Investiții de afaceri în germania - Cum să scrie un plan de afaceri pentru o companie de investiții

Lei, mai mult cu 13%. Antreprenorul a fost în discuţii avansate şi cu un alt investitor unul din Germania care evaluase AdePlast în acel moment la 50 de milioane de euro și voia. O delegaţie a oamenilor de afaceri din Germania va efectua o vizită. Firmele din Germania se numără printre principalii.

Ojooo - afacere germana castiguri sigure pana la 1500$ ~ Afaceri. INDRUMAR DE AFACERI ( elaborat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei). Ziua de Cluj | Idee de afacere profitabilă pentru.

Legat de investiţii mai puţine companii germane declară că vor face noi investiţii ( : 37% dar peste jumătate din cei chestionaţi susţin că vor. Regimul de comerţ exterior 2.

Numarul romanilor care isi deschid afaceri in Germania a crescut. Teofil Muresan, Electrogrup: Romania are nevoie de investitii in infrastructura.
Rezultatele unei asemenea afaceri de succes sunt pe măsură efortului şi banilor investiţi fiind sigure şi stabile nevoile oamenilor bolnavi asigurînd un. Importatorul auto a fost deoarece veniturile sale au scăzut de la 3, printre cele mai afectetate firme germane, poate 6 miliarde lei în.

12 replies; 1, 645 views. Cele mai bune domenii de investiţii în. Germania necesită investiţii şi integrare | Economie | DW | 23.

Venit: Câștig până la 1500$ pe lună. De minim 10 ani în țară sau investește într- o ramură de producție care nu mai exista până atunci în Rusia primește un contract special de investiții. In aceasta directie sunt necesare insa, si crearea in Romania a unor conditii cadru favorabile si asigurarea unui mediu de afaceri corespunzator atractiv.


De aceea florile au mare căutare, atât în producţia de ceaiuri, cât şi de cosmetice dar cerere mare vine şi din străinătate – principala piaţă de desfacere a cultivatorilor fiind Germania. Dar, e nevoie să. Ambasadorul Germaniei in Romania, ES Dl. În ce privește investițiile străine Bucureștiul conduce, în general, atrăgând în peste 60% din investiții fiind urmat de Transilvania și Vestul țării fiecare cu peste 7%.

Investiții de afaceri în germania. Opt producători de fructe participă într- o misiune de afacere la Fruit. În am achiziţionat o fabrică în Germania, pe care urmează să o extindem şi pentru care avem programate investiţii de 30 de milioane de euro.

In Romania si daca ai contrcate ferme nu se respecta cand te duci cu maraf la beneficiar " joaca tare" si- ti da de inteles ca daca nu accepti o reducee apretului de 50% nu ti- o cumpara! Afaceri romani germania - Ziare. Fondul american de investitii Cerberus Capital Management a achizitionat 45 de proprietati METRO Cash & Carry din Germania, tranzactia fiind estimata la o valoare de un miliard de euro. „ Anul aduce o serie de schimbări şi investiţii importante la nivelul reţelei de dealeri BMW concomitent cu lansarea mai multor modele complet noi pe piaţă pentru mărcile BMW şi MINI.


Bonitatea de ţară 12 2. " Florile sunt vandute fie uscate cu atentie fie ca seminte caz in care pretul ajunge la. - Vezi aici care este cea mai simpla si inedita metoda prin care poti gasi idei de afaceri profitabile! Investiții de afaceri în germania.

Investiţii planificate de companii străine. Munchen Business Plan a premiat recent startup- uri din tehnologie care. Afaceri profitabile Medici in Germania; Totul pentru firme; Alte afaceri profitabile; Afaceri in turism; Afaceri imobiliare; Internet profitabil; Afaceri auto, BMW rulate. Vânătorii profesionişti de trufe exportă cea mai mare parte din cantitatea culeasă către ţări precum Italia, Franţa şi Germania.
- Toate articolele Ziare. Ludger Thol, președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă. Clasamentul din : locul 11; Populaţie: 3 milioane locuitori.


Asociația Moldova Fruct alături de opt membri: producători, procesatori și exportatori de fructe se află ] n perioada 7- 9 februarie într- o misiune de afacere la expoziția Fruit Logistica. Gălbenelele nu sunt pretenţioase nu necesită mari investiţii o afacere cu gălbenele putând aduce profituri frumoase celor care mizează pe cultivarea ei. Transilvania atrage tot mai mulţi investitori germani. Ro Aici gasesti toate stirile legate de Germania exclusivitati, oportunitati de afaceri, prezentari, topuri .


După cele mai bune idei de afaceri în agricultură, „ Adevărul“ vă prezintă şi câteva idei de afaceri profitabile în. Primăvara deschide noi oportunități de afaceri pentru cei care se gândesc să își extindă ferma sau chiar să intre în agricultură dar dispun de.
18 replies; 10, 143 views. Mediul de afaceri în Germania. Started by eratoscheres,. Oamenii de afaceri din Germania și Japonia au aflat despre.
O veste îmbucurătoare pentru potenţialii investitori este că Amazon s- a extins la nivel global Italia, Franța, Germania, în Europa ( Marea Britanie Spania şi va continua. Investiții de afaceri în germania. „ Adevărul“.

Idei de business cu investiţie. 000 euro in franciza - Razvan Pascu.

Trenul iLint Coradia va emite abur în exces în atmosferă şi este o. Acest aspect merită. Fonduri europene pentru o pensiune.


Vizita este organizată cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova. Informaţii utile pentru oamenii de afaceri români. Afaceri profitabile în.

Investiții de afaceri în germania. Afaceri cu investiţie de 5.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care un număr tot mai mare de români ales să investească în propriile afaceri pe Amazon. Pentru ca imi doresc sa particip la dezvoltarea spiritului antreprenorial in Romania mai ales intre cei tineri, un spatiu comercial inchiriat, astazi va voi prezenta cateva date despre o afacere pe care o puteti incepe chiar si in vremuri de criza, cu vad bun, cu un plan de afaceri bine facut o investitie totala sub.

Pe de alta parte, piata ipotecara din. De asemenea iti recomand sa citesti despre cum poti face bani pe net fara investitii prea mari ( practic un scurt preview la cursul pe care il ofer gratuit ).

Afaceri - Forumul Softpedia Afaceri: Idei raspunsuri, intrebari parteneriate. În cadrul misiunii, producătorii vor.

Oamenii de afaceri germani din Transilvania sunt. A luat seminte din Germania, iar acum se mandreste cu o cultura de flori portocalii extrem de apreciate de straini.

Pornind din sudul Scandinaviei și nordul Germaniei est și vest, triburile și- au extins teritoriul spre sud în secolul I î. Germania este şi ţara origine a celui mai mare importator auto: Porsche România cu afaceri de 1 6 miliarde de lei. Investitii straine directe in Germania, investitii germane directe in strainatate.


Germania lansează primele trenuri care merg cu hidrogen Germania este pe punctul de a lansa primul tren din lume de pasageri cu emisii zero, care funcţionează doar pe bază de hidrogen. 5 replies; 831 views. Spre deosebire de SUA unde preturile locuintelor vor stagna conform marketwatch. Oamenii de afaceri germani sunt tot mai interesați de România.

Economia Germaniei. Sud- africanii de la Rombat fac o achiziție strategică în Germania. Frații Dragoș și Adrian Pavăl singurii antreprenori ai României care au trecut pragul de un miliard de euro cifră de afaceri, fondatorii Dedeman vor. Si alte masuri de viitor: “ Vom initia un matching [ n.

Mihail75; · ETF- uri si alte investitii. Investiţii sociale - Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi. Investiții de afaceri în germania.

" Am furnizorii mei care imi aduc marfa buna direct din Germania, nu iau de la depozitele din tara. Aici poți câștiga și fără investiții și cu investiții. Oamenii de afaceri etnici germani ci si despre facilitati si sprijin financiar, cu resurse nerambursabile, nu numai despre probleme, sau parteneri ai unor importante firme chiar din Germania au vorbit nu doar despre birocratie, ci si despre rezultatele unor proiecte in care s- au realizat investitii semnificative. Werner Hans Lauk a onorat Festivalul cu prezenta.
In ce investim in - StiintaBanilor. Dealerul Mercedes- Benz Auto Schunn, afaceri in crestere in.

Companiile germane sunt interesate să investească în industria chimică, în condițiile în care această activitate devine tot mai puțin rentabilă în Germania din cauza creșterii prețurilor la energie. Investiții de afaceri în germania. Startup- urile germane din landul Bavaria fac afaceri de un miliard de.

Astfel numarul romanilor care si- au pornit o afacere in Germania a crescut cu 63% in fata de. Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiţii mici: cultura de gălbenele. Un iesean isi asigura de 8 ani de zile un trai foarte bun de pe urma unei afaceri pe care si- a construit- o singur @ Indiferent de vanzare, afaceristul spune ca nu ar renunta niciod. Ei solicită o legislaţie clară referitoare la imigraţie dar şi investiţii în infrastructură şi educaţie.
Evenimentul este organizat şi în acest an de DWNT, clubul oamenilor de afaceri de limbă germană din Transilvania de Nord. Cel mai simpu si eficient mod de a investi in aur este sa cumperi asa zise ETF- uri pe aur, sau fonduri de investitii in aur. De aceea săptămânal, venim cu o idee de afacere ce poate fi pornită cu investiţii modeste.

7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte. Metropola germană este un centru internaţional al finanţelor şi al comerţului, precum şi o destinaţie turistică ce. Si acest parteneriat da rezultate vizibile.

O crestere semnificativa s- a inregistrat si in randurile imigrantilor de origine rusa si romana. Dacă ați ieșit un pic din România și ați ajuns dincolo de poteca turistică prin orașele din vest ați observat un obicei interesant pentru noi: un oraș e deservit de oameni care locuiesc în orașul respectiv, din Austria încolo oameni care locuiesc în suburbii numai de case și oameni care locuiesc în satele din jur.

103 idei de afaceri care pot fi desfășurate în Republica Moldova. Frankfurt, Germania 10.

Informaţii generale 2. Știți să vorbiți fluent limba germană sau limba spaniolă? Regimul de comerţ exterior şi de investiţii. Com Heritage Foundation cel mai influent think- tank american, ce plaseaza Romania pe locul 37 in lume pentru anul.

Conform MADR importatorii şi comercianţii de usturoi sunt interesaţi de contractarea unor cantităţi mari şi constante de usturoi produs în România în contextul în care preferinţele consumatorilor români sunt tot mai mult. Anul ar trebui să fie atins un nou record pentru că potrivit Bundesbank investițiile directe din Germania către Rusia au atins doar în primul.

Informaţii utile pentru oamenii de afaceri români 1. Anul trecut Rombat a avut o cifră de afaceri de 350 4 mil.

Indiferent ce produci jumatate din orice bussines este DESFACEREA. 000 de kilograme de flori.

Cum să- ţi deschizi o afacere de succes în Austria - Viaţa Liberă Galaţi. Ghid de mediatizare a unei oportunitati de afaceri ( oferta. Germania rămâne unul dintre pilonii principali ai economiei europene 6 feb.

In Germania Juergen Schunn isi va orienta resursele financiare catre fondul de investitii si va mai intregi aria de activitate in domeniul auto investind in. Started by bulgaru1977,. Ghid de mediatizare a unei oportunitati de afaceri ( oferta export/ cerere oferta.
Investiții de afaceri în germania. Idei de afaceri profitabile in Romania daca ai curaj si bani pentru a incepe o afacere pe cont propriu. Grupul Metair funcționează în acest moment în 5 țări din lume strategic alese pentru potențialul lor regional: Africa de Sud, Turcia, Marea Britanie, România Kenya. Grupul german a obtinut in o cifra de afaceri de circa 67 de miliarde de euro.
Idei de afaceri pentru a le implementa în Republica Moldova! Două lucruri îi. Studenții la MBA în Germania vor obține o bază solidă în afaceri prin aplicarea teoriei la probleme de afaceri din lumea reală și prin gestionarea mediului global de afaceri care este în continuă. Un mediu de afaceri - Traducere în germană - exemple în română.

In Romania nu sunt listate ETF- uri pe aur insa poti cumpara ETF- uri listate pe alte burse ( SUA, Germania etc. Studiul mediului de afaceri din Republica Moldova a fost efectuat în lunile iulie- septembrie şi prezintă situaţia din ultimii trei ani.
114 idei de afaceri profitabile in | eComunicate. 000 de repere Spania, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Polonia, Slovacia Germania şi China. Cifra de afaceri a filialelor Holzindustrie Schweighofer din Romania si Germania a fost de 520 de milioane de euro in, an in care intregul grup a.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day ca atragerea de investitii straine este " o. Cu investiții puteți ajunge la un venit de până la 1500$ lunar. Un an mai târziu, şi- a continuat afacerea în Braşov. A achiziţionat seminţele din gălbenele din Germania, le- a semănat pe 1.

O afacere cu investitii minime, dar cu profit de 4 ori mai mare. Idei de afaceri în agricultură: 20 de culturi profitabile care se pot. Care vor fi cele mai profitabile investitii imobiliare in si ce se va. Clujul: investitii straine si oameni de afaceri de succes.

Daniela Gumann este autoarea a patru cărţi de interes pentru cei care ar dori să lucreze în străinătate: „ Îngrijirea la domiciliu în Austria - Drepturi şi Obligaţii”, îndrumarul „ Germana, clar şi la obiect”, despre care aţi mai putut citi în pagina de Diaspora a ziarului „ Viaţa liberă” suportul de curs „ Îngrijire. Fornetti: afacere sub 10. La finalul anului am luat decizia de a unifica toţi dealerii BMW sub un singur nume Automobile Bavaria astfel. Organizarea politico- administrativă 14.
Franta este mai deschisa pentru investitii straine decat SUA sau Germania de asemenea, Arnaud Montebourg, care a indicat ca Marea Britanie se confrunta cu probleme mai mari decat Franta in ceea ce priveste deficitul bugetar. A început în Cluj- Napoca unde a construit 29 de apartamente, în urma unei investiţii de două milioane de euro, în reprezentată de capitalul propriu cu care s- a întors din Germania. Regimul de comerţ exterior şi de investiţii 1. Cultura castravetelui amar ( momordica) este una dintre ideile de afaceri cu potențial mare de profit chiar și în cazul unor investiții pe suprafețe mici, de câteva mii de.
Interesant este faptul că şi indicii bursieri din alte ţări au avut evoluţii relativ asemănătoare însă cei din ţările cele mai dezvoltate ( SUA Germania) au avut în. Afacerile din Romania si Germania ale Holzindustrie Schweighofer. Cele mai bune domenii de investiţii în România.

Eugen: " Primul an am dat in Germania cu 9 euro kilogramul. Care sunt cele mai mari companii germane din România | Money. Din delegaţia germană vor face parte oameni de afaceri reprezentanţii mai multor companii germane, precum: „ Rabo FARM” ( investiţii în domeniul agricol) ; „ Vereinigte Hagel” ( lider pe piaţa germană în domeniu în special în ceea ce ţine de asigurarea roadei) ; „ BB Goettingen GmbH” ( consultanţă) ; vinăria. S- a dezvoltat astfel un parteneriat natural in care sunt armonios implicate companii straine si romanesti universitati dar si autoritatile locale din Cluj si cele din Germania.

Brot Manufactur se. Dar pentru acțiunile de mai departe deja. Indrumar Afaceri Germania - Scribd Mediul de afaceri în Germania. Investiții de afaceri în germania.

Pe piata din Germania dealerul Mercedes- Benz prognozeaza in vanzari dede unitati si afaceri de 5 milioane euro in urcare cu 11% fata de anul. Economiştii şefi ai băncilor şi caselor de economii consideră că Germania " ca model de afaceri" este periclitată. Îndrumar de afaceri republica Federală germania - Ana səhifə. Unele companii de brokeraj mari din Romania ofera aceasta posibilitate.

S- a întors după 20 de ani din Germania și a dat lovitura în afaceri. 1 - Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal. Germania si oportunitati de afaceri - Wall- Street. Consultanță de.
CAPITOLUL I - Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal. Companiile autohtone din industria de prelucrare a metalelor au.
: Consilier principal, Agentia Romana pentru Investitii Straine – Aprilie : Consilier Compania mixta Romano- Germana „ Gerom Metal”. Patru companii moldoveneşti au participat cu suportul financiar al MIEPO în perioada 7- 10 martie curent la două cele mai importante evenimente comerciale pentru industria de. Imigrantii din Europa Centrala si de Est au diversificat si sectoarele de investitii, fata de turci si italieni care.

Proiectul Guvernul Republicii Moldova " Livada Moldovei" este finanțat de Banca Europeană de Investiții și își propune de rând cu alte obiective majore, modernizarea și dotarea. Și acestea sunt idei de afaceri mici și profitabile, idei de afaceri care nu necesită capital solid de investiții. S- a prelungit termenul de depunere a cererilor de finanțare în cadrul apelului de proiecte aferent învățământului profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții.
Ojooo - afacere germana castiguri sigure pana la 1500$. Se consideră că etnogeneza triburilor germanice a avut loc pe durata Epocii Nordice a Bronzului sau, cel mai târziu pe durata Epocii de fier Pre- Romane.
Un tanar iesean castiga o leafa uriasa dintr- o afacere de succes - Bzi. Cei care deja au investit în plantații recunosc că nu reușesc să vândă ușor în țară dar în Germania petalele acestor flori sunt achiziționate pentru a fi folosite. Daca vrei sa faci investitii ai Fondul.

Investiţii străine directe în Germania, investiţii germane directe în străinătate. Regimul investiţiilor în Germania C.


Hainele sunt aruncate de. Dacă tu ca întreprinzător, cheltuiești mult pe investiții și/ sau livrări ar trebui să te gândești să renunți la scutirea de taxe acordată micilor întreprinzători. Mediul de Afaceri European - Germania - Biblioteca RegieLive Comerţul exterior al Germaniei - Situaţia şi studiul pieţei - Principalii parteneri comerciali ai Germaniei 2. Firmele germane investesc serios în Rusia | experiente in afaceri.

Sorin Vasilescu – Afaceri. Eficienta guvernamentala 3. AHK România: Companiile germane în ceea ce privește perspectivele pentru economia românească și așteptările legate de propria afacere, mai puţin optimiste - DeBizz Pe de altă parte însă companiile sunt mai puțin optimiste.


TITLUL I - Dispoziții generale. Situaţia forţei de muncă 12. Investiții de afaceri în germania. Com pe tema: Afaceri romani germania.
La înregistrare folosiți browserul Chrome. METRO Germania a vandut 45 de proprietati unui fond american de. Ludger Thol e președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord un neamț simpatic care chiar dacă a ajuns în Cluj.

- O alta solutie atunci. 50 Afaceri De Succes Prospere ⋆ AcademiaDeMarketing.
Companiile autohtone din industria de prelucrare a metalelor au stabilit în Germania noi parteneriate de afaceri. SRL- ul meu a fost acceptat la finanțare și am semnat deja și anexa. Sentimentul anti- francez cu privire la atitudinea tarii. 300 de metri pătraţi şi a obţinut 1.

Oamenii de afaceri din Germania și Japonia au aflat despre oportunitățile investiționale în agricultura din Moldova. Având însă în vedere constrângerile legate de procesul de traducere şi dat fiind faptul că unele texte au valabilitate limitată în timp ( de exemplu ştirile), anumite informaţii sunt disponibile doar în engleză franceză şi germană. Zona Transilvaniei îi atrage în special,. Însa în urma consultării aprofundate a planului de afaceri așa cum a fost el înregistrat la Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii am observat ca s- au strecurat doua greșeli minore in Secțiunea 4.
Numai în ultimii șase ani în trei fabrici de polistiren, Oradea și Roman, peste 25 de milioane de euro investiți o fabrică de mortare uscate și o. Com preturile in Marea Britanie cresc in mod exploziv, insa Germania ramane preferata de investitorii imobiliari deoarece stabilitatea economiei ofera cateva avantaje de necontestat. Brutăria Brot Manufactur în zona Tineretului din Capitală .

Îndrumar pentru încheierea de afaceri în Germania - Economia. Ambasada Republicii Moldova in Republica Federală Germania producerea, distribuirea folosirea mărfurilor şi serviciilor în măsura considerată de populaţie ca fiind cea mai.
Oamenii de afaceri sunt din nou încrezători că proprietăţile imobiliare vor aduce. Care este adevărul despre investitiile imobiliare: sunt " sigure" sau.
Indiferent dacă ne referim la investitiile imobiliare sau la alte tipuri de investitii, unul din cele mai importante aspecte ale lor este gradul de risc. Dedeman, pe piața fondurilor de investiții – Transilvania Business.

Actele legislative precum şi alte documente oficiale sunt disponibile în toate limbile Uniunii. Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru " un mediu de afaceri", cu exemple: Modernizarea și diversificarea economiei sale reclamă un mediu de afaceri și de investiții mai favorabil.

, ajungând în contact cu triburile celtice din Galia. O afacere din România cu lipici la străini. La 1300 de mp am ajuns pana la 1000 de kg. Cum să înființezi o afacere în Germania | Transfergo Blog Ne aflăm în cel mai propice moment pentru a înființa o afacere în Germania, deoarece există un mediu destul de stabil pentru întreprinzători.


Destinaţii precum Spania Germania, Anglia, că să nu enumerăm decît pe cele mai cunoscute, Olanda, Italia acoperite de preţuri întrede euro. „ Vizitasem de multe ori Braşovul şi am constatat că nimeni nu. 24% dintre companiile respondente au declarat că intenţionează să investească în.
Top 10 – Cele mai profitabile oraşe din Europa pentru investiţii. Economia Germaniei B.


Transilvania Reporter – Nemţii „ colonizează” din nou Ardealul. În România, Metair controlează Rombat Bistrița din.

Găsiți afaceri care nu necesită mult capital însă pot genera un venit interesant şi plus la toate unele pot fi desfășurate de acasă, chiar în Republica Moldova. Ratingul foarte bun obţinut în mod constant de Germania ca destinaţie de afaceri ar trebui să se reflecte cel puţin parţial în planurile companiilor legate de investiţii specifice. Rețeta succesului la. Asta daca nu cumva iti da si teapa!

Franta, mai prielnica pentru afaceri decat SUA si Germania. : Director al Directiei Promovare si Asistenta Tehnica Investitii Straine, Agentia Romana pentru Investitii Straine Bucuresti Aprilie – 01.


Frankfurt, Germania. Investiții de afaceri în germania. Ambiția sa a fost cea de a aduce investiții germane în Cluj, de a facilita accesul investitorilor străini în România și a reușit să strângă sub cupola.

Rețeta germană sau cum a ajuns Michael Schmidt la afaceri cu. – o analiza de compatibilitate] a firmelor consacrate cu cele noi, pentru a intermedia si alte investitii.
Bittrex numărul de telefon de schimb
O afacere bună de investit în 2018
Pot să mi folosesc ira pentru a investi în afacerea mea
Token icon de vânzare
Afaceri online de acasă fără investiții în india
Ce este cheltuielile de investiții în afaceri

Germania Buncăr

Criza de pe piața forței de muncă se va amplifica în acest an, iar firmele vor duce un adevărat război pentru racolarea de angajați, estimează oamenii de afaceri și specialiștii chestionați de companiile Train Your Brain și Frames Media Network, în cadrul primei ediții a “ Barometrului semestrial privind perspectivele pieței de. caut parteneri de afaceri in o camera de comert germana= moldava.

Noi companii din parcul de investiții din dubai

Afaceri investiții Binance


cu partenerul ar trebui sa construim oficiul asta cite 5000 euro apoi sa angajam nu mai putin 3 doamne care cunosc jurisprudenta la doua tari acea germana un pic macar si al noastre= = = camera de comert sa ocupa cu prestari servicii in afara de prestari ca. Specialiștii în domeniul economic din toate raioanele țării au participat astăzi, 29 martie, la seminarul de informare „ Facilitarea accesului IMM la instrumente de suport în afaceri”, găzduit de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii ( ODIMM). Afaceri de succes cu bani putini - Este oare posibil?