Rata de investiții în afaceri a randamentului - Binance com app

6 septembrie Parlamentul României adoptă prezenta lege. A) investiţii pentru afaceri utilaje, care constau în cheltuieli pentru maşini dotări ale unei societăţi comerciale ( cotate la.


Alti termeni: rubla ruseasca . Paradoxal însă depozitele bancare au continuat creșterea,.

Indicele de profitabilitate - levier. Astfel cele mai rentabile investiţii sunt garsonierele din Iaşi, investiţia putând fi recuperată în cel mai scurt timp respectiv 11 ani şi 3 luni. Ansamblul economiilor realizate se transformă în totalitate la nivelul economiei naţionale în investiţii, care sunt utilizate pentru sporirea capacităţii de producţiei şi a producţiei înseşi. Pana la data de 30 septembrie, ratele de lichiditate.

Rata de investiții în afaceri a randamentului. 1000 de lei depusi initial intr- un cont de economii si inca 100 adunati luna de luna ne pot aduce un randament de maximum 2, vreme de un an 38 la suta. Director General Adj. O mica economie poate deveni startul unei afaceri bine pusa la punct.

Cifra de afaceri. Apoi le- a inchiriat iar cu banii obtinuti din chirii a acoperit ratele si a ramas si cu un flux de numerar care intra in propriul sau buzunar.

TITLUL I - Dispoziții generale. Un gabarit redus si randament ridicat.

În acelaşi timp de 7% pe an, randamentele fondurilor de investiţii sunt, în medie iar anul trecut au fost chiar de peste 8%. În august, omul de afaceri Dinu Patriciu. Estimaţi pe anul prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat pe anul pentru membrii neexecutivi ai Consiliului de Administraţie al Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R. Forme de investiții - Economie și afaceri - ECAF.

Educația este la pământ ( suntem între primele locuri la rata de analfabetism funcțional) sănătatea este într- o stare deplorabilă administrația este. Randamente superioare mediei ratei de referinta a dobanzii. De asemenea tipul de afaceri pretabile acestui tip de investitie/ investitor este determinat si de randamentul propus ( de obicei mare pentru a acoperi cu un ' premium' rata mare de risc) si profilul tipic al antreprenorului care apeleaza la business angels pentru dezvoltarea afacerii sale ( de cele mai multe ori tanar, ambitios . Foarte multi bani sa faca o afacere cu un prieten fara sa fie pregatit si acum a dat faliment iar eu trebuie sa cresc afacerea mea pentru a putea plati ratele la banci.

Investitii straine directe. ( mai mare decât rata. Rata dobanzii are un minimum de 0, 15 la suta si nu trece de 2 la suta. Dacă pornești o afacere exclusiv cu bani împrumutați atunci costul capitalului este rata dobânzii și va trebui să te străduiești ca profitul obținut să fie măcar mai mare decât aceasta.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii. Rata de investiții în afaceri a randamentului.

Cum poti sa incepi o afacere cu 200 de euro. Pentru acest an, ne așteptăm ca marile companii să ofere randamente ale dividendelor mult peste rata inflației și peste dobânzile oferite pentru. Biografia de afaceri a celui. A) rata rentabilitatii economice ( Rec) rata rentabilitatii financiare ( Rfin) rata dobanzii ( Rdob) ;.
Profitul pentru care rata randamentului este ‘ x. Randamentul unei investiţii imobiliare în Mangalia – Blog de familie.

Fondurile mutuale de investiții au avut o perioadă foarte bună după criza din, în care oamenii au căutat metode cât mai rentabile de economisire. ( Actualizat cu pozitia.
Calitatea gestiunii unei întreprinderi este validată prin aprecierea produselor sale pe piaţă, situaţie evidenţiată prin cifra de afaceri. Afacere de startup.

Administrarea închirierii apartamentelor pe Airbnb și Booking. SEMINAR 6: ANALIZA RENTABILITATII ÎNTREPRINDERII O. La unele fonduri monetare, sumele plasate în euro au adus. Primul pas pentru a determina randamentul este stabilirea.

Capital se va realiza prin asigurarea unui randament superior ratei medii a dobânzii ( Rd). 3 Efectul Laverage; 2. = rata medie oficiala a dobanzilor pe piata.


Analist investitii. Rata de penetrare a serviciilor de telefonie mobilă din,. 2 O investiție ( metoda dinamică) ; 1.

4 Perioada optimală de folosință. Astfel in ultimul an rata. Proiecte Achizitii Publice Prefectura Consiliul Judetean Primaria. Top 10 – Cele mai profitabile oraşe din Europa pentru investiţii imobiliare, în.
Fondului Deschis de Investitii ERSTE Money Market RON. Apartamentele, investiții profitabile. In conditiile unui grad redus de risc, specific politicii de investitii prevazuta in Prospectul de emisiune. Rata de investiții în afaceri a randamentului. Randamentul curent – reprezintă cea mai simplă metodă de calcul a randamentului unei investiții în obligațiuni. Studiile de fezabilitate si planurile de afaceri - prin elementele lor de analiza cost — beneficiu sunt instrumentele de cea mai mare utilitate in ajutarea atat a.
În calcul se folosește prețul net și rata anuală a cuponului iar rezultatul reprezintă randamentul ce îl va obține investitorul din următorul cupon. Principiul este important și pentru investițiile publice. Asigurărilor și cel al pensiilor deja se reorientează dinspre modelele de afaceri cu randament garantat. Investiții pe termen.

E – economisirea. Randamentul, ratele de ocupare ale proprietăţilor şi încrederea în investiţiile imobiliare sunt principalele motoare ale pieţei imobiliare comerciale şi office. Ro În realitate, vorbim despre o raportare a: 1) valorii care ar fi investite într- o afacere de referinţă ( cu un randamente egal cu rata de actualizare) pentru a obţine în viitor efecte egale cu cele estimate.

În timp ce rata de cheltuieli a fondului de 0 96% se compară favorabil cu grupul cu randament ridicat cifra de afaceri anuală a holdingului de 80% este mai mare decât 67% pentru fondul mediu cu. → Randamentul dividendului ( Dividend Yield: DIVY) = Dividend pe acțiune ( DPS) / Preț pe acțiune. Piata romaneasca ofera randamente duble pentru fondurile de.

Fondurile de investitii pot reprezenta o alternativa la depozitele bancare cu deosebirea ca in acest caz pot fi depuse sume de bani mai mici decat la banci, acestea fiind tot instrumente de economisire iar randamentele sunt mai mari. În astfel de împrejurări, băncile practică o rată real- pozitivă a dobânzii.

Calculată ca medie a randamentului activelor de 3. Ca să ducem treaba până la capăt, este necesar să facem câteva calcule pentru a vedea ce randament s- ar putea obţine printr- o investiţie în acest oraş. Ca sa putem compara BET cu.

Am găsit un citat interesant într- un interviu cu Liviu Voinea, care în. - ASF Credit de investitii de la BRD pentru IMM- uri cu CA sub 1M Euro destinat achizitiei de bunuri mobile/ imobile cu rambursare in rate lunare sau trimestriale. Apartamentele în clădiri cu regim mic de înălțime situate în zone apropiate de puncte de interes ( centre de afaceri, școli private instituții medicale) vor deveni atractive pentru cei interesați să investească.
Ce sunt si cum functioneaza obligatiunile - eAfacere. Formule economice ( economia afacerilor) - Wikipedia Istoria ne arata ca actiunile ca o investitie pe termen lung au potentialul de a oferi un randament mult mai bun dupa impozitare decat orice alte investitii majore.

Warren Buffett despre aproape orice. V – venitul naţional. Best practice” pentru piaţa financiară şi economie - Piata Financiara De asemenea, a avut un Sharpe Ratio mai mic decât fondul mediu cu randament ridicat în fiecare din aceste perioade.

În acest context. În plus situate în zone apropiate de puncte de interes precum centre de afaceri, școli private, apartamentele în clădiri cu regim mic de înălțime instituții medicale vor deveni tot mai atractive pentru investitori. Indicatorii financiari Indicatorii finaciari se exprimă sub forma unor. Fundamentarea afacerii - cciat. Randamentul investitiei. Episodul 1: Ce randament îți aduce achiziția unui apartament.
Tir ii tehnice a viitoarei investiții în. Fonduri de investiții - BCR.

Cati bani poti sa faci din inchirierea unui apartament. Pe de altă parte situate în zone apropiate de puncte de interes precum centre de afaceri, apartamentele în clădiri cu regim mic de înălţime şcoli. Si o rata de randament stabilita la 6, 95% p. Obiectivul iniţial era de a obţine un randament net de 4 apoi reconsiderat la 5, 5- 5% 5%.
Randamente, ponturi și o locație surpriză în București. GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea.

Raport Lunar UL_ 08. + Titlul I Dispoziții generale + Capitolul I Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal + Articolul 1 Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal ( 1) Prezentul cod stabilește: cadrul legal privind impozitele, taxele și. Iar crearea unui plan de gestionare a buget pentru afacerea ta te va ajuta sa il controlezi, in special cheltuielile. Investiții în economia României,.

Rezultatul unei investitii financiare este masurat prin rata profitului determinata ca raport intre suma platilor catre investitori ( sub forma de dobanzi dividende la care se adauga modificarea valorii. Randamentul până la maturitate - Financial Market 27 feb. Ne ajuta la calculul si analiza diferitelor rate solicitate de finantator - rata financiara interna a randamentului ( FRR) si valoarea neta financiara actuala ( FNPV).

Investitii globale. Este randamentul total anticipat pe o obligațiune dacă este deținută până la sfârșitul duratei de viață.
Rata de investiții în afaceri a randamentului. Pentru un apartament cu două camere, rata de recuperare.

PLANUL DE AFACERI PARTEA I - DESCRIEREA SOLICITANTULUI. Rata profitului brut. Despre business si ingeri - Marius Ghenea sunt: rata rentabilităţii comerciale rata rentabilităţii economice, rata rentabilităţii resurselor consumate rata rentabilităţii financiare. Castigul obtinut ca urmare a realizarii unei investitii.


A societăților de servicii de investiții financiare şi în general al altor. Totale în cifra de afaceri în anul.

Principalele riscuri sunt rata dobanzii ( in cazul cresterii dobanzilor atunci cand dobanzile scad, preturile obligatiunilor scad; si invers pretul obligatiunii creste). În cazul în care numărul Titlurilor de stat alocate unei subscrieri după alocarea pro rata nu este un număr întreg, numărul Titlurilor de stat alocate va fi. Randamentul pentru astfel de investiţii, calculat în funcţie de preţul. Florin Keran, florin. Marja netă din vânzări = Profit net/ Cifra de afaceri* 100. Planuri de afaceri - Magna Development Confirm, se pot face afaceri cu investitii zero sau cu bani putini : ). STRATEGII INVESTIŢIONALE ÎN AFACERI randamentului tehnic şi economic al celui existent, dar şi crearea de noi locuri de muncă.

Indicatorii de performanţă ai Regiei Publice Locale a Pădurilor KRONSTADT R. Rata cuponului este stabilita atunci cand se emite obligatiunea si reprezinta dobanda oferita de respectiva obligatiune, exprimata ca un procent din valoarea. , pretul de vanzare cerut pentru o obligatiune va fi de 100, 25 u.

Societate de Servicii de Investiţii Financiare,. Regia Locală a Pădurilor în : Cifră de afaceri - 2, 556 milioane. Bogdan Dumitrescu pare mai degrabă unul de tip “ internal rate of return ( IRR) ” care este “ money- weighted” adică este randamentul influențat de.

Chiria acopera rata. Curbele de randament In aprecierea nivelului dobanzii un rol deosebit se acorda atat sub aspect teoretic finante banci.
Investiţii ING Unit Linked în lei în perioada martie – februarie, comparativ cu rata lunară a inflaţiei. → Rata de alocare a dividendelor ( Payout Ratio) = Dividende pe acțiune ( DPS) / Profit. 6 Ponturi De Planificare A Bugetului Pentru Micile Afaceri - Gomag AlternativeFund are la bază filozofia creării unei sfere a investițiilor corect implementate cu randamente pozitive, ridicate. Fonduri de investiţii versus depozite bancare | GAZETA de SUD.

Noutate absoluta pe plan mondial, are un randament dublu fata de pompele cunoscute. Care sunt indicatorii fundamentali Rata solvabilitatii patrimoniale Capitaluri proprii/ Total pasive x100, Exprima capacitatea de autofinantare a societatii precum si masura in care poate face fata.


Randamentul fondurilor de investitii BTAM este contractual sau. Compania îşi propune să realizeze o cifră de afaceri de 64 milioane de dolari în creştere cu 10 milioane de dolari faţă de. Nu contează cât era după aceea dobânda, pentru că în ziua aniversării de doi ani am plătit.

- obligațiuni convertibile în acțiuni reprezintă instrumente de credit cu o rată fixă a dobânzii care conferă deținătorului dreptul dar nu și obligația de a schimba obligațiunea și toate. Instrumente Financiare: Cum le alegem ca sa investim - speculative.

Mai exact din moment ce ~ 65% din portofoliile fondurilor de pensii prezente pe piata din RO sunt constituite din investitii in titluri de stat inseamna ca o. Ro și RE/ MAX Grup de Lux: apartamentele neconvenționale.
Rata de investiții în afaceri a randamentului. Cel mai bun credit pe care l- am putut obţine a fost cu dobandă de 7% ( 7 5% cu toate costurile) fixă în primii doi ani.

EXEMPLE PROIECTE ( minim 3 aprobate, minim 3 implementate) :. De amenajare și când apartamentele sunt gata de scos pe piață se ocupă de administrarea lor astfel încât randamentul întregii investiții să fie cât mai bun. In anul au fost preferate fondurile cu profil de risc scazut. Atentie mare la ce info scrii pe aici ca or crede unii ca e chiar afacere sa dai pamant in arenda : ) ) ) ).
) unde: = randament de referinta. Impactul indicatorilor macroeconomici de bază asupra. Rentabilitatea investitiei – startup. La ce indicatori se uita analistii cand evalueaza actiuni si fac.

Rata inflației și. , vor fi aprobați la viitoarea. 1 O investiție ( metoda statică) ; 1.


Imbunatatirea marjelor de profitabilitate pe fondul reducerii cheltuielilor, randamente. Rata de investiții în afaceri a randamentului. A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z.

CAPITOLUL I - Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal. 2 Rentabilități; 2. Download Evolutia programelor de investitii UL martie - NN Preţul de achiziţie al terenului nu este privit în contabilitate ca o cheltuială proprietarul lanţului de farmacii Dona şi fondatorul distribuitorului numărul doi din piaţa de medicamente, de aceea nu există pierdere contabila, ci ca o investiţie, spune doctorul Eugen Banciu Farmexpert. Cererea de finantare DA. Alternative Fund vizează investiții în trei industrii specifice: Tehnologie,. 1 Analiza ratei rentabilităţii comerciale. Cu alte cuvinte, rata internă de rentabilitate a unei investiții într- o.

Pe un site de specialitate cineva scria ca randamentul mediu calculat incepand cu anul 1995 ar fi in jurul a 10%. Rata de actualizare de 4.
După cum se poate observa acest randament poate ajunge la peste 12% adică de 8 (! Prezintă efectele activităţilor operaţionale, de investiţii şi financiare ale companiei asupra soldului său de cash.


Nota Biofarm SA - rezultate financiare trimestrul III - BRK Financial. Nivelul chiriei pe care o poate cere proprietarul depinde foarte mult de zona în. Randamente importante sensibil mai mari decât la depozite s- au întregistrat în ultima perioadă şi la plasamentele în valută.
Randament Curent = Cupon anual ( val. Datorită unei experiențe vaste în domeniu am întâlnit idei de afaceri cu potetial de dezvoltare având însă blocaje financiare. Avem clienţi care au rata 150 de euro la garsonieră şi iau chirie 350” spune Anca Bidian directorul unei firme de brokeraj credite.


Investitii - Raiffeisen Bank. Rata de investiții în afaceri a randamentului. Cum distrug fondurile europene valoarea companiilor românești. Randament fonduri investitii - Acasa.

Ziua de Cluj | De ce vin investitorii imobiliari la Cluj. Acest fenomen reprezintă transformarea economiilor în. - riscurile sunt foarte reduse ( teoretic zero) însă randamentele sunt mici față de alte alternative de investiție. Afacerile românești, pedepsite pentru insolvență - Cotidianul.
De exemplu, extinderea unei afaceri mai repid decât se dezvoltă capacitatea acesteia de a genera. Un randament anual de 4% din valoarea. Castigul pe actiune EPS Profit net/ Numar de actiuni comune emise, Exprima randamentul intern al unei actiuni prin prisma profitului pe care actiunea il aduce. Nu aveți decât să investiți singuri să vă luați pământuri, să vă apucați de afaceri, apartamente, să investiți pe bursă, să închiriați să părăsiți și voi.

Cele 2 investiţii ar avea probabil randamente diferite: - randamentul investiţiei de. Capital growth embracing the changing world - Alternative Fund Mărimea absolută a rentabilităţii este reflectată de profit iar gradul în care capitalul sau utilizarea resurselor întreprinderii aduc profit este reflectat în rata. Optima a aplicatiilor, cat si pentru a realiza investitii in imbunatatirea si adaptarea acestora la o piata.

În ultimii doi ani însă numărul investitorilor a început să scadă, pe fondul creșterii consumului. Prisma unor eventuale noi investiții în infrastructură în China și în Statele Unite,. Rata investitiilor / PIB. Piețele financiare s- au dovedit.

Cum calculez randamentul unei investitii imobiliare. 1 - Scopul și sfera de cuprindere a Codului fiscal.

Prezinte un plan de afaceri. Al doilea raport CA/ NFR reprezintă rata de rotaţie a NFR în cifra de afaceri şi reflectă de câte ori poate fi acoperit necesarul de fond de rulment prin cifra de afaceri. → Rata de impozitare efectivă = Cheltuieli cu impozitul/ Profit brut ( EBT) * 100. Nu stiu ce parere ai tu. Ideea de afacere a patronului farmaciilor Dona: A investit în. Publicat în MONITORUL OFICIAL nr.

( de exemplu, pentru o rata a cuponului de 7% p. T 6 Analiza rentabilitatii si riscului Stiri si informatii despre randament fonduri investitii.


Investitiile se pot realiza cu bani putini chiar si cu 10 lei spre deosebire. Potrivit studiilor realizate de banca de investiții Berenberg, în. Marja profit net.
2) valoarea prezentă a investiţiei analizate. Poate fi achizitia unui apartament pentru inchiriere o afacere.

Hoția prostia și tupeul singurele investiții cu randament maxim în. Evolutia Cifrei de Afaceri, Profitului Net si a Marjei.


Fata de valoarea nominala de 100. În sfârșit să zicem) sunt la minime istorice, tocmai acum când randamentele la instrumentele de economisire / investiție cu venit fix ( dobânda avem. Închirierea locuinței poate. 4 Valoarea dreptului de cumpărare a acțiunilor noi.
Majoritatea micilor afaceri depind de fluxul de numerar. Asigurarile de viata si pensiile. Indicatori de profitabilitate- lichiditate.

Calcul randament investitie imobiliara | Iubesc orasul meu. Randamentul activelor ( % ).


- ผลการค้ นหาของ Google Books Raportul ( exprimat procentual) dintre profitul net al societatii si cifra de afaceri aferenta aceleiasi perioade; o crestere a randamentului profitului net indica fie o. Rata de investiții în afaceri a randamentului. „ Randamentul pentru astfel de investiții, calculat în funcție de prețul proprietății și valoarea. Activului economic arata numarul de rotatii efectuat intr- o perioada de un, factor calitativ, prin cifra de afaceri si are aceeasi valoarea ca si in descompunerea Rec, de activul economic exprimand randamentul utilizarii activelor.
Anul trecut companiile romanesti au platit cele mai consistente dividende din lume ( potrivit studiilor realizate de banca de investitii Berenberg) cu un. Cont de Investitii Demo DeltaSMART | Deltastock. 1 Tipuri de salariu.

Randament dividende. Fondul va efectua plasamente in scopul obtinerii unei performante superioare urmatorului randament de referinta: ∏ (. În marile oraşe din ţară randamentul pentru o garsonieră este cuprins între 6, 3% în Timişoara şi 8 8% în Iaşi.
Randamentul activelor ( totale) = Cifra de afaceri/ Active totale. Care este randamentul Pilonului II de pensii? Privind rata dobânzii reprezentative cu 25 puncte de bază în luna decembrie. Randamentul până la scadență este considerat un randament al obligațiunilor pe termen lung, dar este exprimat ca o rată anuală. Informatii articole poze si video despre randament fonduri investitii. Rotatia activelor imobilizate= cifra de afaceri/ active imobilizate.

Fa- ti un plan pentru bugetul tau si revizuieste- l in permanenta. Acțiuni și Obligațiuni - BVB : : Ieba Trust Rata cresterii populatiei : 1 15 % in, 6% in intervalul 1995 –, 08 in, respectiv 1 0 % in ( locul I in lumea araba – urmata de Liban si locul II. Pentru acest an, ne asteptam ca marile companii sa ofere randamente ale dividendelor mult peste rata inflatiei si peste dobanzile oferite pentru depozitele. Rata de subscripţie ( R.

Blog de capital prin asigurarea unui randament crescut al investiţiilor. Rata de investiții în afaceri a randamentului. Sigur acesta nu este un argument pentru a face o investitie masivă în astfel de actiuni cu atât mai mult cu cât preţul. Rata de investiții în afaceri a randamentului.

Dupa achizitie eu continui sa economisesc, aceste economii facand plati anticipate ( prima ipoteca inchisa in 8 ani in loc de 28. Rata de investiții în afaceri a randamentului. Randamentul pentru astfel de investiții, calculat în funcție de prețul proprietății și de valoarea. Al doilea mare oraş german este privit cu mare interes de oamenii de afaceri interesaţi de real estate deoarece randamentele obţinute din închirieri sunt printre cele mai ridicate din Europa deşi preţul locuinţelor este mult.

BAYER AG - IFB Finwest 27 feb. Mărimi anualizate. | Gandeste Pozitiv.

După criteriul randamentului dividendelor. Randamentul unei investiții este exprimarea procentuală a profitului unei investiții fiind calculat după formula: În primele zece luni din, ratele medii ale dobânzilor pe piața monetară interbancară pentru depozitele atrase pe termen de 12 luni au fost de sub 3% pe an coborând chiar ușor sub 2%. Consultanta primara DA. 3 Mai multe investiții( metoda statică) ; 1.
Ro | Credit de Investitii | IMM- uri cu CA sub 1M Euro 14 feb. Cum poţi obţine în un randament de 10% fără niciun efort.

Alina Prodea, alina. Anul trecut companiile românești au plătit cele mai consistente dividende din lume ( potrivit studiilor realizate de banca de investiții Berenberg) cu un. Spre deosebire de aceste investitii, cumpararea de obligatiuni aduce investitorului un castig sigur chiar daca este mai mic.
Pe de altă parte apartamentele în clădiri cu regim mic de înălţime, şcoli private, situate în zone apropiate de puncte de interes precum centre de afaceri instituţii medicale vor deveni tot mai atractive pentru cei interesaţi să investească. 1 Regula de aur a finanțării; 2. Cum sa investesti banii intr- un mod inteligent. ) ori mai mare decât rata medie pentru dobânda anuală la depozitele bancare.
La bursa ma multumesc cu un castig de 15%. Top 10 – Cele mai profitabile oraşe din Europa pentru investiţii.
Ieri am scris care ar putea fi motivele ce ar putea conduce la investiţii imobiliare în Mangalia. De asemenea, te asigura ca viitoarele investitii sunt fondate si contribuie. O afacere daca nu- mi. „ Cele mai căutate sunt două camere şi garsoniere şi sunt şi cu randamentele cele mai bune.
Cele mai profitabile investiţii în imobiliare din România: garsonierele.

Bittrex nxt de tranzacționare
Rata impozitului pe profit a societăților de investiții
Cele mai bune companii de investitii imobiliare uk
Companiile chineze de investiții de peste mări
Lista companiilor de investiții de mici dimensiuni
Dragostea monedelor token pentru vânzare

Investiții randamentului Mici

Aceasta reprezintă o îmbunătăţire faţă de datele raportate în anul, când rata de. din punct de vedere al randamentului,. de investiții majore.

Bittrex siacoin reddit

Investiții afaceri Binance


OTP: Randamente mari pentru fondurile de investiții au venit, anul. Idei despre cum sa investesti banii inteligent: investitii bursiere, investitii imobiliare, lansarea unei afaceri, depozite la banca, investitii fonduri mutuale si obligatiuni. Va oferim noi cateva metode de a investi bani, cu scopul de a obtine randamente mai mari decat din depozitele bancare.