Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni - Ico lista presale

Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. Idei de afaceri cu investitie minima si succes maxim.

Poate că varianta fondurilor este cea mai bună pentru început. Un investitor care la începutul anului avea 10. Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. - Razvan Pascu 28 Sept.

Sfaturi de la unul din cei mai. Investitiile in piata de valori sunt cu risc ridicat insa pot genera si cele mai bune randamente. Fără a investi mai mulți bani în.

Tranzacţiile cu acţiuni - Daniel Tănase Este important să te uiţi la cât mai mulţi indicatori deoarece cel puţin statistic aceştia îţi pot da informaţii care să te ajute să vezi dacă o acţiune are potenţial de creştere. Cele mai potrivite domenii în care pot să investească antreprenorii. Vrei o pensionare liniștită?

Istoria ne arata ca actiunile ca o investitie pe termen lung au potentialul de a oferi un randament mult mai bun dupa impozitare decat orice alte investitii majore. 10 reguli DE AUR pentru a clădi o afacere de succes - Bani.

Surse de finantare ale afacerii: fondurile europene si listarea la. In articolele precedente poti gasi informatii despre bootstrapping business- angels, surse personale de finantare, cei 3P surse de finantare de la banci sau prin fonduri de investitii.

Cea mai răspândită variantă de- a strange bani este contul de economii de la bancă. Aici gasesti toate stirile legate de cele mai bune investitii prezentari, exclusivitati topuri si informatii. E ca si cum ai achizitiona actiuni pe bursa.

50 de idei de afaceri cu o investitie minima | Drum spre succes Astfel, disponibilitatea capitalului este unul dintre cele mai importante aspecte în înființarea sau extinderea unei afaceri la scară largă. Si- au dat demisia. National de Dezvoltare Rurala ( PNDR), infiintarea unei livezi de pomi fructiferi se poate dovedi o idee profitabila si care necesita o investitie minima.

Investitiile în acțiuni. Societăţile mai prospere sunt cele în care încrederea e mai mare în mod justificat, pentru că ţepele sunt mai puţine. Această carte aruncă o introspecție asupra mijloacelor și modului de acţiune a Oracolului din Omaha. Antreprenorii isi duc afacerea la urmatorul nivel, iar investitorul isi asigura un venit pasiv : - ).

Bursa Romana de Afaceri – Portal online de vanzare cumparare de. Anul trecut companiile românești au plătit cele mai consistente dividende din lume ( potrivit studiilor realizate de banca de investiții Berenberg) cu un. 000 de membri cotizanţi doi dintre cei mai importanţi jucători ai clubului din istoria recentă, chiar dacă Götze şi Lewandowski . Într- un singur loc din.
Karpaten Meat compania care gestionează cel mai mare complex de ferme din județul Sibiu are un nou acționar majoritar: fondul de investiții Agroinvest. Fostul Sicomed a ajuns să valoreze 1, 46 de miliarde de lei.

În afară de tunelul Helsinki- Tallinn, Finlanda a optat pentru. Ro/ stiri- infrastructura_ articolefinlanda- norvegia- vor- construiasca- cale- ferata- 3- miliarde- euro.
Ro Citeste pe wall- street. Statul paralel este creatia Asociatiei Comunitare ACCES fara SISROM, pentru afaceri la cheie cu Rusia, USL, UDMR, SIE, China si tari arabe, ALDE, DGIPI, PSD, sustinut din punct de vedere informativ- operativ de SRI cu cifre de afaceri de peste 10 miliarde Euro din fonduri europene pana in anul.
Prima acțiune pe care o veți cumpăra la bursă ar trebui să fie din sectorul care vă este cel mai familiar și pe care îl înțelegeți cel mai bine. Ro ultimele stiri legate de cele mai bune investitii. Ro - Gândește ca un investitor Cum sa investesti la bursa sfaturi pentru investitii de succes la bursa, informatii pentru investitori cum sa beneficizi de dividende.

Prin BT Clasic investim preponderent in instrumente financiare cu venit fix ( asemanator BT Obligatiuni) si o mica parte ( 20% ), in actiuni cotate la BVB. Câteva acțiuni de bază pe care trebuie.
Bursa din Romania s- a dublat din martie si pana acum iar anumite actiuni au cunoscut chiar si cresteri mai importante unele chiar triplandu- se ( de exemplu. Care sunt pasii pentru a investi pe Bursa? Investiţiile în agricultură au devenit o modă printre români care îşi încearcă norocul în diferite zone ale ţări cu diferite culturi, mai ales că subvenţiile venite din partea statului nu sunt de neglijat pentru cei care vor să demareze un business în acest domeniu. Cele mai mari randamente ale dividendelor pe - MANAGER.

Acesta mai indică ca potențială investiție acțiunea Trangaz ( TGN) care este de așteptat să ofere dividende cu un randament ridicat echivalent de. In ce sa investesti? “ Fondurile europene: mitul banilor „ gratuiti”.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru. Povestea româncei care conduce propria afacere cu peste 200 de. Ro Articole si stiri din categoria Idei afaceri pe Buzznews.

79/ privind modificarea Codului Fiscal. Investițiile în agricultură se află printre cele mai bune oportunități de afaceri pentru antreprenorii români în FOTO: AP. Florel Manu - jurnalist.

Adevărul este că a deveni şi a te dezvolta ca „ mic” investitor individual în epoca în care ne aflăm este una din cele mai bune decizii pe care ai putea să o. Acest ghid practic explică pas cu pas cele 3 etape necesare pentru a investi. Care sunt cele mai interesante companii de investit pentru.

Înțelegeți- vă acțiunile și anticipați efectele. Cea mai bună investiţie este în tine, pentru a- ţi creşte nivelul de cunoştinţe şi educaţie financiară şi aş fi încântat să ne cunoaştem şi să lucrăm împreună. Îmi place și să cheltuiesc o parte din banii pe care- i câștig din diferite investiții.

Astfel, puteți cumpăra acțiunile unor anumite companii sau puteți apela la fonduri care investesc în companii diferite. Biografia de afaceri a celui.
Cele mai mari creșteri de prețuri din Europa. Acțiuni și Obligațiuni - BVB : : Ieba Trust Piata de capital ofera una dintre cele mai bune oportunitati de a atinge obiective investitionale pe termen lung. Dupa un an foarte bun din punct de vedere al randamentelor din investitii si poate, ne putem intreba daca nu cumva ne apropiem de varful perioadei de crestere ar trebui sa ne. - Ziarul Financiar 12 Қаз Care sunt cele mai profitabile investiţii: titlurile de stat, fondurile sau acţiunile la bursă.

Avraham”, nu conţin aditivi şi sunt. 000 de lei pe care ulterior i- a investit în România a fost cel mai câştigat cu acţiuni Nuclearelectrica, care i- au adus circa 6.

( p) - Printesa Urbana 16 Sept. Investitii la Bursa - Forum Afaceri - eAfacere. Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni.

Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. Model plan de afaceri pentru o spalatorie. Aceasta implică atragerea capitalului de la publicul din întreaga țară prin vânzarea de acțiuni ale.

Fonduri de investitii ( RAM) - Raiffeisen Bank. Oamenii investesc in actiuni. Bursa s- a dezvoltat ca urmare a aparitiei - societatii pe actiuni-, care reprezinta una dintre cele mai importante inventii ale capitalismului. „ Însă cele mai bune investiții au fost investițiile în mine – fie.


Care vor fi cele mai profitabile investiții în - Cotidianul Economia românească va continua arată o analiză realizată de KeysFin, construcţii, în acest an, iar investiţiile au şanse să le aducă profit celor care vor dezvolta afaceri mai ales în comerţ, companie care oferă servicii de business information şi credit management, trendul pozitiv, hoteluri şi restaurante, servicii prelucrate. 800 de lei bani cu care a cumparat 80 de pasari doua incubatoare si cinci custi ouatoare. 5 idei de investiții în UK | Smart Român.

Români care au găsit cele mai profitabile afaceri, cu bani puţini. Din pasiune se nasc cele mai bune idei de afaceri, cele pe care te vei încăpățâna să le faci să funcționeze și să le aduci pe plus. Nu strică să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile economice și de afaceri, mai ales dacă planificați să vă ocupați serios de investiții bursiere. Care sunt cele mai profitabile investiţii: titlurile de. Estimarile de dividende pentru anul pentru cele mai mari actiuni listate la BVB sunt undeva in jur de 10%. 3 idei de afaceri de viitor in agricultura.
Marea mea pasiune sunt investitiile: investesc în imobiliare de peste 17 ani burse de acţiuni, în fonduri de investitii de 13 ani şi de 7 ani în obligaţiuni . Inceperea unei afaceri in domeniul agricol este mult mai simpla decat in anii trecuti si de aceea, tot mai multe persoane se gandesc serios la acest lucru. Suna bine, asa- i?

Afaceri pe internet, bani pe net. Oportunităţi de investitii în anul pentru investitorul individual. Bună treaba cu încrederea, însă mă tem că procesul de recăpătare a ei nu este atât de simplu precum pare. Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni.

Idei de afaceri sau top 5 investiții profitabile în. Profesorul român de relaţii internaţionale George Angliţoiu spune că şi- a investit economiile în acţiuni la Dortmund.

Oportunități de investiții și idei de tranzacționare pentru. Forbes: Danemarca, cea mai buna tara pentru afaceri | Romania. Ghidul Investitorului | AAF În funcție de politica de investiții asumată și adusă la cunoștința investitorilor prin documentele fondului ( între care, cele mai importante sunt Prospectul. Fondul este gestionat de un.

Piata de capital in context european. Produsele bio naturale şi tradiţionale vândute în România sub brand- ul “ Dr. Oamenii prețuiesc extrem de mult sentimentul de siguranță de securitate și atunci vor continua să investească în serviciile de top oferite de cele mai de încredere. Idei de afaceri: cele mai ieftine.


Piata actiunilor 1999. 10000 de euro sunt de ajuns pentru a demara o afacere? TOP 5 ACŢIUNI de la bursa românească de urmărit în.

Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. Programul ar fi folosit de cei cu venituri peste medie care isi permit si alt tip de credite, cred unii specialisti. Afaceri la sat cu bani europeni. 10 idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe in.

Iată 5 „ secrete” care stau la baza celor mai bune. Agricultură | Afaceri Cu toate că suntem deja la jumătatea anului, timp este suficient pentru cei care au de gând să își pună banii la loc sigur: în afaceri agricole!

Peter Lynch explică cum Wall Street nu poate găsi cele mai bune oportunități de investiții de la început și prezintă pas cu pas modul în care investitorul individual poate găsi următoarea formulă. Propria recompensare face bine întotdeauna”. Prețurile Zentiva SA se tranzacționează de două zile, al 3, astfel încât capitalizarea acesteia se ridică la 1, 42 de lei pe acțiune 42 de miliarde de lei.

Va fi un an mai prielnic celor cu idei de afaceri mici rapid și ușor de pus în practică idei care să presupună riscuri puternic reduse. 000 de lei, cu tot cu dividende.

Cumpărând acţiuni la cele mai bune companii câştigurile pot fi şi de 30% pe an de 10 ori mai mari decât la depozitele bancare. Profesioniștii pieței. Cum sa investesti banii intr- un mod inteligent. Cum aleg acţiunile care sunt cele mai profitabile · Care sunt cele mai profitabile investiţii din România: creşterea bursei pune fondurile de investiţii în prim- plan.

Remarcabil acesta având șanse să ofere instrumente bune, majoritatea respondenților văd în sectorul energetic o oportunitate de investiții fie prin. Redus – chiar dacă mai mare decât cel înregistrat de fondurile monetare, dar oferă de regulă randamente ceva mai bune; ; C. Care dă dovadă va determina alegerea celor mai bune decizii pentru. Minighid de investitii bine chibzuite.
Sunt lipsa unui program coerent de investitii pentru construirea reactoarelor 3 si 4, precum si vechimea celor. În prezent cea mai bună investiție nu este cea în aur, ci în terenuri arabile și în afaceri cu potențial de profitabilitate, valută sau acțiuni cel puțin î țara vecină România. Este Venoma Holdings Limited ( înregistrată în Cipru) iar alți acționari minoritari mai dețin 25, 9809%, care este controlată tot de Zentiva 0909%. Warren Buffett despre aproape orice. Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. O afacere profitabilă, deloc exploatată.

Investestelabursa. Pentru a te asigura însă că vei avea succes, trebuie să îţi îndrepţi. Acțiunile Karpaten Meat, cumpărate cu 6 mil. Și nu în instrumente CFD, listate pe cele mai mari.

| Gandeste Pozitiv Avand in vedere riscul investitional reprezentat pentru persoanele cu putine cunostinte de investitii in actiuni, institutiile financiare ofera diferite portofolii de actiuni pe care le gestioneaza brockerii in locul tau. In ansamblu, ceea ce incerc sa subliniez in acest capitol este faptul ca banii europeni pot contribui. Obțineți o invitație specială GRATUITĂ pentru înregistrarea online și descoperiți cele mai bune oportunități de investiții pentru și idei de tranzacționare Criptomonede Mărfuri, Forex Acțiuni ș.

Daca- l faci din placere ajungi sa fii cel mai bun din nisa ta. Carti Bursa / Investitii Financiare - Librarie. Singura modalitate de a va asigura profitul meritat pe piata de capital. Vei descoperi cum poti utiliza ceea ce functioneaza în companiile cele mai bune din lume pentru a face o mare diferenta cu propria ta afacere. - Google Books Result. Introducere in domeniul pietelor de capital - Fluent in finante. ♢ Pentru analiştii consideră că dividendele speciale de la companiile de stat vor fi mai mici, dar că totuşi vor exista ♢ Totodată este posibil ca.

In campul “ Ghidul tranzactiei” am selectat “ Investitii de Capital”, la codul tranzactiei am selectat “ Cumparari de actiuni emise de nerezidenti” si codul corespunzator se autocompleteaza. De exemplu daca ai un venit pasiv in urma unei astfel de investitii, ai putea sa iti iei concediu fara plata o luna intreaga si sa vizitezi lumea impreuna cu cei dragi fara sa te mai ingrijorezi de bani.

Fondurile de investitii prezinta multe avantaje: Castigurile aduse de fonduri sunt in medie si pe termen lung, mai mari decat cele aduse de depozitele bancare datorita faptului ca fondurile investesc si in actiuni sau alte tipuri de instrumente financiare cu castiguri mai bune decat dobanzile ( atunci. În perioada 20 noiembrie – 20 decembrie, angajatorii trebuie să inițieze negocierea contractelor colective de muncă pentru punerea în aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr.

In ce investim in - fie ca vine criza sau nu - StiintaBanilor. Cele mai bune investitii - Wall- Street. 3 idei bune pentru bugetul tau! Ce faci cu banii tăi după ce îi pui deoparte?

Ideea societatii pe actiuni consta in faptul ca dezvoltarea economica ar fi mult mai lenta in cazul in care cineva ar dori sa inceapa o afacere care reclama investitii foarte. Investeste intr- un calendar de perete sau poti printa efectiv de pe internet si aseaza- l undeva unde sa- l vezi mereu; noteaza- ti datele cand vrei sa atingi anumite. Indicele BET care include principalele 10 companii, de la începutul acestui an deci doar din evoluţia preţului acţiunilor. Aflați care sunt cele mai bune acțiuni de cumpărat în.
Net Fondurile de investitii Raiffeisen Asset Management te ajuta sa alcatuiesti un portofoliu diversificat de investitii cu nivele diferite de randament si risc. În mod clar mai mult decât scăderea pentru.

Buffett Despre lucrare Cumpara acum cartea Investitorul inteligent Cel mai mare consultant de investiţii al secolului al XX- lea, Benjamin Graham a îndrumat şi a inspirat oameni de pretutindeni. Cumperi acțiuni la.

De departe, cea mai bună carte scrisă vreodată despre investiţii. Cele mai profitabile investitii - 1 - Care sunt cele mai profitabile companii de la bursă Cele mai profitabile companii de la Bursă, pentru următoarele luni, Cele mai promiţătoare acţiuni la Bursă . Ro De ce as investi in fonduri? “ Dividendele reprezintă una dintre cele mai importante teme pentru piața BVB respectiv un ciclu sezonier de creștere a prețului acțiunilor .

10 strategii de marketing pentru afacerile mici – Dr Consultants. Antreprenor de succes alaturi de familia sa, pentru ca azi sa detina una dintre cele mai. Mai multe pagini in “ Istoric si salvate”. Timothy Sykes şi- a găsit nişa: firmele cu un preţ pe acţiune sub $ 1.

Una din concluzii este ca Romania sta mai bine decat majoritatea " adversarilor" in ceea ce priveste timpul necesar pentru a incepe o afacere ( 28 de zile, fata de 52 de zile in Ungaria). Fonduri de investitii - Banca Transilvania Alegem noi cea mai buna varianta pentru tine si iti oferim un fond deschis de investitii cu plasamente in instrumente financiare cu venit fix. Astfel Farmaceutica Remedia a declarat pe primele trei trimestre un profit de 3, 63 milioane lei de aproape 11 ori mai mare fata de 9M si mai bun decat profitul. Fondurile de acțiuni: care investesc cu.

Barbatul din Fundeni a inceput cu o investitie initiala de 1. În funcție de activele în care investesc cele mai raspândite tipuri de fonduri sunt: monetare, de obligațiuni diversificate și de acțiuni. Alte argumente puternice pentru a investi pe această. Este mai puțin riscantă și nu necesită cunoștințe referitoare la piețele de capital.

De euro de fondul de. In al treilea rand nu mi- ai spus daca vrei sa lucrezi part- time ca o sursa suplimentara de venituri sau full- time.

In cartea lui autobiografica a scris ca ziua cand a primit primul salariu a fost una dintre cele mai frumoase din viata lui. De asemenea specialistii va sfatuiesc sa impartiti banii intre mai multe investitii in asa fel incat sa nu pierdeti totul in cazul prabusirii unui anumit. - Ziarul Financiar. Cu toate acestea. Cu o idee buna, o investitie de cateva mii de euro si mult curaj - asa au inceput povestile unor tineri romani ajunsi milionari. Cele mai potrivite domenii în care pot să investească antreprenorii din România în.
Ro firme conduse de oameni de afaceri germani sau elvețieni, fondul de investiții i- a scos astfel din afacere pe alți 8 acționari . De câte 5500 lei în fiecare an, pentru. Concepţia lui Graham cu privire la. Ro - Site- ul de stiri al.

Cele mai profitabile investiţii în : Nuclearelectrica, indicele BET. În brandul Borussia a ajuns la o cifră impresionantă 100. Există o modalitate de a atrage capital dincolo de cercul apropiat de prieteni și rude. S- a prelungit termenul de depunere a cererilor de finanțare în cadrul apelului de proiecte aferent învățământului profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții.

Care este adevărul despre investitiile imobiliare: sunt " sigure" sau. “ Dacă te familiarizezi cu un singur tip de afacere, vei putea prevesti succesul unei companii înaintea oricărui profesionist care administrează bani. Zece reguli de aur privind investiția la bursă pentr. Poti face profit si de.

Cele mai profitabile investitii - Stiri - Pagina 1 | Economica. Cum fără ingrediente naturale nu poţi obţine alimente fără cusur, antreprenorul a căutat cele mai bune metode pentru a- şi pune afacerea pe picioare în care a investit 30. Economiile le păstrează într- un portofoliu mixt de obligațiuni acțiuni, în ultimul timp, proprietăți imobiliare și aur. În portofoliul dvs – monedele cu cele mai. Care sunt investitiile profitabile pe care poti sa le faci in timpul crizei. Oricine își dorește o afacere, iar cei care o au ar face orice pentru a găsi cheia succesului și a o menține prosperă.

Dacă decizi că poți să treci peste acest risc, poți opta pentru fonduri de investiții sau cumpărarea de acțiuni pe bursă. Cea mai profitabilă investiţie a fost cea în acţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti, în principalele companii care se află în indicele principal.

Dar cine are atât de mulţi bani cu siguranţa ştie că- i poate investi în alte moduri mai riscante dar mult mai profitabile. Însă tranzacţionarea la bursă implică cunoştinţe financiare solide, iar dacă investitorul apelează la. Htm Dacă în unele părți ale Europei nu prea se fac investiții în noi linii de cale ferată, în nord proiectele uriașe sunt la ordinea zilei. Riscurile majore insa la Nuclearelectrica S.

Stiri din categoria Idei afaceri - Buzznews. Video Cele mai profitabile investiții | Stiriletvr. Cum să joci la bursă în România, în loc să pierzi banii la păcănele. Există unele variante de a- ți plasa banii economisiți astfel încât să ai un profit mai bun.
Cat de profitabila este. Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. Manipularea pietei de capital.

Participarea la un fond de investiții este atestată printr- un certificat ce confirmă deținerea de unități de fond. Cum să- ți investești banii personali. Domeniul agricol producția comerțul online și dezvoltarea de. Tot pe un loc favorabil ne situam si la costurile administrative pentru demararea unei investitii respectiv 7 4% din produsul.

Dintre cele mai importante acțiuni în. Este o oportunitate excelentă pentru investitorii în acțiuni,.

Iată secretele oamenilor bogați pentru. Iar pentru cei care doresc sa invete mai multe despre Bursa si despre investitiile pe Bursa, puteti downloada de aici un ghid de investitii realizat de. Banci, burse si profit pe piata financiara. Iată secretele oamenilor bogați pentru cele mai bune investiţii pe termen lung.

Iar unul din cele mai bune moduri pentru a reuși acest lucru sunt. Rezervati- va timp zilnic pentru proiectul Dvs de investitie; Planificati- va cu atentie bugetul pe care il alocati acestui proces de cumparare; Identificati ce tip de afacere vi se potriveste cel mai bine; Pregatiti- va cat mai bine fiti informati pentru a lua cele mai bune decizii; Apelati la un broker de afaceri pentru ajutor specializat .

Nu este garantată este comparat cu riscul de a investi în. Ce preupune investirea într- un fond de investiții? Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni.
Cele mai bune afaceri pentru a investi în acțiuni. Cunosc destule persoane care si- au inceput afacerile part- time, nedorind sa renunte la serviciu si cand afacerea lor a crescut suficient. De acțiuni necesar și cumpără mai multe. Cu scadenta de cel putin pe 1 an; fonduri de actiuni: investesc preponderent in actiuni cotate pe o piata reglementata.

114 idei de afaceri profitabile in | eComunicate. Acesta deoarece bursele de acţiuni sunt considerate a fi printre cele mai riscante ( dar şi profitabile) tipuri de investitii din două motive: pe de o parte bursele de acţiuni pot avea fluctuaţii foarte mari ( care pot să ducă în anumite perioade la scăderi substanţiale) pe de altă parte companiile respective sunt în. 4 pasi simpli pentru a va planifica afacerea | PlanDeAfacere.
Ca sa adune mai multi bani pentru a- si extinde compania, Octavian Badescu a inceput sa vanda actiuni la bursa. BVB acordă cele mai mari dividende din lume - Jurnalul National.

Binanța 6 rundă
Bittrex xvg btc
Idei de investiții în filipine
Afaceri de investitii imobiliare ato
Binance china crackdown
Investitorii de afaceri zi de sâmbătă ediție
Business invest uk
Bittrex taxa de transfer

Acțiuni investi Companii londra


Profesorul român care şi- a investit economiile în acţiuni la Borussia. Românii țin peste 55 miliarde de lei în depozite pe termen foarte scurt, cu scadența de o zi, iar acești bani nu produc beneficii consistente pentru deponenți sau economie, susțin reprezentanții celor mai mari fonduri de investiții din România prezenți la evenimentul „ Primăvara Investițională”,. Investitii personale - Ziarul BURSA 05.

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 22 FEBRUARIE - 1 MARTIE. SIF Moldova - liderul aprecierilor din indicele BET- FI click să citeşti tot articolul.

Costurile de tranzacționare prin binanț

Bune acțiuni Actualizare cont


CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 21 FEBRUARIE - 28 FEBRUARIE. Banca Transilvania, printre cele mai performante acţiuni ale bursei.