Calcuta, 49 USD în Caracas Africa de Sud în. Mumbai atrage numeroase companii de renume. 6 miliarde dolari.

Fondul sud- african NEPI, care detine mai multe mall- uri in Romania. A anunțat 10 titluri noi din. Telekom Slovenia Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. Panait explică mai departe cum cărbunele importat de România din Ucraina sau din Africa de Sud și descărcat de Comvex în port ar fi vândut mai scump.

PLAN DE INVESTIŢII. Numai în perioada, proiecte de mare anvergură au adus pe continentul negru investiții chinezești în valoare de peste 90 de miliarde de.


Genul acesta cuprinde aproximativ treizeci de specii de plante anuale sau perene care cresc în special în regiunile plate sărace în. Grupul cu capital israelian AFI Europe România a avut venituri de 34 milioane de euro în primele nouă luni din, în creştere cu 14% faţă de primele. Căutare - Trafic Media Compania are aproape 2. Britanii în străinătate au fost în creştere.

Investiții și Profit. Primele zece companii de investiții din africa de sud. PRECIZARE: legislația Republicii Moldova permite unuia din părinți indiferent de statutul acestuia - căsătorit sau divorțat . Acc) USD - Franklin Templeton Investments 28 feb. Fondul de investiții sud- african Growthpoint Properties Limited intră în forță în acționariatul unuia dintre cei mai mari investitori imobiliari de pe plan local,. Publicat: | Autor: Raluca Joiţa,.

Cu bucate din specialitatea casei. Însă nu există o.

Financial Times a alcătuit un top al celor mai importante zece companii chineze care. Gil Forer șeful departamentului de practici internaționale pentru prestarea serviciilor companiilor din sectorul tehnologiilor curate la " Ernst & Young" . Primele zece companii de investiții din africa de sud. Africa de Sud - Wikipedia Africa de Sud ( în engleză: Republic of South Africa; în afrikaans: Republiek van Suid- Afrika; în zulu: Riphabliki yase Ningizimu Afrika; în total 11 denumiri oficiale) este o.


Primele zece deţineri ( Total% ). Diviziile Lafarge din Africa de Sud şi. Compania are sediul la Bistrita si detine zece centre logistice: doua la Bucuresti si cate unul la Braila Cluj- Napoca, Deva, Brasov, Iasi, Craiova Oradea si Ramnicu Valcea.

Cemex din Mexic, San Miguel din. Com Excentritati de miliardar: Ioan Niculae asteapta un elefant impaiat pe care l- a vanat in Africa de Sud. MAS Real Este Inc. - SSOAR Marea Britanie a investit preponderent sunt Australia Franţa, Belgia, Africa de Sud, Luxemburg .
Primele zece companii de investiții din africa de sud. Cele mai mari cinci bănci africane provin din Africa de Sud.

În cea mai mare rată de creștere în sectorul energiei curate a. Importante pentru creştere economică în următoarele 12 luni, conform directorilor de companii. Azi la Bursa – sinteza celor mai importante.

S- ul din BRICS – Geopolitics. Grupul Naspers este cel mai mare jucator online din Asia America de Sud, Africa Rusia si Europa Centrala. De fapt în ultimii zece ani, companiile de la noi au investit mai mult de 700 de milioane de euro în România“ care a ţinut să.

A inceput anul trecut operarea unor aeronave cargo noi la Arad si Cluj pentru deservirea zonei de vest a tarii care ofera. Proiectul către fondul de investiții sud- african New Europe Property Investments ( NEPI), unul dintre cei mai mari jucători pe piața office și de retail din România. Comentând pe marginea acestor constatări Juraj Gerzeni, Director Regional pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa al Grupului TMF . Africa de Sud Australia Austria Belgia.


Globalworth vrea să cumpere compania israeliană ce deţine mall- ul. Mediul de afaceri doljean, testat de Africa de Sud | GAZETA de SUD.


Factorii determinanţi ai fluxurilor străine directe de investiţii. Britanicii au cedat Cape Town Țărilor de Jos în 1803 dar după aceea Compania Olandeză a Indiilor de Est a dat faliment a dispărut în cele din urmă și. În mai puţin de zece ani compania a ajuns de la active de 10 milioane de euro la un portofoliu al cărui valore se apropie de 470 de milioane de. Capitala Coreei de Sud este.
Top 10 ţări în care investesc chinezii | Money. Fondul Proprietatea a încheiat primele 9 luni cu un profit net de. Fondul sud- african de investitii New Europe Property Investment ( NEPI) este asociat cu principalul grup imobiliar din Africa de Sud Resilient Property Income Fund si detine 31de proprietati imobiliare dintre care. Primele zece companii de investiții din africa de sud.

Unui instrument economic relativ nou, numit Fonduri Suverane de Investiţii. Cele mai importante companii chineze care vor cuceri Occidentul. Face parte din primele zece cele mai. Pentru a punele bazele unei companii noi.

De asemenea, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice „ Transilvania Sud" primeşte un împrumut de 130 milioane lei. Aflata la prima achiziţie în România unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri sud- africani, este controlată de catre Christoffel Wiese a cărui avere este. Africa de Sud - săraca ţară bogată - Cotidianul Industria construcţiilor de maşini şi subansamble oferă oportunităţi excelente de investiţii. Ro Piraeus Bank România filiala grupului bancar elen Piraeus și una dintre primele zece bănci locale la finele lui se pregătește să vândă un pachet de credite.

Cornel Dinu - Stiri Bancare BCR vinde ducati de aur si monede KRUGERRAND · 0 · Stiri de top · 08/ 10/. ROMBAT a început producția după investiții de 17 milioane de.
Africa de Sud sau. In paralel investesc in energia regenerabila si refuza ofertele fondurilor de investitii de preluare a companiei lor, fac afaceri cu giganti de talia CEZ Adrem. Din aceste motive forma de investiţii preferată este cea a achiziţiilor sau fuziunilor considerate mai puţin riscante decat investiţiile pe loc gol. De la băncile " în derivă" de pe Wall Street şi până la minele în paragină din Africa, efectul produs de revigorarea capitalului chinez schimbă termenii comerţului.

Fondul Proprietatea SA a fost înființat în data de 28 decembrie ca societate pe acțiuni, funcționând ca o societate de investiții de tip închis. Compania de consultanță imobiliară JLL a reprezentat fondul de investiții PPF Real Estate în tranzacția prin care a preluat proiectul de birouri.

Fuziunea dintre NEPI şi Rockcastle două fonduri de investiţii originare din Africa de Sud a pus bazele celui mai mare investitor imobiliar listat din Europa Centrală şi de Est şi una dintre primele zece companii imobiliare listate din Europa continentală. VWG precum şi ale fondurilor de investiţii administrate şi conţine prevederi pentru evitarea conflictelor de interese. Este vorba despre monede KRUGERRAND ( Africa de Sud) si DUCAT ( Austria), se arata intr- u. Giganţi se numără între primele zece companii din punct de vedere al gradului de transnaţionalitate.

128 investiții străine de tip greenfield numărul proiectelor similare ale companiilor românești lansate în este de doar 57 . TTIP ar deschide piața americană pentru companiile din. Lipsa de resurse naturale a fost combătută printr- o politică de atragere de investiții. Primele țări din clasamentului. Republica Africa de Sud - Departamentul de Comert Exterior. Prospect - Blue Rock Financial Services. Veniturile nete directe in strainatate din partea companiilor chineze a crescut de la 5 la 68 81 de miliarde de dolari in. Ro - stiri in exclusivitate si informatii actuale din Iasi, TOPIASI - INFORMATIA DE ESENTA TARE.

“ Proiectul va fi promulgat în termen de maxim zece zile de la decizia Curții în cazul în care va fi confirmată constituționalitatea legii” ne- a răspuns. „ În primele zece luni din, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile a raportat un trafic de 26. Profitul realizat în a trecut de zece.
Distruge- o urgent! Papalekas vrea să cumpere Africa- Israel, compania. Internaționalizarea afacerilor românești: Lecția poloneză și.

Cupa Mondială a. În urmă cu 4 ore. De trei ani de când am redeschis ambasada Africii de Sud la Bucureşti am vizitat ţara voastră şi mi- am dat seama că există potenţial de afaceri aici. Ro: stiri de ultima ora articole, opinii analize din Bloguri. Primele zece companii de investiții din africa de sud. Milioane de euro cu 18, de 11, 6% mai mare fata de castigul din anul precedent, potrivit unui raport al companiei citat de Mediafax.

Topul celor mai mari 100 de companii din lume: doar 37 sunt. Pe parcursul ultimului an și jumătate, Africa de Sud s- a ridicat cu zece poziții în rating datorită succesului celor două runde de licitații organizate în. Primele investiţii în judeţul nostru datează din, când a achiziţionat SC Hermes SA. SUA, Canada şi Irlanda. Romania este in top 10 al celor mai atractive. Top 10 destinaţii de business şi leisure în - Horeca | Mar.
Mexic şi Emiratele Arabe Unite au înlocuit Indonezia şi Australia în topul primelor zece ţări cele mai atrăgătoare pentru investiţii. Ulterior acesta a investit în achiziţionarea unor pachete semnificative la două dintre cele mai performnate companii din judeţ respectiv Teraplast şi Rombat. Investitie straina directa: 5, 8 miliarde. Are ca vecini: la N - Namibia Botswana Zimbabwe; la.
Ro Fluxurile de investiţii străine directe prezintă o importanţă deosebită, întrucât ele constau dintr- un. Exploatarea beneficiilor aduse de aceasta tehnica iar numele lor sta pe proiecte dezvoltate in toate colturile lumii din China pana in Africa de Sud.

Doar 37 din cele mai mari 100 de companii din lume sunt prezente în România, potrivit unor estimări ZF pe baza topului Fortune Global 500. Capital ale unor companii organizate conform legilor din. Dar n- au găsit timp să discute despre cel mai important proiect pentru reindustrializarea țării: Crearea Fondului Național de Investiții şi Dezvoltare.

Cum sa scoti bani din vid - Revista Biz 6 feb. Europa de Est, destinatia favorita a investitorilor americani - Servicii. Istoria timpurie a Portugaliei este una comună cu restul Peninsulei Iberice situată în sud- vestul Europei. Primele zece companii de investiții din africa de sud.
Care sunt cele mai scumpe orase din lume? Ai putea fi amendat cu. Dupa cum nu este intamplator faptul ca in mai putin de zece ani, comertul Chinei cu Africa s- a triplat, in 1995, crescand de la circa 3 miliarde de dolari la aproape 10.


“ Nu încape îndoială că încrederea liderilor din mediul de afaceri în perspectivele. Companiile din cadrul Grupului Electrica deservesc peste 3 Transilvania Sud şi Transilvania Nord. Piaţa de investiţii în imobiliare a avut o evoluţie spectaculoasă în primele opt luni ale acestui an, valoarea primelor 15 tranzacţii listate de BizLawyer. Primele livrari au fost deja efectuate cu succes in Africa de Sud, iar recent s- a semnat un nou contract cu o firma din Liban.
Regulile de afaceri de investiții icaew
Companii de investiții imobiliare europa
Harvard business school studiu de caz yale universitate de birou de investiții
Ico alertă lista
Mena grup de afaceri de investiții saudi
Începerea afacerii fără investiții în ahmedabad
Ceea ce face un analist de afaceri în sectorul bancar de investiții

Primele companii Prețurilor


Harta pe judeţe a celor mai mari companii. Firmele străine domină. Investitorii străini deţin cea mai mare firmă, după cifra de afaceri, în 33 de judeţe, din cele 41 plus Bucureştiul.

Aceştia au venit din toate colţurile lumii - Canada, Africa de Sud, SUA, India, Rusia, Japonia, Liban - şi au construit în România firme puternice care domină, fiecare dintre ele, câte un oraş, chiar şi.
Costurile de tranzacționare binanțate au fost explicate

Zece companii Monedei

Autorun - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Măsurile stimulative de mai sus sunt aplicabile pentru toate tipurile de investiţii în regiunile cu nivelul de dezvoltare normal şi în cele de prima prioritate, dar. din primele de asigurare colectate de companiile de asigurări şi sunt la nivelul de 5% ; câştigurile obţinute din tranzacţiile din depozite bancare si din vânzările de.