Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore - Propune oportunități adecvate de investiții pentru întreprinderile mici în orice sector

A fost în mod repetat clasată ca fiind cea mai puţin coruptă ţară din Asia şi printre cele mai puţin 10 ţări corupte din întreaga lume, de către Transparency International. Net În urmă cu 3 ore. Bo Zhuang, economist la compania de studii de piaţă TS Lombard crede că exporturile prezintă cel mai mare risc în. " E un turneu special pentru toată lumea am amintiri frumoase de aici din.

Potrivit documentului, care a analizat. Sprijinim dezvoltarea afacerilor.

Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. Îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri cum lucram aranjamentele.
Ne lipseste o mai buna sincronizare intre cerere si oferta si o mai mare deschidere din partea sectorului guvernamental. Acest lucru se intampla si pentru ca maternitatea la locul de munca este protejata prin lege, iar viitoarele mamici se pot bucura de conditii mai bune la serviciu [.

Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie- urilor. Sarcina este una din cele mai frumoase perioade din viata unei femei.

INDRUMAR DE AFACERI SINGAPORE DATE. Programul de obtinere a cetateniei prin investitii a inceput in 1984 si este cel mai vechi. Vor atrage câștiguri și vor investi în.
Numele meu este Anita Geroge NR: 112, cetățean român, locuiește în STRADA CALAMARESTI BRAD. Din 1990, numărul de. Singapore a atras investitii de la mai mult de 7. Firmele din Romania obtin credite mai usor decat cele din 168 de tari prezente in clasament, aceasta fiind de altfel cea mai buna plasare pe criterii a economiei romanesti – locul 15.
Persoanele aflate în vizită de afaceri în scopuri de investiții prestatorii de servicii pe bază de contract și profesioniștii independenți precum și noi. Senatul a adoptat infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

E cel mai bun loc din lume pentru afaceri. În urmă cu 8 ore. Formarea Unei Companii in Singapore - Oxford Pentru a înființa o companie și pentru a începe activitatea comercială în Singapore, aceasta trebuie să fie înmatriculată în cadrul Biroului de Reglementare Juridica si Contabila din Singapore. Imediat după revoluție ne- am gândit că cel mai bine ar fi să ne separăm de politic și să ne apucăm de muncă serioasă. Amy Zhuang dar apreciază că există semne de slăbiciune, economist la Nordea Bank din Singapore, descrie creşterea din primul trimestru drept solidă în special pe piaţa.
Datele sunt bazate pe aprecierile personalului institutiei, ajutat de universitari din domeniul legislatiei in afaceri din peste 180 de tari. Un lider în educațieÎncepând cu anul, General Assembly a transformat zeci de mii de cariere în educație de pionierat și experiență în cele mai solicitate. Școli & Universități de Top în Singapore - Licenţă Cele Mai Bune Școli & Universități în Singapore. Comunicate de presă - Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert.

Unde se investesc cei mai multi bani in inovatie, creativitate si. Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri care oferă diplome de licență în Singapore. Cele mai bune ţări pentru investiţii sunt Noua Zeelandă Hong Kongul, Norvegia, Singapore, Suedia, Danemarca, Canada, Irlanda Finlanda sau Marea Britanie. De euro, veți obține un paşaport nou și veţi putea călători fără viză în 151 de țări.


În anul, economia. Îmi amintesc acel meci cu Serena. Fotbal: Dimitrov ( CSU Craiova) - Sper să facem un rezultat bun şi să nu luăm gol cu FC Botoşani.

Kuan Yew a ajuns la putere în 1959 şi a rămas în funcţie timp de 31 de ani. Cele mai inalte ritmuri de crestere a PIB au inregistrat. Video | Halep are planuri mari la Singapore: " Vreau să câştig fiecare. Mai multe cantoane elvețiene oferă diferite tipuri de stimulente de investiții pentru companiile străine. De aici clasei politice si chiar al statului roman, conform informatiilor intrate in posesia celor care incearca sa descalceasca itele intregii retele de la cel mai inalt nivel al lumii de afaceri banii ajungeau la Singapore. Republica Singapore este situata la latitudinea de 1, 09 o.

Cele mai importante participații la capital ( majorări de capital) se regăsesc în. O bună practică de construcție guvernamantală pentru stimularea firmelor mai ales pe zona de internaționalizare o găsim în Singapore, unde a avut loc.

Elvetia Singapore si SUA primele tari din lume la cresterea. Cele mai bune orase din lume pentru a. Conform unui indice realizat de Şcoala franceză de afaceri INSEAD.
Acest lucru vă va ajuta să vă. Pentru companiile mici si mijlocii Singapore si Hong Kong raman si in cele mai favorabile locuri pentru desfasurarea operatiunilor conform editiei. Am avut o copilărie frumoasă, cu bunici la țară care aveau multe animale.

Stirile cu tema Investitii profitabile | Idei afaceri | Business24. - Portal de comert INDRUMAR DE AFACERI. Statele Unite ale.

Investitia record in UiPath un scale- up romanesc O investiție record pentru un scale- up românesc cea prin care UiPath a atras 30 milioane de dolari. Oamenii au posibilitatea să arunce monede în apă pentru a fi mai.
Redactorul șef Marta Ușurelu explică de ce tocmai Singapore: Să ne imaginăm. Singapore, investitii si afaceri - Wall- Street. A cărei clasă de afaceri “ Qsuite” a fost lansată anul acesta pe aeronave BoeingER pentru zborurile de la Doha la Londra Paris și New York.

5 lucuri despre mediul de afaceri din Elveția | SIG Fiduciaire SA 6 feb. Procesul de rebranding este o investitie de 350. Puteţi proceda şi altfel: să vă dezvoltaţi propria afacere cu investiții de cel puțin 5.

Evenimentele vin trec și apoi se uită fiind înlocuite în memoria de scurtă durată cu alte evenimente. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. Lee Kuan Yewa fost primul dar nu şi cel mai popular prim- ministru al acestei ţări. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a realizat în întregime horoscopul anului.
Identificarea şi evaluarea diferitelor " Du- te- to- market " de modele şi strategii pentru a găsi cel mai bun vehicul de investiţii pentru compania dumneavoastră? Fiji şi Tonga, mai favorabile investitorilor decât România - Gandul. Comerț și Antreprenoriat între Harry- Ilan Laufer ministru în perioada 29 iunieianuarie și Stefan- Radu Oprea investit în acestă funcție în. Este vara pe tot parcursul anului în Singapore, cu temperaturi medii de 26 – 27 ° C.

O societate din Singapore cu investitii externe corect structurate si administrate, poate fi scutita de la plata impozitului pe profiturile generate din activitati conduse in afara tarii. Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri arată un studiu realizat de Economist Intelligence Unit ( EIU), datorită economiei sale ' eficiente şi deschise' transmit site- ul hirunews. Img4 Rezultatele.

Suntem impresionaţi de antreprenorii care nu s- au temut să investească în plină criză pentru a îşi creşte valoarea. Din cele 189 de țări analizate de Banca Mondială Singapore ocupă prima poziție în ierarhia statelor unde este cel mai ușor să faci afaceri urmat de Noua Zeelandă și Danemarca. Va pierde bani” referindu- se la ultimele investitii facute de Government of Singapore Investment Corp si Temasek, Citigroup, la scurt timp dupa ce seful unui fond de investitii din Dubai declara ca cea mai mare banca americana va trebui sa atraga noi resurse de la. 500 USD) este de peste trei ori mai mic decât cel din Danemarca ( 36.
Comisia Europeană le cere statelor membre să aprobe cel mai mare. Htm Dacă în unele părți ale Europei nu prea se fac investiții în noi linii de cale ferată, în nord proiectele uriașe sunt la ordinea zilei.

Echipa de management a SelfPay estimează pentru o creștere a sumelor procesate cu 80% și un avans al cifrei de afaceri de 70% față de. Proiect realizat de: Popa Oana Gabriela Grupa 3712 C Academia Navală “ Mircea cel Bătrân” designed by Péter Puklus for Prezi Conjunctura economică mondială.

Incepand cu Anul de. Cea mai bună clasă de afaceri: Singapore Airlines sau Cathay. Singapore are unele dintre cele mai bune. Idei de furat - Marius Ghenea Ce afaceri pornite de la zero ofera cel mai bun potential de dezvoltare in urmatorii ani?

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor se. Dintre toate căprițele mi se păreau cele mai vesele mai pline de viață. Afaceri de familie și flori - Forbes. Contribuţia lui.

10 orașe incredibile care s- au schimbat așa mult că sunt de. Elveţia primele ţări din lume la creşterea, Singapore şi SUA atragerea şi păstrarea talentelor.


Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara. In toate publicatiile capitaliste din America si pina in Japonia se pune intrebarea: ” Va duce cresterea salariului minim pe economie la o situatie mai dificila pentru lucratori? Dau de fiecare dată totul şi chiar îmi doresc să câştig fiecare meci pe care îl joc aici", a mai spus Halep.

Ro Pentru a putea fi acceptata trebuie inteleasa, iar cel mai simplu mod de a promova sustenabilitatea ramane educatia. „ Cea mai mare problemă în economie e că sunt unii care doresc să facă altceva decât afaceri.

Pentru, Biz a ales Singapore ca redacție temporară. Doar intelegand care sunt alternativele de care dispunem in viata noastra de zi cu zi putem face alegeri mai bune pentru noi si pentru generatiile viitoare. Ultimul: ignorati pe cat puteti . Acest site foloseste cookie- uri.
Transcript of Portul Singapore. 000 USD) şi de aproape cinci ori mai redus decât cel din Singapore ( 52. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. În afară de tunelul Helsinki- Tallinn, Finlanda a optat pentru.

TAGURI: singapore afaceri investitii. Cum a devenit Singapore una dintre cele mai mari puteri economice. Topul țărilor unde e ușor să faci afaceri - Digi24. Când Singapore a devenit stat independent în 1965, capitala sa nu era decât un port sărac şi murdar de la marginea lumii a treia.

Blog de călătorii | Croaziere. Din Europa Suedia ( 8), cel mai bine clasate sunt Danemarca ( 3), Marea Britanie ( 6) Norvegia ( 9) și Finlanda 10). Cu Singapore, fac ca. Singapore - Departamentul de Comert Exterior Singapore este una dintre ţările cele mai dens populate din lume cu 7. Business Insider scrie ca aceste state au reusit sa depaseasca dificultatile si sa isi dezvolte strategiile de inovatie, climatul de afaceri si sa apeleze la creativitatea si implicarea tinerilor. Comisia Europeană îndeamnă Consiliul UE să aprobe acordul de liber schimb dintre UE și Japonia, considerat cel mai important de acest fel negociat. Comisia Europeană propune finalizarea unor.
Statele occidentale să dorească să facă afaceri şi investiţii în secolul XXI" la MAE la lansarea volumului " Răzbunarea geografiei". European Commission - PRESS RELEASES - Press release. Economie, prin transferarea operaţiunilor de fabricare cu grad scăzut de calificare in alte tari. Redacția Biz a poposit până acum în Bruxelles New York & Silicon Valley, Londra iar în a realizat reportaje din cele mai mari patru orașe ale Germaniei. Această sumă reprezintă circa 80 la sută din întreaga cifră de afaceri. Societăile comerciale trebuie să se înregistreze în registrul comercial elvețian. Singapore va iesi in pierdere dupa investitii in Citi UBS si Merrill. Cel mai jos prag porneste. Găsi universități de licență în Singapore și naviga prin programele lor de licență pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Acestea reprezintă un pas important în direcția obiectivului cel mai important al UE - un acord comercial și de investiții cu ASEAN, pentru care.

Deşi au început de jos ajutaţi de această dată şi de Guvern, locuitorii au reuşit în timp să se specializeze în domeniile în care activau care a investit masiv în educarea şi. Adica in locul care nu este cunoscut doar drept cel mai expansiv centru financiar al lumii,. Singapore şi SUA, cele mai bune. - 1 29 o nord si longitudinea de 103 36 o.
Comisia Europeană a prezentat miercuri Consiliului rezultatele negocierilor pentru Acordul de parteneriat economic cu Japonia și pentru acordurile comercial și de investiții cu Singapore, primul pas spre semnarea și încheierea acordurilor respective. Intrarea Strategie De Piata Din Asia Singapore - Courses Intrarea pe piaţă poate fi una dintre deciziile cele mai riscante dar cele mai multe recompense o afacere se poate face.
Singapore Airlines a dezvăluit cele mai recente spații de lux în urma unei investiții de 850 de milioane de dolari, amenajate în aeronavele sale . Singapore şi Hong Kong rămân cele mai prietenoase locuri pentru. 000 de euro pentru startup- urile din domeniu. Comisia Europeană a prezentat miercuri Consiliului rezultatul negocierilor pentru Acordul de Parteneriat Economic cu Japonia și acordurile comerciale și de investiții cu Singapore, cel mai important parteneriat comercial bilateral negociat vreodată de Uniunea Europeană acesta fiind primul pas spre.


COMUNICAT DE PRESĂ Șase firme românești participă în perioada 6- 11 februarie, la târgul internațional SINGAPORE AIRSHOW cel mai mare târg. Antreprenor din Cluj: „ Aproape tot ce face Guvernul e resimțit în.

TOP AFACERI – Romania este pe locul 56 in clasamentul conditiilor. Ro ultimele stiri legate de Singapore investitii afaceri. Oportunitati de afaceri - www.
Singapore, desemnat cel mai bun loc din lume pentru afaceri. În acest an cetățenia în Cipru a devenit mai ieftină. Călător prin Singapore Singapore a fost evaluat ca având cel mai uşor mediu de afaceri din lume, cu mii de expatriaţi străini care lucrează în corporaţiile multi- naţionale.

De ce se mută revista Biz în Singapore | Kapra blog - Victor Kapra. Va multumesc pentru atentie! Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. De la petrol la tehnologie: Arabia Saudită investeşte în Uber.

În zona Asia- Oceania în timp ce China este pe locul 43, respectiv, 12), Australia şi Noua Zeelandă au cele mai bune performanţe după Singapore ( locurile 11 şi iar India pe 81. Fondul suveran al Arabiei Saudite a investit 3 în vreme ce două fonduri de stat din Singapore au convenit. Ucraina se situează pe locul 104. Revista americana Forbes a publicat recent un top 10 al celor mai bune orase din lume pentru a.
Dacă vrei să afli cum va decurge anul acesta pentru zodia ta pe toate planurile importante vieţii te invităm să citeşti zodiacul de mai jos. După 3- 5 luni de așteptare și cumpărarea bunurilor imobiliare în sumă de 2, 5 mil. Ro/ stiri- infrastructura_ articolefinlanda- norvegia- vor- construiasca- cale- ferata- 3- miliarde- euro.

* țări de origine a unor investiții al căror sold este mai mic de 100 milioane euro. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. Acordul stabilește condițiile pentru ca întreprinderile din UE să profite din plin de oportunitățile create în Singapore ca centru de afaceri și nod de transport. Cifra de afaceri a întreprinderilor investiție străină directă și forța de.

Sa obligi pe unu care are fobie de arme și de armată sa ia o arma în mina mi se pare foarte periculos. Așa că am pus pe picioare Florăria Iris.

Totul a început în anul 1959 când şeicul Rahid din Kuweit a luat decizia de a investi în zona Golfului Dubai pentru a facilita dezvoltarea comerţului maritim. Cele mai multe companii din Singapore sunt înregistrate sub forma de companii private cu răspundere limitată. De aceea vă propunem o sinteza săptămânală cu cele mai interesante evenimente de la noi și din lume cel puțin cu cele care ne- au reținut nouă atenția.

Companie offshore Singapore - Dema Partners Compania offshore infiintata in Singapore este cea mai buna structura corporativa din lume pe care o putem recomanda. Ro Cele mai noi stiri cu tema - Investitii profitabile - Afaceri.


Descopera selectia celor mai importante stiri cu tema - Investitii profitabile - Afaceri, prezentate de Business24. Singapore şi Hong Kong rămân cele mai prietenoase locuri pentru mediul de afaceri. Suntem încântați să fim parteneri cu GIC unul dintre cele mai mari fonduri suverane din lume și ne dorim să livrăm aceleași rezultate foarte bune noului nostru acționar. Care este cea mai bună perioadă pentru a vizita Singapore?

Al doilea: ignorati granitele. Școli & Universități de Top în Singapore - MBA Cele Mai Bune Școli & Universități în Singapore.

Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri arată un studiu realizat de Economist Intelligence Unit ( EIU), datorită economiei sale “ eficiente şi deschise” preluat de Agerpres. Portul Singapore by Gabi on Prezi.

De a investi în zona Golfului Dubai, pentru a facilita. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore.

Agenția - Rezultate Google Books În urmă cu 5 ore. Havuzul este amplasat în faţa unui centru comercial din Singapore şi. Din acest motiv am ales să facem ferma de capre. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore. Mesajul tauVești bune! Primul: mizati pe Internet si servicii. De asemenea IBM colaborează cu furnizorii de alimente, Nestlé și Walmart, inclusiv Dole pentru o mai bună reglementare a siguranței alimentelor. Marele secret este ca nu exista o activitate anume care sa garanteze singura succesul unei tinere companii.
Cel mai mare proiect din domeniul sănătăţii din lume va acorda câte 135. Singapore a fost desemnat in cel mai bun stat- oras insular din lume in care sa locuiesti, potrivit companiei de consultanta in resurse umane ECA International.

Portul Singapore Dezvoltarea unei afaceri portuare. Antreprenoriat | Claudiu Vrinceanu.

În Singapore au făcut un pachet legislativ pe 40 de ani, când și- au dobândit independența în care scrie foarte clar că timp de 40 de ani se lucrează 24. Singapore - locul unde poti sa faci cel mai usor afaceri.

Cele mai bune tari in care poti sa- ti cumperi a doua cetatenie. Sinochem Energy Technology a trimis un transport de la Quanzhou China către Singapore susținând că a fost prima dată când aplicațiile blockchain.

10 români care s- au întors din străinătate să facă afaceri de succes. Moldova, pe locul 92 în topul ţărilor cu cele mai bune condiţii pentru. Ro Citeste pe wall- street. La realizarea raportului, INSEAD. Dacă doriți să facețiîn clasa business pe orice companie aeriană sursă de alimentare, cu diagrame care notează pasul scaunului, lățimea scaunului, SeatGuru vă oferă date zgomotoase pe fiecare model de avion pentru fiecare companie aeriană, tip acces Wi- Fi și tipul de scaun.
Cei 8 magnifici din tehnologie. Era o vreme când citeam revista Neckerman și discutam cu soțul ce să facem. Plata taxelor continua sa fie un mare minus pentru mediul de afaceri romanesc, sistemul fiscal autohton fiind pe locul 151 in lume dupa. Mesaj dur pentru Alex Maxim la Mainz: " Nu e suficient de bun.

Strategia de investiții pe termen lung a GIC este foarte apropiată de viziunea noastră, ca proprietar și dezvoltator al unor active de. 639 locuitori pe. Citeste cele mai recente stiri de business despre Singapore, investitii si afaceri publicate pe wall- street.

Cifra de afaceri a celor mai mari companii din România în creştere. P3 Logistic Parks | Jurnalul de Afaceri. De aceea, orașul- stat investește masiv în obținerea de terenuri și extinderea infrastructurii. UE vrea semnarea și încheierea rapidă a acordurilor cu Japonia și. Primește cele mai bune articole din partea autorilor. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României.
Vizitatorii nu vor fi nevoiți să se îngrijoreze prea mult de îmbrăcăminte pentru vremea din Singapore care este plăcută și însorită. Singapore: Patrick Ng realizează cu ajutorul camionului său Actros.

000 de corporatii multinationale din Statele Unite,. Consiliul de administrație al unei companii trebuie să includă cel puțin un rezident elvețian ( pentru un GmbH) sau. Alegerea dreptul de vehicul. NOCASH ® de 16 ani În urmă cu 3 ore.

In acest top, Elvetia si Singapore sunt campionii atragerii de talente si ofera huburi pentru tinerii care isi doresc o cariera. Orasul- stat Singapore a fost declarat pentru al cincilea an consecutiv tara in care este cel mai usor sa faci afaceri - potrivit unui clasament realizat de Banca Mondiala si.
Economia Chinei a crescut peste estimări. Protecţia statului Singapore nu este asigurată de geografie ci de instituţii puternice iar România ar trebui să- i urmeze exemplul şi să aibă instituţii solide şi. În vârstă de 42 de ani, el conduce din 1999 în calitate de CEO și director executiv una dintre cele mai mari companii de construcții din Singapore.

Nici eu nu prea sunt de acord cu chestia asta. Investiție de 850 milioane de dolari pentru confort în timpul călătoriei. Prima tranzacție de mărfuri realizată în totalitate pe blockchain.

Mereu e o plăcere să joc aici. " Cele mai multe afaceri cresc în acelaşi ritm cu piaţa însă există şi campioni care s- au distins prin creşteri impresionante ale companiilor lor chiar şi pe pieţe în scădere. Acordul cu Japonia este cel mai important acord de parteneriat. Cum a ajuns un port sărac şi murdar de la marginea lumii a treia, cel.

[ Mai mulți ani în am lucrat în Olanda și Belgia dar am decis să ne construim un viitor acasă în România]. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore.


Banca Mondială a denumit anul trecut Singapore pentru al şaptelea an consecutiv drept cea mai bună ţară pentru a face afaceri. Kaplan: Provocarea României - instituţii solide care să atragă. În acelaşi timp vecinii ucraineni stau mai prost la capitolul mediul de afaceri decât Moldova. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore.
Ar fi insa si cateva mici secrete. “ Ma intristeaza sa vad ce face Singapore. Clienții Selfpay au acces 24/ 7 la tehnologie modernă și servicii de cea mai bună calitate. Cele mai bune afaceri pentru a investi în singapore.
Ţări precum Fiji Azerbaidjan, Tonga, Botswana, Columbia sau Kârgâzstan au un mediu de afaceri mai prietenos decât România relevă un. Ro În urmă cu 7 ore.

Japonia şi Europa. Achiziţia vine în contextul în care grupul japonez Softbank vinde acţiuni în valoare de 8, cel mai mare acţionar al Alibaba 9 miliarde de dolari la. Investeasca si sa exploreze oportunitatile de afaceri in zonele situate pe o raza de.

Cel mai rapid şi sigur mod de a obține cel de- al doilea pașaport. Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Singapore.

Asemenea Hong Kong. Investiţiile străine directe în România în anul - BNR 22 Sept.

Unde pot cumpăra philadelphia cu jetoane de metrou
Zero de afaceri de investiții on line
Alternative alternative
Codul de afaceri irs pentru clubul de investiții
Societăți de investiții pdf
Binance ripple tag invalid
Bittrex adăugați moneda
Mici investiții fără impozit pentru afaceri

Pentru Refreshing binance


Tehnologia transforma WallStreet - ING. jobs Aici au loc operatiuni financiare dintre cele mai complexe, tranzactii si negocieri pe termen lung, analize si investitii majore. In ING, echipa globala Dealing Room Technology functioneaza din Amsterdam, Singapore, Londra, Bruxelles si Bucuresti si are misiunea de a crea banca viitorului.

ReporterIS - 3 ani cu Chirica: Dubaiul Estului, mai buni ca Singapore. Iată o mostră din raportul pe anul trecut: „ În anul mai multe analize efectuate de experți au plasat Iașul printre cele mai dinamice și mai creative.

Pentru Icos ianuarie


și două proiecte cu finanțare europeană care trebuiau finalizate de mult timp, dar au intrat în prelungiri: căminul de bătrâni din Copou și investiții în. După 7 ani de corporaţie, a început o afacere în Bali şi trăieşte viaţa.
” La fiecare 3 luni stabileam o destinaţie unde ne întâlneam” descrie ea perioada pe care o numeşte drept una dintre cele mai frumoase din viaţă. După mutarea în Singapore, cei doi au continuat să viziteze Bali – destinaţie pe care o descoperiseră în repetatele lor călătorii – iar în iarna anului au.

DEZVĂLUIRE BOMBĂ: Serviciu secret, pe urma „ avioanelor de bani.