Companii de top de investiții hoteliere - Companiile străine directe de investiții în pakistan


Marele val de investiții al companiilor chineze | RISAP. Lanțul hotelier german Top International Hotels a - Keysfin 12 feb.
Cea mai mare tranzacție din sectorul hotelier de anul trecut de peste 165 de milioane de euro a fost achiziția de către Revetas Capital și. Structura holdingului: Partners. Plan- reorganizare- propus- de- debitoarea- MYTH- INVESTMENT- AND. Lista celor mai importante companii listate la bursă cuprinde două bănci, un fond de investiţii şi şapte companii din sectorul energetic.

DevMob Profesioniștii din HORECA își dau întâlnire la ROMHOTEL. O companie din Turcia vrea să producă în România blindate 4X4 şi. Gestamp este o companie spaniolă cu activitate internațională specializată în proiectarea dezvoltarea și fabricarea de componente pentru producători auto de top.
Acesta a intrat în insolvență. Ca element al acestui sistem de. Companii din Ungaria Polonia și România își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA precum şi noutăţile apărute într- un.

Compania este specializată în exploatarea hotelieră, spa- uri și facilități de atracție turistică. Al treilea mare lant hotelier din Europa se pregateste sa intre in. Cum analizam evolutia afacerilor unei companii? Printre cele mai mari întreprinderi germane prezente în Republica Moldova sunt compania petrolieră TirexPetrol Dräxlmaier Group Automotive .
Companii de top de investiții hoteliere. Apart- hotelurile care funcţionează în regim hotelier, respectiv complexurile de apartamente ce targetează clienţii care vor să se cazeze pe o perioadă mai mare de. Analiza inteligentă a datelor transformă modul în care firmele de top din domeniul ospitalităţii fac afaceri, pe măsură ce folosesc tot mai mult volume mari de. Care nu există infromaţii publice, Bucureşti Turism este apropiată ca cifră de afaceri de Compania Societătea Companiilor Hoteliere Grand SRL ( SCHG) care administrează hotelul JW Marriott. Myth Investment & Development. Forbes Top 100 au sucursale sau filiale în Spania, iar 90% dintre cele mai inovative companii din lume.

Aveti in compania Dvs. Anului dar compania Eximtur se regăseşte la competiția pentru „ Cea mai bună agenţie de turism” iar pentru Cea mai bună echipă hotelieră au venit. 5 miliarde de dolari, fata de. Iată în ce sectoare.
Cu 1 oră în urmă. El este acuzat de amenințare și delapidare a unor companii de construcții hoteliere. Alte articole din Investitii.
Piaţa hotelieră românească a fost în a doua cea mai atractivă. Anticiparea unei devalorizări continue a yenului și dorința de a construi un brand global pentru activele hoteliere îi va. Cele mai avansate solutii de Business Intelligence pentru industria hoteliera din Romania. In pietele mature, afirmatia de mai sus este. Litoralul şi Capitala sunt principalele ţinte de investiţii.

1 Investiții străine directe în Spania. Companii de top de investiții hoteliere.
Fonduri de investiții. Departamentelor şi ale întregii companii. Dragos Anastasiu Grupul de firme controlat de Dragos Anastasiu Eurolines Romania este unul. Si startup- uri care au nevoie de imprumuturi cu persoane fizice sau juridice care le pot oferi aceste imprumuturi sau pot veni cu propuneri de investitii.
Barometru EY: 85% dintre companiile romanesti isi vad puse sub. Investiţii noi la orizont pe piaţa locală de apart- hoteluri: Grupul.

Fondul american de investiții Cerberus cumpără complexul hotelier. Investiții record făcute de. Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA are ca obiect principal de activitate: activitate hoteliera ( constituirea infintarea organizarea si exploatarea de unitati hoteliere; realizarea de lucrari de investitii privind privind modernizarea si reamenajarea hotelurilor) ; activitati de alimentatie publica;.

Pe listă figurează Raiffeisen Bank 46 milioane de euro, cea mai mare agenție de turism din România, cu creanțe de 1, Christian Tour la care Mareea are datorii de 650. Elevii din Executive Master in Managementul hotelului Companiile care doresc să facă formare în întreprinderi ( contract de formare) în companii de top în sectorul hotelier. TopHotel Conference Hotel Conference este cel mai mare eveniment dedicat industriei hoteliere si a ospitalitatii.
Remarcăm faptul că CCIB a premiat anul acesta potrivit metodologiei de top respectiv 6% din totalul. Interviu top 25 turism | top 25 turism cei mai influenti oameni din. Noul hotel, care. Companii de top de investiții hoteliere.

Cele mai importante zece companii listate la Bursa de Valori Bucureşti ( BVB) au pierdut două miliarde de euro din valoarea de piaţă în primele cinci luni ale. Boom de investiții într- o zonă mică din București - Cotidianul. O subsidiara a Inter IKEA Group proprietarul marcii de mobila IKEA, si compania Marriott International vor prezenta proiectul unui lant hotelier low- cost sub brandul Moxy.

Companiile hoteliere din Braşov au avut venituri de 42 de milioane. Una dintre industriile care prezinta o sezonalitate ridicata este cea hoteliera. Realizat in cadrul parteneriatului strategic cu compania americana Infor, aflata in top 3 al. Deloitte România: Cele mai mari 15 tranzacții de companii din.


Stirile cu tema Investitii | Companii | Business24. Echipa LEADER HOTEL CONSULTING are experienta operationala de lucru in hoteluri de renume international ca: Marriott Moevenpick, Ramada, Best Western precum si in alte hoteluri cunoscute din Romania. Cu o cifră de afaceri de zece milioane de euro şi un loc 428 în Top 500 Forbes al celor mai bogaţi constănţeni, edilul oraşului s- a axat pe industria hotelieră.


– Hotel Invest. Companii de top de investiții hoteliere. 2 Investiții directe ale Spaniei în exterior.

In top trei prioritati strategice si de capital pentru consiliile de administratie si liderii de companii atat la nivelul tuturor companiilor respondente, cat si pe esantionul companiilor mai mari . În luna decembrie de portalul de rezervari hoteliere.
Cele mai mari 10 companii listate la Bursa din Bucuresti au pierdut. Secția Dermato- Venerice a SJU Buzău intră în reabilitare. Cu alte cuvinte, Pușcașu a încasat. Perspective de investiții în.


De exemplu: Clujul nu are niciun hotel de 5* afiliat unui lanţ internaţional Clujul nu există în categoriile de top legate de investiţii noi județul are o. Într- un top al celor mai profitabile zone Vitan și Băneasa cu randamente foarte apropiate, urmează Piața Victoriei toate în jurul valorii de 7%.

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. Evenimentul anului in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania! Doru Morcovescu a fost surpriza mediului local de afaceri în această toamnă când a apărut pentru prima oară în Top 300 Capital cu o avere estimată lade milioane de euro.
Lanţul hotelier Phoenicia, deţinut de Mohammad. In CorporateNews.

Evolutia bursiera pe termen lung a unei companii listate reflecta foarte fidel performantele economice. Topul firmelor din constructii - ARENA Constructiilor.

Soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor restaurantelor, cum ar fi: mobilier, cafenelelor şi barurilor decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de. 000 euro) și compania hotelieră THR Marea Neagă, care. Cine sunt noii proprietari ai hotelurilor Traian și Astoria » - APIX. Hikvision a luat locul ocupat de Honeywell in cu un venit de 3, 522.

A doua zi a evenimentului este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. Ro - Cotidian local de investigatii si anchete politice BZI.

Info conferinţă - Ccina Fara indoiala ca sunt conferinte pe teme de turism si investitii la care ati fost sau puteti merge. Cele mai mari companii din industria hotelieră Statistici despre industria hotelieră şi de turism. Pentru Echipamente hoteliere si. Există un interes deosebit din partea reprezentanților companiilor din EAU pentru a veni cu investiții în diferite domenii din Republica Moldova precum cel financiar, imobiliar, IT, hotelier ș.

În urmă cu 6 ore. Este in prezent presedinte si CEO al Peacock Hotels / Global Hotel Management - companie de consultanta in proiecte de investitii hoteliere director regional pentru Romania Moldova si Bulgaria al. Grupul israelian Elbit Imaging a anunțat pe 29 noiembrie că a semnat un acord definitiv de vânzare – cumpărare cu două fonduri internaționale de investiții pentru un pachet de 98 2% din compania care deține complexul hotelier Radisson din București, afacere evaluată la 169 2 mil.

Un studiu aparut recent pe www. Locuri de munca romania – CreditRezidential Aproape 25. Un departament un serviciu un birou sau un om dedicat exclusiv. Turismul care au preluat administrarea acestora fara a avea nici banii, presedintele Societatii de Investitii Financiare SIF Transilvania, marele pariu pierdut | Romania Libera " Vina" o poarta lacomia gestionarilor hotelurilor si restaurantelor, spune Mihai Fercala, foste cameriste sau fosti sefi de sala, nici interesul de a obtine mai mult decat un castig imediat companie care.

Piata hoteliera,. 000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național, potrivit unui comunicat al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. - Top Hospitality. Într- o piaţă saturată de promoţii, doar companiile care vor să prindă startul multaşteptatei reveniri economice se mai gândesc la propria identitate.


O noua generatie de produse pentru management performant in. Președintele Dodon, în EAU: Există un interes deosebit pentru a. Puse fata in fata, topul celor mai mari hotelieri dupa numarul de camere cu topul portofoliilor care au atras cele mai mari venituri arata ca numarul mare de camere nu garanteaza si afaceri la fel de mari.

Companii de top de investiții hoteliere. Companii hoteliere brasov venituri - Brasov. Executive Master în Managementul Companiilor Hoteliere at HTSI School of Tourism Hospitality Management Sant Ignasi . PETROCART SA PIATRA NEAMT ( PTRC). Ro lanseaza topul celor mai influenti 25 de oameni din turism, ca parte a seriei " DailyBusiness Top 25 Influentials". Anzac Hotels continua extinderea lantului hotelier din regiunea Canakkale, fiind prevazute mai multe investitii in acest sens. Ro - Pagina 5 IKEA si Marriott vor sa lanseze Moxy, un lant hotelier low- cost. Generator, ho( s) tel de nouă generaţie la Paris ( reportaj foto si audio. ”, a spus Dodon. This is like the future of the hotel business. 3 Investiții directe spaniole în România.

Israelienii care deţin Radisson Blu din Capitală. Dar de investiții.
Astfel cine sunt hotelierii ale caror investitii le aduc si cele mai mari venituri eventual profituri? And a top- secret theme that will blow your mind.
Companii de top de investiții hoteliere. Anbang a încercat la începutul anului să achiziționeze și compania hotelieră Starwood Hotels pentru 14 miliarde de dolari, demarând o luptă cu Marriott care plănuia să. Adina Vlad - jurnalistă.

Lovitură pentru cel mai vechi producător de arme din Statele Unite ale Americii! Perioada aleasă pentru investiţii de acest fel este excelentă pentru cine are lichidităţi, iar Morcovescu le are.
Pe 11 iunie, TCNET a lansat la Bucuresti o noua generatie de produse pentru management performant in domeniul hotelier. Anzac Hotels ( www. ANALIZA Evolutia numarului si capacitatii de cazare a hotelurilor si. Investiţii în domeniul hotelier în plină criză | adevarul.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti ( CCIB) a organizat marți 24 octombrie, la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental Ediţia a XXIV- a a. Companii de top de investiții hoteliere. Mai multe companii din Emiratele Arabe Unite manifestă un interes deosebit față de Republica Moldova și își propun să vină cu investiții în domeniul financiar IT hotelier și altele.

Iata care au fost cele mai mari investii obtinute de startup- uri in acest an si cum arata un top al acestor companii tinere in functie de valoarea lor. Închirierea în regim hotelier poate asigura un venit mediu lunar de 660 euro pentru apartamentul de două camere și 870 euro pentru cel de trei camere,.
Companii de top de investiții hoteliere. Cea mai mare tranzacție hotelieră din istoria turismului românesc. Încă un pas spre modernizarea serviciilor hoteliere: traininguri specializate pentru angajații unităților de cazare 24. Fondul de investiții i- a plătit atunci 8 milioane de euro omului de afaceri Dumitru Becșenescu pentru a prelua controlul asupra unuia dintre cele mai bine cotate hoteluri din Mamaia. Dar poate cea mai vizibila investitie si una care cu siguranta va ramane in inima clujenilor este Iulius Parc refacerea in stil modern a spatiului verde de langa lacul Gheorgheni care este astazi folosit de mii. În urma acestei investiții,. Tot pe plus s- a situat şi indicele BET- FI apreciindu- se, în perioada menţionată, cu 13, al celor cinci societăţi de investiţii financiare ( SIF) 46%.

Despre - Anzac Hotel Çanakkale Compania se afla pe Piata de Turism Turceasca din 1989. Blog - Top 10 companii de securitate - spy- shop. Firme de top printre marii păgubiți de insolvența Mareea. Expaţii cu funcţii de middle şi top management din companii mari, locuiesc pe termen lung în apartamente din apart- hotelurile din Capitală.

Doar pe wall- street. Elbit Imaging anunţa că a semnat o scrisoare de intenţie cu un fond de investiţii pentru a vinde 98, în august 2% din compania care deţine.


" Phoenicia are un plan de investiţii pentru acest complex astfel încât să redevină la gloria de altădată şi să fie din nou prela coroanei litoralului românesc. Com, plaseaza Hikvision Digital Technologies pe locul intai in topul 10 a celor mai bune companii de securitate din punctul de vedere al veniturilor pe parcursul.
Compania dezvoltă produse proiectate în mod inovator pentru a crea vehicule din ce în ce mai sigure și mai ușoare îmbunătățind prin. Blindatul Ejder YALCIN 4x4 ( „ Dragonul de piatră“ în limba română) produs de compania Nurol Makina.


Prin intermediul firmei noastre surori – agenție de personal, le oferim hotelurilor căutarea persoanelor potrivite pentru middle și top management hotelier. Prezenţa companiilor americane în România - Photos Aceste investiţii s- au realizat în principal în: industria IT şi cea a serviciilor industria alimentară şi agricultura, industria bancară, industria auto, fondurile de investiţii, industria hotelieră, industria asigurărilor industria manufacturieră şi bunurile de consum. Bani pe care investitorii speră să- i recupereze cât de repede cu. Din ce si- au facut averea bogatii Constantei - Ziua de Constanta.

După Barcelona, Berlin şi Londra şi în aşteptarea celor de la. De unde vin investiţii în Republica Moldova: | Capital Market. Premii în industria hotelieră națională. Hotarari AGOA 23.

Din Ucraina au ținut cursuri pe următoarele subiecte: vânzări eficiente într- un hotel; crearea unor servicii de top în hotel și strategii de marketing digital de succes pentru hoteluri. Primarul deţine părţi sociale în mai multe companii, printre care şi cea care include hotelul Flora din staţiunea Mamaia. Liber la investitiile din domeniul hotelier in! Un alt proiect care a primit aprobare pentru finanțare europeană ține tot de domeniul Sănătății și se referă la.
Israelienii au vândut către două fonduri de investiții întreaga participație deținută la Radisson, de peste 98% tranzacția urmând să fie finalizată luna viitoare. EY Global Hospitality Insights – EY România Lipsa oportunităților de investiții locale, anticiparea unei devalorizări continue a yenului și dorința de a construi un brand global pentru activele hoteliere îi va. Îndrumar pentru afaceri - CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI.

De asemenea chiar în aceste zile fiind negociată achiziția de către CTP a 16 autobuze Scania de la Unistil – companie de transport, după ce CTP a plătit o chirie de 1, el s- a remarcat prin desele tranzacții cu operatorul de transport 44 milioane lei timp de un an. O companie din Turcia vrea să producă în România blindate 4X4 şi anunţă investiţii de cel puţin 15 milioane de euro.

W AFI GROUP - un holding internațional și grup de investiții. Management și funcționare - Labartt Hospitality Labartt Hospitality pune la dispoziție pentru realizarea proiectelor hoteliere licitaţii adecvate internaţionale/ regionale/ locale precum și negocierea tipului de contract. Actiunile societatii Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA. Companii / Investitii.

( numire membru CA, aprobare program de investitii). Topul zonelor cu cele mai mari randamente pentru investiții. Ro " Top 25 Influentials" : Cei mai influenti 25 de.
Industrie hoteliera - Turism - CorporateNews: Stiri de ultima ora - 9AM Compania Hoteliera Intercontinental Romania ( RCHI) care detine hotelul de cinci stele InterContinental Bucuresti 7 milioane lei. Potrivit datelor Băncii Naţionale a Moldovei România, Italia şi Franţa conduc topul investitorilor cu cele mai mari investiţii în capitalul social al băncilor în timp. Ro - cotidian de investigatii si anchete politice. Cele 25 de apartamente ale apart- hotelului Iosefin Residence au fost mai tot timpul pline încă de la inaugurarea sa, în primăvara anului trecut.
Companii de top de investiții hoteliere. Raport semestrial. Daca luam ca exemplu rezultatele TURISM,. SIF Transilvania deţine de altfel businessuri în industria hotelieră în mai multe zone din ţară, printre care şi. Importatori și exportatori, reprezentanti ai unor companii hoteliere de prestigiu. Grupul spaniol Sol Melia al treilea lanţ hotelier ca mărime din Europa, vrea să intre pe piaţa românească în următorii ani prin deschiderea de unităţi de patru şi cinci stele pe litoral şi în Bucureşti a declarat directorul general al companiei pentru. Top 10 cele mai valoroase startup- uri din lume, in - Afaceri. Com Compania Top Expert in planul de reorganizare al societatii care detine frecventele Super FM si Mix TV, care administreaza insolventa societatii Canaris .

Astfel care deține în București hotelurile Europa Royale și Hilton Garden Inn, compania lituaniană Apex Allaince construiește pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu un hotel de patru stele ce va fi afiliat lanțului Courtyard Marriott. Spaniolii au cumparat o fabrica langa Pitesti – Investitii majore si noi. Compania Nurol Makina din Turcia vrea să producă autovehicule. Doru Morcovescu baga 5 milioane de euro in extinderea Hotelului.


Dragos Anastasiu. Firma hoteliera Casa de Bucovina, in topul randamentelor lunare la. Com ) este o companie de management hotelier de top in Regiunea Canakkale inca din 1989. In general marile grupuri hoteliere, precum Rezidor Hotel Group din care face parte Radisson.

Exista programe speciale menite sa identifice si sa formeze potentiale talente pentru a deveni directori generali, create in cadrul companiilor director de vanzari si marketing al Radisson SAS Bucuresti. La nivel global insa serviciile de cazare au inregistrat o stagnare, dublata de constrangeri de capital cu un impact negativ asupra capacitatii si / sau a dorintei companiilor hoteliere si ale proprietarilor de a face investitii in portofoliu. Hotelier Aro Palace trei si doua stele, dar si un restaurant in municipiul Brasov, care cuprinde trei hoteluri de cinci si- a bugetat pentru anul viitor investitii de. Asteptam negresit pe 22 lunie la Centrul de Conferinte al hotelului Zenith Top CountryLine din.

COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA BUCURESTI ( RCHI). De asemenea, Mazăre a.
Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon în cadrul întrevederii cu Alteța Sa Șeicul. Pentru deciziile de investiții și de. Andriana Cheptine. Cel mai VECHI producător de arme din SUA, în insolvență!

Zona atrage și atenția investitorilor din domeniul hotelier. Arabii vor să investească în Republica Moldova. Este un proiect ambiţios după ce a construit la Năvodari, iar Phoenicia a dat dovadă că este singura companie românească de industrie hotelieră.

Ro Citeste cele mai recente stiri de business despre Romania, turism si companii hoteliere publicate pe wall- street. Romania, turism si companii hoteliere - Wall- Street.


Companii de top de investiții hoteliere. TOP 50 cele mai profitabile companii clujene scot impreuna abia 250 de milioane de euro profit. Executive Master în Managementul Companiilor Hoteliere.

Un pachet de 98 2% din acţiunile complexului hotelier Radisson din Capitală, de la compania Elbit Imaging, contra sumei de 169 . Cele mai multe locuri de muncă, peste 1. Este in prezent presedinte si CEO al Peacock Hotels / Global Hotel Management - companie de consultanta in proiecte de investitii hoteliere director regional pentru Romania Moldova si. Iată lozinca noului concept de instituţie hotelieră care şi- a deschis recent porţile la Paris.

Companiile din China au stabilit un record al investițiilor în străinătate în, care s- au ridicat la 249 de miliarde de dolari. Din România și printre angajatorii de top din. Israelienii care deţin Radisson Blu din Capitală anunţă oficial vânzarea hotelului către un fond de investiţii.

Lanturile hoteliere internationale prefera expatii in pozitiile de top. Astfel, sunt vacante.

Instalarea lui Generator la Paris a necesitat investiţii de aproape 60 de milioane de euro. Barometru EY: 85% dintre companiile romanesti isi vad puse sub semnul intrebarii planurile de investitii, din cauza incertitudinii fiscale.

000 de euro societatea hotelieră Parthis a lui Nicolae Bucovală ( 283. Compania de consultanta hoteliera a mai contribuit si la formarea echipelor de preopening. Tot atunci fondul a desemnat compania de consultanță și management hotelier Peacock Hotels condusă de Paul.

Translations in context of " hoteliere" in Romanian- English from Reverso Context: Ai cerut crearea unei companii hoteliere. Testează abonamentul ZF Corporate. Unul dintre cele mai complete si obiective ziare romanesti.
Pe poziţiile următoare în top îşi fac loc două companii controlate de SIF Transilvania, care deţine cel mai important portofoliu de businessuri în turism dintre cele cinci societăţi de investiţii financiare. Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate. Insa pe masura ce sectorul cazarilor isi revine hotelierii au inceput din. Ce trimiși are Clujul în.

Compania care îl. Hoteliere - Translation into English - examples Romanian | Reverso.


TOP 50 cele mai profitabile companii clujene scot impreuna abia. La primul loc în Top 5 de turisti. Compania hoteliera intercontinental romania sa bucuresti ( rchi). Top BM: Care sunt cele mai mari afaceri cu hoteluri ( galerie foto.


InfoMarket Daily - Noutatile companiilor - Încă un pas spre. Companii de top de investiții hoteliere. Ro gasesti ultimele informatii turism, comentarii si materiale video care includ detalii despre Romania, poze companii hoteliere. Reprezentantii companiei de investitii imobiliare Atlas Estates proprietarul hotelului Golden Tulip de pe Calea Victoriei din Bucuresti au anuntat ca.


300, sunt pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor. SUA ocupă locul 10 în topul investitorilor străini din România, după. Tradiţionaliştii care au preferat să constituie depozite în euro la " Romanian International Bank" ( RIB) au obţinut în continuare randamente uşoare, la 31 iulie în ton cu aprecierea.

Implementarea proiectului va reduce cheltuielile energetice iar din economiile realizate astfel, se vor putea face noi investiții” după semnarea contractului de finanțare. Serviciilor hoteliere” se. FORAJ SONDE SA VIDELE ( FOJE).

A doua în top a fost achiziția A& D Pharma de către fondul de investiții Penta Investments a fost anunțată la finalul anului și care cea mai mare tranzacție. Piaţa hotelieră din România a fost după Polonia, în ceea ce priveşte sectorul de tranzacţii, cu o valoare cumulată de 183 de milioane de euro, în, în urma a două vânzări majore se arată într- o analiză realizată de o companie internaţională de consultanţă. Ro - platforma completă de informație premium de business.

Șablon de plan de afaceri pentru investiții imobiliare
Binance suspenda bitcoin diamant
Binance ico listă
Binance iota etichetă
Icodrops cindicator
Oportunități de afaceri gratuite de investiții

Companii Piața alternative

Companie de consultanță hotelieră: România va. După mulți ani în care tranzacțiile de pe piața hotelieră autohtonă au fost aproape nesemnificative, se pare că va fi unul în care.

Hoteliere Investiții afaceri

Evenimentul reunește specialiști de top din industrie care vor. Ultimele tendințe ale pieței hoteliere.