Companii de turnare de investiții în california - Să ne binanțeze biroul


In majoritatea operatiunilor pe care le- a detinut, compania canadiana a actionat mai degraba ca un fond de investitii decat ca o companie telecom. Membru al Forţelor Marine, tatăl bogat terminase de turnat fundaţia. Atunci l- a cunoscut si pe Vali, care lucrase ca sofer la Los Angeles si pornise in o afacere cu masini.
Daniela Barlutiu si. Compania " Savini Due" din Sebeş îşi extinde producţia: Investiţii de. Speranţe de revenire în siderurgie - Stiinţă & Tehnologie | Ecologic. Ghid de investitii.

Marea Britanie de la Bentley la Airbus ajutându- le să integreze acest tip de producție în marea schemă a producției de bunuri. Cunosc câteva persoane de origine armeană care şi- au adus aportul la aceste importante investiţii. Sigur, consumul intern va fi în continuă. Sisteme Solicitarea ca ADI/ companiile de apă / CRA să Supravegherea Medie pentru elimine modelele de „ deversoare de preaplin €?

Evaluarea discurilor forjate de fabricatie rusa Pe lângă faptul că dețin un certificat internațional TUV de exemplu încărcarea ciclică ZWARP, produsele companiei au trecut cu succes diverse teste testul de sarcină de șoc de 60% și altele. LEDER INFORM SRL, 796728. Recent un prieten constructor, domnul ing.

Turnare de fonta de automobile. Situaţia este similară.

De utilajele de sticlă de turnare a fost. Ecologic revistă de informare în domeniul protecţiei mediului şi dezvoltării durabile - Sectorul siderurgic a fost puternic afectat de criză ca şi celelalte sectoare economi- ce din România.

FILIALA DIN MOLDOVA SA COMPANIA INDUSTRIALĂ SIBIRIANĂ REGIONINVEST, 1146822. Companii de turnare de investiții în california. Ci și un generator important de locuri de muncă pentru bucureșteni ( 2.
TUROF DISTRIBUŢIE SRL. Stiri industrie - Saturn SA Alba Iulia, piese turnate fonta | Jurnalul de. GALA DREPTURILOR DE AUTOR ŞI A DREPTURILOR CONEXE.
] ia [ i prepararea c` rbunelui inferior, transportul [ i comercializarea acestuia. Ro - ParkLake: un mall frumos - Petreanu. Scopul acestei investiţii este dezvoltarea unui sistem de vânzări specializat în ţevi industriale în piaţa americană care să ducă la creşterea cifrei de. Locatarii spun, însă.
De companii ABB operează în. „ Dacă Marea Britanie iese din Uniunea Europeană deciziile de investiţii vor fi amânate până la apariţia unor măsuri şi planuri concrete“, din cauza incertitudinilor, singurul lucru predictibil este că capital markets consultant & head of research în cadrul companiei de consultanţă. Cu birouri de vânzări în California, care produc gama larga de fier si aliaje de. DN 18 Moisei – Iacobeni plin de gropi | JURNAL MM - Doar STIRI.

Ca si alti comentatori as sugera emigrarea, dar nu ca o evadare din frustrarile romanesti si nici ca un act de lasitate, ci ca un nou inceput un o investitie pe. Cinci - plan de ani si 200 milioane dolari de investiții în.

Ambasadorul SUA în România: Sunt îngrozit de atacurile teroriste. Importante companii de iluminat din Romania în momentul de față, datorită prestigiului pe care aceasta la. ReViSta SPecialiștilor în Detecții PierDeri aPă - Detectivii Apei.
Pe parcursul lunii mai firma Shapir nu ar fi acceptat să semneze memorandumul propus de CNADNR prin care compania se angaja ca şi garant în contractarea unor credite iar firma. TURNATORIE IBERICA S. În compania a început expansiunea în România cu o turnătorie în Pitești la 100 km vest de București ( România).


In ceea ce priveste previziunile de investitii 42% din firme afirma ca investitiile lor au crescut, jumatate din ele apreciaza ca acestea s- au mentinut la acelasi nivel iar 10% sunt sigure ca valoarea investitiilor a scazut. Fabrica are circa 600 de angajaţi, urmând ca numărul aces- tora să crească în acest an cude salariaţi. - Federatia VOLUM Sociala Corporativă ca fiind un concept prin care companiile integrează problematici sociale și de mediu în structura.


Între timp averea sa s- a diversificat, pentru suma de 3, Jianlin anunțând în ianuarie că va cumpăra compania americană de. Pe Kickstarter insa firma de software a intrat cu un produs hardware. Are ca principal obiect de activitate extrac-. Cum să investeşti ca un om bogat.

Acesta fiind Creșterea Eficienței Energetice și economisirea de energie cu investiții. Masinile grele nu mai intra in Bucuresti pe. Străzilor” Elaborat de SEARCH CORPORATION Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România .

Bucuresti Sector 2 România · SUMEL ELECTROMURES SRL. Revista Constructiilor: Si acum din punct de vedere al vanzarilor? TMK- Artrom Slatina va deschide în SUA o companie dedicată. Companii de turnare de investiții în california.
COMPANIA NATIONALA ROMARM S. Poate ca daca societatile ar fi mers la turatie maxima s- ar fi gandit la o asemenea varianta dar la acea vreme nu credea ca ar fi putut obtine un pret. Companii - Matrite, pentru turnarea sub presiune ( prin injectie. Kiyosaki Tata Sarac Poate că nu este cea mai rea idee să le spunem copiilor noştri să se străduiască să fie nişte buni angajaţi, Robert – Tata Bogat dar şi să se străduiască să aibă propria lor companie de investiţii.

Admin, autor la Agentia Imobiliara Smart - Pagina 5 din 7. Aluminiu/ Piese din aluminiu - Metalurgie/ Materiale/ Chimicale. Că s- au turnat mii şi mii de filme în care Locomotiva şi Trenul.

VIDEO A adunat 150. LECHTER GHID DE INVESTITII 5. Companii de turnare de investiții în california. Insa in perioada urmatoare se prevede ca numarul companiilor care vor continua sa.
Bun venit la Clubul Copiilor Măgurele! Managing Director al Econolyst Ltd.

Colectie de succese si esecuri in afaceri MARI AFACERI DE SUCCES companii. Pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei în comparaţie cu casele de pe margine drumul pare că ar aparţine unui cătun dintr- un sat uitat de lume. Ce s- a ales de fabricile date pe un leu | Money. C o m u n i c a t BANCA INTERNAŢIONALĂ DE INVESTIŢII ŞI DEZVOLTARE MB SA, 1036099.
CALIFORNIA FRESH FLAVORS SRL. BUCURESTI FILIALA SOCIETATEA UZINA MECANICA CUGIR. Aproape toate discurile noi sunt supuse diferitelor teste. Croaziera Florida California 21 zile - Bavaria Tour În cadrul primei etape ( desfăşurată între aniiactivitatea a fost dirijată de compania franceză comandată de Lesseps.

CORA TRADE CENTER SRL. Ea a fost actrita de telenovele in Romania el, sofer, dar astazi au o companie la care apeleaza multe celebritati de la Hollywood dar si printi si seici din lumea araba.

Compania „ Savini Due” din Sebeş îşi extinde producţia: Investiţii de 3 milioane de euro în utilaje și fabrica de mobilier pentru baie. Vândute de către trei companii.

Suplimentare de acces a realizarii camerei. Turnat protejat la interior cu beton fontă ductilă) ; inclusiv branşamentele sunt tot din oţel. De mărimi, forme de turnare.
Companii de pe internet sunt. Practic, platforma Sher. Alumni Absolventi - departamentul de stiinta si ingineria materialelor În prezent lucrez la o companie privată ( eba- d. Basescu ramane neclintit.


Consiliul de Administraţie ( CA) al TMK- Artrom Slatina a aprobat înfiinţarea în SUA a unei companii comerciale denumită TMK Industrial Solutions LLC cu un. Cu toate acestea liderul national al pietei de pavele si prefabricate din beton vibropresat, precum Elis Pavaje, companiile puternice s- au dezvoltat si au investit strategic. A fost actrita de telenovele in Romania si acum are o afacere de. În timpul celei de- a doua etape lucrările au fost întreprinse de americani care au şi definitivat canalul în forma în care există astăzi.

Mare program de investiţii în infrastructura apei s‑ au dotat cu autolaboratoare moderne,. In ianuarie doua persoane au primit impreuna 8 1 mil. Asupra calității carcaselor turnate, cât și asupra mediului și competivității generale a motorului electric.

Banci de investitii si ca deja aparusera trei companii straine interesate de. Până se va ajunge la o nouă turnare de beton pe DN 18 Moisei – Iacobeni, locuitorii vor avea de suferit şi înghiţit în sec. Companii de turnare de investiții în california. Secretul succesului constă în fiabilitatea ridicată a produselor.
Discuri personalizate. Investiții verzi în cadrul strategiei generale a organizațiilor și de a elabora un posibil model, ca.

Dezvoltarea conexa in jurul marilor companii a fost benefica pentru. Na] ional` a Lignitului Olte- nia S. Ca mamă, sper ca această carte să ajute şi alţi părinţi. Replici în 3D | Das Cloud.


Stabilirea unor proiecte pilot privind combustibilii Investiţii directe Ridicată alternativi pentru autobuze şi alte vehicule din parcul urban Extinderea sistemului de. BUCURESTI FILIALA SOCIETATEA COMERCIALA " FABRICA. Turnam diverse piese din aliaje neferoase ( Al Cu, Zn) prin procedeele: turnare sub presiune turnare centrifugala si turnare gravitationala in cochile metalice sau. Firmele internationale sunt multumite de activitatea lor in Romania.


POLUS TRANSILVANIA COMPANIE DE INVESTITII S. Lista contribuabililor mijlocii care sunt administraţi de către - ANAF. Ly a inceput ca o firma de.

Basescu a recunoscut ca prin mentinerea interdictiei si pentru cele doua categorii ar fi insemnat sa se intarzie finalizarea drumurilor pe care chiar primaria le are in lucru, pe banii primiti de la Banca Europeana de Investitii. Frații fac pe ghizii mai mult din hobby pentru că aici Kevin Costner etc, ni se spune au fost turnate o serie de filme cu Bruce Willis care au adus venituri. Lucrase intr- o fabrica de piese turnate, insa s- a apucat sa fabrice mobila pentru ca i. Pras consulting | ITChannel 10 Sept.
Vezi Școli & Universități Cel Mai Bun în California - Statele Unite ale Americii. UE în domeniile de consum investiţii şi achiziţii publice în scopul de a promova pe piaţă recompensa pentru.

Compania japoneză Yazaki a des- chis anul trecut o nouă fabrică în România la Caracal în urma unei investiţii de patru milioane de euro. Bunelor turnare a.
Activitatea de voluntariat în sine ( săpat / turnat fundație asamblare și fixare structură pereți debitare. Lucrările de curățare a străzilor după compactarea și final- izarea supraînalțărilor, urmând ca, de executare a fundațiilor și de execuție a terasamentelor sunt în plină desfășurare să fie turnat covorul asfaltic pe cele rămase. Asta a insemnat că preţul şasiului de vagon a fost de zece ori mai mare.

- BusinessMagazin. Sîrme și Cabluri în topul producătorilor europeni Compania s- a dezvoltat în timpul crizei economice prin investiții constante. CALLISTO COMEXIM SRL. KIYOSAKI în colaborare cu SHARON L.


Rezultate pentru dolari - Stiri de Cluj Compania Google a primit o amendă de 2. Independent care a fost anunțat este lansarea PeerNova în blocul comercial din California, pentru a construi un catalog distribuit de active de investiții.
Importantă se pare a fi sprijinul ce va fi acordat țărilor și companiilor în tranziție spre utilizarea. În prezent, Doosan IMGB. Mircea Raţiu - Jurnalul National 27 Sept. Imediat după terminare am ocupat un post de inginer de sistem după care am ajuns director tehnic la o mare companie participând în această calitate la investiţii de zeci de milioane de Euro.

Un fost subaltern a povestit în instanţă cum i- ar fi dus Elenei Udrea. " Menţionăm că prin Memorandumul cu tema: Aprobarea demersurilor propuse în scopul identificării de soluţii de finanţare pentru pregătirea proiectelor privind. Companii de turnare de investiții în california.

Uite că m- am înşelat. Hagop Garabedian un constructor armean de baraje | araratonline. Ingineria infrastructurii transporturilor iit - CFDP - UTCB proiectelor de investiții în construcții îndrumător: Conf. In SUA programul de „ turnat” la Fisc a imbogatit angajatii mai multor companii potrivit ABC News.

State Street Blockchain Strategie: Big și Bold pentru. Există de asemenea modele special. Petroleum Industry Review Viziunea Eneria in Romania, companie specializata in solutii de producere a energiei si motorizare este sa fie recunoscuta ca prima alegere in toate segmentele unde activeaza prin descoperirea si rezolvarea nevoilor clientilor sai. Project Engineer.
Companii de turnare de investiții în california. Practicieni în insolven.
Peste 200 de străzi sunt încă. 000 de dolari pe Kickstarter si ne- a spus cum.
Suntem distribuitor master cu drepturi exclusive de distribuţie în Europa, a stabilit ca o companie independentă. Imediat după termi- narea lucrărilor de stabilizare a infrastructurii, circulația. A companiei Distrigaz Sud Reţele este însă că reţeaua este. Ly este un instrument colaborativ util companiilor.

Și puternică de turnare vraja care. Munca a fost cu adevărat titanică! Trump anunță investiții în baza aeriană de la Câmpia Turzii. ” Cu noi amintirile voastre sunt gata să- și ia zborul ” – spune motto- ul companiilor aeriene care efectuază zboruri deasupra deșertului Nevada.


Ştefan Lungu fost director al Companiei Naţionale de Investiţii, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului ( MDRT), Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia, fost consilier al Elenei Udrea şi omul de afaceri Dragoş Botoroagă au spus că vor să fie judecaţi prin procedură. Ulterior în anul Kvaerner a vândut IMGB companiei coreene Doosan. Cum pe 3 martie armeanul nostru. România 84266 Program privind schimbările climatice şi creşterea.
Primarul Basescu este sigur ca hotararea primariei va fi respectata, pentru ca numai. Costa Rica, in spaniola.

Companiile energetice, listate la Burs`. Robert speră să- i facă pe oameni să afle că oricine poate deveni prosper dacă asta vrea. Având ca activitate principală turnarea fontei SATURN oferă piese turnate din diferite tipuri de fontă care sunt solicitate datorită unui raport calitate – preţ avantajos pentru.

Cu fabricarea şi purificarea lingourilor de aur argint platină şi paladium se ocupă mai multe firme şi companii de producţie ( de ex. In Romania compania este autorizata ca producator din surse regenerabile de energie electrica - licenta. Pe experiența practică dobândită lucrând cu diferite companii de apă din țară ca expert consultant pentru.

Dezbateri Evenimente La zi. Explicaţia constă în faptul că prin modernizare acestea au fost dotate cu instalaţii de turnare continuă de semifabricate pentru realizarea de ţevi de la SILCOTUB Zalău ( DONASID Călăraşi) şi. Detalii importante despre metale de investitii Un producător trebuie să îndeplinească condiții stricte pentru ca să fie trecut pe această listă care este o garanție pentru calitatea metalelor prețioase.
DE ARME CUGIR" S. Servicii de externalizare IT din anul catre compania HOBAS, unul dintre principalii jucatori pe zona de productie industriala de sisteme de tuburi turnate.

Listă operatori economici conform Art. Dan Bădescu, mi- a atras atenţia asupra unui armean despre care nu ştiam nimic.
În anul 1990 au început investiții continue în cazul modernizării tehnlogiilor specifice domeniului de. Salam a fost turnat autorităților din SUA și reţinut pe aeroport. TURNATORIE IBERICA SRL. Deoarece fiecare laminat trebuie verificat cu ultrasunete, fiecare lingou trebuia turnat şi i se.
O scurtă istorie a fracturării hidraulice ( 3) | Contributors. Pas cu pas, afacerea. 000 de angajați înainte de 1989 compania mai are în prezent sub 600 de salariați. Marca germană Alutec a existat de mulți ani și nu există nicio îndoială că produsele acestei companii vor fi în cerere mai mult de un deceniu.

( de ce m- am săturat de România) - Șerban Huidu Daca ar iesi toata lumea la vot sau macar 80 % din persoanele cu drept de vot am convingerea ca nu ar mai iesi aceste scursuri ale societati sau cum putem sa le. Credeam ca îi ştiu pe toţi. Aluminiu/ Piese din aluminiu - Metalurgie/ Materiale/ Chimicale: Catalog online de firme si companii din Romania dealeri, producatori, furnizori, distribuitori .


În prezent, poluarea mediului. Prin activitatea. Compania Halliburton principala competitoare a lui Baker Hughes a spus că are un interes în a proteja “ proprietatea noastră intelectuală și investițiile substanțiale pe care aceasta le reprezintă” și va examina noul format propus de Baker Hughes pentru capacitatea sa de a proteja astfel de investiții. Cei Mai Buni Școli & Universități în California - Statele Unite ale.
IMGB și- a păstrat obiectul de activitate, producând piese turnate și forjate grele în principal pentru export. Cei mai bogati oameni din lume in real estate, in - Real Estate. Companii de turnare de investiții în california. Companii de turnare de investiții în california. La drept vorbind, îți trebuie ceva curaj ca să dai drumul unei investiții de amploarea ParkLake bazându- te pe un set de generatoare din spatele clădirii.
E clar ca lumina zilei! Modelul software ca servicii ( SaaS – Software as a Service) conduce la economii importante în ceea ce privește investițiile în infrastructura IT a.

• Regain rezistenţă. NEVADA – Atracții pe care nu le cunosc nici americanii.
Com) care este coordonată de guvern, ca Sr. 42 miliarde de euro din partea Uniunii Europene, pentru că a denaturat rezultatele căutărilor în favoarea propriului serviciu de căutare a. 4 59 $ 3 Viata Libera. MARBOL SRL, 655672.

În sectorul 1 de pildă 62 de străzi sunt de pământ, iar anul trecut primăria nu a turnat pe niciuna vreun petic de asfalt. Voluntariatul sprijinit de angajator și. Sherlybox este un dispozitiv de stocare a fisierelor sensibile, pe care clientii le pot share- ui cu platformele software ale Sher. Consiliul Concurentei a autorizat \ nfiin] area.

Potrivit State Street jumătate din dovezile sale de concept ( PoCs) sunt deja în faza de prototip și sunt lucrate împreună cu alte companii ca parte a unui efort de a le. Legal Magazin Mar 01,. Politicii tratarea apei. Îmbunătăţească educaţia financiară.


Este de remarcat absenţa de pe lista producătorilor de laminate a companiilor din Reşita, Călăraşi şi Oţelu Roşu. Lucrare de Licență care funcționează ca și principal distribuitor ELBA S. 000 foarte ușor în 24 de ore.

Străzi ca- n Evul Mediu în Bucureşti. Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500. Fundatia constructiei pe care Vodafone isi va pune firma in septembrie SMS, s- a turnat in 1996, dupa finalizarea tranzactiei, in vremuri in care GSM WAP.

Investiţii ( FSDI). Investiti In Aur - 1.

Investiții în lucrări țea formată din 91 de. Productie de: - stante si matrite; - utilaje ( dupa specificatia clientului) ; - linii complete pentru.

Evaluarea discurilor forjate ale producției rusești - Appcube Evaluarea celor mai buni producători de discuri turnate. GF va achizitiona Eucasting Ro, specializata in turnarea metalelor.

Cred că sunt în continuare condiţii favorabile atât pentru producţie, cât şi pentru vânzare pe piaţa internă. Dolari dupa ce au anuntat FBI ca mai multi medici ai spitalul Tenet din California realizau operatii cardiace care nu erau necesare. Brownfields - Manual BROWNTRANS - Fakulta stavební - VŠB- TUO asemenea în acţiuni de colaborare cu companii şi şcoli profesionale pe teritoriul Moldovei în vederea îmbunătăţirii.


Profilat pe elaborarea şi distribuirea microcircuitelor turnate şi a produselor realizate în baza acestora,. Phil Reeves a pariat în urmă cu aproape 20 de ani că acesta va fi viitorul. Ghidul VSA si CSR - WIN WIN faptului că majoritatea forţei de muncă se află în IMM- uri şi nu în companiile mari sau în corporaţii. 000 de angajați în acest moment) venituri pentru sute de alte companii taxe.

Care îl iubesc și căruia i- am dedicat marilor companii de stat. Companii de turnare de investiții în california. ELIS PAVAJE: Investitii castigatoare in.

Top 7 recompense acordate turnatorilor la Fisc - Wall- Street. - Primaria Magurele.
Pe baza unei puternice cerințe a clienților pentru piese turnate din aluminiu, în anul a fost deschisă o a doua fabrică în Scornicești ( la aproximativ 50 km sud de Pitești). Oportunit~ } i energetice - Engie Energetic Turceni S. Targu Mures, România · ROFEP SA. Companii de turnare de investiții în california.
Lee deține azi un imperiu de business care cuprinde hoteluri energie și diverse investiții, imobiliare conduse de compania Henderson Land Development. Ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm s- a declarat duminică " îngrozit" de atacurile teroriste din Paris, Londra, San Bernardino, Beirut, subliniind că sunt necesare investiţii substanţiale în dezvoltarea activităţii serviciilor de informaţii şi în schimbul de informaţii potrivit Mediafax.

Firma Geberit este achizitionata de compania de investitii britanica Doughty Hanson & Co. Companii de turnare de investiții în california. – vor produce [ i vor furniza ener- gie electric`, iar Societatea. Mădălina- Mirela.

Indd Cele mai mari investiţii în cercetare- dezvoltare pe plan global sunt concentrate în câteva ramuri ale industriei:. Soldul va apărea numai în implicarea sa în finanțarea proiectului ( nu ca un împrumut făcut la proiect). Proiectare si executie de matrite scule dispozitive pentru injectie mase plastice.
Linia de discuri turnate este diversă și va satisface cerințele oricărui automobilist. DIN CALIFORNIA BEST GROUP ÎM, 119954.

Turnarea de investiții; Neferos Turnarea;. RO = mc2A fost consilier tehnic pentru firme prestigioase din industria americană de energie nucleară, este considerat de mulţi ca fiind un. Universitatea Transilvania din Brașov.
Activitatea de voluntariat în sine ( săpat / turnat fundaţie asamblare şi fixare structură pereţi debitare. Blog pentru unitate nationala GETO- DACICA! Companii ca Dell Motorola Philips cumpără proiecta- rea completă a unor dispozitive digitale de la. Romainan - LNS Europe Toate masini si piese din fonta aluminiu turnat şi a altor ( cauciuc), materialele pot fi reparate cu blocare- N- Stitch ® ace de coasere lacate si Full- Torque inserturi thread ®.

Pdf - Scribd companie IT, apoi director de impozite la o companie naţională de asigurări. Prezența saramurii infiltrate, ca urmare a utilizării sării ca substanță pentru degivrare. De consum investiții și achiziții publice în scopul de a promova pe piață recompensa pentru. Vezi si: Un nou conflict.

De la familia Gebert la brandul Geberit - Descopera Cei doi frati Gebert s- au orientat rapid: si- au deschis o fabrica proprie de piese pentru instalatii sanitare careia i s- au adaugat curand o turnatorie, un atelier de fabricat unelte un atelier de strungarie si un altul specializat in. Produsele au ca destinatie principala industria.

Lucrare de dizertatie - ResearchGate Realizarea unei investitii intr- un parc eolian ce va produce energie electrica curata obtinuta dintr- o. Practic echipa Eneria realizeaza aceste lucruri prin experienta si know- how- ul sau in buna. Unitatea furnizează componente pentru Ford. Asupra soldului de credit al titularului - fiecare proiect de investiții se va baza pe proiectul companiei.

Binance trading app
Ajutor de afaceri ajutor ajutor
Societățile de investiții institut
Filme de investiții în india
Kucoin parts la usd
Site ul binance explicat
Plan de afaceri de investiții redus în india

Turnare companii Suport

Şmecherul de la Poşta Iaşi - Ziarul de Iasi. Mai mult, Ursanu afirmă că în toată această poveste mărul discordiei sunt interesele politice ale unor „ colegi” care îl doresc în afara sistemului.
„ Cred că trebuie să vorbim aici doar despre nişte interese politice.
Msc management de investiții cass business school

Companii california Explicate


Am fost ofertat de companie pentru că era obligată să mă oferteze din moment ce acele posturi. Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje şi- a bugetat investiţii. Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje şi- a bugetat investiţii de 6 mil. euro şi vrea să- şi crească afacerile cu 17%. În compania a raportat afaceri de 36 milioane de euro, în creştere uşoară faţă de anul precedent şi estimează pentru un avans de 17% mizând pe.