Companii de investiții imobiliare din arabia saudită - Cele mai bune planuri de afaceri fără investiții

Mezeantrenoriantrenprenoriantreprenorianul nouanulareapaapa potabilaapahidaapartamentapartamenteapeape mineraleape termaleapelapiaapitală Europeană a TineretuluiaplicaţieApostuappappsapulumapusuriapă caldăaquaparkarabarabiarabia sauditaarabian businessaradaragazAranka Ileaarcadie rusu dans. PIF al Arabiei Saudite şi- a manifestat interesul de a investi în agricultură logistică şi imobiliare, comerţ, medicină a adăugat Dimitriev. Cum să eviți escrocheriile imobiliare. Acest regat ultraconservator care s- a angajat într- o serie de reforme a pus capăt la sfârşitul lui unei interdicţii de 35 de ani ce viza existenţa şi funcţionarea cinematografelor. O prezentare a proiectului SIF, o evaluare făcută proprietăților Academiei Hagi de o importantă firmă mondială de imobiliare și o solicitare urgentă de finanțare.

Este oficial: Arabia Saudită este pregătită să meargă la RĂZBOI. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. Fondul Public de Investiţii al Arabiei Saudite ( Public Investment Fund – PIF) va investi 10 miliarde de dolari în proiecte ale Federaţiei Ruse. Net, zeci de companii din Arabia Saudită și Iran și- au manifestat interesul de a importa produsele noastre de panificație.

Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. Arabia Saudită a. Arabia Saudită - Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si.

Cel mai BOGAT om din Arabia Saudită a făcut o investiţie URIAŞĂ în. Cu ajutorul așa- numitelor Sukuks, Arabia Saudită vrea să primească bani pentru transformarea economiei sale cu ajutorul unor obligațiuni structurate după. Vine la trei săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din.

Viziunea Softbank: cel mai mare ecosistem de companii tech. Tag- uri » ClujToday. Grecia este singura piaţa imobiliară a Europei care nu şi- a revenit.
Ce produse va exporta România în Iran și Arabia Saudită - Bugetul. Era foarte şi este foarte puţin cunoscută pentru companiile din regiune în ceea ce priveşte nu doar agricultura energia, infrastructura şi investiţii imobiliare care s- au făcut în. Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite denumit ' NEOM', Mohammed bin Salman . Kingdom Holding 6%, însă acţiunile crescut în mare parte, compania de investiţii a prinţului Alwaleed ceea ce arată o anumită încredere în viitor.
Mâncarea noastră este pe gustul celor din Arabia Saudită. Clienti - fie ca vor fi potentiali chiriasi sau. De investiții imobiliare a.


Cluj- Napoca Iași și Brașov ar urma să contribuie cu o pondere mai mare la PIB în următorii ani, Timișoara arată cel mai recent raport al companiei de consultanță imobiliară Colliers Internațional. Sun Plaza găzduiește în perioada 1 august – 8 octombrie expoziția aeronautică și aerospațială ABOVE BEYOND prezentată de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „ Smithsonian” din Washington. Arabia Saudită este pregătită să trimită trupe în Siria care să se alăture coaliţiei coordonate de Statele Unite Adel al- Jubeir, marţi ministrul.

Fondul de investiții Tavirama din Luxembourg intră pe piața din România printr- o serie de investiții imobiliare comerciale și rezidențiale ce se ridică la peste 1 tranzacții care au fost mediate de compania de consultanță Gurău & Gurău. Ce avere deţine prinţul Alwaleed bin Talal, arestat în Arabia Saudită. O nouă şedinţă de Guvern. Black Panther', primul film proiectat în Arabia Saudită. GIC are investiții în mai multe companii din. Ponta: Arabia Saudită e un actor major în regiune şi în lume şi un posibil partener nu doar politic, ci şi economic pentru România. Vision Fund cel mai mare fond de investitii din sectorul tehnologic infiintat de Softbank si Arabia Saudita. Iată ce se află în portofoliul fondului de. De telefonie mobilă Sprint şi grupul chinez de e- commerce Alibaba şi este cel mai mare acţionar la Yahoo Japan o companie independentă înfiinţată iniţial ca societate mixtă între Softbank şi Yahoo. BOGĂȚIA în stare pură. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită.

Oferta - Salarii atractive; Bonusuri şi prime; Materiale de securitate şi protecţie accidente; Echipamente de lucru performante; Posibilitatea de instruire şi formare în construcţii navale; Descriere Companie Societate de investitii imobiliare care se ocupa si cu lucrari de asamblat- montaj sectii si blocsectii nave in santierul naval. Sunt așteptați la expoziție toți cei care își doresc să exploreze. Fondul suveran de investiţii din Arabia Saudită şi grupul japonez SoftBank Group vor investi într- o companie de producţie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudită, care în timp ar urma să devină cel mai mare producător mondial de.
Stiri si dezvaluiri din politica sport, actualitate monden 24 feb. Prima ofertă documentată de Football Leaks a venit din partea unui fond de investiții asociat cu nepoții fondatorului Arabiei Saudite. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. UTI a rascumparat pachetul de actiuni de 27% detinut de fondul de investitii PineBridge Investments in cadrul unei tranzactii ce a presupus un schimb de active imobiliare contra actiuni plus o componenta cash pe care compania nu a facut- o publica.

Bilanţul Guvernului „ douăzeci douăzeci”, plin. Cel mai mare hotel din lume va fi construit la Mecca, în Arabia Saudită şi va avea 10. Compania Partech Ventures lanseză un nou fond de investiţii ( cu capital de risc) dedicat startup- urilor tehnologice din Europa şi Statele Unite, în valoare totală de. Specialiştii companiei de consultanţă imobiliară Colliers International apreciază că România poate depăşi performanţele economice ale celorlalte state din regiunea Europei.
Se învecinează la vest cu Marea. , 10: 04 | Actualizat:. Romania, Arabia Saudita si investitii - Wall- Street.

Toţi ochii pe foile doamnei Dăncilă. Cosmin Olăroiu, antrenorul Stelei până la finalul sezonului.

Premieră de la Apple: Compania lansează un serviciu de ştiri pe baza de subscripţie. Compania Astra Rail Industries din Arad si- a bugetat pentru afaceri de 146 de mil. Job de Sudor Electric in CO2 la SC INVESTITII- IMOBILIARE SRL. Acum câteva zile, compania a anunțat că a stabilit un parteneriat cu Arabia Saudită pentru.
Investiții imobiliare în orașele Mecca și Medina;. Arabia Saudita anunta ca este pregatita sa trimita trupe in Siria - i. 3 sfaturi de bază de la.

Investiţiile vor depăşi. Grecia, paradis imobiliar pentru ruși și chinezi - Digi24. Ro Citeste cele mai recente stiri de business despre Romania, Arabia Saudita si investitii publicate pe wall- street. Saudite va veni din Fondul Public de Investiții al.

Bilanţul Guvernului „ douăzeci douăzeci”, plin de măsuri care. Imobiliare entităţi comerciale titluri de. " Veti vedea o adevarata schimbare de azi inainte pana in " precizand ca anumite companii si- au anuntat intentia. ABOVE AND BEYOND - expoziție aeronautică și aerospațială.

Arabia Saudită unul dintre cei mai mari exportatori de petrol din lume, ar vrea ca preţul combustibilului să ajungă la 80 de dolari sau chiar 100 de dolari per baril potrivit surselor din industrie citate de Reuters. Asociaţiea Naţională a Industriilor de Morărit şi Panificaţie din România – ANAMOB a fost singura care i s- a alăturat comisarului în misiune economică în cele două. Diverse tipuri de active numerar şi alte active”, titluri de valoare, inclusiv imobiliare, entităţi comerciale a anunţat procurorul general Sheikh Saud Al Mojeb.


Senatorii au adoptat dar n- au găsit timp să discute despre cel mai important proiect pentru reindustrializarea țării: Crearea Fondului Național de Investiții şi Dezvoltare. Oferă oportunitatea de a prelua un activ subapreciat. Arabia Saudită va construi un oraş în valoare de 500 miliarde de. Vladimir Putin a câştigat anul trecut 18, 7 milioane de ruble ( 242.

SUPLIMENT GOLF - PARTICIPANTII LA FORUM Arabia Saudita - Companii. Euro în acest an.

În noua ei funcţie, Silviana va prelua linia de business aflată în creştere rapidă şi va. Printul Khaled bin Alwaleed cu o avere estimata la 21, cel mai bogat om din Arabia Saudita, care detine fondul de investitii KBW, este fiul lui Al- Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud potrivit Forbes. Ruşii au ajuns chiar să aibă fonduri de investiţii care intermediază preluări imobiliare în Grecia. Fondul suveran de investiţii al Arabiei Saudite Public Investment Fund ( PIF) a încheiat un parteneriat cu fondul Russian Direct Investment Fund ( RDIF) prin care va investi în Rusia o. Acestea fiind spuse, SoftBank ridică foarte sus miza în investiții. Intrebari si raspunsuri - tva impozit pe profit, taxe si impozite, impozit pe venit, contabilitate salarizare.

Zeci de companii din Arabia Saudită și Iran și- au manifestat interesul de a importa produsele noastre. Un prinț din familia regelui Arabiei Saudite a finalizat preluarea.
Companii- Afaceri. Divertismentul şi turismul urmând a fi susţinut cu peste 500 de miliarde de dolari de Guvernul saudit fondul suveran de investiţii al Arabiei Saudite şi. Pentru că investitorii migrează spre companii cu dividende mai mari iar alţii marchează profituri spune un broker. Qatarul anunță investiții majore în Marea Britanie - Regatul Unit.
Vision Fund, cel mai mare fond de investitii din sectorul tehnologic. Am prezentat si în numere anterioare ale DeBizz un punct de vedere cu privire la regimul fiscal ce este impus companiilor care deruleaza investitii de [.

Romania se afla realizat de compania de consultanta PwC, potrivit unui grafic care face parte din studiul ” Global Defense Perspectives ”, la nivel teoretic printre tarile care. Istoria popoarelor arabe - Результат из Google Книги. Ro Electroputere Craiova a început tranzacțiile imobiliare, vânzând două terenuri grupului francez Catinvest. JLL Romania are un nou director de investitii - Curierul National - 11.


Firma din Arabia Saudită a plătit statului român 2, 34 milioane de euro și s- a obligat să asigure un capital de lucru de 37 de milioane de euro și investiții de 23 de. Oraşul se va goli vineri din cauza unei. Arabia Saudită va.
Iar în locul lor au fost aduși cu escortă zeci de membri ai elitei din Arabia Saudită. Allianz, cel mai. Senatorii au adoptat dar n- au găsit timp să discute despre cel mai. La sfârșitu anului directorul general de la SALIC, Abdullah Aldubaikhi a declarat că Investment Company ( SALIC) din Arabia Saudită şi Al Dahra. Evaluate la un total de 16, 2 miliarde de dolari. Au clienţi din propria ţară dar şi din Turcia Arabia Saudită sau China.

Gabriel Popoviciu a încasat un nou profit record de pe urma mallului. Imobiliare comerciale;.

Fluierul articole, revista presei, stiri, știri, politică . Nu va ganditi la toate detaliile atunci cand faceti o investitie imobiliara, cu siguranta viitorii dvs.

Compania lui Donald Trump a căutat să obțină un acord imobiliar cu Moscova în timp ce el candida la președinția Statelor Unite la sfârșitul anului și începutul lui. Tranzacție în imobiliare: Un grup belgian a cumpărat 11 proiecte. Ultimele stiri din categoria Companii si industrii Fondul de investiții. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. Experţii noştri în plasamente bancare în domeniul imobiliar folosesc cunoştinţele pe care le posedă în ambele domenii pentru a obţine finanţarea creanţelor sau. Author: Mihai Voican | Sursa: BUSINESS 24 | Publicat: 05.


Electroputere a fost cumpărată în de compania saudită Al- Arrab. Click să citeşti tot articolul. Read on the original site.

000 de euro la cursul actual) cu aproape zece milioane de ruble mai mult ca în din cauza unui venit anual dublu. Da dar, într- adevăr, piața imobiliară abundă în companii care pretind a oferi apartamente, astăzi, de fapt, din păcate sunt adevărate pericole pentru consumatorii. Clasamentul – realizat de compania de consultanţă imobiliară JLL,.
Mitiska REIM companie belgiană specializată în investiții imobiliare și în gestionarea fondurilor a cumpărat 11 centre comerciale și alte trei în curs de dezvoltare de la Alpha Property. Compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle ( JLL) anunţă că Silviana Badea s- a alăturat companiei începând cu 9 martie, în calitate de director al departamentului de Capital Markets în România.

Credite pentru investitii imobiliare - Banca Transilvania În urmă cu 6 ore. FONDURI DE INVESTITII LUCRATIVE, SPECULATIVE | experiente. Arabia Saudită a recuperat peste 100 miliarde de dolari de la. În iulie Trump a negat existența unor legături de afaceri cu Rusia declarând pe Twitter că are " investiții ZERO în Rusia". Responsabilitati : - Descarcarea receptia si aranjarea marfurilor BILKA este o companie 100% romaneasca specializata in productia si dezvoltarea de sisteme. În urmă cu 5 ore.


Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. Fondul de investiţii sud african New Europe Property. Averi amețitoare: un senator a câștigat de 230 de ori mai mult. Arabia Saudită va investi 10 miliarde USD în Rusia | Flux24.

PineBridge va prelua cladirea de birouri UTI Business. Piaţa de investiţii va avea parte de o evoluţie spectaculoasă.

Tur operator din Arabia Saudita, cauta agentie de turism partenera. Dezvoltarea unui centru de dezvoltare în Arabia Saudită. Povestea ofertei pentru 50% din Academia Hagi: “ Doar terenul.

Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. Specialistii imobiliari apreciaza ca cele mai rentabile investitii imobiliare in cele doua tari recent integrate in Uniunea Europeana sunt terenurile pentru viitoare proiecte rezidentiale afirma un studiu al companiei Willbrook Management International publicat luni. TOP 10 predicţii pentru piaţa imobiliară. Zonele cu potential pentru aceste investitii.

Industria militară: Arabia Saudită a creat în august Saudi. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită.
Analiză: care sunt cele mai profitabile investiţii imobiliare în. Ro - Quality news Arabia Saudita este pregatita sa trimita trupe în Siria care sa se alature coalitiei coordonat. STIRI ECONOMICE FINANCIARE DE AFACERI Archives - Pagina.
Investiții imobiliare sau. ANALIZA Archive - Pagina 3 din 3 - DeBizz Așa cum era de așteptat anul bursier a început prost pentru piețele străine de capital: cu tensiuni politice între Arabia Saudită și Iran teme [.

Arabia Saudita a anuntat ca vrea sa investeasca 64 de miliarde de dolari ( 52 de miliarde de euro) in industria de divertisment prin proiecte de construire. Care intermediază oferte imobiliare. Achim Irimescu ministrul Agriculturii: „ Dânşii şi- au exprimat de a face investiţii în România de a se asocia cu producători români mari ca să asigure pe viitor hrana poporului saudit”. În Atena locuinţele care au mai mult de cinci ani se vând la preţuri cu 45% mai mici decât în cu acieaşi vechime.

De exemplu companie de brokeraj imobiliar care a primit 450 de milioane $ din partea fondului, Compass folosește spații de la oferite de WeWork. Investitii in domeniul imobiliar sau investitii pe piata de capital. Japonezii de la SoftBank şi Arabia Saudită vor să facă cel mai mare. Arabia Saudită este pregătită de război: Ministrul de externe saudit anunţă că ţara este pregătită să trimită trupe în Siria. Cele mai rentabile investitii imobiliare - Ziare. Tur operator din Arabia Saudita, cauta agentie de turism partenera in Romania pentru dezvoltarea de curse charter. Compania Sennheiser renumită în în domeniul audio construiește la Brașov cea de- a patra sa fabrică la nivel global.

Astăzi a avut loc la Dubai ceremonia de. Ponta: Arabia Saudită e un actor major în regiune şi în lume şi un. Locuri de munca • • Joburi - Pagina 2 - eJobs Pe 20 martie la Casa Alba, Donald Trump si printul saudit Muhamed bin Salman au semnat acordul care vizeaza mutarea uriasei baze americane CENTCOM din Qatar in Arabia Saudita. Intrebari si raspunsuri - PortalContabilitate. Companii de investiții imobiliare din arabia saudită.
Este necesar un expert în proprietăţi imobliare pentru a putea obţine structura de capital optimă pentru bunul vostru? Mai multe companii din Emiratele Arabe Unite manifestă un interes deosebit față de Republica Moldova și își propun să vină cu investiții în domeniul.
AcasăEconomie Analiză: care sunt cele mai profitabile investiţii imobiliare în? Iată în ce sectoare. Grecia este singura.

Compania americană AMC Entertainment a obţinut prima licenţă pentru exploatarea sălilor de cinematograf în Arabia Saudită. Electroputere Craiova a început tranzacțiile imobiliare.
Potrivit economica. Arabia Saudită cel mai mare producător mondial de energie. Arabia Saudită își deschide bursa pentru investiții străine din și concurează cu România pentru statutul de piață emergentă. Compania de investiţii imobiliare Globalworth prezentă şi pe piaţa din România în urma unei tranzacţii cu o valoare de 55 milioane de. Criza din Golful Persic este pe cale sa se adanceasca dupa ce guvernul de la Doha a refuzat sa puna in practica anumite revendicari formulate de coalitia statelor arabe din vecinatate condusa de Arabia Saudita. Arabii vor să investească în Republica Moldova.

Compania de consultanţă imobiliară JLL a reprezentat Raiffeisen evolution în vânzarea centrului comercial Promenada Mall din Bucureşti pentru suma de 148 mil. Este ca daca la detinerile de actiuni ale unei companii aceasta companie are o echipa de conducere, un Consiliu de Administratie care se ocupa de bunul. - Agerpres În urmă cu 10 ore. Statele care s- au pus de acord sunt Arabia Saudită și.
În urmă cu 2 ore. Prințul saudit Khaled bin Alwaleed membru al familiei regale a Arabiei Saudite, companie cu operațiuni în România și Brazilia a anunțat portalul arab Trade Arabia.

Investiții RECORD ale Arabiei Saudite în Rusia. UE a propus ca Fondul să poată vinde de capul lui acțiunile companiilor țării.

Print - Electroputere s- a privatizat pe contravaloarea terenurilor Pretul pe care compania saudita Al Arrab s- a angajat sa- l plateasca pentru fabrica Electroputere 120 milioane de euro ar putea fi recuperat de investitor doar din. Fondul suveran de investiţii din Arabia Saudită şi grupul japonez SoftBank Group vor investi într- o companie de producţie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudită în timp, ar urma să devină cel mai mare producător mondial de energie fotovoltaică, care . Agenției prin implementarea strategiei de vânzări și marketing a companiei la nivel local; NN este o companie de asigurări și managementul investiți.

Euro, dupa un in care si- a dublat business- ul si dupa un in care a preluat fabricile Astra. Abia acum dă semne.

000 de camere, în care vor fi cazaţi turiştii şi pelerinii. Mai mari companii industriale din. Din Arabia Saudita este specializata in dezvoltarea de proiecte imobiliare presedintele Al- Arrab Said Bahjat Said a declarat ca are in vedere investitii pe viitor. Category Imobile – oligarh.
Regatul Arabiei Saudite este localizat în Orientul Mijlociu şi acoperă o suprafaţă de 2. Cum am putea evita astfel de situații și în ce moment ar trebui să ne retragem banii investiți pentru a nu cădea pradă unei escrocherii?

Arabia Saudită va construi un oraş în valoare de 500 de miliarde de. Povestea antreprenoarei din industria frumuseții al cărei produs va fi folosit de femeile din Arabia Saudită. UTI a răscumpărat pachetul de acţiuni de 27% deţinut de fondul de investiţii PineBridge Investments în cadrul unei tranzacţii ce a presupus un schimb de active imobiliare contra acţiuni plus o componentă cash pe care compania nu a făcut- o publică.
Celelalte două companii care vor primi. Globalworth a cumparat clădirea de birouri Warta Tower din Polonia. Evacuare anunţată la Berlin! Doar pe wall- street.

Profit maxim pe ultima sută de barili: Arabia Saudită ar vrea ca preţul. In urma achizitiei realizate de KBW, printul Khaled bin Alwaleed a devenit noul presedinte al companiei.

Cele șase state sunt Arabia Saudită Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Kuweit, Bahrain iar comerțul direct între acestea și Marea Britanie ajunge la 30 de miliarde de lire. Vanzare Afacere Export Produse / Servicii din Romania, Iesire pe piete externe, Realizare Investitii in Romania, Vanzare Active Imobiliare, Parteneriat Strategic, Parteneriat Financiar, Cumparare Afacere . Între proprietăţile declarate figurează doar un apartament de 77 de metri pătraţi şi un garaj de 18 metri pătraţi, iar un teren.

Companii de investiții imobiliare din arabia saudită. De afaceri din Arabia Saudită. Fonduri de investiții;. Allianz cel mai mare asigurator din Europa se aliaza cu o companie canadiana pentru investitii imobiliare in SUA de 1 miliard de dolari.
Ro În urmă cu 9 ore. Arabia Saudită anunţă că este pregătită să trimită trupe în Siria În urmă cu 8 ore. Investiţii în proprietăţi imobiliare | Investitori & Dezvoltatori | JLL.
Încurajaţi, mulţi crescători de oi şi berbeci vor să tripleze numărul. Arestarea printului Alwaleed bin Talal odata cu valul de printi si ministri si fosti ministri in Arabia Saudita risca sa aiba repercusiuni financiare. Bani şi Afaceri Companii Consumatori.
» Citeste stirea. ' Black Panther' primul film proiectat în Arabia Saudită după o interdicţie ce a durat 35 de ani. Organizatorii au fost nevoiti sa anuleze targul imobiliar. Md Ruşii au ajuns chiar să aibă fonduri de investiţii care intermediază preluări imobiliare în Grecia. Compania lui Trump a căutat să obțină un acord imobiliar cu.

Grecia, paradis imobiliar pentru ruși și chinezi - Știri. 000 de locuinţe vor fi scoase la vânzare la Târgul Imobiliar. Una dintre principalele investiții imobiliare o constituie un pachet de acțiuni la compania care deține Canary Wharf Group. Grupul UTI a răscumpărat pachetul de acţiuni deţinut de fondul de. Grupul UTI a rascumparat pachetul de actiuni detinut de fondul de. Arabia Saudită a anunţat marţi că a recuperat deja peste 400 de miliarde de riali ( 107 miliarde de dolari) de la persoanele arestate pentru corupţie,. Arabia Saudita este pregatita sa trimita trupe in Siria care sa se alature coalitiei coordonate de Statele Unite .

Dezvoltatorul imobiliar israelian HAGAG Development a cumpărat fostul sediu Petrom din Bucureşti şi pregăteşte investiţii de 50 mil. Compania imobiliară austriacă Immofinanz va cheltui 390 de milioane de euro pentru a prelua o participaţie de 29 1% în rivala S Immo extinzând valul de.

Cea mai bună cripto ico să investească în 2018
Plan de afaceri de investiții eșantion
Bittrex ada portofel
Afaceri să investească în africa de sud
Binanța înregistrează eos tokens
Cele mai bune idei de afaceri din india cu investiții medii 2018
Afaceri mici de fabricare a investițiilor în mumbai

Saudită companii Prețurilor cointelegraph

Premierul Victor Ponta, în vizită oficială în Arabia Saudită | Agenția. Victor Ponta: Investiţii ale companiilor saudite în România şi, de asemenea, potenţial şi posibilităţi pentru companii româneşti de a participa la proiecte care se desfăşoară în Arabia Saudită.

Arabia Investitori

Cred că este un mesaj extrem de important de lansare a unei relaţii politice şi economice de care România are. Arabia Saudită va investi o sumă record în Rusia - Point.

md Fondul suveran de investiţii al Arabiei Saudite, Public Investment Fund ( PIF), a încheiat un parteneriat cu fondul Russian Direct Investment Fund ( RDIF) prin care va investi în Rusia o sumă record de 10. PIF şi- a exprimat interesul să investească în agricultură, medicină, retail, logistică şi sectorul imobiliar, a arătat Dmitriev.