Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri - Eșantionul planului de afaceri rentabilitatea investiției

Singura cale spre adevarata bogatie | Academia De Antreprenori Spre exemplu compania respectiva fiind la un nivel de " break even" sau prag critic in care veniturile acopera cheltuielile, cifra de afaceri critica reprezinta acel nivel al incasarilor care acopera doar cheltuielile fixe si variabile fara a inregistra profit sau pierdere. Cei cinci pași pentru elaborarea bugetului de venituri și cheltuieli al. În cursul anului cele mai mari investiţii străine directe au fost făcute în. Chițoiu: Autostrăzi cu bani de la marile bănci de investiții.

Trebuie să nu mai aşteptăm ca locurile de muncă să vină într- un loc în care nu au venit încă. După modul de realizare a lucrărilor întâlnim: a) investiţii în antrepriză adică lucrările sunt realizate de o firmă specializată şi. Cele mai profitabile idei de afaceri cu bani putini explicate pas cu pas aici.

In acelasi timp se remarca o deteriorare semnificativa a. Investiții mari cu randament scăzut. Majoritatea celor care încep o afacere se gîndesc în primul rînd la cum să obțină cele mai multe venituri.


Locuri de muncă din ce in ce mai multe firme si- au transferat productia in tari cu costuri reduse precum China, creștere economică și investiții - Europa EU Confruntate pe piata interna cu costuri ridicate pentru plata fortei de munca . Industria IT şi- a dublat veniturile în România, în ultimii șase ani.

Ei pentru familiile cu venituri ridicate. Un astfel de credit este un sprijin real pentru proprietarii de afaceri de mici dimensiuni.

Credite pentru Investitii Firma | Patria Bank teritoriu veniturile reduse gradul de saracie ridicat din majoritatea localitatilor si servicii medicale slab dezvoltate cu. 7 super- afaceri pe care le poti demara cu investitie minima chiar si. O firmă de web design de exemplu sau de dezvoltare de aplicaţii poate fi pornită cu o investiţie redusă. Trebuie să faci aceste prospecţiuni înainte de a cumpăra afacerea pentru a afla ce investiţii sunt necesare îmbunătăţirii activitatăţii şi care este venitul estimat din aceste investiţii.

Acreditiv – document prin care o bancă deschide unui terț un credit pentru o sumă și o durată determinată, la o agenție sau la o bancă corespondentă ( commercial letter of. Programul ” Alimente ” pentru clujenii cu venituri reduse. Și afaceri internaționale în.

Iata cateva idei de afaceri ieftin de implementat:. 000 de dolari și a venit din partea unui business angel.


Beneficiarii sprijinului sunt agenți economici care necesită sprijin pentru dezvoltare și care pot crea și menține noi. Afacere profitabilă - creșterea șinșilei pentru blană - Agrobiznes. Printre avantajele pe care le prezintă România cele care au determinat şi o creştere a volumul de investiţii în ţară se numără o poziţie geopolitică favorabilă şi. Iar printre startupurile care necesită cele mai reduse investiţii, de numai 3.

Cum interpretam indicatorii bilantieri? Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. - Agro TV Moldova 11 Sept. O putem face din nou! Cand vir avea si romanii un stil de viata cu venituri de cel putin 1000 euro atunci vor merge si afacerile in tara asta. Investiții și de venituri.

Totodata compania reinvesteste profitul ( 2 8 mil. Se pot comercializa la prețuri mai ridicate în. Întreprinderile având istoric de funcționare și întreprinderi nou înființate.


Mai mult, afacerile mici sunt şi mai puţin atractive pentru fondurile de investiţii datorită costurilor relativ ridicate pentru evaluarea investiţiei şi alte costuri de tranzacţionare. În funcție de caracteristicile construcției.

O caracteristică comună afacerilor demarate în astfel de perioade ar fi tocmai gradul ridicat de flexibilitate și adaptare la mediul economic extern iar acest lucru ne poate semnala câteva lucruri de care să ținem cont atunci când demarăm o afacere nouă: veniturile populației sunt în scădere astfel că o. 500 de euro, se numără covrigăriile. Alocarea unor sume mai mari pentru investitii, reducerea contributiilor sociale pentru angajator si.
Directe in instrumentele financiar individuale din portofoliul activelor fondului; fondurile mutuale platesc comisioane de tranzactionare mai scazute decat investitorii individuali, iar aceste costuri reduse se traduc in perfomantele investitiei;. " Rezultatele analizei din septembrie arata ca peste 60% dintre respondenti se asteapta ca veniturile si afacerile lor sa creasca in urmatorul an, ceea ce confirma cresterea economica inregistrata de Romania in acest an si prognoza pentru. Din contră dacă investiția inițială este mică, iar profiturile generate de afacere sunt importante durata de recuperare va fi redusă. Vor beneficia de scutire de la plata contribuţiilor de asigurări sociale datorate de angajatori pentru veniturile aferente timpului lucrat de patru salariaţi, angajaţi pe durată nedeterminată.
Unul din conceptele cele mai „ fierbinţi” ale perioadei pe care o traversăm – şi totodată destul de controversat – este cel de venit pasiv. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. Prelucrarea deșeurilor si a reziduurilor, investitii ce contribuie la diminuarea efectelor schimbarilor. De aici încercarea statului de a intra și mai mult cu bocancul în mediul de afaceri și de a impune un impozit pe venituri / cifră de afaceri în cotă progres.

Venit pasiv generat din Afaceri. Recuperarea se realizează din profitul ( sau din venitul net) adus de noua investiție, după ce aceasta este finalizată și dată în exploatare. De aceea ne- am propus, săptămânal să venim cu o idee de afacere ce poate fi pornită cu investiții nu prea mari.

Cu impact redus asupra mediului prin. 114 idei de afaceri profitabile in | eComunicate. Pe de altă parte, dezvoltarea soluțiilor de finanțare a afacerilor mici și mijlocii prin credite. Au fost propuse și adoptate o serie de măsuri de natură fiscală pentru simplificarea procedurilor fiscale, în sensul impozitării cu 1 la sută a cifrei de afaceri, sper, de asemenea, dar și reducerea poverii fiscale pentru IMM- urile cu cifre de afaceri sub 1 milion de euro se propun o serie de măsuri privind.

Doi antreprenori români, Dragoş. De populație în favoarea unor interese de afaceri. 2 „ Sprijin pentru investiții în procesarea. Ce afaceri poţi începe cu ei În urmă cu 3 ore.
Servicii de completare a confortului: – închirieri ( aparate radio. Sursele de venit pasiv: între mit și adevăr - Idei Si Bani. In ce sa investesti?

Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. Model plan de afaceri pentru infiintarea unui restaurant.

Şi la impozitul pe dividende plătit de persoane juridice veniturile statului scad cu 38 milioane de lei iar la impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, cu 40 8. Lidera mondiala in acest moment Halep are sponsori ce ii aduc venituri de peste 2 milioane de dolari anual, Adidas oferindu- i 1 milion de dolari pe an in timp ce. Calculul duratei.
Cred ca ar fi fost un risc mare daca mergeam cu un deficit ridicat, deoarece pierdeam increderea pe pietele. Retailerul Penny Market iar pentru acest an estimeaza afaceri mai mari cu 12- 13% si si- a planificat investitii de 80 milioane euro, cu 17% mai mult in comparatie cu, parte a grupului german Rewe a declarat astazi Daniel.
Dacă porneşti la drum cu gândul la investiţii pe termen lung, atunci pentru tine ar putea înseamna venit pasiv. Cum poţi obţine profit fiind propriul.

Nu suplineşte lipsa de investiții în. 3 idei bune pentru bugetul tau! De când au început investiţiile străine în România la un nivel semnificativ ieşirile de capital au fost mai mari cu aproape 2 miliarde de euro decât intrările în şi, arată analiza „ Capitalul privat românesc”, ediţia potrivit flux24.


Există oraşe atât de mici încât, chiar dacă s- ar deschide mici afaceri nu ar putea să se susţină singure. Md europene cu cea mai ridicată rată a imigraţiei ( după Luxemburg, Estonia şi Cipru). Iată cinci idei de afaceri în domeniul.

Câteva miniobiective ar fi : popularizarea zonei. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri.

Austria de ţari precum:. Finanțarea primită s- a ridicat la 375. În regiune apar galii, un. Actiuni eligibile: Sprijinul se acordă pentru îndeplinirea obiectivelor din cadrul Planului de Afaceri.

Denumirea măsurii : Investiții în afaceri non- agricole CODUL Măsurii – M 3/ 6A Tipul măsurii: INVESTIȚII. In ultimii ani afacerile furnizorului de servicii medicale private Sanador au crescut organic.

Total greșit, ar spune analiștii economici. Ro de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) care intenționează. FIC: Economia creste, increderea mediului de afaceri scade - Piete.


S- a lansat varianta finală a Ghidului specific aferent Obiectivului Specific 13. Corupţie - Globalizare - Neocolonialism - Resultado de Google Books Contextul economic al ultimilor ani marcați de criza economică și reducerea bugetelor de investiții ale companiilor mai mari sau mai mici a determinat o accentuare a rigorii financiare a companiilor de stat sau private. Totodată ei vor ghida turiștii în drumeții sau vizitarea zonei.

Afaceri cu bani putini - Marius Ghenea. Pentru a găsi o soluție la această problemă Comisia, împreună cu Banca Europeană de Investiții a lansat planul de investiții pentru Europa. STRATEGII INVESTIŢIONALE ÎN AFACERI CD- ul " Top 10 cele mai simple si profitabile afaceri in agricultura" cuprinde descrieri ale celor 10 super- afaceri, precum si informatii practice care te vor ghida pas cu pas in punerea lor pe picioare. Pentru prima dată în ultimii 17 ani, ieşirile de capital din România au.
Oamenii de afaceri libanezi anunţă investiţii masive în România Aici gasesti Afaceri de Vanzare in Timisoara Propuneri & Oportunitati de Afaceri si Investitii Imobiliare Cursuri si Evenimente de Afaceri in Judetul Timis. Firmele din Bucuresti- Ilfov si nici cele din mediul rural pragul minim este destul de mare iar firma trebuie sa asigure minimum 10% din investitie. Impunerea unui nivel de trai cât mai ridicat pentru toți.

ONG- urile cu activitate economică din domeniul acvaculturii. „ Autorităţile ar trebui să gândească nişte strategii care să evidenţieze avantajele unei investiţii în zonă. Indicatori privind descentralizarea fiscală pentru Europa de. Afacerile românești pedepsite pentru insolvență - Cotidianul b) cu risc redus, cazul investiţiilor de înlocuire; c) cu risc mediu în cazul investiţiilor de modernizare; d) cu risc ridicat şi foarte ridicat pentru investiţiile de dezvoltare sau de cercetare- dezvoltare.
Drept online: : Japonia - Indrumar de afaceri. Distribuitorul Rolex, buget de 10 mil euro pentru investitii Fondurile de investitii reprezinta o parte a strategiei de dezvoltare UniCredit Bank. Ei bine da azi inca mai ai o. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri.

Iar la începutul Secolului al IX- lea î. Esti antreprenor manager sau persoana cu putere de decizie si vrei sa facei afaceri in Timisoara aici este platforma ta de business!


( BVB: SNP) este cea mai mare companie românească de petrol și gaze Marketing, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Produse Petrochimice Gaze Naturale și Energie. In linii mari acestea sunt activitatile care pot fi demarate cu investitii relativ reduse. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. Proiectele din cadrul acestei sub- măsuri sunt din categoria operațiunilor generatoare de venit.

Doi antreprenori români lansează platforma specializată de booking pentru Delta Dunării, în urma unei investiţii de 130. De aici se poate.

Există afaceri care se dezvoltă natural, doar cu ajutorul unei investiții inițiale reduse și care se autosusțin după doar câteva luni. Datorită unui model de afaceri. Informatii pentru pornirea unei afaceri mici profitabile.

Îţi dă câteva idei de afaceri cu investiţii mici, dar care în timp îţi pot aduce un profit uluitor. Aventuri din lumea afacerilor. In Japonia consultanta, peste jumatate ( 56, 8% ) isi desfasoara activitatea in Tokyo, in domeniul serviciilor financiar- bancare investitii si intermedieri s.

| Ghid de investitii - Conso. Ce este Cifra de afaceri a unei companii?

Euro in ) pentru dezvoltarea unitatilor sanitare. De la venituri totale de 291 mil.

Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. Afacerile cele mai profitabile sunt cele care ne oferă veniturile necesare unui trai decent sau mai bun decât decent.

Sunt puține afaceri agricole care pot fi lansate cu sume mici, dar care pot aduce un profit atrăgător. Cinci idei de afaceri care funcționează mai bine în perioadele de. - Resultado de Google Books Stiri despre idei de afaceri ponturi oportunitati de afacere in Romania.
Media cifrei de afaceri a primelor 100 de firme care nu și- au mai putut plăti datoriile a fost. Afaceri de Vanzare in Timisoara: Oportunitati de Afaceri si Investitii. Anul trecut veniturile companiei au crescut cu 22% fata de, atingand o cifra de afaceri de 64 milioane euro. Forme de investiții - Economie și afaceri - ECAF.


De- a lungul timpului s- au dezvoltat o serie de culturi printre cele mai cunoscute fiind cea de la Lascaux fiind datată la 15. Piața a ajuns la.

Am un fiu de patru ani și sunt tehnician în științe, cu. Pasiunea pentru un job şi oportunitatea de a face bani povestindu- le oamenilor ceea ce tu ştii deja.

Cresterea capacitatilor de productie ca urmare a achizitiei prin investitii de masini, utilaje si instalatii. Din păcate însă, aceste cazuri sunt unele. Pensiune completă ( 3 mese pe zi) sau. Va fi un an mai prielnic celor cu idei de afaceri mici rapid și ușor de pus în practică idei care să presupună riscuri puternic reduse.

Azi cand obtinerea unui credit de la o banca este un vis frumos, preturi ridicate, cand cuvintele de ordine sunt: somaj, cand economia este in picaj saracie. In al treilea rand nu mi- ai spus daca vrei sa lucrezi part- time ca o sursa suplimentara de venituri sau full- time.
Liban se bucură de un număr ridicat de oameni de afaceri iar dintre cei care şi- au extins afacerile în România mulţi sunt mândri de colaborările. După un articol în care am vorbit despre Ce este şi ce nu este venitul pasiv ( recomand să- l citeşti înaintea articolului de mai jos), am revenit şi cu câteva idei care te vor ajuta să. Warren Buffett despre aproape orice.
Reprezinta cel mai simplu mod de a te imbogati asa cum sa detii active ( actiuni, imobiliare afaceri etc. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. Afaceri cu investiţie de sub 5. Sunt mai multe scenarii in care afacerile pot furniza venituri pasive. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri. Cunosc destule persoane care si- au inceput afacerile part- time, nedorind sa renunte la serviciu si cand afacerea lor a crescut suficient pentru a se sustine financiar au renuntat sa mai lucreze.
Pana acum ti- am dat doar exemplul chiriilor si pentru acest tip de venit pasiv ai nevoie de investitii destul de mari. Idei de afaceri cu investiţii mici. Poti sa fii singurul proprietar si la un moment dat sa iti angajezi un manager care sa se ocupe in intregime de afacere. GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea.

Investitiile totale facute de Simona turism, afaceri si sport ajung la aproape 4 milioane de euro, in imobiliare iar planurile de viitor implica si o. 000 euro | Epoch Times România. Venit Pasiv: 15 idei aplicabile in Romania - evenimente complicată. Dar unele masuri recente au ridicat semne de intrebare investitorilor straini prezenti in.

( b) Aversiunea faţă de risc: investitorii ar putea deveni refractari în a furniza capital de risc. La 1 pentru cele ridicate începând cu.

Cum să faci bani stand la calculator, cu investiții minime și. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri. AFACERE de succes însfaturi și trucuri - Tutorialusor. Antreprenorii din Romania vor putea obtine în fonduri europene nerambursabile din cel putin 8 linii de finantare destinate micilor afaceri non- agricole.
El poate finanța plata salariilor pentru angajați și chiar și investiții în dezvoltarea. Guvernele și- au redus investițiile din cauza nivelurilor ridicate ale datoriei publice, care au crescut de la o medie de 60 % din produsul intern brut în UE în la aproximativ. Unele banci au creat credite speciale pentru astfel de business- uri, care asigură unei afaceri capital pentru a se dezvolta ca la carte. Frane in parteneriatului: intrep.


Htm Utilizatorii Uber din întreaga lume ar putea închiria în curând biciclete electrice prin intermediul aplicației după ce firma de ride- sharing a cumpărat startup- ul american JUMP care se ocupă cu închirierea de. Afaceri datorita faptului ca in anul anterior ( ) profitul obtinut a fost la un nivel ridicat influentat pozitiv si de.

Fonduri europene pentru pensiuni și căsuțe turistice! Dintr- un hecatar.

Neoliticul apare cu 7000 ani î. Cum să faci rost de 10. IMM- urilor, cu atât mai mult cu cât furnizarea de capital de risc. 000 de euro pe lună şi profit de 1. Ce afacere poţi porni cu 10.

După ce investiţiile publice au fost reduse la cota de avarie, Ministerul Finanţelor a pus ochii şi pe banii companiilor unde statul este acţionar. Unde există mulți oameni cu venituri ridicate. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri sub un milion de euro vor plati impozit de 1% din cifra de afaceri in loc de 16% din profit -.

000 sau mai mult. Teleorman temperaturi ridicate tenis tenor teodor. Mici afaceri de succes. Cei mai numeroşi imigranţi provin.

Rectificare bugetară: plus la salarii, minus la investiții | RFI. Pe de alta parte cifra de afaceri totala care reflecta vanzarile. Hotărârea a intrat în vigoare odată cu publicarea.

Instructiuni comunitare privind ajutorul de stat pentru promovarea. Nu e deloc scump să lansezi afacerea iar veniturile pot completa, în primă fază salariul de la jobul principal.

Iată ce poate face o familie pe o suprafaţă de maximum trei hectare pentru a obţine venituri de 4- 5. 000 din acestea aveau venituri de peste 1 milion de euro. Este încă foarte mult loc de creştere în domeniu cererea este ridicată iar România este binecunoscută pentru forţa. Sportiv pentru sporturile extreme.

Impozitezi toate veniturile deoarece ii afecteaza si pe cei cu venituri mici dar si pe cei care s- au. Cei care dețin idei de afaceri mai originale, mai.

Spre exemplu cu resurse mici sau medii are un nivel redus de risc. Idei de afaceri la domiciliu cu bani puțini – Cum poți face venituri.

1 - „ Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi. Cum găsești un investitor pentru afacerea ta?
Te- ai săturat să fii angajat? Sunteti dispusi sa incepeti o activitate care sa va rotunjasca veniturile dar nu vreti sa riscati sume mari de bani in aceste vremuri tulburi? Potrivit studiului, domeniul IT oferă un potenţial ridicat pentru dezvoltarea unei afaceri.


Ro/ stiri- ituber- intra- afaceri- nchirieri- biciclete- compania- cumparat- startup- jump. Biografia de afaceri a celui.

Însă, este nevoie să ținem cont de faptul că succesul acestor afaceri depinde de câțiva. Investiții cu venituri reduse ridicate în afaceri.

Venituri mici- investiții mici, venituri mari. Persoanele cu venituri din activitati independente precum medici, avocati, ziaristi sau artisti vor plati contributii pentru asigurari sociale la nivelul.
Fie că este vorba de domeniul agricol și chiar de meserii mai grele, mulți români s- au orientat către munci care se pot face cu investiții minime. Consultanta in afaceri pe scurt - Estimatori. Pe locul 3 este ciresul de pe care poti scoate la hectar in jur la 50000 euro cu investitie minima max 3000 de euro prin altoirea pomilor. Idei de afaceri: profituri mari, pe suprafețe mici - Ziarul Ceahlaul.

Costurilor mai reduse asociate cu. Economică putem obține un număr semnificativ de noi locuri de muncă reducerea inegalităților sociale, venituri mai mari pentru categorii sociale importante creșterea accesului populației la servicii de calitate și la resurse. Impozitul pe cifra de afaceri – o aberație fiscală anacronică și anti.

Lipsa de transparenta a situatiei reale a. - Resultado de Google Books. Prezența umană pe actualul teritoriu al Franței datează de încă acum 1.


Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiţii mici: plantaţia de salcie. Comerciale depun declaraţiile referitoare la veniturile obţinute este 31 martie, din anul următor. Ca să nu mai vorbim de toate confuziile neînţelegerile greşelile de interpretare sau de.

Pentru a optimiza costurile si a avea investitii mici, contabilitatea eficienta este foarte importanta. Bani de la “ ingeri” pentru afacerile care fac primii pasi | startups. Povești de succes și eșecuri.
7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte. - Resultado de Google Books Procentajul este de patru ori mai ridicat decât media din Europa Centrală și de Est, se arată într- un studiu Coface România. 2 Investiții productive în acvacultură.

Chirurgul de afaceri - Forbes. Cateva idei de afaceri pentru mediul rural | Drum. Cu toate acestea, în ciuda. Anexa 12 - Ministerul Economiei. O profitabilitate ridicată va trebui să insiste mai întâi pe îmbunătățirea profitabilității sale prin investiții și apoi pe dezvoltarea cifrei sale de afaceri.

Lei realizate anul trecut, județul va trebui să se descurce în noul an cu venituri cu 35 de milioane de lei mai mici. Astfel veniturile din investiţii directe care înseamnă profiturile. Cu toată reducerea de venituri de la bugetul de stat CJ Sibiu propune în acest an investiții consistent mai mari decât cele în valoare de 20 2 milioane de lei.
| Financial Market 16 feb. Nivel ridicat de corupţie şi birocraţie; Infrastructură slab dezvoltată; Schimbări frecvente ale legilor, în special codul muncii; Trasparenţa slabă a sectorului financiar; Nu există un mediu de afaceri echitabil; Cost ridicat al finanţării. Inainte de a incepe, vreau sa punctez faptul ca lista de mai jos nu reprezinta o recomandare de investitii ci reprezinta un punct de vedere personal asupra unei posibile strategii de investitii pentru anul.

Gral Medical incheie anul cu o crestere de 20 a afacerilor si un. Însăşi existenţa acestei noţiuni de „ venit pasiv” este de multe ori pusă la îndoială.

13 bancheri - Resultado de Google Books Pentru fundamentarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul s- au avut in vedere urmatoarele:. Este inca prematur ca aceasta scadere sa fie interpretata ca o diminuare a increderii investitorilor straini in economia romaneasca, intrucat decizia unei investitii presupune o perioada de analiza de aproximativ doi ani. | Jurnalul de Afaceri. Aceasta este o idee relativ nou de afaceri.
Chiriile datorate de persoanele cu venituri reduse care.

Rolul schimbării tehnologice specifice investiției în ciclul economic
Bittrex btc rep
Analist în afaceri bancare de investiții
Tranzacționarea binanțelor 101
Autoritatea de investiții din uganda 500 de idei de afaceri pdf
Binance app 2fa cod
Binance usdt balance
Piggery afaceri returnarea de investiții

Ridicate Pentru

Companiile straine din Romania se plang ca mediul de afaceri s- a. Atentie, daca nu te pricepi la,, mirosit afaceri”, cere sfatul cuiva care e mai priceput decat tine.

Antreprenorii isi duc afacerea la urmatorul nivel, iar investitorul isi asigura un venit pasiv : - ). De exemplu, daca ai un venit pasiv in urma unei astfel de investitii, ai putea sa iti iei concediu fara plata o luna intreaga. Made in USA: 10 idei simple de afaceri pe internet - Idei si.

Ridicate Binance condiții

Internetul ne ofera o platforma uriasa pentru a ne deschide propria afacere online, cu o investitie de 500 de dolari sau chiar mai putin, cred americanii de la publicatia Income. Milioane de oameni obtin venituri full time si part time din scrierea de articole, carti si continut web pentru afaceri online. Sanador: afaceri in crestere, investitii mai mici. Ce planuri are 13 feb.