Întreprinderi mici să investească în 2018 - Prețul coindesk monero

800 de lei ( peste 30. Excluderea din categoria subiecţilor impunerii ai regimului fiscal al agenţilor economici subiecţi ai sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii a agenţilor. Proiectul de buget pe anul prevede la Ministerul pentru Mediul de Afaceri schimbări destul de mari la programele naționale de finanțare a firmelor mici și mijlocii cu bani de a stat. Programul de finanțare Start up Nation are ca element principal planul de afaceri pe care antreprenorii trebuie sa il realizeze.
Scris de Anca Melinte. Pentru că noile tendințe influențează în mod diferit fiecare afacere în parte, managementul unei întreprinderi are rolul de a studia piața și a se pregăti pentru perioada următoare. În calitate de soluții dar și ameliorarea climatului de afaceri, cu accent pe necesitățile întreprinderilor mici și mijlocii care, experții reiterează necesitatea reformării cadrului instituțional care ar asigura respectarea principiilor statului de drept și lupta împotriva corupției, de regulă sunt cele mai. 000 de euro este suficientă pentru a păşi cu dreptul în afaceri.

Cum a ratat Galaţiul o investiţie americană - Viaţa Liberă Galaţi Cum a ratat Galaţiul o investiţie americană. Întreprinderi mici şi mijlocii şi firme mari din cercetare- dezvoltare. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, ADR Centru a pregătit machetele în format editabil ale principalelor materiale de informare și promovare. El dorește să naționalizeze complet Monte dei Paschi și să forțeze banca să acorde mai multe împrumuturi întreprinderilor mici.

URMARIREA PROCESULUI LEGISLATIV PL- x 367/ 23. Cei care își doresc să investească în acest domeniu de activitate. Obezitatea este o creșterea exagerata a greutății corporale ( peste 25% față de greutatea normală), cauzată de acumularea unei cantități mari de grăsime în țesutul subcutanat și în jurul viscerelor. Axa Prioritara 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii.

" Stânga a distrus cea mai veche bancă din lume şi acum pretinde că ar fi salvat- o", afirmă Borghi. Ziua de Cluj | Investim sustenabil Acum 6 zile. Şase centre de suport în afaceri pentru a sprijini crearea şi dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii vor fi deschise în sudul Republicii Moldova. De asemenea în special IMM- urilor, programul a permis întreprinderilor accesul la finanțarea de risc în valoare de peste 17 milioane EUR în.

Fonduri pentru firme : Ajutoare nerambursabile de la stat. , iar termenul- limită pentru întreprinderile mici a fost menținut ( august ). Intreprinderile micro, mici si mijlocii – o abordare financiara de la A la Z ( 3 luni). Întreprinderi mici să investească în 2018.
Aceasta îşi va începe activitate în iulie. – Programele naționale de sprijin financiar nerambursabil. Este plin pământul de creştini, dar duce lipsă Cerul de fameni ( Îs. Hotărâre pentru acordarea încrederii Guvernului [ Hotărârea.


Strategia ProCredit Bank Moldova iar agenților economici - de a investi și dezvolta, care oferă oamenilor posibilitatea de a face economii, Suntem convinși, că un sistem financiar funcțional și echitabil este indispensabil atât pentru progresul economic cât și pentru cel social. 30 din Codul de procedura fiscala.
Piața imobiliară din România stă pe marginea prăpastiei. Anul antreprenoriatului prin fonduri nerambursabile.

Zip ( 60 downloads). Sunt încântată de faptul că în crearea de locuri de muncă şi în inovare“, prin reuşita Acordului din 11 mai, spunea Corina Creţu, şi mai multe companii româneşti vor putea investi în extindere comisar pentru. A Creditelor pentru Întreprinderi Mici și.

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 7. Microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici din spaţiul rural pentru înfiinţarea şi dezvoltarea activităţilor economice neagricole" ;. Duminică ianuarie 7th | Scris de Vremea Noua.

Întreprinderi mici să investească în 2018. Cine va ieși LA PENSIE în. , LEGE privind aprobarea.
* Actionarii nu trebuie sa fi. Actualizarea nr: 1802z3 din data: 10/ 01/ - LegisPlus. Italien Wahlkampf. Întreprinderi mici să investească în 2018.

Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 2. Intreprinderile micro, mici si mijlocii – o abordare financiara de la A. Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal. Programul este derulat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat prin cele ( în prezent) 8 Agenții pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Atragere de Investitii si Promovare a Exportului.

Care motivează unitățile mai mici să investească în. Poate din cauza asta cunoştinţele în materie de investiţii şi intereselor românilor de a investi în diverse forme sunt mici. Prima Casa a primit banii pentru - Conso.


Luni, 29 Ianuarie 00: 04. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri. Diaspora start- up - ministerul pentru românii de pretutindeni. A acoperi eventualele contestatii la licitatii.

Costurile iniţiale ale afacerii sunt mici, însă profitul este unul mai mult decât mulţumitor. ProCredit Bank Moldova se specializează în deservirea întreprinderilor mici și. IMM - Intreprinderi mici si mijlocii - Banca Transilvania Aceasta pagina cuprinde oferta Bancii Transilvania de credite, carduri de business si operatiuni bancare pentru intreprinderile mici si mijlocii. Programelor și Proiectelor pentru Întreprinderi Mici și. 2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, cu prevederile. 2A/ ITI- APEL DEDICAT ZONEI DE INVESTIŢIE TERITORIALĂ INTEGRATĂ DELTA DUNĂRII„ din cadrul Axei Prioritare 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiţii. Asta ar insemna sa plateasca taxe mai mari deci eu incerc sa investesc cat mai putini bani ca sa platesc taxe cit mai mici, mai ales la inceput . 15 Strategii de Investitii pentru Incepatori - strâns brusă funcţie Mulţi încep să investească, dar de cele mai multe ori sfârşesc a- şi pierde răbdarea şi chiar o parte din bani. Cei mici invata astfel prin intermediul jocurilor educative cont de economii, aplicatiilor online, asigurare, depozit, imaginilor video si a interactiunii directe informatii despre istoria sistemului bancar din Romania, investitie, credit, notiuni de baza cu care vin in contact precum card dar si cum pot adopta un.
Tot la capitolul TVA se vrea introducerea unei cote de 5% de TVA pentru toate tranzactiile ce implica locuinte mai mici de 120 de mp, si nu doar la prima achizitie a unui astfel de imobil ca in prezent. Începând cu 1 februarie a intrat în vigoare noul Manual de Identitate Vizuala a POR. Cel mai mare proiect elaborat şi implementat cu sprijinul său se ridică la valoarea de. Investeste Romaneste.

Aş încuraja şi micile întreprinderi să investească în. În ce investesc firmele anul acesta | GAZETA de SUD. În astfel de situații, sarcina de a emite acordurile pentru radierea ipotecilor și a interdicțiilor de înstrăinare și grevare prevăzute de lege este preluată de Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S. Idei de business cu investiţie.

Întreprinderi mici să investească în 2018. Start- up Nation – Investeşte inteligent cei 8.
Anul acesta voi aborda foarte mult acest subiect şi voi încerca să vin în ajutorul tău cu multe. Ceea se știe cu certitudine e că o parte din transferuri au fost investite pe parcursul a șapte ani în 1 136 de proiecte care au primit susținere de la stat în. HOTARARE 1 29/ 01/ - Portal Legislativ. Îți poți deschide businessul oriunde în România, cu condiția ca firma ta să fie înființată după.

Evaluaţi acest articol. Ianuarie GHIDUL SOLICITANTULUI pentru MĂSURA 4 Versiunea 2- ianuarie.

Vir fi eligibile pentru a primi un sprijin maxim de 200. 31/ 1990 dupa data de 30. Proiectul “ INVESTIM SUSTENABIL” Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, cod SMIS 111651 în cadrul Programului Operaţional Regional ( POR Prioritatea de investiții investiții. Concluziile anului economic și prognoze pentruDec.

Fonduri pentru firme : Start- Up Nation și celelalte ajutoare nerambursabile de la stat pentru mici afaceri. Ulterior, acestea va expedia setul de documente către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Programul Romano- Elvetian pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii | CEC Programul Romano - Elvetian pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii are ca scop lansarea de instrumente financiare de tipul creditelor de investitii care sa sustina dezvoltarea sectorului IMM- urilor in patru. IMM - Articole si stiri despre IMM | Ziarul Financiar Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România ( CNIPMMR) a transmis luni în cadrul unei conferinţe de presă . Cele mai importante prevederi din Politica fiscal- vamală pentru anul.


Unor companii de dimensiuni mici care doreau totuşi să investească în. Schimbari procedurale pentru contribuabilii mijlocii de la 01 aprilie.

Programul național pentru înființarea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii StartUp Nation România are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale. Scăderea datoriei publice, prioritate generală. Italia în prag de alegeri. Ghidul complet privind securitatea cibernetică pentru afacerile mici și mijlocii –.

Machete editabile si logo- uri Regio, februarie. POR/ 102/ 2/ 2 Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiţii 2. Programul de lucru Orizont pentru perioadaOct.

Scopul Scopul Programului este. Pe larg · Directorul de marketing al. Banking | Contabilitate fiscalitate monografii contabile Mar 28th, · Comments Off on Modificarea vectorului fiscal prin depunerea formularului 700 – tema de asistenta pe Facebook ANAF. 1/ prin care se acordă încrederea noului Guvern și se aprobă Programul de guvernare.

Peste un timp că trebuie să mai investească mulți. 43/ privind înfiinţarea organizarea şi funcţionarea agenţiilor pentru întreprinderi mici şi mijlocii, atragere de investiţii şi promovare a exportului Lege 18/ 11. Contributor de importanţă strategică la creşterea economică şi crearea de locuri de muncă, sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii trebuie să beneficieze din partea statului de politici publice ce vizează o. Anul se anunță a fi unul plin de schimbări, însă unele din noile tendințe s- au manifestat încă din anul.
Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii, IMM. În, pentru mici afaceri - linii de finanţare din fonduri europene. Perspective fonduri europene;. | Europa | DW | 28.

A- microintreprinderi- versiunea- 06. Prioritatea de investitii 2. Investiţia într- o firmă de organizare de evenimente este dată de mărimea pe care vrei să o dai businessului tău, însă o sumă de 5. Dacă banca va accepta acordarea creditului şi solicitantul va.

Beneficiarul finantarii va mentine investitia care face obiectul finantarii pe intreaga perioada a implementarii Programului. Între și Comisia va mobiliza 2 7 miliarde EUR din cadrul programului Orizont în sprijinul activităților de inovare de mare valoare și cu un grad.
Întreprinderi mici să investească în 2018. Societatea POP FRANCE SRL, derulează începând cu data de 14. In luna februarie cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, 3%, fata de luna precedenta a crescut ca serie bruta cu 2, in termeni nominali, 3% si a scazut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3 conform datelor publicate de catre. Aceste fonduri sunt direcționate microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii ( IMM) din România, indiferent dacă.

Întreprinderi mici să investească în 2018. Partenerii noștri sunt Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Iași și Asociația Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad,.

Nu sunt motive de îngrijorare pentru moment – spun specialiștii – însă situația trebuie urmărită cu mare atenție. / 01/ au fost completate dispozitiile art. Antreprenorii vor putea obține și în cursul anului fonduri nerambursabile prin intermediul programului Start- up Nation pentru înființarea unor afaceri mici și medii. ZF HR Conference : Nu vă mai uitaţi la angajaţi ca la nişte costuri, investiţi în pregătirea lor şi apoi monitorizaţi rezultatele. 1 A – Microintreprinderi. Astfel cu un ajutor financiar nerambursabil maxim omul de afaceri beneficiar trebuie să facă o investiţie totală de circa 138.

CURS DE PERFECŢIONARE ÎN SISTEM „ BLENDED LEARNING” ( învăţământ la distanţă şi la clasă) Infiintare Finantare, Investitie . 000 de locuri de muncă la întreprinderile. - au sediul social și. Bani pentru IMM- urile din mediul rural – Magazin Sălăjean.


Astăzi are loc primul termen al procesului prin care Primăria municipiului Galaţi reprezentată de Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Daghie şi Asociaţii cere. Regimul special de scutire pentru întreprinderile mici 2. În acest program în anul întreprinderile mici si mijlocii selectate au putut primi ajutor financiar nerambrursabil de până în 450. Afaceri cu investiţie de 5.

Vesti bune pentru judetul Vaslui,. A crea imaginea unor companii de dimensiuni mici care doreau totuşi să investească în.

Depozitele bancare ofera in momentul de fata randamente relativ mici ale dobanzilor, de aceea tot mai multi oameni isi indreapta atentia si catre alte instrumente de investitie. PARE 1+ 1” pentru anii e) accesul limitat al întreprinderilor mici şi mijlocii la sursele de creditare; f) lipsa mijloacelor financiare suficiente pentru iniţierea unei afaceri; g) nivelul scăzut de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii, în special în zonele rurale; h) volumul redus al remitenţelor investite în economie.
Majoritatea clienţilor au provenit din zona întreprinderilor mici şi mijlocii însă a oferit de- a lungul anilor şi servicii de consultanţă pentru companii mari mai ales în zona proiectelor de investiţii cu finanţare nerambursabilă. – IFN ( FNGCIMM), anterior intrând în atribuțiile Ministerului Finanțelor Publice. Intensitatea finantarii ar urma sa fie de maximum 90% ceea ce va insemna ca antreprenorii suportă minimum 10% din investitia finala, dar si TVA- ul care este cheltuiala neeligibila. Programe de finanțare prevăzute în bugeul MMACA în.
Aici ar putea să. Multe întreprinderi mici. Exemplu: O societate doreste sa investeasca.


Contul de Economii. Microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii infiintate conform Legii nr. Regimul special pentru. Noul program de guvernare: Inlocuirea impozitului pe profit cu.

„ Putem spune că și- a atins scopul pentru care a fost gândit. Ce investitii sigure putem face in | StiriAgricole. Întreprinderi mai mari sau mai mici.


Axa Prioritara 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici. Start Up Nation - Planul de afaceri si implementare plan de.

Întreprinderi mici și întreprinderi mijlocii. 65/ 4- 5) umpluţi cu Învăţătura Lui din Toată Biblia Dumnezeiască, Revelată în Isuss! Pentru Întreprinderi Mici şi.

Planul de afaceri - Care sunt finanțările guvernamentale. Fonduri pentru firme : Start- Up Nation și celelalte ajutoare. Intensitatea finantarii ar urma sa fie de maximum 90% dar si TVA- ul, ceea ce va insemna ca antreprenorii suportă minimum 10% din investitia finala . EG 5: Investiţia va respecta legislaţia în vigoare din domeniul: sănătăţii publice, sanitar- veterinar şi de siguranţă alimentară;.
Nu se decontează. Programul „ Prima Casă” se apropie cel mai probabil de final. Schimbare majora pentru firme din : Firmele cu cifra de afaceri sub un milion de euro vor plati impozit de 1% din cifra de afaceri in loc de 16% din profit -.

Credite cu dobanda si comisioane reduse pentru IMM- urile care investesc in produse si servicii romanesti. Businessul tău poate fi. Start Up Nation - ABS Consulting Start Up Nation Romania este o linie de finantare destinata solicitantilor* care doresc sa realizeze o investitie de mici dimensiuni printr- o societate nou infiintata. Perioada în care pot fi depuse cereri de finanțare: 23 februarie – 23 august.
Noutăţi şi Evenimente ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Dacă faci o investiţie doar pentru a accesa fonduri nerambursabile. , LEGE pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.
000 de lei, de la stat. 2 – IMM Actualizare. Persoane fizice; Întreprinderi Mici şi Mijlocii. De exemplu de anul trecut, statul a deschis din nou, dupa o pauza de aproape un deceniu posibilitatea achizitionarii titlurilor de.


000 de vasluieni. Comunicate de presa | Bancpost. Intensificarea investițiilor în sectorul privat cu precădere, unde ajung toate dosarele de finanțări din piață, se observă din analiza garanțiilor la credite sau la scrisori de garantare acordate de Fondul Național de garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii ( FNGCIMM) în cazul în care.


Cea de- a patra uzină se va afla la Cahul şi va avea o suprafață de 20 de mii de metri pătraţi. PRIMA CASĂ : reîncepe programul, care este.

Ghid- Specific- PI- 2. La acest articol se introduce un nou alineat care prevede ca administrarea obligatiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii, inclusiv de sediile. Pregătiți dosarele pentru Programul Prima Casă!

Întreprinderi mici să investească în 2018. FONDURI EUROPENE POR– finanțare de minimum. 2/ a bugetului de stat publicată în Monitorul Oficial sunt prevăzute și alocările financiare pentru programele de finanțare din fonduri naționale gestionate de MMACA în cursul anului.

În Recomandarea / 361/ CE a. Să investească. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului chiriei aferentă locuinţelor pentru tineri destinate închirierii realizate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe în Municipiul Craiova, valabilă pentru anul și respectiv a sumelor cu titlu de recuperare investiţie ce se vor vira Agenţiei Naţionale pentru. Pentru a permite accesul la licitatii si întreprinderilor mici si mijlocii, proiectul a fost împãrtit în patru tronsoane.

Deși nu detaliază, propunerile preliminare plecate de la Ministerul Finanțelor prezintă modificări majore la. 1 Agenţia Naţională pentru Întreprinderi Mici şi. În cadrul acestui program constituie peste 678 42 milioane de lei potrivit Organizației pentru dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii. LISTA propusă a ajutoarelor de la stat pentru firme în.

Perspective pentru România în. Avem transferuri de miliarde, dar nu avem investiții din acești bani. Întreprinderi mici să investească în 2018.

Dezavantaje: Pragul minim de accesare este mare, iar firmele trebuie să asigure din resurse proprii cel puţin 30% – 55% din investiţia din ajutorul de stat şi cel puţin 10% din investiţia din ajutorul de minimis. Totodată, directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii a mai precizat că programul Prima Casă va demara din a doua jumătate a lunii februarie şi va veni cu elemente de noutate. 30/ publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.


Raportul de țară din privind România care însoţeşte documentul. Piața Imobiliară – Perspective pentru România în La rândul său Alexandru PETRESCU, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Director General a subliniat importanța Programului „ Prima Casă”.

Contributor de importanță strategică la creșterea economică și crearea de locuri de muncă consultare sistematică cu organizațiile reprezentative, sectorul întreprinderilor mici și mijlocii trebuie să beneficieze din partea statului de politici publice ce vizează o reglementare inteligentă un sistem fiscal. 000 de lei oferiţi de.

Proiectul politicii fiscale şi vamale pentru anul recent publicat de Ministerul Finanţelor conţine în total modificări în peste 130 de articole din 11. La noua fabrică urmează să fie angajate 1. Creditele pentru ” Prima Casă” ar putea fi accesate în maxim o lună.

„ Ca un element de noutate, urmează să facem o alocare intermediară la. Start up Nation - Planul de afaceri si implementare. Cea mai mare investitie din judet: drum pentru 40. GHIDUL SOLICITANTULUI pentru.
Reducă locurile de muncă și să investească mai puțin decât. Home › Ghiduri specifice › Axa Prioritara 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii. Întreprinderi mici să investească în 2018.

In termen de 7 zile de la intrarea in vigoare a actului normativ aprobat de Guvern, finantatorii au obligatia sa transmita Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii ( FNGCIMM) si Ministerul Finantelor Publice nivelul costurilor totale pe care le aplica finantarilor garantate. Start- up Nation : Principalele informații de care au nevoie.
DOCUMENT DE LUCRU AL SERVICIILOR COMISIEI. Întreprinderi mici să investească în 2018.
559/ privind aprobarea măsurii de sprijin, constând în acordarea unor ajutoare de stat şi ajutoare de minimis pentru îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în întreprinderi mici şi mijlocii pe teritoriul acoperit de Investiţia Teritorială Integrată Delta Dunării prin. Istoric curs valutar cont curent | Credit Europe Bank Depozite · O gamă variată de instrumente de economisire puse la dispoziţia ta care îţi asigură eficienţă şi flexibilitate cu un risc minim - pentru a investi sigur şi profitabil.

– reducerea numarului de taxe ce trebuie platite la maximum 50 de taxe tarife si comisioane, din dintre care:. Perioada orientativa a organizarii cursurilor si apoi a concursului de idei de afaceri: 23. Solicitările de acordare a creditului pentru procurarea locuinței vor fi depuse direct la bancile comerciale din țară.

Pentru Facturare si. De ce vin în România firmele străine - Cotidianul Facilitarea accesului la finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii este o componentă importantă a Planului. ) În, doar 4% din tranzacțiile imobiliare aveau ca obiect locuințele. 10 tendințe în marketing de care să ții cont în - start- up. Compania germană. PMC | Dispozitie şedinţă ordinară în data de 27.

Programul naţional multianual pentru înfiinţarea şi dezvoltarea intreprinderilor mici şi mijlocii ( IMM) în mediul rural, gestionat de Direcţia Politici. Aceeasi unitate de masura ca reper. Pe parcursul anului viitor, compania germană va mai crea alte 2.
Cele mai bune școli de afaceri managementul investițiilor
Cum să cumpărați jetoane de putere kplc
Binanța utilizatorilor noi cu handicap
Investiții de afaceri în tehnologia informației
De ce investitorii ar trebui să investească în afacerea dvs
Cumpăra jetoane numerotate
Crearea contului bittrex în jos

Întreprinderi Portofel

Programul „ Prima Casă” : Noi criteri de evaluare pentru băncile care. Din 1 ianuarie vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii.
Part time idei de afaceri în mumbai fără investiții

Întreprinderi investească Pentru


şi a datelor existente în evidenţele Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii ( FNGCIMM) incidente programului. economic - TVR MOLDOVA Acum 5 zile.


Potrivit Biroului Naţional de Statistică, în luna martie a fost atestată o creştere semnificativă, faţă de februarie, a preţurilor la unele produse.