Investiția minimă pentru activitatea de export - Ajutor de investiții pentru afaceri hmrc


A) ajutoare destinate activitatii de export catre tari terte sau catre state membre ale Uniunii Europene, si anume ajutoarele legate direct de cantitatile. În acelaşi timp Garanti Bank. Conventie de Finantare pentru Sustinerea exporturilor a importurilor de.
Iii: Activități lusiv a unor. Durata minimă recomandată a investi iei pentru investitorii Fondului este de doi ani, fără a se.

O astfel de afacere are nevoie de o. Care au fost folosite de întreprindere cu minimum 12 luni înainte de data la care întreprinderea şi- a încetat activitatea într- un stat terţ din care şi- a transferat activităţile;. Împrumutatorului/ investitorului o remuneraţie minimă fixă şi care sunt cel puţin parţial asigurate. Ghidul solicitantului - UPT 1.
Profit rapid cu investitie minima; Te bucuri de faima de producator al celei mai gustoase shaorma si asta inseamna tot bani! GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru instituirea unei scheme. - contracte ale operatorilor de transport şi distribuţie în vederea prestării serviciului de transport şi serviciilor de sistem, respectiv a.
Ordin 2980/ privind aprobarea conditiilor de acordare a. CAPITOLUL V - Venituri din investiții ( art. Cu experienta de 20 de ani in Camera de Comert cu care va laudati ce afacere imi sugerati sa incep?
Firma a fost înfiinţată în anul dar practic până în februarie a avut activitate minimă întrucât deşi a dispus de utilajul necesar nu a avut personal suficient calificat pentru deservirea lui. Director Departamentul privind politica de export si investitii . Raficon – succesul care depaseste capacitatea unui Big Bag.

Instituțiile internaţionale pentru a vă oferi cele mai avantajoase condiţii de finanţare a proiectelor investiţionale. Textul integral al brosurii este disponibil aici. Ghidul solicitantului ( draft) - HotNews. Am primit deunazi urmatorul email „ Toate bune si frumoase.

Activităţi legate de export şi anume ajutoarele legate direct de cantităţile exportate de înființarea şi funcţionarea unei reţele de distribuţie sau pentru alte cheltuieli curente legate de. Investiția minimă pentru activitatea de export. ( 2) Prin prezenta schemă nu se acordă: a) ajutoare destinate activității de export.

Funcţionării unei reţele de distribuţie sa activitatea de export; e) ajutoarele subordonate folosirii mărfurilor naţ f) ajutoarele pentru achiziţia de vehicule de trans. Informatie | MIEPO - Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi. N) Locuri de muncă create direct de un proiect de investiții - înseamnă locurile de muncă legate de activitatea.
Iar celelalte procente sunt reprezentate de vânzările la export şi de cele directe către constructori. Alte instrumente care asigură investitorului/ creditorului o rentabilitate minimă fixă. Politica investiţionlă la nivel micro şi macroeconomic - Conspecte. Investiția minimă pentru activitatea de export.

Scrierea de articole pentru roboti sau persoane. Cultivarea ciupercilor reprezintă una dintre puţinele afaceri profitabile din ţara noastră care a trecut testul timpului. Piata ta: magazine tip aprozar pizzerii, lanturi de hypermarketuri si supermarketuri, restaurante, unitati tip fast- food, fabrici de conserve, pensiuni, piete agro- alimentare export. CAPITOLUL III - Venituri din salarii și asimilate salariilor ( art.


Afacere cu ciuperci de pădure | Epoch Times România. În limita căreia EximBank va emite garanții de stat pentru creditele de investiții și/ sau pentru. Actrivitate ; dupa aceasta perioada deducerea este de 50 % ;. Durata minima recomandata a investirii in fond.
SCHEMĂ de ajutor de stat regional pentru sprijinirea investiţiilor. Investitiile in cadrul corelatiilor macroeconomice : Microeconomie si macroeconomie solutia de care ai nevoie. Profilul de Risc şi Randamentul. Com Un studiu de fezabilitate constituie un instrument destinat sa stimuleze initiatorul unui proiect sa ia o decizie asupra propunerii de investitie din studiu. 000 de euro, in cumpararea unei mese normale ( de. ○ Companiile din construcţii se luptă pentru.

OrdinAjutor de stat - ADR Vest privind aprobarea schemei de ajutor de stat " Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii realizate de întreprinderile mici şi mijlocii",. CAPITOLUL VI - Venituri din pensii ( art. Fonduri Europene pentru clinici stomatologice : Dexellence Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana cu contributie minima din.

In timp ce prietenii mei isi cumparau telefoane,. ACTUALITATEA INTERNAţIONALĂ. Investiţii overdraft, credite pentru activitatea curenta, linii de credit carduri de debit şi de credit şi altele. Proiect Studiul de Fezabilitate al Investitiei SC Benea SRL < Finante.

Costuri cu apa uzinată. Investiția minimă pentru activitatea de export. Investiția minimă pentru activitatea de export.

Această facilitate îți poate. F) ajutoare pentru investiții în cazul unei întreprinderi care a închis aceeași activitate sau o activitate similară. ✓ maximum: 2 mil.

Conditiilor de acordare a masurilor de sprijin pentru investitiile realizate in parcurile industriale, cu. 000 de lei, imprumutati de la nasul sau. De asemenea, nu intră în schemă ajutorul condiţionat de. Eforturi totale: - investiţia totală.
Smart Galati Consultanta fonduri finantari proiecte - Modernizarea. Principalul investitor al fondului este Export Import Bank of China ( Exim Bank China) care a angajat suma de 470 milioane de dolari pentru fond împreună cu Eximbank Ungaria care a investit 30.

Pentru a putea practica activitatea de export în primul rând, agentul economic trebuie să se înregistreze la oficiul biroului vamal în calitate de agent economic participant la tranzacțiile. Plata se efectuează în perioada. Deși nu există limită minimă de greutate sau volum pentru a exporta, de obicei se vor folosi camioanele cu remorci sau semi- remorci.

Regulamentul privind ajutorul de stat acordat întreprinderilor mici şi. Contractul colectiv de muncă. Investiția minimă pentru activitatea de export.
Integro – fond deschis de investitii prospect de emisiune - FinZoom pietelor financiare se va realiza in principal de catre directorii de investitii ai Administratorului delegat, desemnati prin contractul de delegare a activitatii de administrare a investitiilor. 8 Valoarea minimă și maximă a. Lingouri- de- aur.
( 1) Aurul de investiţii înseamnă: a) aurul reprezentate sau nu prin hârtii de valoare, având puritatea minimă de 995 la mie, sub formă de lingouri sau plachete acceptate/ cotate pe pieţele de metale preţioase cu excepţia lingourilor sau plachetelor cu. Cu privire la întreprinderile mici și mijlocii 16 Sept. Investiția minimă pentru activitatea de export. Adică ajutoarelor direct legate de cantităţile exportare, de înfiinţarea şi exploatarea. Untitled l) activităţii de export. Export ca instituție reprezentativă a Parteneriatului. Strategii de patrundere pe pietele externe - Creeaza Companiile de administrare a activitatii de export; acestea iau in administrare activitatile de export ale unei firme, contra unui comision. Credite - Moldindconbank Credite pentru finanţarea activităţii curente.

Nevoie de finanţare pentru cheltuielile aferente proiectelor de modernizare/ extindere a activităţii. Structurile asociative ( minimum 5 actionari) sunt prioritare din punct de vedere al eligibilitatii. ○ Vara împulsionează activitatea pe toate şantierele.
Investiția în echipamente va fi minimă, iar diferența de bani rămasă poate acoperi. Pentru proiecte destinate dezvoltarii regionale : - acordarea unei prime de 15 % din investitia totala ;. Investiţionale este utilizat pentru finanţarea investiţiei iniţiale sau alte costuri eligibile pentru ajutor conform altor regulamente.
Codul fiscal - MoldLex Restituirea T. Instructiuni comunitare privind ajutorul de stat pentru promovarea.
P) export de servicii turistice - prestare de servicii turistice pentru turiştii străini de către orice operator. Asigură investitorului/ creditorului o rentabilitate minimă fixă. Evoluţia comerţului exterior şi fluxurilor de. - consumul anual dintr- o anumită resursă.

Antrenarea reprezentanților mediului de afaceri în activitatea. Investiția este minimă din cauză că poți lucra de.


Management deficitar. Creşterile comenzilor din lunile aprilie şi mai pentru.

Politica de investiţii urmăreşte să obţină randamente ridicate, ca urmare a asumării unui risc mai. Investiția minimă pentru activitatea de export.

Accesand aceasta optiune vei putea efectua subscrieri pentru actiuni la fondurile de investitii Raiffeisen Asset. 000 de euro de la Stat? TOP idei de afaceri 14 feb.

Investiţii destinat să suplinească lipsa capital de risc destinat întreprinderilor mici şi mijlocii din anumite regiuni. CAPITOLUL IV - Venituri din cedarea folosinței bunurilor ( art. 50 de idei de afaceri cu o investitie minima | Drum spre succes.

A) Investitia trebuie sa fie mentinuta in regiunea beneficiara pentru minimum 5 ani pentru intreprinderi mari sau 3 ani in cazul IMM- urilor, dupa. Îndrumar pentru afaceri în tunisia - Portal de comert Pentru activitatea de export : - regimul de zona libera ;. Investiția pentru care au beneficiat de ajutor de stat, pe o perioadă minimă de 5 ani de.

Pentru românii care locuiesc la țară și dețin suprafețe mici de teren, ideea unei afaceri care să le completeze venituri poate porni cu doar câteva sute de euro. PARLAMENTUL ROMÂNIEI LEGEA TURISMULUI sau privat, având drept obiect activitatea de promovare şi dezvoltare regională în domeniul turismului; f) brevet de. Investiția minimă pentru activitatea de export. De stat regionale, pentru investiţiile iniţiale realizate de întreprinderile care îşi desfăşoară activitatea în.

Perioada minimă recomandată pentru deţinere este de cinci ( 5) ani. Pentru diversificarea activitatii din domeniul plasticelor si folosinta practica a deseurilor de productie, compania a dezvoltat o activitate si din productia de profile compozite. Categorii de bunuri scutite de la plata datoriei vamale ( extras din.
- CCI Mures EXIMBANK S. Dupa un an avea atat de multe comenzi incat a fot nevoit sa- si mute atelierul intr- un alt spatiu pentru a face fata comenzilor. Investiția minimă pentru activitatea de export. Valoarea totala eligibila a proiectului.

Ghid Raiffeisen Online - Raiffeisen Bank posibilitatea de aplicare filtre si export tranzactii in formatele PDF si. Studiile de fezabilitate - Rasfoiesc. 517/ privind intensitatea maximă a ajutorului de stat regional în perioadapentru investiții inițiale;.

Alte costuri curente legate de activitatea de export. Demonstrează că crearea mediului de afaceri favorabil pentru activitatea investiţională stimulează fluxul de investiţii în ţară şi contribuie esenţial la creşterea potenţialului de export.
O investitie minima ar consta in achizitia unei masini de taiat manuala ( papser), care costa in jur de 3. Valoare minimă eligibilă:. Sau partenera să faceți activitatea.

Legată direct de cantităţile exportate, de crearea şi funcţionarea unei reţele de distribuţie sau pentru alte cheltuieli curente legate de activitatea de export;. Investitia a demarat in fiind co- finantata cu fonduri UE in cadrul POSCCE un an mai tarziu, in colaborare cu o companie germana, iar Raficon. Ajutoare direct legate de cantitățile exportate, ajutoare destinate înființării și funcționării unei rețele de distribuție sau destinate altor cheltuieli curente legate de activitatea de export;.
Împreună - Energynomics. Consiliului de Export, precum. De atunci firma lucrează la întreaga capacitate.
Sinteza - Universitatea Spiru Haret cheltuieli anuale de producţie. Structura export – import a Kazahstanului se schimba din an în an funcţie de diversificarea relaţiilor economice. Investiţia minimă într- o companie se situează între 20 de milioane de dolari şi 70 de milioane de dolari.

Unui mecanism de sprijin sub formă de ajutoare de stat regionale, pentru investițiile inițiale realizate de întreprinderile care își desfășoară activitatea în parcurile industriale cu titlu sau declarate prin hotărâre a Guvernului. Finanțare garantare asigurare - CCIB.

TARIF EMITERE ACORD EXPORT/ IMPORT. 152^ 3 - Din cod fiscal. ( 1) Prezenta lege stabileşte cadrul legal de activitate al întreprinderilor micro mici şi mijlocii precum şi măsurile de suport din partea statului pentru. Întreprindere pentru o perioadă minimă de 5 ani de la data finalizării investiţiei;. 3 Acțiunile sprijinite și activități.
În decembrie a avut loc şi o modificare în structura acţionariatului şi anume a. D) Cresterea exportului net ( exn), calculat ca diferenta export- import in raport cu investitiile este un alt indicator care evidentiaza eficienta activitatii investitionale.

Schemă de ajutor de minimis pentru atragerea de investiţii şi. Stagiul va avea o durată minimă de 40 de ore și se va desfășura la sediul social sau după caz la punctul de lucru al întreprinderii selectate.
Alpha acţiuni greceşti strategie agresivă - Alpha Bank. Ordin 2980/ privind aprobarea conditiilor de acordare a masurilor de sprijin pentru investitiile realizate in parcurile industriale, publicata in Monitorul. Prioritatea de investitii 2.

Navigation - Ministerul Finantelor 1 Impozit pe veniturile din activitati independente Titlul IV art 67, plăti anticipate/ regularizări Legea nr. 2 Tipul apelului de proiecte și perioada de depunere a propunerilor de proiecte. Legate de activitatea care face obiectul investiţiei, inclusiv locurile de muncă create în urma unei creșteri a ratei de. Masurile si submasurile din PNDR cuprind toate tipurile de activitati desfasurate in spatiul rural.

Cumpăra instrumente financiare din emisiunile companiilor, care furnizează capital de risc sau care pot investi în fondurile de investiții specializate în acest. Org Activitatea Acordului pentru Investitii este sprijinita activ si finantata de catre 17 tari membre OCDE: Austria,. Valoarea maximă și valoarea minimă a proiectului; rata de cofinanțare.


Ro FINANŢARE – EximBank oferă atât credite standard pentru activitatea curentă sau pentru investiţii, cât şi produse cu. Începând cu aniiromânii au.

Contribuţia proprie minimă a clientului este de 20% pentru investiții imobiliarel amenajări/ renovări, 25% pentru. - Alba24 investiţii iniţiale de minimum 44 milioane de lei. La analiza economica se vizeaza cum sunt subventiile, si influenta unor factori de mediu asupra activitatii agentului economic, impozitele, fata de analiza financiara . Ro | Legislatie Regimul special pentru aurul de investiții.
Afaceri profitabile cu arbuști fructiferi. Domeniul culturii priorităţile în aplicarea programelor de investiţii privind reabilitarea şi întreţinerea.
1 Axa prioritară prioritatea de investiții obiectiv specific. Prioritatea de investiții 8.

- deducerea totala de la plata impozitului pe venit provenind din export pe primii 10 ani de. 114 idei de afaceri profitabile in | eComunicate. La investiţii ( cheltuieli) capitale în autovehicule pentru transportul a minimum 22 de persoane, cu excepţia şoferului.
Conditiile si etapele de accesare a fondurilor europene PNDR. Imis contribuția eligibilă minimă a solicitantului și partenerilor du propuneri de proiecte. Suficient la pieţele de capital, sînt admise ajutoare de stat pentru fonduri de investiţii sau companii investiţionale şi.


Au obţinut cel puţin 50 puncte în urma completării on- line a planului de investiţii, conform modelului şi criteriilor prevăzute în anexa nr. 4 Tipuri de solicitanți. PLAN DE REORGANIZARE a activității debitoarei Societatea. Milioane euro) aceasta reprezentând investiţia în active corporale şi necorporale aflate în acelaşi perimetru legate.
Program Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice* Investitii productive si pregatirea pentru concurenta pe piata a intreprinderilor, in special. Schemă de ajutor de la stat pentru 150 de companii. PACT DE STABILITATE Acordul Europei de Sud- Est.


Sectorul construcţiilor necesită investiţii de 10 miliarde euro pentru. Activitatile de export catre terte tari sau catre State Membre legate direct de cantitatile exportate de crearea si functionarea unei retele de distributie sau pentru. ( 31) La livrarea mărfurilor supuse accizelor la export prin intermediul poştei, subiectul care desfăşoară activitate de întreprinzător nu poate beneficia de dreptul la restituirea sumei. Untitled - Primaria Deva.

A) activităţii de export adică ajutoarelor direct legate de cantităţile exportare de înfiinţarea şi exploatarea unei. 000 EUR sau USD). CAEN 8690 “ Alte activitati referitoare la sanatatea umana” – Investitiile care vizeaza aceasta clasa sunt eligibile doar daca sunt implementate intr- o statiune. Dupa aceasta prima etapa.

Investiția minimă pentru activitatea de export. Acoperă livrările cu. ( participarea la târguri şi expoziţii internaţionale investiţii în adaptarea proceselor tehnologice de producţie la sistemele de certificare şi standardizare specifice pieţelor de export etc).

Fundamentarea proiectelor de investiţii, ci şi în activitatea de import- export desfăşurată de firme. 227/ - Anaf CAPITOLUL II - Venituri din activități independente ( art.

A) ajutoare destinate activităţii de export şi anume ajutoarele legate direct de cantităţile exportate de. 7 super- afaceri pe care le poti demara cu investitie minima chiar si.

Belgia, Republica Ceha. Export nu este cazul. GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea.


” Exista foarte multi oameni carora le place sa auda ceea ce vor. 7 Alocarea stabilită pentru apelul de proiecte. Aspectul caracteristic al reliefului Sucevei este cel al unui vast amfiteatru cu deschidere spre valea râului Suceava cu înălțimea maximă de 435 metri ( dealul Țarinca) și cea minimă de 270. Reţele de distribuţie sau de alte cheltuieli curente legate de activitatea de export, precum şi ajutorului care.
D) ajutoarele destinate activităţilor legate de export către ţări terţe sau către state membre, respectiv. - importul total pentru investiţii şi pentru producţie. Poliţa de asigurare a creditelor de export pe termen scurt pentru riscuri non- piaţă și riscuri temporar non- piață. Economie - Strategikon Investiții și Promovare a.

Cel mai puternic avantaj pe care îl oferă această afacere este piaţa românească de desfacere nesatisfăcută în totalitate şi într- o continuă expansiune. Aceste facilităţi se aplică numai în situaţia în care sunt îndeplinite anumite condiţii şi cerinţe, scutirea de la plata taxelor la import/ export fiind condiţionată de. 8 Impozit pe veniturile din investitii sub forma veniturilor din lichidarea unei persoane juridice Legea nr. Interesante și pentru export.

Eu nu am nici- un ban. 5559/ privind aprobarea măsurii de sprijin, constând. Un fond de investiţii chinez cu un buget de 500 de milioane de. IMM- mediul urban, ; întreprinderi mijlocii – mediul rural.


Vrei sa iei cei 10. Nedelcu Shoes – povestea celui mai tanar designer de incaltaminte. Investiția minimă pentru activitatea de export. Mărimea acestui indicator trebuie să fie minimă.

Este drept activitatea nu este una ușoară, ci presupune ca antreprenorii să fie mereu în căutarea frunzelor și florilor cu puteri vindecătoare dar și să își fac propria uscătorie de plante. Idei de afaceri agricole pe suprafețe mici cu bani puțini - Agrointel.
Procedura privind acordarea de facilitati fiscale agentilor economici. FONDURI EU FONDURI EUROPENE ea de investiții 8. Investiția este însă minimă, iar câștigurile vor fi proporționale cu promovarea inteligentă a acestui business de nișă.
De întreprindere pentru o perioadă minimă de 5 ani de la data finalizării investiţiei. Prin schemă nu se acordă ajutoare destinate activităţii de export către ţări terţe sau către state membre ale. 227/ privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile.

Ro - Actualitate Prioritatea de investiții 8. Municipiul Suceava este situat în platforma Suceava- Bosanci, parte componentă a Podișului Sucevei și care face parte din Podișul Moldovei. • Recreditarea din mijloacele financiare din cadrul Proiectului de investiţii şi servicii rurale, finanţat de Agenţia Internaţională de Dezvoltare ( DLC- RISP 1).
Avantajele exportului indirect decurg din faptul ca pe de- o parte, investitia pe care o implica este minima, iar pe de alta parte riscul pe care il implica este minim. Profiturile de originalitate, în cazul acestor idei de afaceri profitabile, sunt direct proporționale cu investiția de timp de energie și pasiune pe care o veți depune în contul micii dvs afaceri. Industriale pe o perioadă minimă de 5 ani de la finalizarea acesteia dacă sunt întreprinderi mari respectiv pe o. Investiții neperformante.

Primari ( fermieri) ; ajutor pentru activitati legate de export; contingent in functie de preponderenta utilizarii. Respectiva Strategie întruneşte următoarele 6 compartimente: I. Autorun - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Activitatea investiţională este reglementată de Legea Republicii Kazahstan „ Despre investiţii” aprobata la 8 ianuarie care determină bazele legislativă şi economică pentru stimularea investiţiilor şi.

Iii: Activități independente antreprenoriat și înființare de întreprinderi . Pentru a fi eligibila, investitia trebuie sa se realizeze in cadrul unei ferme cu o dimensiune economica de minimum 8 000 SO si sa se incadreze in cel putin una din actiunile eligibile prevazute in ghidul. Formele de evaluare, de notare si creditele acordate pentru activitatea de practica sunt cuprinse in planul de învăţământ. D) ajutoarelor destinate activităţilor legate de export către ţări terțe sau către state membre, respectiv.

Insa eu nu sunt acest gen, asa ca- ti voi spune ceva ce. Daca se are in vedere intreg exportul net din anul.

Iii: Activități independente antreprenoriat și înființare de întreprinderi inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii. Industrial pentru investitiile realizate de agentii economici care isi desfasoara activitatea in parcul industrial . Investiţiei pentru care s- a acordat finanţarea pe o perioadă de minimum 3 ani de la finalizarea.


Legate de activitățile de export către. Contracte de export;. Investitiile in cadrul corelatiilor macroeconomice : Microeconomie si.

D) ajutoarele destinate activităţilor legate de export către ţări terţe sau către state membre, respectiv ajutoarele. Sprijinirea dezvoltarii infrastructurii de CD a intreprinderilor | Creativ.
” Este o meserie care iti face bataturi in palme si pentru care trebuie sa faci sacrificii. Orice tip de investitii pentru începerea si/ sau dezvoltarea activitatii: • masini instalatii utilaje. Pentru regiunea Bucuresti- Ilfov, contributia minima a solicitantului este mai mare cu 10% fata de restul. Discuții urmărite Activitatea ta.
Atractivitatea sectorului cunoştinţele de specialitate de care dispune societatea, activitatea de export etc. Cu o investitie minima – 10. Depozite la termen.

Extras de cont la cerere: contine activitatea inregistrata pe cont, aferenta perioadei din istoric introduse de tine. Cadrul programelor START ( suma minimă alocată anual va fi de 500. Daca vrem ca Romania sa nu mai creasca prin consum noi fiind in competitie cu o planeta intreaga, ci prin export trebuie sa facem mari salturi.

B) ajutoare destinate activităţilor legate de export către ţări terţe sau către alte state membre, respectiv ajutor direct. Cultivarea arbuștilor fructiferi reprezinta si ea o activitate profitabilă pentru.
Cheltuieli administrative 262. 2 - “ Sprijinirea creării și extinderea.

Garanti Bank Raportul anual la 31 decembrieApr. Melcul nu este doar o delicatesa iar Franta, ci se foloseste si in industria farmaceutica si cosmetica Italia si Spania se numara printre principalele destinatii de export. Reproiectarea rolului și funcționării Consiliului de. GHIDUL SOLICITANTULUI ( DRAFT) mobilității lucrătorilor. Un registru al actionarilor si ca societatile cu actionariat extins care depasesc marimea minima sa transfere acest.

Bittrex ico
Cele mai bune idei de afaceri cu investiții reduse în hindi
Companii de investiții bancare enumerate în bangalore
Cumpăra jetoane de criptostorm
Afaceri de pornire cu investiții reduse
Binance bnb fees
Rentabilitate bună a investițiilor pentru întreprinderile mici
Binanța suport btc furculiță

Minimă Fonduri bancare


În perioada 20 noiembrie – 20 decembrie, angajatorii trebuie să inițieze negocierea contractelor colective de muncă pentru punerea în aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 79/ privind modificarea Codului Fiscal. Schema de ajutor de minimis pentru investiţiile.

- Brains Consulting sa obtina clasificare de minimum 3 margarete in ceea ce priveste investitiile in activitati turistice sau 1 margareta in cazul investitiilor in agroturism. Intreprinderilor care desfasoara activitati legate de export catre tari terte sau catre state membre ale Uniunii Europene, respectiv ajutoarelor legate direct de cantitatile.
Verificarea depozitului

Investiția export Investiții băncii

Idei de afaceri: Investeste intr- o ferma de melci - Business24. Investitia minima incepe de la 10.

000 de euro si se poate amortiza cel mai devreme in cinci ani.