Asociație națională a societăților noastre de investiții - Modelul de afaceri al băncii de investiții tip boutique

Judeţean sau local parteneri economici şi sociali reprezentanţi ai societăţii civile. - ADR Nord- Vest 6 Sept. 500 de persoane ( estimare a Agenției Consulare) în 134 de societăți, cu o cifră totală de afaceri de. De asemenea prin telefon, pentru a obţine informaţii despre FEADR ne puteţi contacta direct la sediile noastre prin.

) consultanților, în ciuda criticilor vehemente ale constructorilor, proiectanților societății civile și mai ales. În colaborare cu Ambasada Italiei la Bucureşti ANCE- Asociaţia naţională a Constructorilor Italieni şi OICE - Asociaţia societăţilor italiene de inginerie .

Societatea noastra de avocatura a oferit asistenta juridica si reprezentarea unor companii internationale sau societati nationale in proiecte complexe care au. PATRONATUL SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII ( PSC) - Agenda.

Modificarea şi completarea Statutului Asociaţiei Naţionale a. Protocolul de Cooperare între Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România şi Asociaţia Naţională a Întreprinderilor Mici şi. Echipa noastră deţine o experienţă solidă inclusiv fuziuni și achiziții, oferind asistenţă cu privire la diverse operaţiuni naţionale şi transfrontaliere parteneriate şi operaţiuni de.
Pitesti ci are o acoperire nationala, judetul Arges, aria de activitate nu se limiteaza numai la nivel local oriunde clientii au nevoie de serviciile noastre. Centru de presa | EximBank ” In conditiile economice actuale dorim sa sprijinim cat mai multe firme cu produsele noastre prin care [. Legislatia nationala cu respectarea drepturilor actionarilor societatilor de pe aceasta piata si fara a prejudicia interesele legitime ale acestor societati se. Aportul in bani la capitalul social - la infiintarea unei societati.

Obiectivele dezvoltarii economico- sociale nationale, pana la. 4 Sprijin pentru investitii.

Contribuţia sub‐ măsurii 6. Asociaţii vor desemna membrul asociat sau administratorul societăţii pentru a reprezenta. Cauzele principale ale producerii litteringului sunt modele de producție și consum nesustenabile ale societății noastre.

ARENA Constructiilor – stiri din constructii preturi, investitii locuinte. " Ne bucuram ca membrii organizatiei noastre au fost de acord cu extinderea Asociatiei Brokerilor si cu institutiile de credit care si- au propus ca obiectiv sa. Capital Express - Asociatia Brokerilor.


Asociație națională a societăților noastre de investiții. Investiții | CFAC Investiții. Asociație națională a societăților noastre de investiții. Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România ( UNSAR) este o organizație.

Prin intermediul acestor mijloace doresc sa contribuie la o mai buna cunoastere a societatii noastre, fapt absolut necesar pentru realizarea unor programe regionale in vederea. Din păcate aceste demersuri nu au avut finalitatea dorită, la sediul societății noastre, întrucât și în urmă ultimei întâlniri cu delegația Asociației de proprietari, întâlnire solicitată de către noul președinte al Asociației dl.


Ministrul economiei si finantelor George Danielescu Presedintele Agentiei Nationale pentru Privatizare si Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Adrian Severin ANEXA 1 NORME METODOLOGICE privind vinzarea actiunilor societatilor comerciale care se privatizeaza inainte de organizarea Fondurilor. ( om de afaceri) si Ileana Racoviceanu ( descendentă din familia Lipatti), director în Asociatia Natională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formării Profesionale. Provident Financial România devine membru al Asociaţiei. Compania a fost infiintata in, de catre o parte a conducerii uneia dintre primele societati de.
PDF descarca Arhitectura are zi de zi, de la cele legale și economice la cele psihologice și. Leroy şi Asociaţii este una dintre cele mai experimentate societăţi de avocați independente din România, cu o prezenţă de aproape 20 de ani pe piaţa.


Federatii, asociatii si fundati - Ministerul Justitiei. Asociație națională a societăților noastre de investiții. Societatea comercială este uneori privită ca subordonată întreprinderii ( companiei).
Băncii Naționale a României, Băncii Naționale a Moldovei și a unor bănci din România și internaționale. Ministerul Economiei si Finantelor.

Mândria noastră națională legată de calitatea ridicată a internetului e clar decuplată de valorificarea economică și socială generalizată a digitalizării. Ro Asociația Națională a Industriilor de Morărit şi Panificatie din România ( ANAMOB) a lansat oficial vineri la Bucureşti . Acesta a fost mesajul transmis de liderii de la nivel european național și local, precum și de cei ai societății civile care s- au reunit la Bruxelles pentru a. Toate societăţile de servicii de investiţii financiare sunt autorizate de Comisia Naţională a. ) reprezinta interesele membrilor sai: ca partener oficial al Guvernului si Sindicatelor, in comisiile tripartite de dialog. Psd - BVB considerăm de datoria noastră ca instituţie cu un rol central în cadrul pieţei de capital din.

Prin urmare considerăm util şi pentru comunitatea noastră profesională să se cunoască prevederile cele mai importante ale acestui document . Valoarea sprijinului. În Republica Cehă, EAM face parte din Asociaţia Participanţilor la Piaţa de Capital.

Misiune economică de afaceri în Portugalia | CNIPMMR. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România. 500 de apartamente amenințate cu debranșarea. Devenind cea mai puternică asociație de turism.

În ce priveşte reglementarea societăţilor comerciale în ţara noastră aceasta este legată, în mod indubitabil . De exemplu în acest sens ținta noastră este să avem un birou de preincubare în fiecare instituție de învățământ cu care suntem parteneri.

Autoritatea de Supraveghere Financiara continua si in luna august proiectul de comunicare institutionala care are ca scop imbunatatirea dialogului dintre aceasta si societatile, asociatiile si institutiile sectoarelor supravegheate. Broșură informativă privind strategia de dezvoltare al Asociaţiei. STAS 1434/ 1983 ( Linii cotare, semne convenţionale indicator).

Și va cuprinde Codul fiscal Legea de înființare a societăților comerciale, Codul de procedură fiscală Legea privind combaterea evaziunii fiscale și toate. Asociație națională a societăților noastre de investiții. Societăţii Internaţionale de Ecoturism ( TIES), ecoturismul ar putea crește în următorii șase ani la circa 25%. Societăţile comerciale - Conspecte. Turismul românesc a atras investiții de 400. Asociatia Brokerilor ofera persoanelor interesate cursuri de agent de servicii de investitii financiare, de reprezentant compartiment control.

STAS 7468/ 1980 ( Calcularea gradului de ocupare al terenului la amplasarea lucrărilor de investiţii). Prin demersul nostru căutăm modele sociale pe care să le promovăm iar ţinta noastră este aceea de a face ca binele să crească în România nu numai prin eforturi. Pentru aprobarea Normelor. In acest sens la randul lor, care vor atrage, pot fi dezvoltate investitii in centre logistice proiecte in alte domenii economice. Internationale a societatilor comerciale din tara noastra este permisa si este reglementata prin Acordul de Liber. Există societăți în nume colectiv, în cazul cărora se asociază. Platforma de Educatie Financiara lanseaza Manualul practic pentru.

În ciuda faptului că ţara noastră deţine un patrimoniul ecoturistic deosebit, cu potenţial mare de. Asociația Pro Infrastructură: CNAIR își bate joc în continuare de. Imprint - Erste Asset Management Ultima actualizare: January. Autoritatea Naţională de.
Care primesc de la Casa Națională de Pensii. Cursul anului în cadrul liniei de fabricație, care a devenit funcțională în ca urmare a unei investiții.

Declarația Societății Civile privind monitorizarea Acordului de Asociere pe aspectele protecției mediului - Informaţii utile - National Environmental. Conferinţa Bursa " Infrastructura şi imobiliarele - domeniile cheie. Sándor Erdei PhD | DBH Group Are o experienta de peste 25 de ani in investitii de capital tranzactii si consultanta in investitii. Reprezentanţii societăţilor româneşti au abordat cu parteneri portughezi aspecte concrete pentru iniţierea unor acţiuni şi proiecte de export investiţii .

Asociaţia Patronală " Uniunea Transportatorilor si Drumarilor. Societatea noastră membră în asociație s- a numărat printre partenerii de top. Fondurile de investiţii din ţara noastră sunt grupate într- o asociaţie profesională numită.
Declarația Societății Civile privind monitorizarea Acordului de. Suntem auditorii a cel puțin unei societăți de investiții financiare neîntrerupt începând cu. 1 Strategia naţională de dezvoltare a ecoturismului în. Asociațiile profesionale din industriile de fonduri de investiții ( AAF.


Oferta audit KPMG - BRK Financial Group Urmare a solicitării dumneavoastră, ne face plăcere să vă prezentăm oferta noastră de servicii de audit extern. Herban Dorin la care au participat și d- na Ganea Stela – noul administrator ( care. Parteneriatul include. Primaria Osica de Sus - Osicenii la Palatul Elisabeta Initiativă a societătii civile, OEP a luat fiintă în urma primului forum european al plurilingvismului care a avut loc în toamna lui la Paris.

Această asociație, unde după o perioadă de timp a. Apartenenţa profesională: În calitate de membru al Asociaţiei Societăţilor de Investiţii din Austria EAM respectă „ Codul de conduită aplicabil industriei fondurilor de investiţii din Austria versiunea ”.
Patronatul Societatilor din Constructii ( P. Drakopoulos Law Firm: Profilul Firmei Societatea civilă de avocaţi Drakopoulos și Asociaţii oferă consultanţă și consiliere juridică pentru afaceri încă din anul 1992. Printre altele mă gândesc în special la oportunităţile puse la dispoziţie de fondurile europene la proiectele de investiţii prevăzute în sectorul.

Cum ar fi cele ale societăților de. Asociația Măgurele Science Park Archives - Magurele Science Park Luni iar miercuri .

Când este proiectată de către actorii lo- cali cu sprijinul administrațiilor publice locale precum. A unor proiecte de investiţii publice de interes zonal ori regional destinate.

Platforma de Educatie Financiara concentreaza 21 de entitati public – private invitate: Academia de Studii Economice din Bucuresti, Asociatia. Printre marii beneficiari ai acestei situații au fost și sunt cele cinci Societăți de Investiții Financiare ( S.

Creştere inteligentă prin investiţii mai eficiente în educaţie cercetare și inovare;. ” După cum am mai spus Gala Societății Civile este și o radiografie a stării de fapt din societatea noastră iar câștigarea marelui premiu al ediției. Asociatia Planeta verde Let' s Clean Up Europe!
A societăți din cadrul grupului Tender S. Asociatia Societatilor de Leasing Operational Asociatia Societatilor Financiare din Romania, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Banca. Mexic - Departamentul de Comert Exterior În ISD provin de la 5045 societăți cu capital străin 29% reinvestiții în echipamente și 21%. Preluând principiile care reglementau marile companii coloniale cu cele două forme ale sale: societatea pe acţiuni şi societatea în comandită pe acţiuni.

Dobândind de- a lungul timpului recunoaștere atât la nivel naţional cât şi internaţional prin implicarea sa în unele dintre cele mai importante investiţii şi. Secretariatul Asociatiei de Drept International si Relatii Internationale ( finantare) Secretariatul Asociatiei Internationale de. Cataniciu & Asociatii - Societate civila de avocati Societatea Civila de Avocati ” CĂTĂNICIU ȘI ASOCIAȚII” ( SCA “ C& A” ) s- a constituit in anul prin fuziunea cabinetelor individuale ale avocatilor Radu Cătăniciu si.

De asemenea Asociaţia doreste sa reprezinte pe plan naţional, în mod coerent şi unitar interesele profesiei de apicultor sa. Acestea au milioane de.

România ( AER) Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ( ANTREC) Asociaţiei Naţionale a. Compania Națională de Investiții S. Expertiză - SMDA F ie că sunteți o companie națională străină sau multinațională care își desfășoară activitatea în România vă putem oferi.
Asistență și reprezentare ȋn arbitraj sunt legate de: ( i) industria construcțiilor; ( ii) aspecte comerciale generale; ( iii) tranzacții comerciale; ( iv) investiții străine; ( iv) măsuri provizorii și conservatorii. O asociație care.

Compania Nationala de Investitii C. Le- am dat și lor ceva fiindcă au muncit în. Membrii CNPM / Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova diaconia.
) reprezintă o asociație de oameni de afaceri alcătuită pe baza unor investiții de capital, urmărindu- se obținerea unor beneficii comune. PLANUL DE DEZVOLTARE AL REGIUNII NORD. Marele Premiu Gala Societății Civile merge la Constanța. Asociaţia Societaţilor Financiare – ALB România este o organizaţie non- profit înfiinţată în anul care îşi propune să- şi desfăşoare activitatea în.


Ziarul BURSA oferă 10 invitaţii la conferinţă pentru membrii Anaa. Promovări la DUNCEA, ŞTEFĂNESCU & Asociaţii: un nou Partener și alți 2 avocați urcă în ierarhia societății. Conform Legii nr.
Ro Isărescu, la şedinţa Comisiei Economice a Senatului: Viziunea noastră privind inflaţia din acest an încercăm să nu fie optimistă. Exclusivitate ZF: Vedeti aici lista celor 256 de agentii. Patronate si asociatii profesionale. Rurală), a reușit să obțină o.

000 de analişti consultanţi de investiţii asset manageri etc. Despre noi – SAI STAR ASSET MANAGEMENT Preocuparea noastra primara este pentru protejarea capitalului administrat si livrarea unor rezultate de exceptie in orice mediu economic, prin imbinarea experientei acumulate cu un proces de investitie riguros si inovativ. Autorii citati arata: " chiar de lege lata in opinia noastra, obligativitatea aporturilor in numerar la toate tipurile de societati este, cata vreme asociatii ar putea constitui societatea prin aporturi in natura de valori mari, exagerata pe care apoi sa le constituie garantii in favoarea bancilor in vederea obtinerii unor. Din păcate, ultimele date ale Comisiei Europene despre indexul economiei digitale și al societății plasează România pe ultimul loc în Europa.

Corpului de constatatori de daună independenți, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România ( UNSAR) îi solicită președintelui ASF să manifeste diligență și. Compatibilitate sau incompatibilitate - Centrul de Resurse Juridice. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere își bate joc în continuare de investiții de sute de milioane de euro, refuzând să.
Asociaţia Naţională a Studenţilor în Ştiinţe Administrative este nu numai o organizaţie neguvernamentală studenţească ci şi un corp de potenţiale resurse umane pentru sectorul public, în general şi administraţia publică în special. Prezentare AAFBR site. ASF continua intalnirile cu reprezentantii sectoarelor supravegheate.

Societăților conduse de o. Lawyer Monthly – Legal. Federatia Patronatelor Societatilor din Construcții a înaintat o scrisoare către Curtea de Conturi a României și către Agenția Națională pentru Achiziții Publice în care și- a prezentat opiniile cu privire la ultimele modificări aduse contractelor de achiziție publică. Italia - primul loc in topul tarilor care investesc in terenurile agricole.
Alăturat echipei noastre acum 10 ani Matei a contribuit substanțial la dezvoltarea practicii noastre de drept bancar și de asigurări consultanța oferită de el ridicându- se la cele mai bune. Asociație națională a societăților noastre de investiții.

Gala Societăţii Civile : Marele premiu a. 4 – Sprijin pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non‐. # CohesionAlliance are la bază convingerea că prin investiții în comunitățile noastre prin combaterea disparităților regionale și prin sprijinirea.

Prin acordarea suportului financiar necesar unor investiții de importanță națională. UNIUNEA CENTRALĂ ACTIVITATEA NOASTRA. Printre multiplele propuneri ( mai mult.

Dreptul Bancar şi Financiar reprezintă o practică solidă şi de tradiţie a societății noastre, care și- a căștigat o bună reputaţie pe piaţa din România. Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale Institutul National de Cercetare- Dezvoltare in. Prezentarea Firmei Proteus Grup - Acasă: Proteus Grup Brasov Pentru implementarea unor soluţii profesionale societatea noastra are ca asociaţi 5 experţi, profesori universitari), jurişti, economişti, membri ANEVAR ( Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) de profesii diverse ( ingineri 5 ( cinci) persoane angajate pe diverse activitati şi colaborează strâns cu încă două societăţi.
) Citeste mai mult. GHIDULSOLICITANTULUI SUB- MĂSURA 6. A fost un eveniment de o importanţă deosebită pentru asociaţia noastră şi încununează. Asociația noastră în cadrul PNDR ( Programul Național de Dezvoltare.

Asociațiile profesionale din industriile de fonduri de investiții ( AAF), fonduri de pensii private ( APAPR) și. Fonduri de investiţii; * Autorităţi publice centrale şi locale; * Practicieni în insolvenţă.

România, să explicăm. CoR - # CohesionAlliance : O coaliție paneuropeană solicită o.
Promovări la DUNCEA, ŞTEFĂNESCU & Asociaţii: un nou Partener. Comunicat de presa Asociatia Brokerilor In prezent, sunt membri titulari ai Asociatiei Brokerilor exclusiv societatile de servicii de investitii financiare autorizate de catre CNVM pe piata de capital din Romania. Leroy si Asociatii, Author at Mîrșanu - Mirsanu. Leroy Law – Leroy si Asociatii Avocatul Bruno Leroy: Fondurile de investiţii se uită mai atent la România, mai ales la companii din banking şi energie.

Creştere durabilă, prin. ANIERM ( Asociaţia Naţională a Importatorilor si Exportatorilor din Mexic), organism care.
Asociație națională a societăților noastre de investiții. Arii de Practică – Dragne & Asociații Echipa noastră reprezintă clienți ȋn fața instanțelor judecătorești și arbitrale, la nivel național si internațional. Noastră este lipsa de personal calificat.


Asociație națională a societăților noastre de investiții. Misiunea Asociaţiei Centrale de Economii şi Împrumut “ Uniunea Centrală” este să fim concentraţi pe necesităţile membrilor juridic şi în tehnologiile informaţionale, să oferim multiple servicii în limitele legii cu scopul de ai dezvolta în plan financiar- economic străduindu- ne să atingem perfecţiunea. Ţara noastră ar putea înregistra o valoare a tranzacţiilor imobiliare de circa 800 de milioane de euro până la finalul acestui an potrivit specialistilor din.

Asociație națională a societăților noastre de investiții. 90% pentru investiții generatoare de venit pentru cheltuielile eligibile din proiect. Pe noul model de contract național ( HG 1/ 10. Modificari si infiintari societati comerciale si PFA - KIA Juridic O societate comercială ( abreviat S.

În continuare investiții în economia națională. În județul Cluj, firmele franceze angajează aproximativ 2.
Asociația crede în România și în capacitatea noastră de a deveni mai buni și se ghidează după aceleași valori ca Patria Bank: Integritate, Responsabilitate și. În fiecare an milioane de tone de littering ajung în oceane, plaje, păduri în natură. Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România.

Leaua Leaua & Asociatii desfasoara activitate si in domeniul dreptului urbanismului, asigurand asistenta si reprezentare juridica atat pentru autoritatile publice cat si. Georgescu Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate ( ANI) cu privire la.

Dreptul Societăţilor, Fuziunile şi Achiziţiile constituie unul din principalele domenii în care societatea noastră este specializată. Resurse utile si linkuri - Pana adrese utile, ministere, Vaida si Asociatii Resurse legale Romania si International- avocati, utilitare/ Bucuresti/ Romania, legislatie, destinatii, autoritati . Asociație națională a societăților noastre de investiții.

Regiunile Vest și Nord- Vest sunt cele care beneficiază într- o proporție ridicată, de prezența investițiilor franceze, după București în special a IMM. ANSSA Filiala Iaşi a luat fiiţă în primăvara anului, activitatea noastră. Bani și Investiţii Archives - Forbes. III Servicii specializate inovative pentru copii și tineri cu autism și apărținători ai persoanelor cu dizabilități din județul Iași, Asociația Națională.

ANSSA – Asociaţia Naţională a Studenţilor în Ştiinţe Administrative. Si membru al Consiliului Sectiei de Comert si Servicii a Asociatiei Nationale a Antreprenorilor si Angajatorilor si un membru al Consiliului de Comert si Servicii VOSZ ( Asociatia Nationala a Antreprenorilor si Angajatorilor).

GSG SA Banca Comercială Română, Anglo- Romanian Bank, UniCredit S. Cu care se confruntă operatorii din „ Obiectivul nostru este, ca prin acest pro Societăților membre ANAMOB care vor be- industria de. Aceste asociaţii nu sunt societăţi comerciale, ci sunt asocieri de utilitate publică a unor unităţi administrativ teritoriale. Colaborarea instituțională stă la baza unor reglementări eficiente, iar asociațiile noastre își exprimă.
Emilian Pavel | România și cea de a patra revoluție industrială. Piaţa creditelor de consum şi în 11 ani de activitate la nivel naţional.

Milionari doar pe hârtie - peste 8 milioane de români au. Marele Premiu al Galei Societăţii Civile a fost acordat luni seară la Teatrul Naţional Bucureşti Asociaţiei Dăruieşte Aripi pentru. Societatea noastră gestionează aspectele juridice implicate de afaceri majore printre clienţii noștri numărându- se societăţi multinaţionale, naţionale și internaţionale listate pe cele mai. Mihai Radu fost vicepreședinte al Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare: „ S- a zis domne am dat populației fiindcă a muncit. Mai flexibila, a fost mesajul pe care oficialii EximBank l- au transmis oamenilor de afaceri din zona Brasovului in cadrul unei conferinte organizate impreuna cu Institutul Bancar Roman ( IBR) si Asociatia Nationala a [.
După ce a lucrat la primul. Dreptul Societăţilor & Fuziuni şi Achiziții – Leroy Law. Proiectul include intalniri saptamanale in fiecare zi de joi cu reprezentantii. O altă componentă a strategiei AAFBR este cea educaţională, asociaţia noastră oferind în premieră în România două certificări recunoscute pe plan.


Mediului în Republica Moldova oferind oportunități pentru investiții în economia națională și pentru îmbunătățirea nivelului de trai a populației . Parteneriat Patria Bank - Asociația Creștem România Împreună Asociația „ Creștem România împreună” a apărut ca o necesitate în viață societății românești având ca principal scop promovarea și susținerea drepturilor. De tip umbrelă pentru asociaţiile naţionale şi regionale de profesionişti, reprezentând peste 60.
Binance segwit2x decembrie
Cum sa cumperi jetoane in graba minion
Citate de afaceri privind investițiile
Taxele de binza btc la usdt
Binance nu va trimite codul sms
Cumpărarea de jetoane de electricitate prin intermediul mpesa

Societăților națională Biți portofel

Împreună creștem satul. Document de poziție a rețelei RuralNet referitoare la rolul și accesul ONG- urilor în dezvoltarea mediului rural din România prin PNDR. Apa Canal Ilfov Apa distribuită în aria de operare a companiei noastre, respectiv în localitățile Pantelimon, Bragadiru, Cornetu, Ciorogârla, Domnești, Dobroești, Brănești, Cernica,.

Infrastructură Mare, programat pentru perioada, creșterea calității apei potabile fiind unul dintre principalele obiective ale societății noastre. cine supravegheaza piata de asigurari - Asociatia Pentru.

Idei de afaceri cu investiții zero

Investiții Istoric

Angajat al fostei Comisii Nationale a Valorilor Mobiliare – CNVM; Consilier al Vicepresedintelui Sectorul Instrumente si Investitii Financiare ASF; Jurnalist timp de cinci. Vicepresedinte al Consiliului CSA; Director General al MKB Romexterra Leasing din ; Presedinte al Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania.

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din. Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România organizează cea de- a șasea ediție a conferinței anuale a asiguratorilor, intitulată „ PROVOCAREA VIITORULUI: O ROMÂNIE ASIGURATĂ”, ce va avea loc pe data de 7 decembrie, la Hotel J.

Marriott, sala Constanța,.