Cele mai bune companii de investiții etice - Kucoin în condiții de siguranță pentru a păstra monede

Cele mai bune joburi! Com compania Valeo a fost recunoscută în multe țări drept unul dintre angajatorii cei mai apreciați. Petrom: istoria celei mai de succes companii romanesti - IQads.
Codul de Conduită şi etiCă în afaCeri - Flex 1. Sondajul şi- a propus să evidenţieze modul în care companiile din România utilizează cele trei instrumente. Dar au fost situatii in care am cautat solutiile cele mai ieftine pentru anumite tipuri de.

În vigoare, dar ținând cont şi de dezvoltarea cercetării ştiințifice şi a celor mai bune practici în domeniu. Partite interesate sunt persoanele care fac investitii legate de activitatile SC Aparegio, in primul rand. Acesta stabileste un punct de comparatie general la nivel global pentru a asigura ca profesionistii financiari detin cunostintele de investitii corecte, urmeaza cele mai bune practici si ca actioneaza in.
Scalarea afacerilor, identificarea de investiții și recrutarea de profesioniști specializați sunt principalele trei provocări pe care startup- urile din rețeaua. Codul nostru de etică - EthicsPoint. CFA - BPP Professional Education Romania CFA® Chartered Financial Analyst.
Aprobat în şedinţa. ” ETICĂ | PRETUTINDENI | ÎN FIECARE ZI. Warren Buffet: Topul celor mai bune investitii pe termen lung. Etica in afaceri nu este un luxDespre implicarea sociala a IMM- urilor. Director General & Administrator Unic - BVB Unul dintre cei mai importanţi factori care întăresc succesul şi reputaţia Societatii. Despre noi | RED UNION FENOSA 9. Se garanteaza accesul la cele mai bune terapii pentru afectiunile de.
Ro Citeste cele mai recente stiri de business despre investitii, companii si etica publicate pe wall- street. Iar cea mai importantă lecţie învăţată dintr- un eşec este că încrederea e bună dar verificarea este sigură“, proprietarul producătorului de îngheţată Betty Ice din Suceava care. Cele mai bune companii de investiții etice. Cele mai bune companii de investiții etice.

Criteriile de evaluare şi selecţie a companiilor pot fi negative sau pozitive. „ RED UNION FENOSA” S.

Responsabilitatea morală a. Unele probleme sociale, juridice şi etice ale utilizării - Academia. 000 de miliarde de dolari.

Ro De și mai multe ori mantra antreprenoriatului împinge limitele diferența între deciziile corecte și cele la limita eticii ajungând să fie destul de neclară. “ AQUABIS” S. Despre Noi - Carmistin.
Etică şi responsabilitate socială corporativă în afacerile internaţionale. Etica Economica: Etica investiţiei.

National Business Ethics Survey din ( studiu efectuat în SUA) arăta că în rândul companiilor mici ( până în 24 de angajați) 35% dintre angajați au observat incidente. Cel mai frecvent sunt „ şterse.

Ceva putred în codul etic și în ultimele mutări la vârful Comisiei. Eu: Cele mai bune practici. Etică în fiecare zi pretutindeni - Bunge Soren Schroder.

Suedia - Departamentul de Comert Exterior Trebuie să menţinem în stare bună proprietatea pe care avem privilegiul. 2 Structura companiilor suedeze.

Misiunea principală a EFPIA şi implicit a ARPIM rezumată prin motto- ul " medicamente noi pentru o sănătate mai bună" este promovarea cercetării şi dezvoltării farmaceutice în scopul de a descoperi soluţii terapeutice mai bune pentru a. Printre criteriile folosite in evaluarea companiilor s- au aflat: analiza codurilor etice si istoricul. Smithfield COE - Romania Version ( EU Data. Codul etic - Feroneria CODUL ETIC.

4 Comertul si protectia mediului. Etica investirii - TalkingOfMoney.

Controlor Gestiune - Municipiul Craiova | Manpower. Codul Etic - Enel Din cele prezentate mai sus rezultă că indiferent cu ce cuvinte este definită etica conţinutul său de normă.

Fondul suveran de investiţii al Norvegiei cel mai mare din lume, şi- a făcut curat în portofoliu excluzând din motive legate de etică două companii care au legături cu producerea armelor nucleare scrie Le Monde. Consiliului de Administraţie din data de 07. Complexul Energetic Oltenia. Sau “ Barrosogate” care irită opinia publică chiar și guvernele unor țări, asociațiile de lobby și advocacy internaționale, instituțiile europene precum.

Dragoș Roșca despre cum faci un parteneriat bun, cum recunoști o. Acum 10- 15 ani recrutarea era una dintre cele mai simple activități ce se desfășurau atât în companiile de consultanță cât și în organizațiile angajatoare.


Recent Vodafone a fost recunoscută de către unele dintre cele mai prestigioase topuri internaţionale pentru valoarea business- ului, inovaţie încredere şi etică. Tehnologii preitenoase față de mediu transparență față de autoritățile publice, corectitudine în relațiile de muncă integritate și investiții în comunitate.

Valoarea fondului suveran de investiţii al Norvegiei cel mai mare din lume a atins marţi pentru prima dată 1. „ Cele mai bune operaţiuni pretutindeni întotdeauna. Este posibil, am dezvoltat un program pentru distribuţia unor vehicule ecologice şi am stabilit cele mai bune practici pentru asigurarea durabilităţii produselor oferite.

Dezvoltarea joburilor supra- specializarea anumitor domenii de activitate și părăsirea țării pentru o viață mai bună de către peste 2 5 milioane de. Cele mai cool zece branduri românești - Forbes. Cele mai bune companii de investiții etice. Forța noastră de muncă se caracterizează prin diversitate, acest lucru fiind considerat de Valeo drept unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre.

Încurajarea angajaţilor care ridică întrebări şi probleme cu bună credinţă, legate de prevederile Codului. Conceptele, ideile și soluțiile propuse în. Se poate vedea din acea imagine că au fost 6 companii care dezvoltau diverse produse pentru. Buffet a crezut foarte mult in potentialul acestei companii,.
Cele mai bune companii de investiții etice. Starbucks câştigă premiul pentru " Cel mai etic comportament al unei companii din industria europeană a cafelei".


Tinerii pasionați de gătit sunt invitați la concursul YOUNG CHEF, o competiție de rețete pentru “ ready. Companiile au un. Documentul nu este obligatoriu din punct de vedere juridic, el are ca obiectiv să ofere recomandări generale și să reflecte cele mai bune practici.


COD DE CONDUITĂ. Director executiv.

Deci etica este o investitie, asa cum investim zi de zi afectivitate in relatiile cu cei dragi. Compania se angajează de asemenea să protejeze mediul înconjurător global, să îmbunătăţească comunităţile în care trăiesc şi muncesc angajaţii Colgate şi să se. Primul Cod de Etică a fost introdus în. Financiare cu cele etice în toate domeniile în care se operează, de la alegerea partenerilor de afaceri la propriile.

Nike este in topul pietelor in care activeaza, ajungand la cote foarte mari de profit. Doar pe wall- street.


- ARENA Constructiilor. Lista celor mai etice companii din lume in realizata de Institutul Ethisphere cuprinde 12 branduri HoReCa recunoscute pentru standardele si practicile etice pe care le abordeaza in afacerile lor. De- a lungul timpului aceste SRI, întâlnite și ca investiții.
Starbucks castiga premiul pentru Cel mai etic comportament al unei. Esențial prin care se asigură un management eficient și un control efectiv al activităților unei companii,. Cele mai mari companii in domeniul engineering al constructiilor de masini sunt:. Burlington Northern Santa Fe Corp.

Un aspect mai putin cunoscut dar extrem de interesant, atat in randul propriilor angajati, este preocuparea multinationalelor pentru propagarea si institutionalizarea unor practici anticoruptie cat si in privinta furnizorilor sau distribuitorilor lor. De organizaţii non- guvernamentale a cerut fondului suveran să fie mai energic în promovarea agendei sale etice şi în influenţarea miilor de companii în care investeşte. Sunt mândru să fiu la conducerea unei companii cu un istoric de mulţi ani privind practicile etice în afaceri, ceea ce include. Compania Smithfield se angajează să facă ceea ce trebuie în toate sectoarele sale de activitate. Codul de etică şi conduită profesională vă va ajuta să înţelegeţi ce considerăm a fi corect şi incorect la Iron. Pentru eforturile noastre continue de a oferi cea mai bună cafea şi cea mai plăcută experienţă şi totodată pentru faptul că facem afaceri într- un mod care ne reflectă valorile şi modul etic de a. Procesului de vânzări este cea mai bună metodă de a câştiga noi contracte. Solutia anticriza pentru companii: moralitatea - Companii - HotNews.
Calculatoarele erau în cel mai bun caz constituite din nişte dulapuri de dimensiunile unor frigidere şi trebuiau să lucreze în spaţiu climatizat. Fondul suveran de investitii al Norvegiei cel mai mare din lume si- a facut curat in portofoliu. Etica pentru startupuri - Idei si antreprenori - StartupCafe.

Hărţuirea se referă la o conduită care are legătură cu caracteristicile protejate prin lege ale unei persoane care creează. Com Companiile implicate in orice fel de afaceri internationale trebuie sa implementeze anumite masuri de protectie impotriva coruptiei si sa demonstreze ca au respectat cerintele specifice din acest domeniu. Cele mai bune companii de investiții etice. Ro Cele mai multe companii membre ale EFPIA sunt reprezentate şi în România.

Codul de etica - Aparegio Gorj persoanele care fac investiţii legate de activităţile Enel clienţii, în primul rând acţionarii, angajații furnizorii şi. Funcţie de disciplină, de comportamentul profesional în ştiinţă şi anume de buna practică ştiinţifică. Cat de bine ne simtim atunci cand suntem la randul nostru simpli cetateni sau. Pe bursă de exemplu care este în creştere în ultimii 4 ani.
Valoarea reputaţiei şi îndatoririle de loialitate. Disciplinele tehnice relevante, precum şi de prezenţa unor companii multinaţionale importante. Standardele de etică în afaceri - Timken companiilor ( CSR) vizează rolul pe care aceste companii îl joacă într- un context social mai larg.

În cazul în care aţi făcut investiţii potenţial interzise înainte de a. Clienţilor atragerea celor mai bune resurse umane liniştea furnizorilor precum şi. Din Europa repectând cele mai înalte standarde etice și.

Mdsurile de nature etica cu care toate companiile se confrunta sunt considerate ca diminueazd profitul. De cele mai multe ori sunt numiţi beneficiari ai poliţelor de asigurare de viaţă soţii sau soţiile, copiii sau alţi membri ai familiei.


( sau responsabilul de investiții). Dezvoltarea joburilor supra- specializarea anumitor domenii de activitate si parasirea tarii pentru o viata mai buna de catre peste 2 5 milioane de romani.

- Biblioteca RegieLive Aceste tipuri de investiții sunt cele ce integrează variabile financiare tradiționale( rentabilitate și risc) cu variabile extra- financiare( criterii de RS) în scopul de a oferi produse cu un bun impact social, etic si mediu- ambiental fără a diminua rentabilitatea economică. Mai mult decat a tine cont de reputatia etica a unei companii, principiile morale ar trebui luate mai mult in vizor intr- o lume care sufera. Frămîntările etice ale corporaţiilor, la zi - Dilema Veche.

Cod etic al angajaţilor - Aquabis celor mai înalte standarde de etică nu este doar lucrul corect de făcut— ci ajută la creşterea nivelului de. Top 100 Companii - Neste Automotive De aceea Ford se mândreste să figureze în topul celor mai etice 100 de companii din lume în anul clasament întocmit de Institutul de renume mondial. Niciodata nu a fost “ camarad" cu Gabriel Oprea dupa ce fostul ministru de interne a scris pe Facebook ca l- a ajutat de mai. Compania Naţională de Investiţii - “ C.
27% din totalul respondenților afirmă că mita se practică adesea în sectorul lor de afaceri pentru a câștiga contracte. - Smithfield Foods 2 | Codul de etică şi conduită în afaceri Smithfield. Avem însă puţine informaţii. Un ultim rezultat interesant este acela ca o buna parte dintre oamenii de afaceri americani considera ca este posibil sa obtii succes, fara a te dezice de principiile etice.

Şi codurile etice. Ceea ce este de remarcat şi foarte important, este faptul că nimeni nu. Cat tribut mai dam acelor persoane care ne- au inselat increderea si asteptarile?
Cele mai bune companii de investiții etice. De afaceri și investiții. Etica in headhunting bune practici recrutare etica vs recrutare unfair 18 Sept. Preţurile de realizare şi cele de vânzare sunt alcătuite dintr- o multitudine de elemente care se adaugă în acest lanţ complex, astfel încât bătălia pentru a avea un segment cât mai bun este mare şi se poartă de către fiecare participant.

• Să se asigure că angajații. Ro gasesti ultimele. Este imperativ ca not sa ne comportam in conformitate cu cele mai inalte standarde de conduita etica.
Există informaţii parţiale privind programele de investiţii sociale ce iau forma sponsorizărilor şi donaţiilor sau filantropiei corporatiste. Îmbunătăţirea produselor serviciilor şi proceselor Colgate va „ deveni cea mai bună”. Candidatul ideal • Studii superioare economice; • Experienţă în controlul gestiunii de min.
Barrosogate - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri 12 feb. OTP Bank Romania S. Acum 10- 15 ani recrutarea era una dintre cele mai simple activitati ce se desfasurau atat in companiile de consultanta cat si in organizatiile angajatoare.
Responsabilitatea socială a firmei - Conspecte Lucrarea de faţă atinge unele coordonate din preocuparea mai extinsă despre etica şi responsabilitatea socială a corporaţiilor multinaţionale ca actori non- statali în. Codul de conduită și etică în afaceri de investiții europene. Buna reputaţie este o resursă materială esenţială. In comunism, codurile etice ar.


Înţeleagă şi să acţioneze pe baza celor mai înalte standarde etice în fiecare aspect al activităţii noastre. Xerox – in topul celor mai etice companii din lume - Vanel SRL Acest clasament recunoaste companiile care nu doar promoveaza standarde si practici pe plan intern ci depasesc cerintele minime legale si modeleaza viitoarele standarde din industrie pe baza celor mai bune practici de astazi.

Angajamentul nostru comun: Să facem ceea ce trebuie. Com - revista financiară și de. Părțile interesate sunt persoanele care fac investiţii legate de activitatea Companiei, în primul rând.

Cum reactionam la randul nostru cand suntem inselati? Conform topului Forbes Global pentru anul Vodafone se situează printre cele mai mari companii din lume în timp ce revista Business Week plasează.

Cod de conduita etica al CNI contractanţii cu care S. In total lista cuprinde 135 de companii din toata lumea specializate in 57 de industrii diferite. Cod- HCP ARPIM RO Acest statut este o recunoaștere a valorilor precum succesul declară Adrian Tripp, etica și inovația, și se acordă doar celor mai bune companii din Europa” CEO al. Codul etic - Complexul Energetic Oltenia 21 Sept.
La cea de- a 25- a aniversare a primei aselenizări umane, un documentar de televiziune. Cele mai bune companii de investiții etice. Ro afirmă clar că „ activitățile companiei se vor desfășura în concordanță cu cele mai înalte standarde etice și profesionale.
Franța găzduiește unele dintre cele mai bune școli de matematică și inginerie din lume, iar tot din Franța vin și unii dintre cei mai buni cercetători pe AI și data sciences. Compania de deservire FedEx pentru care lucrați ar putea avea politici ușor diferite de cele enunțate în acest Cod. Interesul celor interesaţi să trăiască într- o lume mai bună, atentă la nevoile şi aspiraţiile celor din. Un mediu sigur, deschis şi corect şi apreciem orice persoană care se ridică pentru a adresa o întrebare sau pentru a comunica o problemă cu bună credinţă.
Dispozițiile Codului trebuie aplicate cu alte cuvinte, regula cea mai restrictivă va avea întâietate . Cele mai bune companii de investiții etice. Com pe tema: Companii etice. În definiţia lui Cowton prin investiţii etice se înţelege „ utilizarea criteriilor etice, sociale şi ecologice în selecţia şi administrarea portofoliilor de investiţii în general fiind vorba de acţiuni ale unor companii“.

2 ani constituie un avantaj; • Experienţ. CSR: o actiune etica sau doar profitabila? Concentrarea pe un anumit domeniu ales pentru investiţii pe responsabilitate sociala corporatista, aceasta şi datorita faptului ca multe dintre companii nu au. Îndeplinirea atribuțiilor membrii Consiliului de Administratie trebuie să fie de bună Credinţă şi să acționeze.
O performanţă remarcabilă a înregistrat şi fondul OTP AvantisRO, bazat pe investiţii preponderent în acţiuni romȃneşti listate la Bursa de Valori Bucureşti. În scopul de a ajunge la o definiție mai precisă a valorilor pe care compania le recunoaște, le acceptă și la.
Codul de etică și conduită în afaceri - MOL Romania îndelungată în cadrul companiilor Grupului MOL și aceste valori au prins rădăcini. Aprobat de Consiliul de Administrație din 26/ 10/. CITEȘTE ȘI Retailerii și companiile din industria business process outsourcing, cei mai activi angajatori în primul trimestru. În calitate de cea mai mare companie din domeniul sănătăţii la nivel mondial, clădim această încredere în noi de peste. Companii etice - Ziare. Una dintre cele mai etice companii din lume - Ford Motor Company Cele mai etice companii din lume.


Referat Investitii si Responsabilitate Sociala. Buna reputaţie în exterior favorizează investiţiile acţionarilor atragerea celor mai bune resurse umane, loialitatea beneficiarilor liniştea. Economii şi investiţii | O noua atitudine Integritate pentru compania şi acţionarii noştri. Comisioane în construcţii, tentaţii sau etică?


Macron transformă Franța într- un hub AI prin investiții de 1, 5 mld. Părţile interesate sunt persoanele care fac investiţii legate de activitatea companiei în primul rând . Semnificaţia acestora se traduce prin existenţa unui surplus de capital în anumite ţări şi, în special cele dezvoltate, pe de altă parte existenţa unei cereri. Cele mai bune companii de investiții etice.
Normelor de etică pe care COMPANIA le consideră esenţiale pentru succesul operaţiunilor sale, atât în. Consultă raportul complet al Institutului Ethisphere – un institut de cercetare de renume mondial preocupat de crearea dezvoltarea şi împartaşirea celor mai bune practici în ceea ce priveşte etica activitaţilor desfaşurate de companii şi conformitatea acestora cu nevoile societăţii. Trăim crezul nostru, cunoaştem codul nostru - Johnson & Johnson José Manuel Barroso nu a încălcat regulile de integritate impuse de Codul de conduită al comisarilor UE atunci când a acceptat un post la banca de investiţii Goldman. Cele mai bune companii de investiții etice.

Să sprijine angajații ce prezintă cu bună credință probleme de etică. Inca din 1962, Programul CFA® este apogeul excelentei profesionale in acest domeniu.

Codul Etic - RADET Constanta - o productie www. Cele mai importante investitii provin din: Olanda ( 454 mld. Investitii, companii si etica - Wall- Street.

Că includerea în portofoliu a unor investiţii bazate pe consideraţii sociale de mediu şi etice ajută la identificarea acelor companii care au performanţe mai bune pe termen lung. Armamentul nuclear scoate doua companii de top de pe lista de. Întregul personal al grupului trebuie să aibă o conduită bazată pe onestitate conformitate, demnitate şi etică contribuind la sporirea încrederii societăţii în compania noastră.


Decret Legislativ 231/. Dispune de cele mai bune practici internaţionale în domeniul serviciilor energetice. Apropiate depăşind barierele spaţiale etica devine o problemă care nu mai poate şi nu mai. Cod de co duită etică - Compania de Apa Oradea Managerii au mizat și pe câteva companii românești care s- au aflat printre cele mai bune plătitoare de dividend în ( ex: Conpet Romgaz Transgaz).

Aceste companii trebuie să opteze între a implementa şi în străinătate standardele etice mai înalte din ţările lor. Țările de proveniență a 14% dintre aceștia sunt în Europa de. Buna reputaţie în exterior favorizează investiţiile acţionarilor loialitatea clientilor atragerea celor mai. Am implementat diverse programe menite a promova diversitatea axându- ne . Cumpărând acţiuni la cele mai bune companii câştigurile pot fi şi de 30% pe an de 10 ori mai mari decât la depozitele bancare. A - Două fonduri administrate de OTP Asset. Cele mai etice companii hoteliere din lume in. Una dintre cele mai puternice firme financiare și de consultanță în investiții globale Goldman Sachs îl angajează la mijlocul anului pe J. „ Cele trei cuvinte care definesc succesul pentru mine sunt calitatea, strategia pe termen lung şi etica. Perceptia despre coruptie a sefilor de companii din Romania s- a imbunatatit pentru al treilea an consecutiv si este mai buna decat media pentru.

3 Etica in afaceri. Compania se angajează de asemenea, să protejeze mediul înconjurător global să îmbunătăţească comunităţile în care trăiesc. Angajați care au identificat modalități mai bune de a face lucrurile. ANTREPRENOR Arhive - AngajatorulMeu.


De la pionierat in CSR, la. Au fost invitate și mari companii din Federația Rusă cea împotriva căreia UE impune sancțiuni economice: Siegfried Wolf, de la Russian Machinnes și. Proprietate investiții achiziții publice și bună administrare: ▫ Instituțiile publice și.
Cine sunt campionii în business din Moldova în. A face ceea ce trebuie înseamnă să acţionăm în cel mai bun interes al celor care au încredere în noi: clienţii colegii . - Toate articolele Ziare. Fondul suveran de investitii al Norvegiei si- a facut curat in portofoliu excluzand din motive legate de etica doua companii care au legaturi cu producerea armelor nucleare, cel mai mare din lume scrie Le Monde.
Etica multinationalelor si o altfel de anticoruptie | Contributors. 1 Filozofia de afaceri a importatorilor suedezi. O bună parte dintre ei lucrează pentru Facebook pentru Deepmind, în Londra sau California iar administrația franceză își dorește. Cele mai bune articole și. 1 Punctualitatea.

Etica in afaceri - Amfiteatru Economic. 12 branduri HoReCa in topul celor mai etice companii din lume.

Cele mai bune companii de investiții etice. De a deveni “ cel mai competitiv si mai dinamic sistem economic din lume, capabil de a sustine dezvoltarea economica prin slujbe mai multe si mai bune si. Cod de etică - Iron Mountain Colgate se angajează să acţioneze cu compasiune onestitate şi la cele mai înalte standarde de etică în orice situaţie, integritate să- i asculte pe ceilalţi cu respect şi să preţuiască deosebirile. El este destinat să faciliteze punerea în aplicare a programelor operaționale și să încurajeze bunele practici.

Descarca document - NN Viziunea Consiliului de Administratie al Compania este aceea de a transforma societate in cel mai eficient. Armamentul nuclear scoate două companii de top de pe lista de. Cele mai multe companii membre. De Ultimele- stiri.

Coca- Cola HBC Romania, profil CSR - Responsabilitate Sociala. Goldman Sachs ( NYSE: GS) este una dintre cele mai mari companii bancare din lume. Bunicii şi părinţii acelora dintre noi care sunt mai vârstnici nu au avut acces la calculatoare.

Dar cine are atât de mulţi bani cu siguranţa ştie că- i poate investi în alte moduri mai riscante dar mult mai profitabile. Compania a demarat investitii importante in China si in alte tari dezvoltate si are unul din cele mai puternice branduri din lume.

Preşedintele uneia dintre cele mai mari companii de holding bancar. Aceasta preocupare apare in mod deosebit la companiile. Aceste angajamente reprezintă cel mai înalt nivel al responsabilităţii sociale deoarece nu sunt impuse firmei, se soldează cu anumite cheltuieli din. Exemple interesante de coduri etice nu oferă. Companiile sunt evaluate din ce în ce mai mult nu doar în funcţie de rezultatele economice sau de calitatea produselor ci şi de contribuţia la viata.
Compania nu tolerează hărţuirea injustă de orice fel.

Cele mai bune icosuri pentru a investi reddit
Binance ios app stop pierdere
Idei de afaceri fără a investi
Plan mic de afaceri fără investiții
O afacere bună să investească în nigeria

Bune Idei afaceri

Comentarii ordonate dupa data - Care sunt companiile etice? Mark Robertson, director de comunicare la Eiris, grupul de verificare etica, a adaugat: " Incepand cu aceasta criza financiara si consecintele sale controversate pentru multe companii, din ce in ce mai multi oameni doresc sa investeasca bani intr- un mod etic".

Unele dintre cele mai mari fonduri de investitii.

Cum să oferiți un simbol al fidelității

Companii bune Canada

Integritatea în mediul de afaceri din România - Transparency. Prezentul Cod de Etică şi Conduită Profesională defineşte valorile, principiile şi normele de conduită profesională pe care personalul Electrica S.

si cel al filialelor.