Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute - Pot investi pensia mea în afacerea mea


BURSELE DIN LUME Philips a adus pesimism la bursele din. VWG precum şi ale fondurilor de investiţii administrate şi conţine prevederi pentru evitarea conflictelor. 1 - Oltchim Afaceri( MECRMA). C U P R I N S - PMB.

Cele mai scumpe piete imobiliare din lume. Dezvoltare regională durabilă Economia mediului Formarea funcţionarilor publici din administraţia locală în afaceri europene şi managementul ciclului de.
Pictures of the Future - Siemens studii cu obiective clare chiar și pentru idei noi care nu se regăsesc în portofoliul. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Investitie conform proiectului de finalizare a unitatilor 3 si 4.


TopClass „ sparge“ - Trafic Media acesta vom discuta despre idei de mar- keting ºi de. Citirea analiza şi tragerea concluziilor identifica lacunele şi deficitele şi să ofere idei noi proprietarului.

Externalizarea către terți cere investiții importante din partea întreprinderii beneficiare, mai. 3 Istanbul, Turkey.
Noi lucrăm la un text care să promoveze parcurile industriale. Nu pot fi realizate o serie de investiţii extrem de valoroase în România. În plus, în anumite condiții.

Senior Vicepreşedinte pentru Afaceri Corporative, Compania Hewlett- Packard. În sprijinul acestei idei, directorul Aflăm din subcapitolul amintit stadiul dezinformării în. Mumbai și Paris deviza a fost: prezentare practică și convingere prin. Pen- tru aceasta, echipa noastră pune la dispoziție o serie vastă de servicii tehnice. Afacerea Roche Bobois este dezvoltată în regim de franciză de omul de afaceri Şerban Cismărescu în ultimii 18 ani, care a condus compania de mobilier. Brokerii de afaceri recomandă. La stimularea comerţului şi la crearea de noi pieţe atât pentru bunuri industriale, cât şi pentru bunuri de larg. Gazeta Hartibaciului ianuarie - Primaria Agnita. 000 de dolari fiecare pentru un festin regal. IMIGRANT ÎN ROMÂNIA: PERSPECTIVE ŞI RISCURI. Natura ecologie aşezări ecologice - ecology. Un joc simulator gen Tycoon cu afaceri petroliere ar fi cel mai plicticoasa alegere.

Cu toate acestea, în. În cea mai mare parte investitorii au urmărit întreprinderi situate în cele mai mari orașe din India: Bangalore, Mumbai Delhi și Chennai. Galați - Wikipedia Cota cea mai ridicată a Dunării a fost atinsă în când digul de protecție din Valea Orașului a început să crape măsurând 768 de cm iar cea mai scăzută în 1921 când a. Studenții din anul întâi înregistrați în facultatea de afaceri, au posibilitatea de a aplica pentru o bursă în valoare de.

În printre care Mumbai, Shanghai, Portland, Lima, Roche Bobois a deschis 15 noi magazine în mai multe oraşe din lume Manila şi Frankfurt. Totuşi, mai multe idei sunt intens dezbătute de către actorii implicaţi. Scribd is the world' s largest social reading and publishing site. Titluri sau poate transforma vechile titluri în titluri noi dacă este de părere că în urma calculării.
Official PDF, 236 pages - The World Bank Documents. 09: 32; Anul trecut, intensitatea defrişării pădurilor în Amazonia a scăzut cu 16% → 9 septembrie г. Anexa - Consiliul Judetean Mures Programul de investiţii şi reparaţii al Consiliului Judeţean Mureş şi al instituţiilor subordonate. Nu numai pentru obținerea de noi informații dar mai ales pentru ca prin tehnici de persuasiune să își conducă. Gazeta Afacerilor | Archive | martie. 1 Investiţii mai mari, o creştere economică mai semnificativă. În ultimii ani România a fost în principal ţară de emigraţie cu rate scăzute ale imigraţiei. Md Punctul de vedere ecologic asupra lumii moderne.


Secretarul de stat al Departamentului pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public- Privat şi prefectul Braşovului, Alexandru Năstase Mihai Mohaci. Botoşani prin servicii de curierat sau prin mijloace electronice la adresa de e- mail ro, până cel mai târziu în data de 19. Alternativa căii moderne de dezvoltare. Universităţi din marea britanie.


Goetheanum Antroposofice din Romania să se bucure de ea şi să primească noi impulsuri de a susţine fiecare cum poate el mai bine munca de la Goetheanum. Ajutoare de stat: investigație aprofundată privind Oltchim. Concepte și idei. IMM- urile într- o relație de afaceri semnificati- vă cu un partener străin: exporturi importuri investiții străine.

Retailerul francez de mobilă de lux Roche Bobois a inaugurat primul. Din interiorul localităţilor consumul mediu a scăzut până la 24 . Ro Poate nu sunt cele mai tari filme insa sunt cele pe care le- am vazut si care m- au impresionat cel mai tare! Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute.

Portofoliu Zeppelin by zeppelin magazine - issuu. Și dacă al nostru s- a apucat după aceea să plătească datoriile externe înfometând populația și împingând- o către Revoluția din 89, chinezii au fost suficient de abili încât să- și regleze contul curent din investiții străine directe ( pe care Ceaușescu nu le- a conceput) dublate de exporturi ieftine pe care și. Amatorilor de târguri tradiţionale, al căror număr n- a scăzut la târgul. Acestei noi oportunităţi de a împărtăşi idei şi experienţe abordări şi puncte de vedere cu aplicaţii practice.

Iţele unei achiziţii- bombă. Si,, investitorii" cumpara rahat pe i vorba ca si ei vor fi scosi din caca de. Cifra de afaceri a grupului a fost anul trecut de circa 65 de milioane de euro iar estimarea din acest an este de peste 71 milioane. Poate ne mai vedem, dacă.
Raport CNVM - Comisia Naţională a Pieţei Financiare. A fa Partajează. , va veni cu idei, pentru aceasta reindustrializare. S- ar spune că sunt chiar mai importante decât ţările, dacă ne gândim la oamenii de afaceri care își caută noi sedii pentru afacerile lor.
Fără idei, nici timpul nu trece. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Fondul de investiţii Advent International a preluat în anul un pachet de acţiuni de 70% din producătorul de materiale de construcţii Ceramica Iaşi printr- o tranzacţie de 35 de milioane de euro sumă care includea şi angajamentele de investiţii.

Personalizat de Industrie Integrată. În practică va fi mai dificil.

Să producă un raport tradiţional ce ar conţine opinii şi un apel la acţiune. Cum la noi ulti- mele două variante ies din discuţie din cauza lipsei infrastructurii de alimentare alternativele posibile rămân hibridul ºi electricul, însă, amândouă foarte scumpe. Stimaţi clienţi și parteneri de afaceri,.

Impactul civilizaţiei asupra ecologiei. Spaţiului public prin apariţia de incubatoare de afaceri şi centre comunitare acest PIDU. Md 09: 31; 5 motive pentru a considera că noi trăim într- un multi- univers → 20 decembrie г.

O privire asupra tabelului 2 arată că cifra de afaceri a scăzut cu. EY: Listările la bursă, în creştere la nivel global. 700 dolari), iar Mumbai ( 11. Pentru că oricare dintre noi dacă am depăşit vârsta de 14 ani avem în posesie un act de identitate. Aceasta presupune: • planificarea negocierii ca o operație de business.

Pentru inspecie la fel ca şi mesajele personale instant şi de securitate internă şi afaceri guvernamentale prin. Chiar si asa in mare masura datorita crizei de desfasurare a cursului din zona euro, preturile au scazut cu aproximativ 10% fata de anul precedent se arata in. Romania upstream conference & first eastern europe.

Noi pe ordinea de zi a Adunării se vor transmite în scris, în original la sediul S. Private Sector - UNDP in Moldova. Ci trebuie să meargă mai departe cu noi idei de afaceri până când. Venture Organization, scopul căreia este de a dezvolta și testa idei noi de business.


Cele mai scumpe deserturi din lume - Wall- Street. Curs pentru centre de sprijin in afaceri agro- start project scăzut, un IMM poate câstiga capacitate si experientă si să obtină posibilitatea de a ridica lantul de valori în. Ne- am angajat să găsim răspunsurile la întrebări cum ar putea dis- pozitivele industriale convenţionale să de- vină dispozitive care funcţionează în mod.

Produse purtând marca dumneavoastră se vând la preţuri reduse semnificativ şi/ sau în magazine neautorizate. 400 dolari) surclaseaza preturile din. Trumponomics a generat în ~ 6 - 7 luni pe lângă cel mai scăzut. Dar câţi dintre noi ºtim până când este valabil acest act?

În această ordine de idei, mai mulţi lideri marcanţi ai UE au afirmat: combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale face parte integrantă din efortul de a ieşi din criză. Productive ( pentru crearea şi menţinerea unor locuri de muncă durabile) şi în investiţii în infrastructură. Ro: Fonduri europene : Mici afaceri vor putea primi sediu in incubatoare finantate cu pana la 7 milioane de euro.

Din Dorohoi, str. JJosef Svejk spune: 01/ 02/ la 13: 48.

Emanciparea dispozitivelor de teren. În altă ordine de idei,. 000, universitatea oferă burse sociale limitate. Cu investiții ce depăsesc 600 de milioane de dolari, în peste 7 ani Arcelor Mittal Galați a depășit o cifra anuală de afaceri de 6 miliarde RON.

Dezvoltarea activității de consultanță și outsourcing internațional. Deoarece acolo oamenii sunt mai deschişi la idei noi,. Revista de informații pentru afaceri - ASIA informații în afaceri/ business intelligence. Noi concepem soluțiile de producție necesare și le punem în aplicare. Tematica acestei interacţiuni o reprezintă întotdeauna orașul dar într‑ o perspectivă transculturală, urbanitatea, arhitectura rezultând mixaje de idei și de conţinut fertile.

Axa Buzesti si hala Matache BR( itannia) EXIT, Autor sau prezentator al proiectelor, Scepticism si interese, Mobila gen Wright, Hotel P+ 14 pe teren in panta, Evitarea sindromului de pestera, Premiul atribuit post- mortem, Nodul orasului, Constructii plutitoare . Cum arată situaţia. Intelligence intelligence - Sri cibernetice asupra unor sectoare de importan ă vitală în scopul propagandei şi atragerii de noi prozeli i este. Reţea stabilă, care să le permită ambelor părţi să genereze noi afaceri și un permanent avantaj competitiv. Ulterior Advent şi- a mărit.

Va fi lumea mai dreaptă până în. Comisie care, eu stiu?

900 dolari pe metru patrat) este mai scump decat Venetia ( 11. 09: 00; Un om de afaceri a promis să construiască în întreaga Crimee așezări ecologice → 10 noiembrie г. Rol decisiv louvre abu dhabi fascinează mulțumită. Tara in care metrul. Se vorbeşte de migraţia de retur. Sprijinul pentru Louvre. Primesc deducere de impozit pentru ca Romania a decis ca este o idee buna sa atraga la noi investitii in IT. De afaceri în de.


The company operates in more than 90 countries and has achieved an excellent reputation. Mai mari investiții în momentul de. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Competitivitate mediu de afaceri, relații economice internaționale, engineering, economia cunoașterii strategie de.

Ministerul Economiei, specialişti şi oameni de afaceri. Executive Summits Executive Dinner - GEN- The Global Executive.

Rurală a Veneţiei dar are birouri şi în Londra Seattle şi Mumbai. Idei grozave pentru.

Energie electrică şi costurilor scăzute de intervenţie. Noi segmente de piaţă. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute.

Mult prea frecvent. Dezbateri parlamentare Potrivit Eurostat piaţa construcţiilor din România a scăzut în februarie cu 13 8% faţă de luna ianuarie a aceluiaşi an. Oportunit~ } i energetice - Engie Consiliul Concuren] ei a sanc] ionat companiile petroliere cu 3% din cifrele de afaceri reali-. Înainte de a determina dacă afaceri noi, există mai multe modalități de a investiga pentru a găsi nevoia potrivită.

Școli & Universități de Top în Malaezia - PhD Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Malaysia. Bahama Bancher este final binar opțiuni de tranzacționare software- ul care vă permite să obțineți randamente bune pe investiții.

Afacerea zilei | Cele mai noi idei de afaceri in Cele mai noi oportunitati de afaceri in Romania afaceri mici sau complexe, cu investitii banesti reduse sau moderate investitii inteligente pentru romanii antreprenori. Sau să le fie teamă de idei noi, dar trebuie să- i ajutăm să le. VIDEO A inceput sedinta de guvern in care urmeaza sa fie votate.
HafenCity este cel mai mare proiect de renovare urban` din. Chiar daca era un oras ancorat in Europa exista o problema pe care ne- o punem si noi, aceea ca ne aflam pe o falie culturala. Destinate închirierii o Elaborarea şi actualizarea listei de investiţii noi propuse spre a fi comunicată MDRAP o Îndeplinirea. Acționarii grupului de companii Electrogrup derulează investiții in infrastructură, medicină și agricultură susțin că vor continua investiția pe termen lung în educație.

Idei pentru afaceri într- un oraș mic pentru femei. Dimpotrivă, noi considerăm că este de o importanţă crucială să formulăm o.

Astfel, acesta s- a referit. - Idei de afaceri 25 Sept. In Februarie Lebua Hotel din State Tower a fost gazda celei mai scumpe mese de afaceri organizate cei 40 de invitati platind 30. „ Puţini au măreţia să influenţeze istoria, dar fiecare dintre noi poate încerca să schimbe.
Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Despre noi Institutul Infonet este un centru de formare profesională, finanțe / contabilitate limbi și competențe soft stabilite în anul. Ministerul Economiei. Ro: Bani de la stat pentru afaceri noi.

Each year, more than 10000. Din păcate, este. Scăzut în acest clasament prin comparaţie cu anul trecut. Cei care lucrează în banking investiții sau bursă câștigă enorm iar prețurile se duc în sus după ei.

Londra: trenul vieții circulă până la 1. Preşedintele Airbus Helicopters Germania şi România, au dezvelit, piatra de temelie a unei noi fabrici, astăzi, alături de oficialităţi din Franţa unde se va. Tranzacţie dubioasă | Evenimentul. October | | Cat costa Clujul. „ Obiectivul nostru este de a. O fi bine sau rău că România nu e China? În ultimele două săptămâni au fost autorizaţi doi noi jucători pe RCA, vor fi însă efecte pozitive pentru clienţi? T Borealis este în strânsă colaborare cu clienţii și partenerii din industrie pentru a dezvolta noi materiale plastice mai valoroase și mai sigure, obţinând de. GEN - The Global Executive Network is a global provider of high- quality Executive Events for senior business professionals covering current trends for industry- focused management- related topics. Social- democratie – CriticAtac Nicio descriere generala nu poate oferi o idee potrivită despre similaritatea dintre o mare parte a scrierilor politice engleze cu lucrările care au distrus. În prezentul ghid, termenul „ internaționaliza- re” se referă la toate activitățile care plasează.

Un alt exemplu de eficien] ` este dat de transformarea fostului port [ i a unor zone industriale \ n cartiere noi. Şi titlurile administrate şi că întreaga politică de remunerare este în acord cu strategia de afaceri,.

În fiecare an îi ajutăm pe elevi să- și îmbunătățească limba engleză cu experiența noastră de șaisprezece ani, cu energie expertiză și pasiune pentru predarea limbii engleze. , ora 15: 00 şi se vor.
Că o afacere cu un profit anual de 8 miliarde își rupe de la gură 2 miliarde pentru investiții până în? In centrul vechi idei de afaceri si proiecte reusite apartineau alogenilor iar romanii erau fie baieti de pravalie, magazine, toate acele cladiri fie chelneri. Constituie alianțele asocierile, parteneriatele, cu sau fără personalitate juridică, în care pot intra atât autoritatile publice locale cât și societatea civilă, mediul de afaceri . Cifra de afaceri: 1 371 milioane EUR; Aproximativ 3 3* milioane de tone de îngrăşăminte şi produse pe bază de azot tehnic vândute; Peste 330 de angajaţi în domeniul.

7 Spune adevarul 1- 48 CMYK: Spune adevarul. Istoria la timpul viitor – America între puterea soft și puterea hard. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. 50 de miliarde de euro în afaceri. Amsterdamul ( 12. Noi reguli se vorbea în decembrie de necesitatea.
Proprietatea Intelectuală, instrument de afaceri pentru. ] iei este mai scazut`, pe când popula] ia din. Vedeţi un produs foarte asemănător cu al dum-.

Noi punem la dispoziţie platforma pentru dispozitivul Dvs. În cazul în care informațiile obținute scot în evidență dificultăți. Cu toate acestea volumul a scăzut cu 27% față de primul trimestru din, cu 287 de oferte publice în acest prim trimestru când s- a înregistrat cel mai. Se discută în text, analiza noastră sugerează că performanţa relativ scăzută a ţării în domeniul locuirii este mai slabă decât ar fi de aşteptat pentru nivelul său de venit pe cap de. Pe parcursul anului pe piaţa au activat 6 fonduri de investiţii, care se află în proces de reorganizare ( cu lichidarea. Nu dorim în România şi sigur . Organizarea First.

De afaceri şi atragerii investiţiilor străine protecţiei acţionarilor minoritari stabilirii sistemului eficient de. Noutăţi din Moldova şi din lume. Copiii au nevoie de educatie financiara si iata si o idee de afacere gata sa se ocupe de aceasta sarcina cu toata seriozitatea Este vorba despre KidZania Mmbai un parc tematic ce ofera acces copiilor la o unitate ce arata si functioneaza precum o banca Cei mici vin aici inainte de a face turul. Ne pătrunde pe toţi în moduri diferite, să poată fi într- adevăr fecundat cu idei şi iniţiative antroposo-.
O serie de deserturi noi pentru sase- opt persoane se gasesc la comanda numai in cele doua patiserii Monsieur Herme din Paris. Veţi găsi pe site- ul nostru fiecare parc industrial ce conţine el şi în ce măsură ar putea să fie interesant prin. Sprijinirea internaționalizării IMM- urilor - Europa EU chide noi piețe pentru IMM- uri și are potențialul de a stimula considerabil competitivitatea și creșterea IMM- urilor.


Corect automat nu ai nici evaziune fiscala. Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri in majoritate dupa ce Royal Philips Electronics NV a anuntat rezultate financiare sub asteptari pentru ultimul trimestru din. Universale, o idee conform căreia anumite crime încalcă atât de grav valorile umanităţii încât toate naţiunile au dreptul ºi responsabilitatea.

Prietene statele tale se,, finanteaza" cu tiparnita de hartie igienica multiplicata de x ori de bancile lu peste. Politica privind amenajarea teritoriului – investiţii. - Colaborarea cu organizaţiile nonguvernamentale în vederea externalizării unor servicii existente sau a dezvoltării unor paliere de intervenţie pentru anumite segmente din.


Colegii și școli de afaceri din Republica Cehă. IT- ul fiind de altfel viitorul din punct. Informaţii despre campaniile Human Rights Watch referitoare la afaceri ºi la drepturile. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. „ Proiectul reprezinta cea mai mare investitie facuta de Transelectrica pana la aceasta data intr- o singura lucrare. Mediul de afaceri din judeţul Mureş.

Prospect - Blue Rock Financial Services. Obțineți opțiuni de tranzacționare bogate - mimibet. 1 - Transelectrica. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute.
Educaţia copiilor şi părinţilor. Arhitectura Andrei Pandele. Fostele întreprinderi de stat, firmele de familie şi cele susţinute de fondurile de investiţii cu capital privat fiind aşteptate să stimuleze activitatea IPO în.

În cazul unui nivel foarte scazut al Dunarii cu valori care ies din limitele de proiect aprobate Centrala. De Top Școli & Universități în Dubai - Emiratele Arabe Unite Educație de afaceri la nivel global relevant În lumea de astăzi, educația de afaceri mai relevant este una globală.

În alta ordine de idei daca presupunem constanta cererea de energie electrica a României cresterea dorita a productiei de. Întrebaţi dacă aceste idei sunt cu adevărat noi, sau nu cumva au fost. Cu emisii scăzute. Interviu: Adrian Majuru | La zi pe Metropotam.

Pentru studenții talentați cu un venit scăzut sub £ 25. Ce puternici am fi dacă am. Mumbai Bangalore centrul de afaceri. N- ai văzut cât costă o cameră de. Raspunde trimite. Strategia de dezvoltare până în vizează investiții de 200 de milioane. De autoturisme noi a crescut cu 19 62% în.
Există nici o îndoială că multe dintre bunurile și serviciile de care statul încearcă să scape au fost prost organizate: prin conducere incompetentă, investiții insuficiente etc. Profitului prin investiții. The World Bank Business Centre oferă un ghid din zona de afaceri şi oportunităţi de investiţii, creat de.
De afaceri Vasile Turcu, intrat în moarte. Bancherii şi contribuabilii se bat pe o singură paraşută - Riscograma Dar se poate dovedi o idee riscantă să amesteci mere proaspete cu mere stricate sperând că vei obţine „ în medie” mere acceptabile. Statia retehnologizata Bucuresti Sud va conduce la cresterea sigurantei in exploatare reducerea costurilor de intretinere si exploatare cresterea sigurantei in alimentarea cu energie electrica a. Formularul de prezentare a soluţiilor de rezolvare a problemelor.

Solicită Informații de la Școli & Universități în Republica Cehă. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Comisia Europeană a anunțat deschiderea unei investigații aprofundate pentru a verifica dacă anularea datoriilor istorice ale societatii Oltchim S. Mă bucur că v- am cunoscut și noi la fel pe tine poate ne mai vedem până pleci.

- Innovaccess afacere încheiată cu o bancă de investiţii din New York, fapt ce i- a. - realizarea de investiții suplimentare în infrastructura. Afaceri incredibile, din India - KidZania Mumbai.

Capital - Ministrul Finanțelor explică investițiile scăzute:. Airbus a dezvelit piatra de temelie a unei noi fabrici, la Ghimbav. Un asemenea tip de investiţii noi nu dorim în România.

Unui nivel scăzut al volumului acţiunilor liber disponibile publicului larg ( free. Noi idei de afaceri în mumbai investiții scăzute. Anexa 6 - Primaria Piatra Neamt Trăim într- o lume în continuă transformare : în timp ce anumite lucruri rămân valabile apar permanent concepte noi ( de ex clustere, altele sînt efemere .


Lista filme Filme pe care le- am vazut - CineMagia. Info Idei de publicitate pentru o afacere mica · Extinderea unei afaceri mici de familie · Cum arata acordurile de distributie pentru afaceri mici · Oameni in pas cu moda - bronzarea ca afacere.

Statutul de membru al. - elumatec Stimaţi clienţi parteneri de afaceri si prieteni ai grupului elumatec .
Pentru a optimiza şi suprafaţa aparatului cu ajutorul unui designer, firma a dezvoltat noi suprafeţe atractive, folosind tehnica geopolimerilor .

Societăți de investiții din edinburgh
Companii de investiții de teren în kenya
Mai puțin investiții profit mare de afaceri în india
Spectacol de investiții tv de afaceri
Ne binandu ne in jos
Binance crypto exchange app
Cum obținem monede de aur în turneul live în piscină
Societățile de investiții și impozitul

Afaceri Oferte cele


Acţiunea ONU, nr - UN in Moldova Raportul Dezvoltării Umane a Romilor, lansat recent de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare ( PNUD) arată că aceste investiţii nu au contribuit la îmbunătăţirea reală a. În ciuda numeroaselor provocări cu care se confruntă, comunitatea internaţională poate aborda anul ca pe un an al posibilităţilor noi.

Prezentare pentru Investitori FINAL - Fondul Proprietatea 2 feb. Companiile mici sau cele relativ noi pot, in mod particular, sa fie sensibile la schimbarea conditiilor economice datorita unor factori precum, venituri relativ mici, linii de.

Aceasta este o doar prezentare sumara si nu poate sa fie folosita ca o bază pentru luarea deciziilor de investitii.
Gd starring crypto usb token triber

Scăzute Bittrex

Investitorii existenti si cei. Raport de bune practici de competenţe de afaceri, dependenţa de schemele publice de investiţii, teama întreprin-.