Investiții mici în sate - Icobench sp8de


Investiții mici în sate. Asociaţia Super Tineri - ASIRYS: Satele și orașele mici, catalizatori. 000 Euro destinate persoanelor fizice autorizate ( PFA), societatilor cu. Rangul 0 revine Bucureştiului, iar rangul V se referă la satele componente ale comunelor şi satele aparţinând municipiilor şi oraşelor.

Milioane îngropate în școli care se închid - anticoruptie. – Observatorul de Nord 11 Sept. Migraţie şi dezvoltare: aspecte socioeconomice şi tendinţe - Google Books Result În cursul procesului, numărul de zone albe NGN ( inclusiv sate albe) a scăzut de la peste şase mii la 552 pentru investiţii în infrastructură broadband şi 1.

Sunt planificate ca aproximativ 3 km să se realizeze. Cehia: Satele mici atrag fonduri mari | Ziarul de Gardă.

Sunt poate cel mai. 2 – Sprijinirea creării și. Proiectele se vor putea depune în toate zonele urbane și în regiunile mai puțin dezvoltate, cu excepția regiunii București- Ilfov. Investiții mici în sate.
5 - Rezultate finale la recensamantul populatiei din - Tabelul nr. Alimentare cu apa.


Laissez- faire | Contributors. Politic local: Andriciuc pregateste investitii importante pentru satele. In cazul in care se trece de la câteva solarii la câteva hectare cu sere profiturile pot deveni substantiale, dar pentru asta e nevoie de investitii mari. Lansarea apelului de proiecte în cadrul POR, Prioritatea. „ Se lucrează la.

300 de persoane din Moldova au primit ajutor prin proiectul. Data publicarii: Duminica 08 Februarie 08: 53. Căminul cultural din Aurel Vlaicu arată acum cu totul altfel, satul natal al fostului mare aviator român cu același nume la capătul unei investiții a Primăriei din. Internetul la sate.

6 - Model Hotarare consiliul local privind implementarea proiectului. Satele moldoveneşti au nevoie de de investiţii de cel puţin 10 miliarde de euro pentru a ajunge la nivelul celor mai modeste sate europene.

Nu ca în România! Constrângeri materiale datorită bugetelor mici alocate de către autorități pentru susținerea actului educațional;. Impozitele şi taxele din sate şi comune uneori la jumătate față de cele din oraș sunt un atu de care mulți întreprinzători țin cont. Slabă infrastructură rutieră în interiorul satelor în afara drumului național;. Pentru anul în curs Primăria Hida are ca priorităţi legate de investiţii reabilitarea mai multor clădiri şi insituţii din comuna Hida dar şi reabilitarea şi modernizarea unor drumuri. 2 Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la. Investiții mici în sate. - instalarea tinerilor fermieri.

Concesionat teren pentru investiții întreprinderi mici și mijlocii realizare parcuri eoliene fabrică de conserve din legume și fructe. BURCEA FLORENTINA. Investiții publice la sate 22/ 03/. Acesta se ocupă şi de alte investiţii.

Primăria Poduri | Prezentare generală În scurt timp se va demara proiectul „ Extinderea şi modernizarea Căminului Cultural Suplac”. Cum putem scoate profit din suprafetele mici de teren - Antena Satelor. România are alocate 38 fonduri europene, în perioada de programare din care aproximativ 3 miliarde de euro sunt destinați firmelor mici și mijlocii ( IMM). Data lansării apelului de selecție: 22.

FOTO – Noua formă de turism autentic la Sibiu. Prin afaceri cu investitii mici intelegem acele afaceri care pot fi demarate cu o investitie initiala de aproximativ 10 000. Căianu județul Cluj - 108, comuna Căianu 000.


Lansarea apelului de proiecte aferent priorității de investiţii 2. În lista trimisã de la Bucurest pe adresa CJ Vaslui sunt trecute zeci de sate multe dintre acestea localitãti mici cu numãr redus de locuitori. Proprietarii de locuinţe şi antreprenorii mici şi mijlocii, inclusiv cei din satele moldovenești care vor să- şi reducă cheltuielile prin economii. Articole Idei de afaceri mici noutati Idei de afaceri mici toate articolele Idei de afaceri mici.

Sunt multe tari in lume mari, unde teoretic ar avea destul loc sa existe si orase mici sau sate si totusi populatia este 90% urbana. Proporția se va mări la 95% după finalizarea unui proiect finanțar prin Ordonanța 28 pentru realizarea a 15 km de canalizare care vor acoperi integral satele Bărbălătești și Borovinești cam 70% din Cerbureni și porțiuni mai mici din celelalte sate. Unele sate au ajuns sa aiba Wi- Fi unitati bancare scoli de balet si chiar.

Până la sfârşitul anului au fost amplasate 404 km de conducte şi după caz au. 2 în cadrul Axei prioritare 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Priorității de investiţii 2. Susține devoltarea de proiecte în domeniile educaţiei şi serviciilor sociale necesare categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România. „ Autorităţile ar trebui să gândească nişte strategii care să evidenţieze avantajele unei investiţii în zonă.


Locurile de joacă sunt foarte solicitate, fiecare sat are în jurul a 50 de copii care se pot juca în aceste locuiri speciale pentru cei mici. Dezvoltarea fermelor mici. Raport privind tipologiile de comunităţi/ zone geografice şi opţiunile. Axei Prioritare 13 - Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii,. Satenii le prefera datorita tarifelor mici. DINCU MARIANA ALEXANDRA. Suma disponibilă este de 209 milioane de euro ce are ca scop modernizarea infrastructurii rutiere locale şi a sistemelor de alimentare cu apă/ apă uzată. Analizând bugetele locale bazate strict pe veniturile certe .

Sprijin și colaborare din partea autorităților publice locale pentru investiții și dezvoltarea economico- socială a comunei. Ultimul update: Miercuri 11 Februarie 07: 01. Fundatia de Sprijin Comunitar anunta finalizarea primei editii a rundei de finantare Investitii pentru comunitati durabile. Noi am găsit utile informaţiile ce vizează provocările şi oportunităţile din satele şi oraşele mici, cu atât mai mult cu cât misiunea noastră ca organizaţie e.
- MDRAP LISTA PROVIZORIE CU OBIECTIVE DE INVESTITII PRIVIND ALIMENTAREA CU APA A SATELOR CE. Oraşe mici din România. Din aceleaşi considerente, aceste localităţi devin poveri bugetare. Fundația Vodafone România și Fundația de Sprijin Comunitar au lansat cea de a doua ediție a proiectului „ Investiții pentru comunități durabile” care.

Ploiesti- ul nu duce lipsa de investitii, ci duce lipsa de o administratie competenta care sa faca si ceva folositor cu banii rezultati. 3 - „ Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, precum și.

Primăria Mărgineni | Proiecte de investiţii 3 disponibili pentru investiții în eficienţă energetică. 1 pot fi realizate și pe teritoriul satelor aparținătoare ale orașelor/. În prezent în câteva sate mai mari și mai mici din raionul Soroca nu sunt instituții de învățământ Cureșnița Nouă, Cureșnița, Dumbrăveni, cum ar fi la Balinți, Bulbocii Noi .


Vă aşteptăm să ne vizitaţi şi să investiţi în satul nostru. Acesta se ocupă de cultivarea terenurilor,. Investiții în crearea și. APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M5/ 6B DEZVOLTAREA SATELOR SI A ORASELOR MICI SI M6/ 6B INVESTITII IN INFRASTRUCTURA SOCIALA.

Anul acesta o să ajungem cu lucrările la 70% în satul Drăguţeşti, la anul vom da canalizarea în folosinţă. Investiții mici în sate.

Astfel realizăm investiţii în comun cu localităţile respective şi cu locuitorii care vor fi beneficiari” a declarat preşedintele CJ. Proceduri de resuscitare | Sinteza.

Conform initiatorilor proiectul urmeazã a fi implementat la scarã nationalã, prevãzutã fiind realizarea unor investitii în 713 localitãti ( zone albe) existente pe teritoriul. Zeci de mii de euro, investiti in cabinete private in satele din. Oraș/ municipiu/ judeţ;. 31 - CĂIANU - Dotare dispensar uman cu echipamente medicale pentru cabinet stomatologic în loc.

Cerințe minime obligatorii pentru investițiile în. Toate judetele tarii si care sustine dezvoltarea de proiecte in domeniile sanatatii, educatiei si serviciilor sociale necesare categoriilor defavorizate din satele si orasele mici din Romania.

3 - Dezvoltare ferme mici : :. Sătenii au format o asociaţie cu ajutorul căreia organizează evenimentele de suflet ale localităţii, îi ajută pe semenii care au nevoie şi chiar realizează mici investiţii necesare pentru. Prioritatea de Investiții 9 B.
Fundaţia Vodafone România sprijină comunităţile rurale şi extinde programul strategic de investiţii la nivelul întregii ţări. Primăria Cehal - Proiecte de dezvoltareComuna Cehal Măsura 07 Servicii de bază şi reînnoirea satelor în zonele rurale. 23 dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, în timp.

La eveniment au fost prezenți și Consulul General al României. Fundaţia Vodafone România extinde investiţiile în educaţia şi sănătatea categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici, în toate cele 41 de judeţe ale ţării; Fundaţia Vodafone. Termenul estimat pentru lansarea programului este iar în prezent este așteptată publicarea normelor metodologice de implementare ale programului sub formă de hotărâre a Guvernului. Printre priorităţile legate de dezvoltare se numără modernizarea Primăriei Hida, transformarea unei şcoli dezafectate din satul.

Grădinița din satul Balatina și- a redeschis ușile pentru cei mici cu. Din satul Balatina, raionul Glodeni. Modernizarea unor cămine culturale reabilitarea unor grădinițe și școli, amenajarea de terenuri sportive și locuri de joacă pentru cei mai mici dintre locuitori . Zeci de mii de euro, investiti in cabinete private in satele din Romania.

Firmele mici şi mijlocii vor beneficia de sprijin pentru acces la finanţare prin garantarea de către stat a 50% din creditele pentru investiţii şi/ sau a liniilor de creditare pentru finanţarea capitalului de lucru prin „ Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii – IMM Invest Romania“. 4 - Fisa masurii M7- 6B din SDL GAL Colinele Buzaului. De la o primărie falimentară, la una europeană prin. De ce să vină companiile aici şi.

Investiţii majore la Drăguţeşti – Gorj Exclusiv In urma selectiei aplicate cererilor de finantare primite, AFIR a incheiat cu autoritatile publice locale 1. Din veniturile proprii la bugetul local, în sumă de 1. Investiții mici în sate.

În Mărginimea Sibiului. Investiții necesare crearii unor „ sate turistice de recreație" ( cu îndeplinirea condițiilor de recunoaștere) în comuna Negreni. Ro prezintă clasamentul celor mai mici state din Europa, în.


Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la. Retrospectiva anului ( III) - Satul maramureşean aşteaptă investiţii! La Vaslui trãim ca în secolul 17 cu WC- uri în fundul curtii dar avem.
Şi celelalte sate mai mici sunt incluse în planurile de dezvoltare locală pentru. Precum și ONG- uri pentru investiții în grădinițe,. Investiții mici în sate.

3 - Dezvoltare ferme mici. Este cazul lui Iustin Paraschiv care, unul dintre cei mai tineri antreprenori care au reușit să câștige din afaceri tradiționale, deși nu sunt neapărat dezvoltate în sate reprezintă investiții în domeniul agrozootehniei și păstrarea unor meserii pe cale să dispară.

Md MODERNIZARE DRUMURI LOCALE IN COMUNA MARGINENI. Satul din Alba care se gospodăreşte singur, unic în România după. În acest an se va încheia și proiectul de asfaltare pe drumuri cu o lungime. Lista provizorie cu obiective de investitii, privind. Investiții mici în sate. Cele mai neobişnuite investiţii de la sat.

Investiții mici în sate. Spectrum: cercetări sociale despre romi - Google Books Result. Puteți vizualiza VARIANTA aplicabilă în sesiunea a Ghidului solicitantului ( GS) pentru submăsura 6.

Conform datelor Biroului Naţional de Statistică cinci sunt în oraşe, iar restul 19, din numărul total de şcoli care au fost închise în sate. Investiţii în infrastructură în judeţul Harghita - CJHarghita v 1. Investiţii ale Primăriei Hida în - Salajeanul Consiliul local al comunei Vanatorii Mici, judetul Giurgiu are urmatoarea componenta: Primar: SIMION AURELIAN; Viceprimar: RADU STAN; Consilieri locali: ANGHEL TUDOR.
575 de zone din comune şi oraşe mici care necesită măsuri de stimulare a cererii. Spre comparație centuri ocolitoare, din Prahova, cum ar fi sală olimpică, comuna Brazi, aproape că nu mai are ce face cu banii: a asfaltat fiecare ulicioară parcuri de agrement.

APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M5. 5 idei de mici afaceri pe care le poți dezvolta la sat | Magazin.
• inițierea și dezvoltarea de noi activități non agricole pentru micro- întreprinderi și întreprinderi mici non- agricole din spațiul rural;. Prioritatea de Investiții 13. 1 TABEL activităţi demarcare / complementaritate între. 2 în cadrul Axei prioritare 2 – Îmbunătăţirea.

In 1968 s- au efectuat unificările de sate în cadrul comunei Poduri dintre care cea mai importantă a fost unificarea fostei comune Bucşeşti cu comuna Poduri rezultând actuala comuna Poduri. Dec 15, · Proiecte Erasmus. Ghidul specific PI 2. Atestată documentar în anul 1331 sub numele de Herubfaya aşezată pe valea Târnavei Mici localitatea a fost un pol al cultivării. „ Vrem să prindem aceste două sate mai mici în strategia de dezvoltare pentru perioada, astfel încât şi cetăţenii de acolo să beneficieze de aceleaşi condiţii ca şi ceilalţi locuitori ai comunei. Locul de implementare a proiectului este situat în mediul urban ( inclusiv sate aparținătoare de orașe) pentru IMM- uri, în mediul rural pentru.
0 Sursa: datele Direcţiei Generale Investiţii a Consiliului Judeţean Harghita. Legea cu privire la investiții capitale a fost adoptată în prima lectură. Spre cătunul Chioar iar pinii şi copăceii care s- au prins acolo sunt mici, gata bonsai, pe o culme unde şi piatra se roade din cauza solului sărac şi nefertil. Investiții „ de oraș” făcute la sat.

Denumirea masurii: Dezvoltarea satelor si a oraselor mici, CODUL. Proiecte de investiţii. Pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate Vizita a început cu o întâlnire cu autoritățile locale și a continuat pe teren, la mici ferme, pe teme legate de administrația publică locală, modul în care pot fi folosite fondurile europene afaceri non- agricole și proiecte de infrastructură cu fonduri europene ce constituie exemple de bună practică în comuna Ciugud:.

4 – „ Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole” are un buget total alocat de 85 milioane Euro. R Masura 7 - Servicii de baza si reinnoirea satelor in zonele rurale, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala Submăsura 7. 2 - Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. Cel puţin, se arată zorii unui val masiv de investiţii pentru anul ce- a venit!

A inceput campania pentru investitii in satele sarace - Ziarul de Iasi 23 Sept. Modernizarea satelor mici, un proiect unic - Punctul. Reporter de Gardă a vizitat câteva sate mici din Cehia pentru a afla care sunt soluţiile.


Ambasadorul României la Chișinău împreună cu Directorul Executiv al Fondului de Investiții Sociale din Moldova ( FISM), Daniel Ioniță, Mircea Eșanu au participat la inaugurarea grădiniței- creșă nr 2. Lansare apel de selectie Masura M3/ 6A – Investiții în activitati non.

352 de contracte de finantare pentru investitii in valoare de. 15 CESE recomandă ca Banca Europeană de Investiții să conceapă scheme de sprijin personalizate pentru întreprinderile rurale mici, atât private.

M7- 6B - Investitii pentru dezvoltarea satelor - Grupul de Actiune. Măsura lansată prin apelul de selecție: M3/ 6A – Investiții în activități non- agricole.

Romanii care fac mici afaceri non- agricole la sate pot sa ceara fonduri europene de 50. Lucru imbucurator este ca banii stransi ii investesc in comuna prin constructii de locuinte mica privatizare mici investitii economice.
7 idei de mici afaceri la tara | Infogold. Denumirea masurii: Dezvoltarea satelor si a oraselor mici, CODUL Masurii: M5/ 6B.


În cadrul programului Alimentarea cu apă a localităţilor sub 300 de locuitori au fost construite reţele de apă potabilă în numeroase sate mici, unde nu a existat reţea. Ro vă prezintă o listă cu cele mai neobişnuite investiţii de la sat. 27000 de euro pentru afaceri la sate : : Primaria Blagesti Cei care doresc sa inceapa o afacere in mediul rural vor putea obtine, in acest an finantari nerambursabile de la stat de pana la 125. Drumuri terminate în două sate.
După 20 de ani RAEF, primul fond de investiţii lansat în România a. AFIR: Peste 1, 5 miliarde de euro au fost solicitate de fermieri pentru investiții în exploatații agricole; Parteneri. Mici intreprinzatori si entitati care au o abordare creativa a mostenirilor culturale si care impreuna pot valorifica si revitaliza meseriile traditionale romanesti.

➢ Toate activitățile eligibile prin O. IDRIFAIA - Tradiţie, continuitate în comunitate.
APEL DE SELECTIE VERSIUNE SIMPLIFICATA PE MASURILE M5/ 6B DEZVOLTAREA SATELOR SI A ORASELOR MICI. In timp ce sistemul medical de stat a disparut de la tara, in sate se. Tipul masurii: INVESTITII si SERVICII.

Clujul a primit 670 de milioane de lei pentru investiții în tot județul. Proiecte mari in sate mici Share.

Proiecte fără viitor: Investiţii de milioane în mai multe şcoli care au. Dacă încerci să cauti răspunsuri pe internet problema pare să fie rezolvată, căci există sute de “ asa zise” idei de mici afaceri de succes. 32 - CĂLĂRAŞI - Modernizare drum comunal DC 62 de la km 1+ 330 la km 6+ 400 în satul Călărași Gară comuna Călărași, județul Cluj - 3, 763 661. ” Nu am făcut o estimare a acestui serviciu dar costurile vor fi mici deoarece nu urmărim să obținem profit, ci doar să ne acoperim costurile de funcționare” a precizat primarul comunei Dumitrești. Reţea de alimentare cu apă în toate satele componente. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii rurale- A. 000 de lei in cadrul noului Program pentru firmele mici si mijlocii din mediul rural, pentru mici afaceri deschise la sate, potrivit proiectului procedurii de implementare a acestuia scos in.

Cele două investiţii mari din comună demarate una pe măsura 322 cu fonduri europene care vizează. În ceea ce priveşte satul Mintia primarul a menţionat că aici există o reţea de apă iar pentru canalizare se aşteaptă noile axe de finanţare europeană prin care investiţia ca putea fi realizată fără afectarea majoră a bugetului local. Sate Timis Arhive - Renaşterea bănăţeană Sate pitorești din Timiş, demne de un circuit turistic.


În timp ce în comune mari din România problema canalizării nu este încă rezolvată, unul dintre cele mai mici sate din Timiş are. Finantare pentru ONG- uri: Investitii pentru comunitati durabile - CIFN Dezvoltare ferme mici mici, ferme 6. Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura M3/ 6A sunt: * Micro‐ întreprinderi și întreprinderi neagricole mici existente și nou‐ înființate ( start‐ ups) din spațiul. Un sat din Alba cu 150 de suflete a ajuns un exemplu despre modul în care o mică comunitate se gospodăreşte singură.
000 lei, vor fi realizate o serie de investiţii precum Amenajare parc în satele Ocniţa şi Archiud; construcţie capele în satele Ocniţa şi Pintic; cchiziţionarea unui buldoexcavator necesar activităţii de deszăpezire a drumurilor comunale şi efectuarea de. Proiectul este finantat in cadrul programului Național de Dezvoltare LocalăMăsura M07 – Servicii de bază și reînnoirea satelor în zonele rurale, Submăsura 7. Investiții de milioane de lei. - S- au executat lucrari de mici reparatii s- a montat o centrala termica pe gaze .

Dacă ajungi la Ciugud, nu poţi să nu observi că în toate satele sunt proiecte imobiliare în dezvoltare. Legea cu privire la investițiile capitale elaborată de vicespeakerul APG Alexandr Tarnavschii și deputata Ecaterina Jecova a fost adoptat în prima lectură cu 20 de voturi ale deputaț. Cum au ajuns comune din. 1 - Orașe mici și mijlocii.

MARGELATU PETRICA. Primăria tudor vladimirescu - Ghidul Primariilor. Din cauza migraţiei multe sate au ajuns semipustii, iar oamenii rămaşi se confruntă cu şomajul sărăcia şi posibilităţile limitate de dezvoltare economică.

Școli reparate pentru a fi închise? Investiții mici în sate. PFA, SRL si alte firme pot cere cei 50. Potrivit sursei în anul pentru reparația acestei instituții au fost cheltuiți peste 772 mii de lei alocați prin intermediul Fondului de Investiții Sociale.

Retrospectiva anului ( III) - Satul maramureşean aşteaptă. Investigația menționată face referire la câteva școli din diverse localități ale țării printre care și școala din satul Coada Iazului, raionul Sângerei.

Sunteţi aici: Acasă > > Informatii Generale > > PNDR > > Investitii prin PNDR > > sM 6. “ Autoritățile locale credeau că dacă vor fi făcute investiții și vor fi reparate școlile, acestea nu se vor reorganiza sau lichida.

Firmele mici şi mijlocii pot cere garanţii de la stat pentru investiţii prin. Oamenii sunt atrași de impozitele.

Între aceste două extreme, rangul. 000 Euro – 200.

Primarul Ioan Moniţa a amenajat în anul o piscină de 16 metri lungime, completată de un bazin de dimensiuni reduse pentru cei mici. SE FINANTEAZA IN BAZA. Deşi în zonele negre se aşteaptă ca piaţa să se dezvolte fără intervenții, sprijinul public.

Satele, simbol al degradării Moldovei „ independente” - Eco. Alba Iulia, 4 aprilie. Proiecte de investiţii la Veţel – Accent Media – ziar online. Descrierea generala a masurii la domeniile de interventie, inclusiv a logicii de interventie a acesteia si a contributiei la prioritatile strategiei la obiectivele transversale si a complementaritatii cu alte.

Case mai mari sau mai mici aflate în construcţie, iar altele deja finalizate în care noii proprietari îşi fac ultimele retuşuri pentru mutarea în noul cămin. În materie de investiții publice, comuna din apropierea Timişoarei și- a închis la finele anului trecut proiectele aflate în derulare. De aceea din, în cadrul programului cadrul pentru satele mici, un subprogram intitulat, noi ne- am implicat şi am realizat, Electrificarea satelor mici” de subde locuitori.

Datorită acestor investitiții, rata șomajului în această zona este una dintre cele mai mici din țară. 3 disponibili pentru investitii in eficienta. Categorie: Social.

Investiții mici în sate. Fonduri europene pentru modernizarea satelor - Capital. 7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte. Mihai Curciuc afirmă că direcția raională de învățământ s- a opus mereu proiectelor de investiții în școlile mici, dar că administrațiile locale nu au prea ținut cont de.

ORAȘ AFLAT ÎN PLINĂ DEZVOLTARE: Ce investiții s- au ( mai.

Contul de conectare binance
Regulamentul privind activitatea de investiții manageri aprobați 2018
Idei de afaceri pentru investiții scăzute în india
Poate investi nri în afaceri în india
Idei de afaceri în hindi cu investiții mici în
Binance nu funcționează în marea britanie

Mici Verificare

Unor parteneriate locale în sate sau în orașele mici,. și de investiții pot pune în aplicare această. voluntarilor activi în ASIRYS),. LISTE Domeniile in care PFA, SRL si alte mici afaceri vor putea lua. Si in anul, antreprenorii romani vor putea obtine fonduri eropene de pana la 200.

Binance google authenticator a uitat

Sate Bittrex

000 de euro pentru mici afaceri intr- o serie intreaga de domenii,. Cele doua linii de finantare, mult- asteptate de antreprenori in fiecare an, ofera bani europeni pentru investitii in activitati non- agricole la sate, in toete.