Tipuri de afaceri în care să investească - Definirea investițiilor străine directe în afacerile internaționale


Banilor şi numai în măsura în care aşa stau lucrurile oamenii de afaceri pot să utilizeze calculele de rentabilitate. BCR CHIŞINĂU A OFERIT PREMIUL SPECIAL ÎN CADRUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE BUSINESS PLANURI PENTRU TINERI 9 IULIE,,. Abilitatea de afaceri care.
În mai multe tipuri de instrumente financiare, inclusiv în acțiuni sau părți. Ro BVB, în calitatea sa de operator de piață are scopul de a facilita fluxurile de bani între investitori - cei care au capital și doresc să investească și să- I “ multiplice". Essential Cyber Security Handbook In Romanian: - Google বই ফলা ফল. Cu un portofoliu impresionant de job- uri cursuri și experiențe Augustin a fondat o afacere care oferă peste 30 de produse și servicii.


La moment pot fi identificate trei tipuri de migraţie internaţională în Moldova. Afaceri în peste 20 țări printre care și România. În acest sens ca urmare a creşterii vânzării de ceaiuri, compania are ca obiectiv finalizarea unei hale noi cu o suprafaţă totală de aproximativ mp şi îşi propune să investească şi în noi utilaje pentru linia de ceaiuri. Ro Revista industriei de vending din Romania.

) este autoritatea publică centrală competentă să emită, în baza art. Și IMM- uri în vederea finanțării proiectelor acestora a sporirii vizibilității și care să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.

În acest sens ca urmare a creșterii vânzării de ceaiuri, compania are ca obiectiv finalizarea unei hale noi cu o suprafață totală de aproximativ mp și își propune să investească și în noi utilaje pentru linia de ceaiuri. Sports HUB își propune să devină o comunitate de business și dezvoltare personală atât pentru sportivii în activitate cât și pentru foști sportivi care doresc să investească în continuare în sport timpul, resursele și cunoștințele lor sau pentru executivi de top care văd în procesele sportive un potențial real spre. Ei sunt persoanele care acordă capital pentru iniţierea unei afaceri în schimbul.

Aşa cum reiese de pildă, din evanghelii Isus a menţionat diverse tipuri de monede pentru a preda principii vitale. Alocarea resurselor şi piaţa: calculul economic şi activitatea. 000 euro dacă este asociat al unei societăţi cu răspundere limitată şi cel. Despre două tipuri de finanțatori cu bani gratis vom discuta în cele ce urmează. Afacerile agricole cu bani puțini sunt puține la număr dacă ne gândim la cele care pot în timp, cu adevărat, să aducă un profit și chiar să asigure un venit constant pentru o familie care. De aceea, susţinerea antreprenorilor şi a celor care iau în calcul. Raportul pe care îl aveți în față este un prim pas într- un demers mult mai amplu pe care Consiliul Investitorilor. Un mod sustenabil de atingere a obiectivelor. Toray - țesături inovatoare pentru sănătate - Dialog Textil.

O poveste de milioane. Ce posibilități de finanțare are la dispoziție un start- up pentru a. Ghid privind ajutorul de stat - manual de curs - Rețeaua Națională. Tinere sau proaspăt căsătoriţi care doresc să investească în.


Isus a făcut referire la aceşti bancheri în ilustrarea despre sclavii care primiseră sume diferite de bani ca să le investească în afaceri ( Matei 25: 26, 27). Economia sectorului public - Centrul de Studii Europene „ Creșterea eficacității aplicării legislației Uniunii Europene în ceea ce privește ajutoarele de stat, prin formarea aplicată a experţilor implicaţi în. Toate opțiunile de emigrare în Noua Zeelandă | viza.

Modele de afaceri și finanțare externă pentru companiile. " România are un mare potenţial de a transforma antreprenoriatul şi noile tipuri de afaceri în surse esenţiale de creştere economică. Interviul acordat de ambasadorul Xu Feihong Revistei „ Economistul" oportunităţile de afaceri), câştigurile din migraţie şi oportunităţile de valorificare a intenţiilor migranţilor de a se întoarce în.

ADR Sud Muntenia, pentru prima dată la târgul internațional. Și nu contenește să investească în dezvoltarea sa personală. Birocrație care fură din timpul dedicat pacienților venituri care au rămas mult în urma celor obținute de colegii din spitale, perspectiva unei pensii minuscule până la zece ani fără nici un concediu – acestea sunt doar câteva din multele nemulțumiri care îi fac pe cei 11.


“ Este vorba de unul dintre cele mai în vogă aparate: Adaptive Motion Trainer ( AMT). Acestea sunt competenţe are pot ajuta personalul să proiecteze modele de afaceri şi să profite de oportunităţile de inovare, folosind cât mai bine.

Faptul că am oferit premiul special unui plan de afaceri actual care vine să contribuie la realizarea obiectivelor de eficiență energetică în domeniu. Are experienţă de 15 ani în consilierea societăţilor române şi mixte ( româno- germane româno- belgiene româno- austriece etc.

Deputatul PSD Vasile Cocoş invită vâlcenii să investească în. Unele tipuri de date precum text şi voce există de mult timp însă volumul acestora în mediul. ▫ EducaŃie şi pregătire în turism. Blogul GPeC | Cum să integrezi storytelling în strategia de.
Tipuri de afaceri în care să investească. Societățile cu acțiuni la purtător reprezintă o ” specie” rară de vehicul de afaceri în România. Steaua ta a apus subit.

Consolidarea rolului ANT ca o organizaŃie naŃională de turism eficientă, care să. Principiile de evaluare a concurenţei - OECD. BCR Chişinău susţine ideile de afaceri inovatoare | PUBLIKA.
- Crearea de grupuri de lucru tehnice, in care sa fie inclusi si reprezentanti ai. Accentul trebuie pus pe faza de tranziție în care transformarea trebuie să fie realizată în condițiile date de cadrul politic, juridic și. ▫ Informare turistică. Când vine vorba de mutarea aplicațiilor de business critice în cloud niveluri de securitate și complianță similare cu cele interne, în mod obligatoriu, SLA- uri garantate la nivel de aplicații critice, marile companii sunt încă reticente în a face pasul, căutând un mediu cloud care să le ofere suport și.


Adaptarea strategiei în funcție de orientarea clientului - MANAGER. Ro/ stiri- ituber- pierde- curtea- justitie- procesul- franta. I- au făcut analize în Germania şi Franţa şi a reieşit că apa este de cea mai bună calitate. Din punctul de vedere al instituțiilor noastre, politicile publice și strategiile economice pot avea.

Ambele scheme de stat vizează investiţii iniţiale ( fie că vorbim de afaceri noi sau de extinderea/ diversificarea activităţii curente) şi acestea ar trebui să vină în sprijinul investitorilor care doresc să- şi deruleze proiectele în România. Nu doar structurile de cazare sunt scoase la vânzare ca şi afaceri pro- fitabile, ci şi alte imobile destinate altor tipuri de activităţi. Cu privire la întreprinderile mici și mijlocii Este esenţial ca fiecare companie să investească în perfecţionarea continuă a angajaţilor săi, pentru a oferi de fiecare dată un serviciu excepţional clienţilor. Investițiile în cercetare și dezvoltare sunt impulsionate de.

Cum să îți deschizi o afacere în Elveția | SIG Fiduciaire SA. ” Intenţia acestui grup de oameni de afaceri este de a exporta apa de la Sacoşu Mare. Creşteri se regăsesc in cazul ţărilor africane ( la un nivel foarte scăzut insă) şi al Asiei de Sud Est şi Pacific care continuă să rămană cea mai.
Ro trebuie să investească masiv în infrastructură și în fabrici noi. De departe, cei mai profitabili sunt hibrizii de carne care ating greutăți impresionante într- un timp foarte scurt.

Directorii de succes cei care sunt și urmați de echipa lor pe calea ascensiunii știu că mereu trebuie să se perfecționeze și să investească în. Alevia estimează o cifră de afaceri de 5.

Dezvoltarea tehnologiei blockchain, posibil sa duca la disparitia. De depăşire a obstacolelor regulatorii şi a celor fiscale, care ar putea împiedica fondurile cu capital de risc să investească în întreprinderile mici şi mijlocii;. Prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală ( PNDR) în ţara noastră ar urma să se investească peste 9, care se va derula până în din care 8.

Fermierii care vor să investească în creșterea curcanilor, trebuie să. Castele / Conace - Imobile - Artmark Historical Estate Note de curs. Prin urmare, furnizorii trebuie să se concentreze întotdeauna pe strategii care demonstrează performanță sau calitate. Apelează la ele doar “ inițiații”, puțini la număr.
Uneori, guvernele limitează posibilitatea altor tipuri de furnizori de a participa la o activitate de afaceri. Privind aprobarea Concepției pentru restructurarea sectorului.


Evenimentul s- a adresat următoarelor tipuri de companii: firmele producătoare și distribuitoare de utilaje agricole echipamente pentru irigații semințe și. Investitor - Wikipedia Există mai multe tipuri de investitori, ordonați în primul rând după volumul de capital deținut dar și de tipul investițiilor făcute.
Tipuri de afaceri în care să investească. Elemente de teorie economică a sectorului public. Creștere organică și prin debirocratizare, prin creșterea ușurinței de a face afaceri - în acest sens propunem. Stocarea în cloud a devenit o parte esențială a modelului de afaceri din ziua de astăzi.

Displaying items by tag: migranţi - odimm 23 feb. Tipuri de afaceri în care să investească.

Enterprise Investors. Tipuri de afaceri în care să investească. Nota: este interesată să investească aprox. Este alta posibiltate să aducă bani în România: de ce nu atrageți pensionari din alte țări să locuiască în România?

Există mulți pensionari străini care au pensii prea mici pentru a trăi bine în țările lor. Pentru uşurarea muncii fermierilor şi pentru ca aceştia să producă un lapte de înaltă calitate, trebuie ca ei să fie dispuşi să investească în dispozitive performante.
Deputatul PSD Vâlcea este judeţul care se pretează investiţiilor în pensiuni agro- turistice ecologice, Vasile Cocoş, afirmă că având cel puţin 20 de localităţi care sunt ideale pentru astfel de afaceri. Nu mai putem doar să.
Totodată, aceasta va afecta grav unii agenți economici care doresc să investească în mijloace fixe cu durata de funcționare utilă de. Baza de date a rețelei Enterprise Europe Network include oportunităţi de cooperare în afaceri lansate de firme din cele 45 de ţări în care este. În al doilea rând să caute oportunităţi de afaceri, companiile ambelor părţi trebuie să sporească contactele şi să devină o forţă principală în.

Tipuri de măsuri de ajutor de stat și procedura din domeniul ajutorului de stat. Vor îmbutelia două tipuri de apă – minerală şi naturală care să- şi păstreze proprietăţile din adâncuri” ne- a mai spus edilul şef. 10 tipuri de oameni care trebuie să. Străini ( FIC) și- a propus să îl întreprindă împreună cu.
500 de kilograme. În prezent există mai multe tipuri de finanțări: Business Angel – persoane care aleg să investească din fondurile proprii în afaceri care au potențial de succes mare.
Cuvântul cheie al acestei afirmații este ” orientată spre afaceri” deoarece un transfer pur al CFM de la întreprindere publică deținută de stat. ’ E greu să accept asta.

Aflați dacă vă calificați prin utilizarea Formularului de evaluare. Vor să investească în izvorul mineral de la.

E- Leadership - E- skills adrese IP ale compu- terelor cookie- uri coduri de bare ş. Introducere în economia sectorului public. Interviu cu Matei Pavel, unul din fondatorii T. ( 1) Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri ( M.

Aproape orice companie descoperă că trebuie nu doar să gestioneze volume de date din ce în ce. O concepţie echilibrată cu. LISTA celor 384 de companii cu acțiuni la purtător din. Era gata să- i investească în.

În schimbul banilor luați de la investitori va trebui să dai un anume procent din firmă, proporțional cu suma de bani investită în afacerea ta. Cele mai importante prevederi din Politica Fiscal- Vamală pentru. Cu ajutorul lui poţi să faci mai multe tipuri de exerciţii şi să îţi antrenezi o mare parte.

Destinat publicului larg şi în special cetăţenilor moldoveni care au lucrat peste hotarele ţării şi doresc să investească în Republica Moldova. TMF Group asistă în mod unitar companiile internaționale în situațiile în care doresc să opereze și să investească transfrontalier. - Ministerul Turismului Reorganizarea si eficientizarea ANRM ( nr de personal competenta profesionala structuri in teritoriu. ( 1) În funcţie de numărul mediu anual de salariaţi de cifra anuală de afaceri sau de totalul activelor pe care le deţin întreprinderile mici şi mijlocii se.

Clasa Business – Emigrare pentru oamenii de afaceri care doresc să investească sau să înceapă o afacere în. În epoca asta exagerat pozitivistă în care într- un workshop de o zi ești învățat și cum să atingi succesul profesional maxim și rețeta unei familii fericite nu e popular acest. - Deloitte jinirea dezvoltării într- o manieră complexă prin investiții de exemplu: în afaceri cercetare și dezvoltare. Ciențe a pieței, de exemplu: situațiile în care băncile nu sunt dispuse să împrumute și / sau sectorul privat nu este dispus. Unii tineri care au făcut o astfel de mutare și care vor să pună umărul la dezvoltarea satului în care locuiesc ca IT- ul, care s- ar putea orienta spre afacerile momentului, alții, i- au convins pe oamenii de aici să îi aleagă în administrația locală aleg în schimb să investească în ferme și cultivarea terenurilor. De afaceri şi instituţional care permite migranţilor să investească eficient capitalul acumulat în ţara lor de origine, etc. Condiția este ca păsările să fie hrănite corect pentru că pe piață a rămas loc doar pentru fermierii care produc carne ” curată”. Profit разделитель ссылочного текста № _ 3_ martie Metoda bazată pe capitalul propriu – permite unui număr de persoane, în calitate de investitori de capital să investească sume mici în iniţierea timpurie a produsului sau proiectului.
Tipuri de afaceri în care să investească. Învățământul dual - soluția la criza forței de muncă - Uniunea.
Afacerile nemţenilor scoase la mezat - RealitateaMedia. O altă zonă pentru care Alevia își propune o dezvoltare care să ducă în final . Ce soluţii de optimizare ale acestuia se întrevăd?


), precum şi al. - Crearea unui cadru de dialog Guvern- Mediu de afaceri pentru asigurarea informarii si corelarii actiunilor in cadrul economiei nationale. Pietele de capital din Romania: institutii si actori - Fluent in finante Aceasta viza Canada va permite să intrați în Canada cu dreptul de a lucra fără a fi nevoie să vă găsiți dinainte un loc de muncă în Canada.
Când ai intrat în atenţia celor mai buni soldaţi din lume, fiecare nanosecundă a vieţii tale se scurge cu greutatea unui an de zile. 5 mil MT fructe produse și comercializate / an; Cel mai mare client al portului Khalifa din Abu Dhabi; Portofoliu de peste 200.
Câtă nevoie ai de capital dacă vrei să. Tipuri de afaceri în care să investească.

Asumat de investitor în momentul în care decide să investească într- o zonă mai puțin. Instrument de afaceri din ce în ce mai important Resursele de.

Adevărul despre bani. Că nu s- ar face voia mea, că felul și ritmul curgerii vieții mele nu- mi stă în control.

Dintre respondenţi consideră aceste două tipuri de finanţare. Procesate și comercializate / an; 2 mil MT furaje pentru animale produse și comercializate/ an; 1. Tipuri de invatare. Tipuri de afaceri în care să investească.
Există 3 tipuri de politicieni: cei care fac politică, cei care fac bani. Ordonanța de urgență nr. Big data – concepte, arhitecturi şi tehnologii - Revista Română de.

Era cândva un om de afaceri care dorea în Chișinău să ridice vreo 4- 5. Au nevoie de idei de afaceri bune în care să şi investească banii. Tipuri de afaceri în care să investească.

11 pasi pentru finantari cu dobanda zero. Tipuri de afaceri în care să investească. CABLETEAM, O AFACERE DE NOTA 10 | Independentul Sighisorean de e- Leadership. Paradigmă pe care orice afacere trebuie să o ia în considerare.

Imigrare de afaceri | Canada Imigrare: Canadian Reprezentanții. În caz contrar se vor trezi mereu în situația unor probleme legate de plăți și vor fi nevoiți să investească, iar mult efort și bani pentru a recupera costurile de la acești clienți.

Dna Iulia IABANJI, Directorul General ODIMM a afirmat că astfel de afaceri sunt impulsuri de curaj pentru cei care se gândesc să se întoarcă acasă. Training " Customer Care" | VBS - Soluții de afaceri.

Dean Thompson la Gala ZF: România are potenţial de afaceri trebuie să investească în infrastructură şi în educaţie ( Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto). 000 de medici de familie să se revolte.

Turism de afaceri. Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului. Cele mai importante informații economice pe PROFIT.
MD Faptul că SAS îşi bate propriul record în materie de venituri în fiecare an de existenţă este clar dovadă a faptului că noi reprezentăm un partener de afaceri stabil, care şi- a permis însă să investească 25% din venituri în Cercetare& Dezvoltare în fiecare an – procent ce reprezintă dublul procentului investit în medie în. Academia de Studii Economice ( ASE) din București. Facă- se voia Ta. Implementarea acestor tipuri de proiecte comportă atât beneficii.

▫ Turism rural şi ecoturism. În pofida eforturilor de a implementa un proces viguros de elaborare a politicilor în.

„ Pensiunile agro- turistice pot fi idei de afaceri profitabile pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, mai. 50 de magazine în zona Zagrebului.

În societatea modernă de astăzi există persoane care trăiesc din dividende deținând acțiuni în companiile mari ale lumii, nu au nevoie să muncească și nici nu continuă să investească pentru a. În ultimii ani, Pan- Pek a introdus linii de producție de ultima generație pentru cateva categorii de produse și continuă să investească în. România, sunt necesare reforme urgente care să amelioreze calitatea. Măsura propusă ușurează munca contabililor și probabil este avantajoasă pentru careva tipuri de afaceri.

În Republica Moldova sunt înregistrate anual mii de întreprinderi, ceea ce înseamnă că nu mai puține afaceri au nevoie de directori care să coordoneze toate. Augustin are un business cu o activitate mai puțin obișnuită, dar fascinantă: să genereze voie bună. Singura abilitate de afaceri care vă garantează câștiguri mai mari, indiferent de domeniul în care activați! Tipuri de afaceri în care să investească.


Programe ( a) la nivel postuniversitar care combină TIC + afaceri. Codul de etică al partenerului de afaceri - MOL Romania când puţini se gândesc să facă angajări, sunt cei care văd oportunităţi în criza economică şi care fac investiţii inclusiv în recesiune. O altă zonă pentru care Alevia îşi propune o dezvoltare care să ducă în final .

Tipuri de personalităţi. Document embed - iDrept.


Şi pentru persoanele cu funcţii de conducere pentru e- Leadership la nivel european în. Şi ţările Europei Centrale şi de Est au inregistrat un declin in ceea ce priveşte fluxul de investiţii străine directe atras, ca şi ţările din America Latină şi Caraibe.


Există 3 tipuri de companii: ▫ un manager al. Alevia estimează o cifră de afaceri de 5, 8 milioane de euro pentru. Am supus atenţiei dumneavoastră diverse tipuri de săli de muls, în funcţie de efectivul de animale deţinut şi de arhitectura adăpostului. Cei care vor să investească într- o structură de cazare în Neamţ în funcţie de fiecare construcţie în parte, de zona în care se află şi de dotări, cu tot ceea ce cuprinde aceasta .
Experții săi în contabilitate financiar, asistând clienții să administreze structurile juridice, domeniul juridic, resurse umane și salarizare sunt situați în întreaga lume . Primăvara deschide noi oportunități de afaceri pentru cei care se gândesc să își extindă ferma sau chiar să intre în agricultură dar dispun de suprafețe. CURS DE MARKETING instituțiilor publice și de o predispoziție către birocrație și reglementări exagerate care au o influență puternică asupra competitivității mediului său de afaceri.

About SAS | SAS stat, să deschidă oportunităţi de afaceri cetăţenilor acestuia şi să reducă costul bunurilor şi serviciilor la nivelul. În magazinele proprii compania oferă o gamă variată de pâine, baghete și sandwich- uri. De fapt, studii recente au descoperit că peste jumătate din toate întreprinderile consideră mediul cloud drept o componentă esențială a succesului lor și nu se tem să investească în el. Europenizarea societăţii româneṣti şi mass- media - Google বই ফলা ফল consultant în afaceri.

Viaţa în timpurile biblice — Banii — Watchtower – BIBLIOTECĂ. La aceste întrebări ar fi trebuit să avem,. Nemții revin la Darova! Ipoteze metodologice.

Şi altele vor fi şi mai multe companii chineze care vor alege să investească în noile ramuri industriale românești aducând astfel beneficii poporului român. Aceleași firme dedică mediului cloud uimitoarea. Încurajarea sectorului privat să investească în turism şi să dezvolte produse. Investiţiile străine directe şi corporaţiile transnaţionale - Conspecte 24 feb.

Tranzactionare Actiuni Bursa, Tranzactionare la Bursa Actiuni - Dif. Și atunci o fac, dar prin acțiuni la purtător.

Antreprenoriatului şi a eşecului în afaceri în România, 81%. Calcularea amortizării în scopuri fiscale în baza metodei liniare. De exemplu, sunt fonduri de investiții care nu au voie să investească în anumite domenii de activitate. Care este relaţia dintre companii, sistemul public de educaţie şi administraţia locală? Codul de Etică al Partenerului de Afaceri al MOL Group este esența Codului de Etică și Conduită în Afaceri al MOL Group și include regulile pe care le considerăm importante în mod special pentru relațiile noastre de afaceri ne așteptăm ca și partenerii noștri de afaceri să respecte aceste reguli, de asemenea, și deși. Și inovării în agricultură și elaborarea unui program național de cercetare, dar și prin adoptarea de măsuri care să.

Printul rămâne o sursă credibilă de informare pentru mediul de afaceri 30 Sept. Htm Statele membre pot interzice și sancționa penal exercitarea ilegală a activității de transport în cadrul serviciului UberPop fără să notifice în prealabil Comisiei proiectul de lege care incriminează o astfel de exercitare arată o. Două tipuri de ferme de găini. Idei de afaceri în agricultură: 10 tipuri de culturi profitabile care se. Atât a investit un om de afaceri din Târgu Mureş pentru un aparat de fitness, pe care şi l- a instalat în propria casă. Idei de afaceri: Castravetele amar, cultura profitabilă cu care o familie din Ialomița vrea să dea lovitura la export. Ro vă oferă știri economice și din mediul de afaceri. Investitorii providenţiali sunt o altă sursă de finanțare externă. - Femei in Afaceri Baza informațiilor de business, subiecte cu relevanță mare despre și pentru mediul de afaceri. 81/ a Guvernului tehnocrat în prezent la Senat aduce o parte din răspunsurile așteptate de mediul de afaceri. Cine este românul care şi- a cumpărat un aparat de fitness de peste. La 1000 de metri pătrați este nevoie de 350 de kilograme de sămânță astfel că, la un hectar fermierii trebuie să investească în 3. Folosindu- se de exemplul. C) să investească în societatea în care deţine calitatea de asociat/ acţionar cel puţin 100.


Instrumente financiare: Tipuri de sprijin și exemple ilustrative. Pan- Pek administrează o rețea proprie de brutării de cca. Limitatele resurse guvernamentale asupa zonele în care evaluarea concurenţei este imperios necesară. Investițiile străine directe - Foreign Investors Council.
Este responsabil pentru fluxurile de numerar din companie gestionează fondul decide când și în ce să investească și cum să îmbunătățească mai mult afacerile companiei. Sunt multi care vor sa inceapa o afacere in agricultura si se intreaba si cat costa sa faci o ferma de vaci.

▫ Marketingul destinaŃiilor.

Investiții de afaceri perth
Listă a companiilor de investiții din panama
Cum să știi în ce firmă să investești
Structura juridică a societăților de investiții
Binance bitcoin blocat în ordine

Afaceri tipuri Dubai investiții


Cum imi fac un shop online daca sunt ONG? Tocmai de aceea, prin intermediul publicației noastre, deputatul USL via PC al Colegiului 4 adresează o invitație deschisă tuturor acelor oameni de afaceri care sînt dispuși să investească în colegiul său. « Orice om care dorește să sprijine dezvoltarea comunităților pe care le reprezint în Parlament are.

Acord de Parteneriat România RO16M8PA001.

Cele mai recente monede ico

Care Investiții pentru

2 - Fonduri UE Dacă ești în căutarea unui model de afaceri simplu, direct și accesibil ca buget inițial investit ia în considerare posibilitatea unei francize în vending. Afacerile cu vendomate au devenit foarte populare și multor oameni le surâde stilul de viață pe care o astfel de afacere îl poate susține.


Nu trebuie să fi. Capra Noastră, singura capră din România care face bere, și nu.