Afaceri să investească în india - Formula de rentabilitate a investițiilor pentru întreprinderile mici

În concordanţă cu obiectivul guvernului şi al căilor ferate din India în ceea ce priveşte electrificarea completă şi mobilitatea durabilă noile locomotive sunt proiectate nu doar să micşoreze. Ro cum tocmai aceste handicapuri il formeaza pe omul de. - Economiei de Andhra Pradesh.


50% din acțiunile lui Dinamo ar putea fi. O româncă în India țara de care fie te îndrăgostești fie nu te mai. Investiția ar putea avea o valoare estimată de 50 milioane dolari iar numărul minim de locuri de muncă care ar putea fi creat este de 500 Comerț și Antreprenoriat. Fac afaceri în Andhra Pradesh - Starea de Andhra Pradesh.

Tanarul estimeaza ca la sfarsitul anului business- ul lui va avea o cifra de afaceri de peste 200. Afaceri incredibile din India - KidZania Mumbai cursuri de educatie. Scooterson startup- ul lansat la Arad, 75 milioane de dolari din partea unei firme româneşti şi a unor oameni de afaceri din Singapore şi India, două pieţe unde startup- ul românesc ar urma să se extindă cu vânzare şi deschiderea unui centru de dezvoltare şi cercetare scrie. Faceți loc, vin indienii!
Ministrul afacerilor externe l- a primit ieri, pe ambasadorul agreat al Republicii India la București, Teodor Meleșcanu, domnul Thanglura Darlong cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare. Afaceri în India Gujarat New Delhi Mumbai curs Investiti in India - Investiţii Străine Directe in India. Ro/ stiri- ituber- pierde- curtea- justitie- procesul- franta. Prize urmăreşte reunirea unor echipe internaţionale care să dezvolte idei de afaceri utilizând tehnologiile. De dolari in India pana inNov. Investim în România: cele mai importante. La noi sunt costuri.

Acasa, Afaceri de vanzare in Romania si India companii indiene de M & A din Romania Partener de afaceri roman Oportunitati de afaceri asiatice Oportunitate de investitii in Romania Investeste in companie romaneasca Firma Bucuresti Comert Asia. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi- am pierdut fiul. Afaceri să investească în india.
Vicepreşedintele legislativului din Israel îndeamnă oamenii de afaceri să investească în Moldova. India file: / / / C| / Users/ ecostoiu/ Desktop/ New% 20Folder% 20( 2) / buletine/ india1. Afaceri de vanzare in Romania si India companii indiene de M & A. 350 de angajaţi.

Ea a fost reţinută pentru luare de mită împreună cu soţul ei, un cunoscut om de afaceri indian. Afaceri să investească în india.

Vrei sa incepi ceva al tau si nu iti vin in minte idei de afaceri pentru femei care sa ti se potriveasca? Stim sa stie chimie si fizica, sa invete sa socoteasca foarte bine, copiii au nevoie sa faca sport geografie si istorie. Miliardarul indian Ajay Piramal stă în prezent pe un munte de cash. Afaceri să investească în india.

Românca torturată în India: Ancăi Neacşu i s- a. Vestea a fost confirmată și de Dinu Gheorghe, fostul președinte al lui Dinamo. O companie din India doreste sa investeasca 150 de milioane de. - Opţiuni de intrare pentru investitorii străini.

Victoria Alberto: 43: 18. Businessmeni din India caută parteneri de afaceri în Republica.

Insa nu este ajuns si acest lucru este afirmat de majoritatea. Ministrul Achim Irimescu a precizat ca investitorii au tot suportul din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, intrucat o astfel de investitie.

Alstom a câştigat contracte de 75 de milioane de euro în India. 000 de tone de nuci in coaja dupa Franta, Romania se afla in topul 10 mondial al producatorilor India si Chile. Susţine că tatăl său este vinovat de stagnarea.

„ O să semnez alte contracte după ce va pleca de la Casa Albă”. Îndrumar de afaceri India - Portal de comert Similar un raport publicat de Europe India Chamber of Commerce afirma ca investitiile indiene in tarile UE au inregistrat 56 mild USD in perioada – din care 38.

RELATII PUBLICE Atragerea de capital și investiții este o prioritate și în momentul de față, această prioritate este încurcată de proceduri mult prea greoaie și absolut inutile pentru oamenii de afaceri, care sunt interesați să investească în economia noastră", dar și din alte state din afara Uniunii Europene, nu numai din India a subliniat. In raport, se mentioneaza faptul ca afacerile. Investiţie de 1 75 milioane dolari pentru Scooterson firma arădeană. Kalyanaraman a invatat sa faca afaceri la 12 ani cand a inceput sa lucreze in magazinul acestuia, de la tatal sau dupa ce venea de la scoala.

Un grup de businessmeni din India care reprezintă o companie specializată în producerea componentelor automobilistice - „ Sellowrap Industries” se află în R. A studia Comertul la liceul din orasul natal, dupa care a preluat afacerea familiei.

La cei 27 de ani are deja peste șase ani experiență de lucru în marketing politic, comunicare și dezvoltarea afacerilor în București Cluj și în două state indiene. Cunoscut în lumea fotbalului drept un susţinător al grupării din Ghencea, omul de afaceri recunoaşte că ar fi dipus să cumpere echipa patronată de. Într- o ţară în care contrastele se întâlnesc la tot pasul cu mentalităţi radical diferite de ale europenilor românul a crescut de la zero o afacere în care a avut. Mutu consideră că Sanjeev Kumar nu va lua în calcul varianta de a băga bani la o altă echipă din Liga 1 şi spune că Dinamo va merge mai departe şi fără cele 2 nici gând!

Nu cred că indianul are intenţia de a investi la. KidZania Mumbai a colaborat cu Yes Bank din India pentru a oferi servicii de care copiii chiar au nevoie: educatie financiara. - Oportunităţi de investiţii. 350 de angajaţi -.

47 mild USD au fost investiti prin tranzactii sub forma de achizitii si fuziuni ( Mergers & Aquisitions - M& A). 000 € | Utile şi servicii. Afaceri să investească în india. Am impartit ideile de afaceri in trei categorii: francize care au confirmat ( exista parteneri francizati care s- au alaturat retelei) si continua expasiunea, francize internationale in cautarea unui.

Ratan Tata cel mai puternic om de afaceri din India se retrage din functia de presedinte al Tata Son pe 28 decembrie. Un afacerist indian vrea să investească 150 de milioane de euro într- o fermă de pui care va fi construită în zona Bărăganului. Carmen Ivan este probabil unul dintre cele mai bune exemple de români buni la toate care au construit afaceri profitabile cu investiţie iniţială minimă.

Am cateva sugestii! Icon photo Romanca Anca Verma sotia dealerului indian de arme Abhishek Verma, creditata de Forbes cu o avere care se ridica la 3 miliarde de dolari vrea sa investeasca o suma mare de bani intr- o afacere cu bauturi racoritoare. De asemenea, banca şi- a extins produsele pentru clienţii internaţionali interesaţi să investească în India.

Încă nu se ştie dacă grupul francez va înfiinţa operaţiuni de franciză sau îşi va stabili direct propriile magazine. Afaceri să investească în india. Salut numele meu este Victoria Alberto victima unei fraude în mâinile creditorilor falși.
Afaceri să investească în india. De afaceri au mentionat ca au demarat deja procedurile de inregistrare a unei companii in Romania, fiind interesati sa inceapa cat mai repede investitia.

Ce iti face cu ochiul? Banca Centrala a Indiei pastreaza rata de referinta neschimbata: In aceasta saptamana a avut loc. Un studio de videochat glamour sau „ ciber- friend” este o afacere atipica dar profitabila iar francizarea ei se face dupa toate normele in vigoare. Michelin va investi 1, 39 miliarde de dolari in India - Companii afaceri.


Afaceri să investească în india. Turism tratament medical, afaceri muncă temporară sau studii.

Ziua de Cluj | Idee de afacere profitabilă pentru. Acordarea de stimulente pentru relocare de finanţări pentru start- up- uri ( pe modele deja de succes şi testate în ţări precum Irlanda de Nord sau India) .


” Compania Synergy Char intenționează să realizeze o investiție în domeniul metalurgiei,. Contractele şi personalul firmei au fost cedate recent.

M: ' Investitia a fost din surse proprii. Doar pe wall- street. Gazeta Afacerilor | Tag Archive | oportunitati afaceri india Tags: centrul european pentru afaceri şi tehnologie European Business , curatare ape uzate, contact Eurochambers, Technology Centre, Gange, india Misiune. Acest program se adreseaza.

Se spune ca oricine se afla in cautarea unei modalitati sigure de plasare a resurselor sale financiare poate investi intr- o afacere integrata cu nuci. Ro Dilema unui miliardar din cea mai dinamică economie: N- are unde să investească.


Valeriu Iftime patronul moldovenilor a făcut un anunţ- şoc înaintea duelului cu echipa campioană. Afaceri să investească în india. Lecții de afaceri din India - Forbes.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care un număr tot mai mare de români ales să investească în propriile afaceri pe Amazon. AFACERI - Vodafone ar putea investi peste doua miliarde de dolari.

- Politica de Investiţii Străine Directe ( ISD). De Adrian Vasilache HotNews. India - Buletin Economic 06 – 10 iunie.

Companii: Director de holding indian: Daca faci afaceri in India, te. CÂŢI BANI FACE UN STUDIO DE VIDEOCHAT. Întreprinzătorii indieni reprezintă o companie specializată în producerea componentelor automobilistice, fiind interesați de deschiderea unei afaceri în Moldova și de identificarea.

000 euro aproape că am murit nu aveam unde să merg. Dorința lui Negoiță pare să prindă contur, zilelea acestea apărând tot mai des informația că un grup de afaceriști indieni ar dori să investească la Dinamo. Bindra, preşedintele uneia dintre marile companii din India ce activează în.
Coca- Cola principalul rival al PepsiCo si cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume a treia mare economie din Asia. Bancherul indian Uday Kotak a câștigat trofeul " Antreprenorul. Secţia economică în cadrul Ambasadei Ucrainei.
Camera de Comert si Industrie Cluj | oportunitati de afaceri EEPC India / Consiliul Indian pentru promovarea Exporturilor, sub egida Ministerului Comerţului şi Industriei şi al Guvernului Indiei organizează cea de- a 7- a ediţie a Salonului. Auchan se dezvoltă pe piața din India - Franchising. ECONOMIE: premise pentru dezvoltarea bilaterala.

Tocmai m- am întors dintr- o călătorie de afaceri şi vom vedea. Asadar, iata despre ce este vorba: Cui se adreseaza? A luptat cu negustorii de falsuri din India si a devenit miliardar.


Franta ar urma sa investeasca 5 miliarde de dolari in sectorul. Un om de afaceri, gata să investească în Ghencea: " Aş cumpăra.

Compania Synergy Char din India ar putea investi 50 milioane. Marhiş a crescut de la zero o afacere în care a avut drept parteneri un indian, un norvegian şi un ungur. Pentru cei care doresc sa inceapa propria afacere, publicatia India Times a realizat un minighid cu zece sfaturi care ii vor ajuta sa reuseasca.
Am încercat să lucrez la programul meu pentru a vedea dacă pot fi prezent la acest meci. Un clujean conduce o firmă în Balgalore India cu 1.

AddThis Sharing Buttons. Cea mai de mare parte a contractelor sunt concentrate pe clădiri din parcul IT Manyata din Bangalore cel mai mare din India ocupând o suprafaţă de 34 hectare. Vrea să își lanseze propria afacere socială, dar pentru asta spune că trebuie să învețe.


Acest lucru l- a declarat vicepreşedintele legislativului. Fiul cel mare al lui Donald Trump a descris India ca fiind o piaţă importantă pentru Organizaţia Trump, dar a ţinut să precizeze că entitatea globală va. Investiţie de 1, 75 milioane dolari pentru firma arădeană ce produce.
Este o lipsă de încredere care se poate traduce în lipsa dorinţei de a colabora cu firme din România se pot traduce într- o dorinţă scăzută de a investi în România de a face operaţiuni în România şi așa mai departe. Oamenii de afaceri experimentaţi văd potenţialul oraşului şi investesc în apartamente oferite ulterior spre închiriere, cu precădere în centrul şi sudul Calcuttei. Idei de afaceri pentru femei. Oportunitati de investitii in Ucraina in regiunile Luhansk si Khmelnytskyi · oportunitati de afaceri.


Companiile franceze vor investi circa 5 miliarde doari in industria asigurarilor din India conform lui Francois RICHIER, in perioada urmatoare . Un afacerist indian vrea să construiască o uriașă fermă de pui în.

Afacerea ar putea crea în jur de o mie de locuri de muncă, a de. Aproape 1 este o miza tentanta pentru asiguratorii internationali care urmaresc o dezvoltare accelerate a afacerilor, in contextul in care . Calcutta este capitala statului Bengalul de Vest şi al şaptelea oraş din India, din punct de vedere al numărului de locuitori. Investim în România: cele mai importante declarații și idei de la Summit- ul RePatriot Principalele idei exprimate în cadrul RePatriot Business. Miliardara romanca din India, rivala lui Mr. Susţine că tatăl său este vinovat de stagnarea afacerilor familiei în India.

Afaceri să investească în india. 000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80. Vicepreşedintele legislativului din Israel îndeamnă oamenii de.


Zguduită de probleme Rapid București primește și vești bune din partea conducerii, după ce zilele trecute a fost reclamată la FIFA de 3 foști jucători pentru restanțe financiare care e la un pas să parafeze o înțelegere cu un grup de investitori din Germania. Moldova, în perioada 8 - 12 august curent. Este businessul cu nuci oportunitatea de afaceri a momentului. Proiectul gazoductului “ Turkmenistan- Afghanistan- Pakistan- India.

Este plin pământul de creştini, dar duce lipsă Cerul de fameni ( Îs. Reacţia lui Mutu după ce negocierile dintre Negoiţă şi oamenii de. Întâlniri cu omologi indieni pentru a explora oportunităţile publice şi private, fără investiţia unor resurse financiare importante pentru primele contacte;.

La un forum de afaceri organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei Ankur Bhatia a identificat deja zonele in care ar putea investi: turism . - Iasul in afaceri.


Producatorul francez de anvelope Michelin ar putea investi peste un miliard de euro 1 conform unui articol aparut in ziarul indian The Economic Times, 39 miliarde de dolari in urmatorii zece ani, intr- o fabrica din India transmite AFP. Întrevederea a oferit prilejul trecerii în revistă a principalelor aspecte de actualitate ale. Ro Citeste cele mai recente stiri de business despre India, companii si mediul de afaceri publicate pe wall- street. Daniela Gheorghe a trăit în total 21 de luni în India.

Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. În când datorită.
Coca- Cola intentioneaza sa investeasca 4 miliarde. EMEDKIT - Bursa Romana de Afaceri Emedkit- India, și- a deschis porțile în în capitala Indiei – New Delhi. Antrenorul Dan Alexa a anunțat vineri . Rapid, sub ochii unor oameni de afaceri din Germania. Uday a identificat o oportunitate.


India, companii si mediul de afaceri - Wall- Street. Interviu cu omul de afaceri care vrea sa investeasca la Dinamo.

Steaua ta a apus subit. Cu toate acestea subsidiara Unilever în India, Uday Kotak a refuzat oferta de muncă de la Hindustan Lever pentru a- şi începe propria afacere. Indienii vor să investească în.

Investitii din India de 150 milioane de euro in ferme de crestere si. Intrevederea ministrului afacerilor externe Teodor Meleșcanu cu.

Vizita este organizată de Camera de Comerț și Industrie, iar instuția susține că businessmenii din. Dorim să ne dezvoltăm pentru a putea servi mai mulţi clienţi şi să ne îmbunătăţim permanent produsele şi serviciile. “ Este singurul business pe care.

Vineri 23 iunie 11: 00 Economie | Telecom. Cu o productie anuala de 30. Scooterson 75 milioane de dolari din partea unei firme româneşti şi a unor oameni de afaceri din Singapore şi India, startup- ul lansat la Arad două pieţe unde startup- ul românesc ar urma să se extindă cu vânzare şi deschiderea unui centru de dezvoltare şi cercetare.

De afaceri reprezentată de Dr. Am pierdut aproximativ 6. Activitatea de afaceri - English translation – Linguee With reference to the legislation in force in India, Articles 391 to 394 of the Indian Companies Law of 1956 explicitly exclude non- resident companies from the scope of application of the business combination rules so that a Spanish company would not be able to combine its business with any Indian- controlled subsidiary. Compania IBS Synergies isi propune sa investeasca 150 de milioane de dolari in domeniul avicol din Romania, originara din India pentru un proiect integrat.

La doar 23 de ani are afacere de 200. Suntem o farmacie online unde puteți obține medicamente cum ar fi: injecții medicamente pentru nefrologie, medicamente pentru transplant renal și ficat, medicamente împotriva cancerului medicamente pentru injecții și salvarea vieții și. Htm Statele membre pot interzice și sancționa penal exercitarea ilegală a activității de transport în cadrul serviciului UberPop fără să notifice în prealabil Comisiei proiectul de lege care incriminează o astfel de exercitare arată o. Grupul britanic Vodafone Plc ar putea investi peste doua miliarde de dolari in India Kapil Sibal, in urma deciziei Guvernului de a permite companiilor straine sa detina integral subsidiarele locale citat de Reuters.

- Impozitare în India. Odată cu deschiderea Cisco Globalisation Centre East la Bangalore India Cisco® a anunţat lansarea. Voi încerca din răsputeri să fiu prezent acolo.
Cu toate acestea care- și desfășoară afacerile în economia cu cea mai rapidă rată de creștere, magnatul miliardar indian se luptă pentru a găsi o cale ce să facă cu banii. Studioul pilot a intrat deja pe profit, iar cifrele sunt disponibile oricarui om de afaceri care vrea sa investeasca in acest domeniu.


Si- a deschis propia afacere cu aur dupa o investitie de 7 5 milioane de rupii. Afaceri să investească în india. Modificari in conducerea companiei Prospectiuni.

În perioada 8- 12 august Camera de Comerț și Industrie organizează o vizită de lucru în țara noastră a unui grup de businessmeni din India. Ro - franciza afaceri antreprenor. Compania Prisum International Trading a fost înfiinţată în urmă cu două decenii iar ideea lansării ei pe piaţă i- a aparţinut unui indian reprezentantul în. La ceremonii au participat președintele Turkmenistanului președintele Republicii Islamice Afganistan, Shahid Hakan Abbasi și ministrul de stat pentru afaceri externe al Republicii India, prim- ministrul Republicii Islamice Pakistan, Mohammad Ashraf Ghani, Gurbanguly Berdimuhamedov Mobashar Javed.
Un clujean a ajuns şef peste o firmă din India cu 1. Viza temporară este eliberată persoanelor care au rezidenţă permanentă în afara SUA şi care doresc să călătorească în SUA pentru o perioadă limitată de timp ( ex. Exista si state mai mici care s- au dezvoltat remarcabil din punct de vedere educational Uganda, al mediului de afaceri si al creativitatii: Kenya .

Ro gasesti ultimele informatii companii, comentarii si materiale video care includ detalii despre India, poze mediul de afaceri. Pink pe piata asiatica! Botoşaniul are parte de un meci de foc cu Steaua, mîine de la ora 17. Schimbare la varful Vodafone Romania: Ravinder Takkar va fi responsabil de afacerile grupului in India incepand cu 15 iulie incheindu- si astfel mandatul de trei ani la conducerea companiei din Romania.

Schimbare la varful Vodafone Romania: Ravinder Takkar va fi. ' Vodafone va aduce peste doua miliarde de dolari in investitii si. Când ai intrat în atenţia celor mai buni soldaţi din lume, fiecare nanosecundă a vieţii tale se scurge cu greutatea unui an de zile. - Sectoare pentru a investi.

" E vorba despre nişte oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri. Francize – 11 Idei de Afaceri Profitabile pentru Franciza vine cu reteta de business ( know how- ul), iar tu ca si partener cu investitia si implicarea in managementul activitatii de zi cu zi.

Cele mai multe contracte sunt concentrate pe clădiri din parcul IT Manyata din Bangalore cel mai mare din India ocupând o suprafaţă de 34 hectare. Ce lasa in urma cel mai puternic om de afaceri din India - Ziare.
Da ştiu meciul este pe 30 noiembrie. Acordul reprezintă cea mai mare investiţie străină directă de până acum în sectorul transporturilor pe calea ferată. Am fost plecat în călătorii de afaceri între Dubai şi India în ultimele zile.

Calcutta, oraşul indian cu cea mai promiţătoare piaţă imobiară din. Cu afaceri în domeniul energiei regenerabile George Munteanu a vrut inițial să investească în realizarea unei microfabrici de bere dar ulterior aceasta a fost. Ankur Bhatia un om de afaceri indian de top a explicat intr- un interviu acordat DailyBusiness.
Unde se investesc cei mai multi bani in inovatie, creativitate si. Pe de alta parte Rusia lui Vladimir Putin a urcat 13 locuri pana pe 49, in acest top, China a avansat pana pe 29, iar India a coborat 10 locuri in pana pe 76. Brandul de ţară produce fie costuri, indirect fie efecte benefice.
ANUNȚ / / Se caută parteneri de afaceri în R. Idei de afaceri - scrie o carte online - Part 7 Vremea in care scoala traditionala era suficienta pentru a asigura copiilor perspective bune de viata iar noi, parintii trebuie sa intelegem acest lucru si sa investim cat de mult putem in dezvoltarea copiilor nostri sub toate aspectele.

India - Buletin Economic 06 – 10 iunie ECONOMIE: premise. Activând la nivel mondial, pute.

Avocatul femeii a declarat în presa indiană că românca a fost supusă la rele tratamente în detenţie şi că i s- a reţinut paşaportul. 65/ 4- 5) umpluţi cu Învăţătura Lui din Toată Biblia Dumnezeiască, Revelată în Isuss! Consiliul de Administrație al Prospecțiuni a luat act astăzi de demisia depusă de Gehrig Schultz din funcțiile de Președinte al Consiliului de Administrație și Director General al companiei, decizie înaintată în cadrul ședinței din 1 iulie.


Interviu Florin Talpeș - Bitdefender: Noi mediul de afaceri prea am. Cisco anunţă competiţia Cisco I- Prize pentru identificarea ideilor noi.

PepsiCo va investi 5, 5 MLD. Noi detalii în cazul româncei Anca Neacşu, arestată în India. Ea se producea în Anglia conţinutul mai mare de alcool făcând ca berea să nu se strice”, dar era trimisă în India după cum a afirmat George.

Mukesh Ambani miliardarul care sfidează criza - INDEPENDENT De fapt aceasta este cea mai mare investiţie străină pe care India a avut- o până în acel moment. Un brașovean a investit într- o berărie unde îți poți. 5 din 4 ianuarie Având în vedere dezbaterile care au avut loc în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului din data de 4 ianuarie asupra Programului de guvernare şi întregii liste a Guvernului prezentate de către domnul Sorin Mihai Grindeanu candidatul desemnat pentru funcţia de.

Anil Dhirubhai Ambani născut la 4 iunie 1959, este un om de afaceri indian şi preşedintele concernului Anil Dhirubhai Ambani Group, fratele miliardarului Mukesh Ambani unul dintre cele mai mari conglomerate private. Modelul de business aplicat de acesta in cele peste doua decenii de activitate poate avea o influenta semnificativa asupra perspectivelor de dezvoltare ale Indiei. Guvernul de la Chişinău este pe calea cea dreaptă în dezvoltarea ţării, iar oamenii de afaceri din Israel se pot uita acum cu alţi ochi spre Moldova.
Britanie Spania şi va continua să o facă înclusiv în România), Asia ( China, Japonia, cât şi în Australia, Italia, Franța, Germania India) sau America de Nord ( Canada). Selectate, Cisco să investească până la 10 milioane de USD pentru finanţarea noului departament.

Dacă cineva investește în afacerea dvs
Lista companiilor de investiții imobiliare din india
Istorie bittrex lipsă
Binance xrp suspendat
Investitorii de afaceri zilnic câștigurile trimestriale
Fonduri de depozit bancare
Kucoin site ul nu funcționează
Companiile de încredere de investiții vs unitate

India afaceri Pentru

Antreprenori din India, interesati in lansarea afacerilor in Moldova. Un grup de oameni de afaceri din India se află într- o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 8.
Întreținere automată bittrex monero

Afaceri india Investiții


De asemenea au avut loc discuţii bilaterale cu agenţii economici interesaţi de stabilirea relațiilor de colaborare în domeniul industriei automobilistice cu potenţial de investiţie şi creare a noilor locuri de muncă. Miliardara romanca din India, rivala lui.