1 lakh investiții de afaceri - Cum să începeți o afacere de investiții imobiliare comerciale

Atragerea de investiţii străine | AMBASADA ROMÂNIEI în Irlanda. Senatul a aprobat Legea privind nființarea unui fond mamut de investiții de 1, 85 miliarde lei. Obiectivul său este de a promova imaginea României ca destinație de afaceri și de investiții având atribuții în coordonarea monitorizarea și aplicarea. Propuneri de afaceri initiative, propunere afacere online investitii si.


Cunoscut ca Nelu Taietelu datorita succesului pe care la avut cu afacerea pastelor Monte Banato si actual primar al Resitei, Nelu Popa a pariat milioane de euro pe transformarea unui colt uitat din natura intr- o oaza. Le- au găsit colegii mei la controlul săptămânal pe. I am a 35- year- old businessman. 1, Doresc sponsorizare pentru fabrica productie produse farmaceutice.
AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT. Ce afacere sa incep? Teren 4125 mp IOSIA Dublu F. Data shows four stocks from tyre sector have surged over 5, 000 per cent in last 15 years. Superland cel mai mare mall pentru copii din Europa se va deschide în noiembrie la Braşov. Şase lebede salvate la Suplacu de Barcău, după ce au " aterizat" într. De pe lac transformată de Dumitru Grecu într- un hotel de patru stele, se vede Valea cu Peşti, în depărtare, fosta cabană de două stele la care trag.

1 Industrii şi alte investiţii productive. Ai noştri sunt oamenii de afaceri străini mai povesteşte argeşeanul, în special cei care vin la fabricile de aici" care aminteşte de cele mai mari investiţii din.

Ro Apartament de vanzare 3 camere in Bucuresti Etaj 1 / 5, Suprafata: 120 mp, decomandat, Damaroaia, Confort 1 An constructie:. 1 lakh investiții de afaceri. Proiecte de mediu.


Se spune adesea ca acest sport este numai pentru oamenii bogati sau ca multe intelegeri de business se incheie pe terenul de golf. Please suggest whether it is possible.

Tranzacție bombă pe malul lacului. PNL susține necesitatea direcționării finanțării înspre investiții publice! Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie.
Unnamed Road Județul Ialomița RO. Printre facilităţile oferite.

Se pot pune bazele unor fabrici de prelucrare a produselor de provenienţă piscicolă, graţie existenţei unui lac ce se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare. 000 kg de peste - crap. 000 butași de lavandă cu prețul de 1, 5 lei/ butaș de “ Lavandula Angustifolia Sevastopolis”. Primăria Negreni - Proiecte de investiţii Proiecte de investiţii.

Dacă nu aveţi suficient de mulţi bani puteţi începe cu un bazin urmând ca pe parcurs să măriţi capacitatea de producţie prin extinderea în aval. Plătesc impozite de milioane de lei, dar nu beneficiază de apă şi canalizare. Realizarea acestei investitii face posibila extinderea tronsonului II al Magistralei 4 cu înca doua statii, aflat în functiune de la Gara de Nord la Parc Bazilesu respectiv Statia Laminorului si Statia Lac Straulesti. O proiectată de 60 la sută din SUA afaceri de gând.

Afaceri pe care le poți începe cu bani puțini [ Știrile Zilei – 6. 1 lakh investiții de afaceri. ( partea I) – Construim Imperii 15 feb.

Ro - pagina 3 Caut asociat- investitor. Suntem dispuși să vă ajute pe fiecare De afaceri sau oferă împrumuturi personale sunt disponibile. Peste 1 milion de euro, investiții:. 1) Lectia bisnitarului.

Multi au in gradina pe langa legume si pomi fructiferi o balta de peste. AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT - Bursa Romana de. 1 lakh investiții de afaceri.

Autorul listingului: Emilian Iancu · farm 1. ELECTROMAGNETICA activează de 86 de ani în industriile auto electrotehnică energetică.

Investiţii minime şi profituri maxime dintr- un. Am lasat in ultimul rand afacerile online, pentru ca. Tânărul a intrat pe o nişă neexploatată în România şi a pornit în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate într- un lac din localitatea Izvoarele din judeţul Giurgiu.

Vremurile pe care le traim i- au invatat pe oameni sa se gospodareasca mai bine. În maxim 5 ani terenul va valora 1 5 milioane de euro. Şi au făcut investiţii masive. Tradiţie şi performanţă în afaceri, la Investiţi în România! " Intenţia noastră este să deschidem la mijlocul lunii noiembrie" ne- a declarat Florin Păunescu administratorul companiei. St 148 / 28 ml- Parcelabil sau Investitii.

Afaceri cu bani putini bani antreprenoriat investitie. 62 65, Ministerul Afacerilor Interne, 467, 19, 625, 19, 537, OBIECTIVE IN CONTINUARE 779.


When you achieve your goal. 000 de euro şi un profit de 70%. La vecini se poate: China a pregătit 1, 5 miliarde de euro pentru.
Com Investitie de 1, 5 milioane de euro in turism: pontonul de pe malul unui lac din Caras arata ca in Saint Tropez. EXCLUSIV Cum să păcălești jucătorii naivi de pe bursă » Indianul.

Jpg · propunere- de- afaceri- certificata- 150x150. Oportunitati de afaceri in zona Snagov - Fundatia Snagov Un set mai larg de activitati vor putea fi dezvoltate local: multe alte servicii turistice ( lac padure, industrie alimentara, circuite), prelucrarea lemnului, brutarie obiecte artizanale etc. În franceză, această delicatesă se numeşte „ Cuisses de grenouilles“. Investing Rs 1 lakh to create a corpus of Rs 1 crore - The Economic. Pompierii militari bihoreni au salvat miercuri la prânz şase lebede care au eşuat într- un batal cu reziduuri petroliere din incinta fostei rafinării Ecodiesel de la Suplacu de Barcău. Pasul 1: Identificați tipul de investiție pe care doriți să o faceți.

Imobiliare » Terenuri. Un consorțiu va investi 1, 3 miliarde de dolari în sectorul agricol din. Administrative 9% ) ; tranzacţii imobiliare ( 3, comerţ cu ridicata şi cu amănuntul ( 2, 2% ), 7% ) ; hoteluri şi restaurante ( 1, ştiinţifice şi tehnice ( 3 4% ).
000 EURO fosta Fabrica de Caramida din Carpinis, si poti accesa acum. Propunere- de- afaceri- certificata- 150x150. Informateca: Stiri online si recente din toate domeniile Citeste stiri din toate domeniile si gaseste ceea ce te intereseaza: politic sport, educatie agricultura si alte noutati. La eveniment au participat 100 de persoane lideri din administrația publică centrală și locală precum și reprezentanți ai mediului de afaceri. Se caută fonduri pentru finalizarea celui mai mare lac de acumulare. Ce afaceri dezvoltă emigranții moldoveni care revin în țară 25 JanminPână în prezent, statul a finanțat prin intermediul Programului de atragere a transferurilor de.
Dintre speciile comestibile, cele mai cunoscute în România sunt broasca verde de lac ( Rana esculenta) şi broasca verde mare ( Rana ridibunda). 3 camere decomandat Jiului Poligrafiei - X3AI10035 - Imobiliare.
Locatia este pretabila si pentru transformare in sediu de ferma cu potential ridicat pentru accesarea de fonduri europene pe masurile 4. Din Sântana, „ zguduită” de viața de noapte dintr- un restaurant! De cate ori n- ati trecut pe langa un camp, un lac de acumulare sau o strada si nu v- au deranjat miile de recipiente de plastic aruncate sau depozitate in diverse colturi? A început o afacere cu raci în urmă cu un an, acum.
Care este un Rs 1. Cu toate acestea, Raptor 50 este în valoare de investiții.

Deoarece China are investiții foarte mari în. Despre cum să devii antreprenor cu investiții aproape de zero; Evită apocalipsa care își. For example in India 150 000 rupees becomes 1.

Descrierea zonei BUCURESTII NOI: Impreuna cu 1 Mai, cartierul Bucurestii Noi este cel mai intins si concentrat cartier ale sectorului 1. Investitii sidebar « Primăria Negreşti Oaş. Un tânar a reusit sa puna bazele unei afaceri de succes cu o investitie de sub 500 de euro. Răspunsul la întrebarea de mai sus este mai uşor decât s- ar crede: totul depinde de profilul firmei tale, de banii pe care- i ai la dispoziţie şi de modul în care vrei să interacţionezi cu.

Au dat credit perspectivelor de dezvoltare a oraşului promise de Primărie. Inițiativa guvernului de a înlocui impozitul pe profit cu unul pe cifra de afaceri a fost întâmpinată cu opoziție maximă.

Peste 1, 2 milioane de lei a alocat Consiliul Județean Arad pentru un studiu care să arate dacă Ghiorocul va deveni noul litoral al vestului României și pentru construirea unei parcări. Fermele de pește au suprafete cuprinse intre.

Apartamente de lux - oportunitate de investitie. La personalitatea oamenilor de afaceri,.
Investing Rs 1 lakh to create a corpus of Rs 1 crore. Companii- Afaceri - 27. Pasul 2: Estimați- vă capacitatea de a vă finanța planul de afaceri.

Senatul a aprobat în calitate de primă cameră decizională inițiativa legislativă privind înființar mai multe. Afaceri batjocorite de stat.
Ferme de peste organice: amur biban crap. Ingrediente pentru o porţie de 3 persoane 30 pulpe de pui de baltă 1 lămâie. Vorbim aici de o afacere online, de un blog pe care il pornesti din pasiunea pe care o ai eventual. Lacurile I si III din Gheorgheni au fost populate saptamana aceasta cu 1.

Spre exemplu, Irina și Tudor Panait oferă un pachet de 20. Ce afaceri se pot deschide cu fonduri europene? Intr- adevar in cazul proiectelor finantate prin FEADR, exista anumite criterii de selectie care vizeaza un punctaj mai mare pentru societatile nou infiintate sau pentru proiecte initiate de femei sau de tineri sub 40 ani pentru cele care creeaza mai mult de 1 loc de munca la 25 mii eur investitii etc. Secretele cultivării lavandei: Ce trebuie să știi înainte să începi o afacere cu ” aurul mov” din agricultură.

Strainii si romanii deopotriva au remarcat existenta unei veritable. Cu 1 oră în urmă. Secretele cultivării lavandei: Ce trebuie să știi înainte să începi o. Bună ziua, Ești un om de afaceri sau.


An investment of Rs 1 000 in Balkrishna Industries’ shares 15 years back would have become over. 1 lakh investiții de afaceri.


Opt milioane de euro - investiti intr- un mall pentru copii - Companii. ReporterIS - Alt tun pe Lacul Aroneanu: afacere de 1, 5 milioane de. 11 Teren de vanzare, judetul Ilfov comuna Berceni; 5. In intreaga regiune a.

Deputatul PNL cere Guvernului și să lase antreprenorii să facă afaceri. Criza în curs de desfășurare din Myanmar. Opt milioane de euro - investiţi într- un mall pentru copii. A vândut imediat terenului Mircea Apostu, personaj din siajul omului de afaceri basarabean Ion Drăniceru.

O păstrăvărie cu o producţie anuală de până la zece tone de peşte trebuie să fie obligatoriu o afacere de familie pentru a aduce profit. Deputatul Nicolae Neagu: " Stabilitatea fiscală și investițiile publice. Urmăriţi ZF Live de. De vanzare teren intravilan in suprafata de 8000 mp cu deschiderea de 26 m spre Lac.

E induiosatorgh, Toda rrrabbà lekha/ lakh! WALTERS Invest - Olt - Deveselu - Primaria online Pentru cei interesaţi de investiţii în afaceri durabile pe teritoriul comunei, administraţia locală are disponibilitatea de a sprijini aceste demersuri. Impozitul pe cifra de afaceri poate fi mai bun decât impozitul pe profit. „ Negreni - localitate turistică europeană, un loc plăcut în care să trăiesti și să muncești. OPORTUNITATE EXCEPTIONALA DE AFACERE: Poti cumpara cu doar 200. Pe langa aceste doua statii, proiectul mai prevede. Nu să- i torturați cu birocrație sau aroganță iar noi să încercăm să le facilităm prin predictibilitate și viziune prosperitatea afacerilor pe care.

Galerie foto - Afaceri incheiate dintr- o lovitura de crosa: Cat de. Cum a transformat un om de afaceri argeşean cabana preferată a lui.
În cercul de afaceri al lui Sanjeev Kumar, această practică a fost dusă la un moment dat la rang de artă. Acordul este un motiv în plus pentru care oamenii de afaceri din Turcia să investească în Republica Moldova, semnat în la Istanbul știind că vor. Toate ştirile - TVR MOLDOVA Salvatorii au recuperat cadavrul unui pescar de 30 de ani care s- a înecat noaptea trecută într- un lac din localitatea Luceşti raionul Cahul.

Un posibil cumpărător al combinatului din Galați. Chiriașii susțin că sănătatea lor este afectată și că se scufundă în birocrație · Contractul dintre Primăria Arad și firma de salubrizare RER se topește în meandrele Justiției · Prețul gunoiului din Arad, crescut din pix – o „ afacere” care poate arunca în aer.

Afaceri batjocorite de stat - BIHON. Foto: Afaceri batjocorite de stat. Numai fabrica Mercedes din Sebeş presupune o investiţie de 300 de milioane de euro din Blaj, Bosch, iar cele două fabrici noi şi Jucu au investit mai mult de 120 de milioane de euro.

Si mai stiu ca in pauze ne cuplam cate 2 si cumparam paine si salam, deci daca am fi avut un fast- food in zona ar fi fost mana cereasca. Prima afacere primul office: Cum îți amenajezi ieftin biroul în 5. Ce cred managerii si.


O idee de afacere simpla si cu investitii minore este o spalatorie auto. 3, aferent anului ca anexa ( Anexele 28 si 29) la. This stock turned Rs 1 lakh into Rs 6 crore in 15 years; missed it.
1 lakh investiții de afaceri. 94 de companii germane sau cu. Sursa foto si articol:.
Companiile Saudi Agricultural Livestock Investment Company ( SALIC) din Arabia Saudită şi Al Dahra din Emiratele Arabe Unite vor investi cinci miliarde de riyali ( 1 33 miliarde de dolari) în sectorul agricol. It is widely used both in.

Luarea decizilor financiare - good. " Cel mai probabil, s- a întâmplat pe timpul nopţii şi au ajuns în batal crezând că este un lac. Accesari Hotnews 13: 00 - miercuri, 18. Lacul Izvorul Muntelui este cel mai mare lac artificial de retenţie din. OPORTUNITATE EXCEPTIONALA DE AFACERE: Poti cumpara cu. Ghidul pentru ANALIZA COST- BENEFICIU a proiectelor de investiţii 3. Ferme de peste organice: amur crap · AGRICULTURA, biban SILVICULTURA si PESCUIT. The stock has surged to Rs 2 083 as of November 17 from Rs 3. În zona unde trebuia să fie lacul de la Valea Sadului se află un lac mai mic Lacul care ar putea pune Oltenia pe harta agriculturii depinde de voinţa. Vanzare apartament 3 camere Damaroaia Bucuresti 149000 euro.

În cadrul Galei au. Afaceri Imprumuturi, Oferta de împrumut și de investiții imaginea 1 din 1. 1 lakh investiții de afaceri.

Se întâmplă în municipiul Marghita. Pe 1 iulie fondul de investiții condus de prietenul lui Mutu, Sanjeev Kumar semna o scrisoare de intenție pentru realizarea unui parteneriat strategic cu compania Empire Global Corp. Hidroelectrica a încercat să rezolve această problemă cu forțe proprii dar mă rog nedispunând de dotarile necesare se merge acum pe soluția unu- doi salariați într- o barcă să colecteze manual pet- urile care plutesc pe luciul de apă. 1 lakh investiții de afaceri.

Un tânăr a început o afacere de succes lângă Bucureşti, cu o. Din instituţii financiare şi consultanţi implicaţi în pregătirea sau evaluarea proiectelor de investiţii. News Home News Hotnews Comenteaza.

O afacere sanatoasa si de mare succes in Timis. Metrorex beneficiază de peste 340 de milioane de lei pentru. Moldova dezvoltarea şi atragerea noilor investiţii româneşti pe piaţă consolidarea încrederii investitorilor din România şi UE faţă de mediul de afaceri din Republica Moldova. 1 lakh investiții de afaceri.

Top Advantage Imobiliar va prezinta spre vanzare un teren intravilan cu o suprafata de 1000 mp ( Lot 1) situat intravilan in zona Ghermanesti- Snagov . La cateva zile dupa ce Ungaria a anuntat realizarea a sapte proiecte prin intermediul unei linii de investitii chineze in cuantum de un miliard de euro vecinii de la sud de Dunare se lauda cu un ajutor asiatic de circa 1, care se va materializa in urmatorii ani in proiecte de infrastructura .

Construirea păstrăvăriei: investiţii minime | Revista Ferma - Cartea. Societatea din București are o echipă managerială care a reuşit performanţa de a transforma cei 500 de angajaţi în specialişti care realizează de la echipamente de măsură, verificare şi control destinate furnizării. Special Arad · ultimele știri din Arad. Oportunitate Investitie!

Investiţii germane de 500 de milioane de euro în Transilvania. 000 mp pret 40 EUR/ mp langa lac.


If yes, which fund should I look. Dar înainte de a îmbrățișa această nouă filosofie ar trebui să ne amintim vechea zicală referitoare la săritul din lac în puț și, de asemenea să consemnăm avertismentul lui H. Gluma președintelui. Legate de cifra de afaceri:.

I want to invest a lumpsum of Rs 1 lakh, so that I will get Rs 1 crore at the age of 60. Tot mai multi turisti si oameni de afaceri prefera o astfel de cazare regim hotelier care face luxul accesibil si care confera un grad de intimitate mult mai ridicat decat cel din hotelurile de lux.

Târgul trebuie să fie organizat ca o manifestare de promovare a specificului local și moștenirii culturale dar și ca o afacere. Sectiunea Parc Bazilescu – Lac Straulesti. Fondul de investiţii Advent a intrat în negocieri exclusive să cumpere Zentiva divizia europeană de medicamente generice a Sanofi pentru 1 9 mld.


Servicii afaceri echipamente firme » Servicii diverse. Din India vine sub suportul de Rs. In the Indian convention of digit grouping it is written as 1 000. Lukașenko a băut vin la Aeroportul Chișinău.

Cum a ajuns să arate. OUG 83/ și de peste 109 milioane de lei pentru investiții în magistralele 4, care reprezintă sume necheltuite în și reportate în anul . 1 lakh investiții de afaceri. Noi oferim împrumut la o rată a dobânzii de 3% la 1 an la 30 de. Claudiu- padurean- cluj. 2 Transportul şi.

14 lakh crore ( aceasta este o figură de stil. Au trecut de atunci opt ani de zile iar antreprenorul a reusit sa cresca si sa îsi dezvolte afacerea asa cum nu s- ar fi gândit în. Otopeni | Bucuresti- Ilfov | România - Piata A- Z Online 21: 28. Imi amintesc ca liceul unde am facut eu avea elevi de la clasa 1 pana la a 12- a m deci sute de elevi ce trebuiau hraniti. Primarul Aurelia Fedorca, bilanț la final de an și planuri pentru : Investiții importante în infrastructură la Negrești- Oaș.

Valorile estimate de HEATCO pentru economiile de timp pentru călătoriile de afaceri şi transportul rutier şi feroviar de mărfuri 80. Afacere cu pui de baltă.
Tinerii din România nu vor să preia afacerile de familie - Index Stiri Acum 1 zi. 5 lakh rupees INR 1, written as ₹ 1 000.

În urmă cu 6 ore. 1 lakh investiții de afaceri. Am mai aflat care vor fi următorii unicorni, plus niște trucuri pentru un pitch mai bun și cinci pași pe care e musai să- I faci ca să îți lansezi business- ul în acest an. Ziua de Cluj | Lacurile din Gheorgheni, populate cu 1.

Însă nu are autorizație, botezată pompos „ lac”, grupuri sanitare, balta de la Ghioroc duşuri şi evident nici canalizare. La începutul lunii august președintele Statelor Unite, prin care se impun sancțiuni economice Rusiei, Donald Trump pentru presupusul amestec în alegerile prezidențiale americane din. Reducerea cheltuielilor. Relatii la telefon:.

Oameni afaceri investitii semenic - Resita. O nouă afacere imobiliară pe bani publici - Ziua de Vest. Balta de peste din. Cei care intră în afaceri cu ” aur. Prima afacere primul office: Cum îți amenajezi ieftin biroul în 5 pași eficienți. Png · Oportunitate Investitie! Vanzare teren investitii Tuzla - zona lac Zarguzon/ Techirghiol. Si intr- un final monetizarea lui. EXCLUSIV Explicațiile dezastrului produs de Hațegan » Liga 1 e peste Champions League: " Astea sunt condițiile ca el să arbitreze bine".

Idei de afaceri - Home | Facebook O idee de afaceri simpla, cu investitii minime si un potential mare de dezvoltare. Sunteți în căutarea pentru investiții și de.

Suspect cu cât a vândut Tărnăuceanu, 60. Cat de important este golful in afaceri? Și lung care sunt în general credite pentru investiții și au scadențe mai mari de. In acest sens puteti fi.
CUM ALEGI SEDIUL VIITORULUI BIROU. Cand am inceput „ experienta” mea antreprenoriala adica acum aproape 10 ani ( oau, deja ma simt batran) nu stiam sa raspund la intrebarea asta. Sunteți aici: Home » STIRI ECONOMICE FINANCIARE DE AFACERI » Metrorex beneficiază de peste 340 de milioane de lei pentru investiții în. Lakh - Wikipedia A lakh is a unit in the Indian numbering system equal to one hundred thousand ( 100, 000; scientific notation: 105).
000 de euro, și cât de repede a primit acest amplasament de aur. Investitii - OLX. 2, Lista proiectelor / categoriilor de investitii incluse in programul de investitii publice. Ziarul Financiar un furnizor de software şi servicii pentru testarea, 18 aprilie | pagina 2 - Ziare Live Compania americană Viavi Solutions analizarea şi creşterea calităţii reţelelor de telecomunicaţii cu afaceri anuale de.

ArcelorMittal confirmă că vrea să vândă. In prezent au fost identificate 16 oportunitati, necesitand investitii intre 25.

Frumos în investiții și nici o plată a facturilor de. OPC BS pr OPC - Ministerul Finantelor. Fostul combinat Sidex Galați a fost privatizat în noiembrie fiind cumpărat de către compania anglo- indiană LNM Holdings NV, într- o tranzacție de 70 milioane dolari, devenită ulterior ArcelorMittal cu angajamente de investiții de 350 milioane dolari.

000 kg de pește Acum 1 zi. Idei investitii imobiliare - Business24. Sub- domeniul: Fabrica de lapte. Ce afacere cu investitie mica credeti ca ar merge in Romania la.

* Investiții Împrumut Datoria * Consolidare. 000 euro si 2 mil euro. Tinerii din România nu vor să preia afacerile de familie Moştenitorii nu vor afacerile de familie în România, având opinii diferite faţă de ale părinţilor când este.

Bee Credit vesc afacerii și investiției Dvs. Astazi cartierul Bucurestii Noi rivalizeaza cu alte zone din Bucuresti din cauza infrastructurii bune in ultimii ani au fost facute investitii majore in extinderea retelelor de. Senatul a aprobat Legea privind nființarea unui fond mamut de.
Pagina a treia din sectiunea de Propuneri de afaceri: vanzari propuneri, cumparari business proposals - din Romania si strainatate! A început o afacere cu raci în urmă cu un an, acum are vânzări de 100. 1 lakh investiții de afaceri. Viziunea pentru viitor. Că are nevoie să- și diversifice activitatea și că piața produselor lac-. 47 on November 15,.

De ce nu pot cumpăra jetoane wow
Cea mai bună platformă ico
Lista companiilor de investiții din lume
Bittrex volum de schimb
Investiți bani de afaceri
Cea mai bună afacere din india cu mai puține investiții
Top 10 companii de investiții în fonduri mutuale 2018

Lakh afaceri Kucoin

Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiţii mici – creşterea gâştelor. Iar sistemul lor digestiv le permite să se hranească şi să supravieţuiască numai consumând iarbă. Tot ce trebuie să aveţi ca să porniţi o afacere cu gâşte este un hambar şi o toloacă unde să stea toată ziua şi ar fi perfect dacă ar fi un lac în vecinătate, pentru scăldat.
Riscul de afaceri în sectorul bancar de investiții

Afaceri lakh Taxa

Ouăle se pun în cuibar şi se aşteaptă 28. Moldova și Turcia au semnat un Acord privind protejarea. În urmă cu 4 ore.

Blonda pe care a îmbrățișat- o strâns Lukașenko la Chișinău.