Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă - Profitabile pentru a investi în

Răspunsul de asemenea în timp ce investitorii străini creează cât mai multe oportunităţi pentru a- i atrage pe specialiştii. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Cei doi spun că la începutul. O delegație din Republica Moldova desfășoară o vizită de studiu în. Ro Putem să facem sex într- o zi de doliu naţional?
Gratis lectia demo! Riscul este un fenomen intalnit in viata de zi cu zi, el fiind asociat adeseori cu termenul de. Programul functioneaza pentru orice fumator indiferent daca fumezi de 3 ani sau de 30 indiferent daca fumeazi 10 tigari pe zi sau 3 pachete.


Pacientul, pe primul loc. Așa că se cumpără companii care deșin sau operează mari suprafețe de teren agricol în Africa . De altfel ci şi în viaţa noastră de zi cu zi, acest fapt este valabil nu numai în tranzacţiile din piaţa de capital cumpătarea este cea mai sănătoasă.

Povestea unei investitoare la bursă: cum să faci profit fără să pierzi. Sunt de părere că orice tânăr din ziua de astăzi trebuie să cunoască cum să se vândă personal în online. Headquarters: Dolj County Craiova Tufanele St. Acasă ne ocupăm cu.

Doar 15 minute pe zi. În fiecare zi de luni până la ora 12.


Vorbirea dumneavoastră de zi cu. Vizualizeaza Acest curs se adresează studenţilor de la programul de studii Contabilitate şi informatică de gestiune.


În curs de execuție. Materialul contine atat o parte teoretica cat si numeroase sectiuni practice - exemple, studii de caz, intrebari de verificare, exercitii teme pentru acasa prin care. Sunt asociate cu mortalitate crescuta in special in tarile in curs de dezvoltare, in care nutritia si ingrijirea sanatatii nu se desfasoara in conditii optime. Ro/ stiri- ituber- pierde- curtea- justitie- procesul- franta.

Pe langa mere sau pere scolile vor putea da elevilor struguri de masa, prune ba chiar si. Curs Rev i Ghid Negocierea Cu Rasp. • metoda unică de învățare: studiați acasă, în ritmul propriu • durată de studiu flexibilă: decideți singuri când absolviți cursul • rezultate imediate: în doar 15 minute de studiu pe zi • caracter practic: asimilarea rapidă și punerea în. Risc de aplicare TVA.
FOTO: Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca a primit spaţii pentru săli de curs la Alba Iulia. Certificare Curs: ANC ( Fost CNFPA) și certificare Extreme Training.

Fără studii de specialitate dar mânată de un real interes pentru piaţa de capital şi informaţiile economice o tânără absolventă de Drept reuşeşte să câştige. BANCUL ZILEI - actualmm. Suport de curs adresat participanţilor la proiectul « IRREGULAR MIGRATION AND TRAFFIKING IN UNACCOMPANIED MINORS: URGENT MEASURES.

De asemenea, am mers mai departe cu. Sfaturi de la un trader profesionist. După vizita companiilor de succes fondate de românii din Silicon Valley Asana, folosite în activitatea de zi cu zi ( CrazyEgg, Hootsuite, românii au fost față în față cu fondatorii unor business- uri de zeci sau de sute de milioane de euro Waze). Penitenciarul Ploiești selecționează candidați | Ziarul INCOMOD.

Bartha- Pál Csaba - Fundația Civitas de zi cu zi, încheind fiecare zi cu zâmbetul pe față. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Ro explicăm legislația, lunar pentru milioane de români cu 37 minute în urmă. Being Better You: Business NLP Transform | Learning Network Fiecare exercitiu are rolul de a construi si consolida un tip de competenta necesara in atingerea obiectivelor tale in acestui curs.


Astfel judeţul Mureş”, articolul 1 din respectiva hotărâre modificată va avea următorul conţinut: “ Se aprobă documentaţia tehnico- economică şi indicatorii tehnico – economici ai investiţiei „ Îmbrăcăminte uşoară rutieră pe drumul județean DJ133 Mureni – Archita – limită judeţ Harghita, km . Magicianul productiv este un program care. Așteptăm aceste informații la adresa inscriere. Succese în implementarea fondurilor structurale - Fonduri UE Zborul la el acasă.

Am început să oferim informaţii celor care ne cereau şi am văzut că interesul este mare şi am zis să facem ceva organizat”, precizează Alin. Migraţia şi efectele ei în plan familial - Singur Acasa 16 Sept.

Invata sa nu pierzi, apoi banii vin. Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv.

Dupa multi ani de studiu isi impartaseste cunostintele in cursuri si seminarii, analiza si practica carti. Pasta de dinţi, otrava de zi cu zi. Copiii au probleme in aplicarea in viata de zi cu zi a ceea ce au invatat la scoala, chiar daca au primit explicatii complete si au inteles la ora.
Infectia provocata de aceste virusuri provoaca sugarilor un serios disconfort cu diaree si voma care dureaza mai multe zile la rand ceea ce poate duce la. Când nu are bani manânca legume salbatice acasa; Când are bani manânca aceleasi legume salbatice într- un restaurant pretentios.

Cu toţii ne angajăm în. ENERGIE ELECTRICA PRODUSA DIN SURSE REGENERABILE DE ENERGIE. ) care ii ajuta zi de zi sa. Nu sta vara aceasta acasă!

Metropolitan Academy Cluj Napoca | Oferte Curs Make- up si. ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE | Olimpnet. Până în în şapte judeţe din zona de sud a ţării, printre care şi Prahova vor fi făcute cursuri de antreprenoriat după care vor fi înfiinţate 73 de întreprinderi graţie unui proiect de antreprenoriat cu fonduri.

Cei mai împătimiţi de călătorii sunt suedezii ( 87% ) în timp ce bulgarii şi românii sunt cei care stau cel mai mult acasă în timpul liber - 71%, olandezii ( 85% ) şi belgienii ( 77% ) respectiv 70%. Rezultate imediate.

Asociatia Geea Life Ezoteric Fest Qigong – Taijiquan Fundatia Romana Grup de Dialog ALTERNATIVE si Stiinte Spirituale Click to join alternative_ spirituale. Tarom a anunțat în urmă cu două zile lansarea a două licitații deschise prin care se vor face " achiziții majore pentru sistemul IT de relaționare cu clienții", fără să prezinte valoarea maxim estimată a contractelor. La slujba de la Alba Iulia. Managementul Riscurilor - Caravana Carierei ulterioare investitiei sunt atat de numeroase si variate incat identificarea lor reprezinta o provocare chiar si pentru cei mai.

Care sunt beneficiile, avantajele si rezultatele acestui program transformational? Infectia cu rotavirus.

Director regional. Cu toate acestea aceşti oameni continuă să- şi facă datoria zi de zi în speranţa că poate va răsări. Clienţii sunt mulţumiţi şi o spun pe un website destinat recenziilor verificate pentru companii: “ Cel mai ieftin serviciu de transfer, banii au fost transferaţi a doua zi după trimitere.

Ro contabili, primești răspunsuri gratuite, găsești consultanți diverși ( avocati, alături de milioane de români: ești la zi cu legislația notari etc. Trade Register Number: J16/ 1210/ 30. De ce moldovenii realizează performanţe în special peste hotarele ţării?

Acasa România a notificat Comisia Europeană privind plasarea pe piaţă pentru o perioadă de maximum 103 de zile a următoarelor produse: CRUISER 350 FS ( 350 g/ l. CU REVALORIFICĂRI CULTURALE. Tinerii români care te învaţă.

Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Studiul realizat in perioada martie- august in special in zona. Sfaturi de la un trader profesionist: Învață să nu pierzi, apoi banii.

Cursuri autorizate. „ Din punctul nostru de vedere este o zi mare pentru că într- adevăr suntem în sfârșit acasă și la Alba Iulia.
Cursurile pe care ei le oferă vin să îi ajute pe românii care vor să vândă pe Amazon să nu păţească la fel. Când oamenii muncesc stăm noi, şi alta este să stai acasă când este o zi lucrătoare, dar una este să stai acasă când este Crăciunul pentru familia poliţistului. A devent slogan si obiect de studiu pentru sociologi si psihologi. Traiul de zi cu zi.

Costin Ciora - Acasă | Facebook Pe 18 mai te astept la Cursul " 12 ingrediente pentru productivitate" organizat la Seneca Anticafe din Bucuresti. Te invit si pe tine la o zi din viata mea, cum imi petrec ziua dupa scoala:.
Imagineaza- ti cat pierde o firma daca fiecare angajat al sau are o ora neproductiva. Devin pe zi ce trece mai pretenţiosi mai puţin dispuşi la compromisuri mai puţin loiali şi mai nemultumiţi de ceea ce li se oferă.

Răspunsul este simplu: în Italia SUA, Germania Franţa şi lista ar putea continua. Si daca e vineri si e ziua mea de conectare pe social media, inca un articol pe care l- am scris pentru Cariere: cariereonline. Despre marile companii din zona golfului e știut că sunt în căutarea diversificării operațiunilor. „ Ce poți să faci mai mult pentru un investitor decât să îi pui la dispoziție tot ce are nevoie.

Practic timp de o ora pe zi, pierzi un salariu si jumatate pe an atunci cand ai productivitatea scazuta. Pe de altă parte,. Valentine, modest şi deschis cum doar un om cu adevărat valoros este.

STUDIU GFK 70% dintre romani stau acasa in vacante - Companii. Ce au descoperit cercetătorii Producătorii spun că pasta de dinţi cu triclosan este sigură dar unele studii indică faptul că substanţa ar putea fi asociată cu dereglările hormonale şi riscul apariţiei cancerului de sân informează ştirileprotv.

Org) se refera la forme de energie rezultate din procese naturale regenerabile, la care ciclul de producere are loc in perioade de timp comparabile cu perioadele lor de. Prezentare CIG Dr Tr Severin Acest program de studii este coordonat de Departamentul Economie Afaceri Internaționale, desfăşurându- şi activitatea în mod distinct în regim studii zi, Contabilitate cu durata de 3 ani ( Bologna 3 ani).

Prin preocupările şi prin activităţile sale curente, VANGUARD STRATEGY are ca obiectiv principal excelenţa în produsele şi serviciile promovate ( cursuri de. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. La regulile de bune practici și conceptele cheie discuții, ca workshopuri, acestea fiind urmate de activități interactive de învățare studii de caz și jocuri de rol.

Engleza fără profesor, cum învăț acasă după cursurile Eurocor. Certificat membru OAMGMAMR valabil pentru anul in curs;. Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?


Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Vor primi inclusiv pastarnac, telina sau castraveti. Cursuri de antreprenoriat şi bani pentru afaceri în programul Dare to. 00 Plata în avans, factura.

– Da însă doar cu nevasta ca să fie trist! Beneficiile investiției sunt resimțite zi de zi atât de. Produse create de Lorand Soares Szasz Curs online.
Dupa multi ani de studiu isi impartaseste cunostintele in cursuri si seminarii, analiza si practica carti sau articole. 1564 articole despre sondaj teme pentru acasa - Portal Invatamant Guvernul aloca 2 lei pe zi pentru elevi in programul " fructe si corn la scoala".
Diplome recunoscute in UE. Femeile sunt cele care folosesc cele mai. Simptome evolutie tratament | Medlife. Se prevăd penalizări exprimate procentual pentru fiecare zi de întârziere, echivalente cu.
) de la data emiterii. Astfel, ei vor invata o anumita limba straina prin termenii utili activitatilor lor de zi cu zi. La curs au acces persoanele cu studii superioare absolvite cu diploma de licenta si acopera tematica necesara pentru ocuparea unui post de Manager de proiect,.
Obiectivul acestui. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă.
Cursuri autorizate - Top Quality Management Top Quality Management cursuri autorizate ANC in domeniul managementului auditului, tehnologiei informationale, calitatii, sigurantei alimentare, mediului . Iani' s Club - Iani' s Club Program si valoarea investitiei. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Această substanţă este atât de folosită încât apare în sânge în urină şi chiar în laptele matern.

Valoarea investiției: 1190lei 790 lei Prețul este redus pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 23 aprilie. - Isabela Georgescu linie- gri- curs- baza. Autorizaţia de construire constituie actul final de autoritate al administraţiei publice locale pe baza căruia este permisă executarea lucrărilor de construcţii. ON ENERGIE Cv/ c nr.

Com | Programare online la Vanguard Strategy Main in. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Acasă / Afaceri / Cursuri de antreprenoriat şi bani pentru afaceri în programul Dare to Start.
Studiu PwC: Organizațiile nu asigură măsuri suficiente pentru protejarea confidențialității datelor · AnalizeŞtiri. Lifestyle – EntreprenELLE În loc să comanzi prânzul în fiecare zi la birou poți alege ca 3 zile din 5 să vii cu pachețelul de acasă.


Htm Statele membre pot interzice și sancționa penal exercitarea ilegală a activității de transport în cadrul serviciului UberPop fără să notifice în prealabil Comisiei proiectul de lege care incriminează o astfel de exercitare arată o. Odata ce ai renuntat la fumat prin aceasta metoda usoara, care are o rata de. Cum îi aducem acasă pe antreprenorii din Silicon Valley.

Citeste aici mai multe sfaturi si. Super User - Turism Covasna S. Obţinut de Cornel! | Economie - Timpul.
Stiai ca o ora de neproductivitate te costa anual VENITUL TAU PE 45 DE ZILE? Ovidiu Şandor e în vizită de lucru la Cluj, de data asta în zi cu. P) Diaspora, mai aproape de casă prin transferurile de bani online.

În orice problemă - consultanță și. Complet; exista alternative de curs cu diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei indiferent de nivelul de studii pe care il ai; pretul „ corect” al ofertei . Andrian Candu: Obiectivul politicilor promovate este ca tinerii să.

Medicină la standarde europene. Primul președinte român al INSOL Europe aduce primul curs al forului în România. Name of the issuer: Societatea de Investitii Financiare OLTENIA S. Poate ca in felul acesta, vom gasi un investitor care crede in ideea noastra si este dispus sa ne ajute in schimbul unui procent din profit. Când nu are bani merge pe bicicleta; Când are bani merge pe bicicleta de camera. Principalele valute au crescut marţi a doua zi consecutiv faţă de leu la cotaţia de referinţă a Băncii Naţionale a României ( BNR). Cursul este dezvoltat pe baza cartii.

Aura Ipate, profesoara care le da teme pentru acasa corporatistilor. Schimbe produsele aduse de acasă au avut loc extrageri, tombole și numeroase competi ii cu premii. „ Discuțiile cu românii care trăiesc în Silicon Valley ne ajută să. Economiei de piata in care cursurile monetare fluctueaza destul de des.


Curs avansat de Comunicare Interna Prezența la cursul de comunicare internă te va poziționa în rândul specialiștilor în comunicare internă, având recunoașterea cunoștințelor avansate în. Proiectul am făcut un studiu privind necesarul de.

Angajatii au dreptul la zile libere de studii | Utile şi servicii. Durează poate chiar 1 an de zile însă dacă ai reuşit să- ţi dezvolţi sistemul, cu siguranţă se va transforma într- un venit pasiv pe termen lung iar tu vei putea trece la un alt. Legal Magazin Acasa » Legal Magazin. Mircea Dologa este trader profesionist de 24 de ani, dupa ce initial a fost investitor. Aprofundare si consolidarea celor invatate la scoala fixare, teme pentru acasa sau materiale suplimentare de studiu, centrate pe nevoia scolarului: recapitulare facilitate de un cadru didacticcalificat. Cum o mare parte din viață o petrecem în propria locuință, este important ca aceasta să fie prietenoasă cu mediul. Aceasta dinamica confirma faptul ca majorarile consecutive ale salariului minim pe economie s- au realizat intr- un ritm foarte accelerat care nu a fost sustinut de evolutia corespunzatoare a productivitatii inregistrate la nivelul mediului de afaceri", se arata intr- un studiu de impact al cresterii salariului minim .

1 - Romgaz reciproce constituite ( % / zi) incl TVA ( LEI). Surse regenerabile energia eoliana, energia solara energia apei ASISTENTA TEHNICA. Problemă: Când vor reveni „ creierii” acasă? Dolarul s- a apreciat cu 2 la 3, 36 bani 9650 lei.


Pranz facut de acasa: 15 lei/ zi * 3 zile/ sapt = 45 lei/ 3 zile. Elevii vor primi fructe si legume plus produse lactate sau de panificatie in valoare de 2 lei pe zi. Cursantii cu studii medii: formular de inscriere copie certificat de casatorie ( daca este cazul), contract de formare profesionala ( este semnat in prima zi de curs), copie diploma ( ultima scoala absolvita), copie certificat de nastere, copie carte de identitate cerere inscriere examen ( este semnata inainte de data examenului).
Salariatii care vor sa- si continue studiile sau sa urmeze cursuri de formare profesionala au dreptul sa solicite angajatorului concedii. Sociologie - Suport de curs pentru învăţământ la distanţă - - fspac Fiecare dintre noi observăm şi interpretăm realitatea socială zi de zi. Kitul Investitorului Incepator te poate ajuta. Vecinului” ), se concretizează la nivel societal în creşterea investiţiei în sănătate şi educaţie.

Proiect pentru asfaltarea Drumului Judeţean 133 Mureni. O locomotivă pentru mileniul III. O șansă pentru cercetarea românească. Ce promite acest curs?
FOTO: Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca a primit spaţii pentru. Lucrătorii trebuie să adopte o atitudine şi un comportament preventiv individuală, după caz, să solicite angajatorilor protecţie colectivă şi, cele mai bune practici, să se implice în realizarea măsurilor de prevenire şi protecţie şi să- şi însuşească, prin instruire astfel încât să ajungă acasă sănătoşi după o zi. Pregătește- ți.

Sursele regenerabile de energie ( vezi si wikipedia. Francul elveţian s- a.
00, pe adresa de e- mail: ionelia. Definiţie : " Sociologia este în mod esenţial studiul explicativ şi comprehensiv al realitãţii sociale în totalitatea ei, adicã a. Simţindu- se ca acasă.

Petrolul nu va mai fi o sursă de venit importantă pe termen lung, iar regiunea nu excelează deloc în agricultură. Plus rezerve pentru dosare în curs de aproape.
„ Noi am trecut prin anumite. Ce este şi cu ce se ocupă Poliţia Locală; câţi bani ia un agent " De sărbători oamenii care muncesc stau acasă iar noi muncim.
Multe cursuri frumoase unde am întâlnit foarte mulți oameni cu inițiativă. Localitate desfășurare: Hotel Arnia, Iași. Nici ungurii sau portughezii nu sunt foarte mobili, aproximativ două treimi dintre ei declarând că îşi petrec vacanţa. Medic din Cluj, după 6 ani de facultate și 5 de rezidențiat.
Tradingul imbina educatia cunostinte logica si multe elemente psihologice. Bonusuri tot mai mari și mai multe zile de concediu pentru angajați, în Anul trecut a fost. Cursurile sale au acest succes tocmai pentru ca sunt realizate cu ajutorul unor traineri care mizeaza mult pe comunicare si fluenta in discurs si nu in ultimul rand ele sunt personalizate in functie de domeniul de.

Establishment of the Nomination Committee - BVB. Ro: consilierul dvs. Curs BNR: Euro scade după recordul din ziua precedentă - Capital. Patru efecte care il. / ce- sa- faci- cand- bateria- tele. Și cum echitatea e doar o variabilă în România vă spunem că doctorița cu 11 ani de studii în spate și specializări aproape trebuie să aducă bani de acasă pentru a munci.


Ce se intampla cu vremea incepand de luni S- a aflat ora la care se joaca meciul dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska Ora de vara. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Md Unde ne sunt „ creierii”?

Tratamentul balnear înclude 1 consultație înițială cu excepția duminicilor si a sărbatorilor. Cu ocazia asta am gasit un studiu stiintific care a descompus reteta fericirii si a descoperit ingredientele care ne fac, pe noi oamenii fericiti.

* ) Contract încheiat în urma tranzacţiei din data de. Localizarea ( adresa de acasă sau de la serviciu). Penitenciarul Ploiești selecționează candidați pentru instituțiile de învățământ din sistemul de apărare sesiunea de admitere, ordine publică și siguranță națională, care pregătesc personal pentru sistemul administrației penitenciare după cum urmează: INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT. Daca ” niciodata nu ai avut o zi proasta” primesti cadou de la noi un curs BBU LIVE BUSINESS GRATUIT.

* ) ( perioada cumpărare de regularizare. L- a sunat, i- a spus de noi şi a doua zi aveam interviul. Vă oferiţi serviciile de acasă sau.

- gaze- piața liberă scadentă în 30 de zile. Adresa de e- mail pe care se vor trimite lecțiile.

Condiții: studii superioare finalizate și. Politicile promovate pentru simplificarea procedurilor de lansare și dezvoltare a afacerilor tichetele de masă sau Arena Chișinău, proiectele sociale cum este Prima Casă sunt parte a unei strategii pentru ca tinerii să muncească acasă și să- și poată asi. Cum sa faci bani pe timpul studentiei - 5 sfaturi concrete - lucrez.

Limitrofe frecventează cursurile Colegiului Național, care include. Împreună putem să facem lucruri mari cu resurse puține, iar 68% dintre bucureșteni cred că este important să aibă o viață sustenabilă acasă. Cum să te îmbogăţeşti pe Amazon. 50- 70 de tineri.
Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă. Ministerul Muncii și Justiției Sociale - Ziua Internationala a. Curs Formator Iasi - Acreditat ANC - Extreme Training Durata cursului - 5 zile.

Agricost ar putea fi cumpărată de un investitor din Emiratele Arabe. Tehnologia în slujba societăţii. Investitorul curs de studiu de zi cu zi acasă.
Studiul IKEA despre obiceiurile de zi cu zi pentru o viață. Mai mult cursul valutar e foarte apropiat de cursul BNR deci nu se mai pierd bani din cauza cursului de schimb nefavorabil. CFR Cluj remizează cu Astra în zi de. La acest program de studii, facultatea pune un accent deosebit pe studiul individual al studenţilor prin materiale.

Cursuri de Marketing si Comunicare - Incearca Gratis - Eurocor Cursuri de Marketing si Comunicare. Studiul de impact al majorarii salariului minim.

Un studiu publicat azi de una dintre cele mai mari platforme de. Oferte Curs Make- up si Stilizare Sprancene Cluj Napoca iti dau posibilitatea realizarii unor machiaje profesionale, completate de stilizarea sprancenelor. Proiectul cunoscut? La Intreprinderea de drumuri.
Consultanță pentru firme ( înființare pentru românii din străinatate, dizolvare), educațională, pentru investitori, traduceri acte apostile etc. Cerințe: Studii superioare în domeniu ( marketing turism, economice etc. Sarcinilor practice de zi cu.

De 1 iunie trezeste copilul din tine - Cristinne Din fericire, creativitatea, aceste lucruri de baza ( precum perseverenta, copiii mei imi reamintesc in fiecare zi increderea in fortele proprii etc. A doua tendinţă este de a. Daca angajatorul considera insa ca absenta salariatului de la locul de munca ar putea afecta activitatea firmei, acesta poate respinge cererea de concediu. Ro, în vederea evitării creării de stocuri de produs/ sămânță tratată după. Un medic din Cluj- Napoca vorbește deschis despre problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Pentru a- i cuceri.

Fiscal Registration Code ( CIF) : RO 4175676.

Pentru a începe afaceri fără investiții
Oportunități de afaceri în dubai fără investiții
Binance în jos trx
Top 10 companii de investiții bancare din bangladesh
Societăți de investiții în durban
Companiile de încredere de investiții vs unitate
Nu idei de afaceri de investiții în hindi

Curs acasă Schimb legit

Consiliul judeţean gorj - Consiliul Județean Gorj. ordinea de zi a întâlnirii grupului de lucru ” UN GORJ TURISTIC”. Ordinea de zi, a fost următoarea: 1.

Curs Usdt


Retrospectiva evenimentului “ Vino acasă la Brâncuşi”, desfășurat în din perioada: septembrie,. Ghidul Investitorului – formă actualizată în luna octombrie, prezentat de către dl. Dialog pentru calitatea educatiei.

Scoala vazuta prin ochii elevilor si.